fbpx
Image
Image

Voorwaarden Movir Momentum vergeleken

Voorwaarden Movir Momentum Sommen AOV

Bij de Movir Momentum Sommen AOV keren ze uit op basis van het verzekerd bedrag en de mate van arbeidsongeschiktheid. Heb je al meer dan 1 jaar een Movir Momentum Sommen AOV met een maximale uitkeringsduur tot de eindleeftijd en is de verzekerde minimaal 20 weken in verwachting?

Dan kun je een zwangerschapsuitkering op basis van deze verzekering aanvragen. Je krijgt de zwangerschapsuitkering maximaal 16 weken. Hier gaat nog wel de eigenrisicotermijn van af. De uitkering wordt gebaseerd  we op maximaal 100% van het verzekerd bedrag.

AOV Fraudepoging ex- verzekeringsadviseur, ook tussenpersoon Unive in de fout

Een voormalig verzekeringsadviseur probeerde De Goudse op te lichten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. De AOV verzekering werd bemiddeld gesloten door tussenpersoon Univé Noord-Holland. Vast kwam te staan dat Univé Noord-Holland onrechtmatig handelde door zelf een slotvraag voor deze relatie in te vullen. 

AOV verzekerd maar toch geen zwangerschapsuitkering?

De dame (Myrthe 35 jaar jong) in kwestie werkt als huisarts in een maatschap. In deze maatschap is sprake van een samenwerkingsverband tussen meerdere personen (maten), die arbeid, geld of goederen inbrengen.  Alle verplichtingen tussen de maten onderling worden in een maatschapsovereenkomst vastgelegd. Bijvoorbeeld: vier maten die allemaal zelfstandig en huisarts zijn, kunnen in een maatschap op basis van gelijkwaardigheid samenwerken onder dezelfde naam met als doel om er financieel voordeel uit te halen.

Pagina 1 van 331

Deze website is  SSL beveiligd 

©2021 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page