fbpx
Image
Image

Blog

Een blog geschreven door AOV ZZP & Broodfonds/ Schenkkring Specialist, Arnoud Wennekus, oprichter van aov-zzp.nl en het AOV ZZP Inkomen ZekerheidsCollectief

.

Openhartig, eerlijk en 100% integer

Arnoud's passie voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen komt voort uit zijn overtuiging dat elke ondernemer recht heeft op duidelijke en eerlijke informatie. Hij strijdt tegen techbedrijven die enkel dollartekens in hun ogen hebben en durfkapitalisten en 1-productaanbieders die met een groot geweld aan advertentiebudgetten mooie advertenties en emails sturen maar slechte en vage producten leveren. Hij verzet zich tegen degenen die alleen hun eigen product en belang vooropstellen, belangrijke zaken weglaten of express verkeerd voorstellen.

Arnoud's openhartigheid, eerlijkheid en openheid worden niet altijd gewaardeerd in een deel van de verzekeringswereld. Dit blijkt uit de aangetekende brieven van advocaten die hij regelmatig ontving van verschillende partijen. Volgens Arnoud is dit een enorm zwaktebod en bevestigt het slechts de noodzaak van zijn missie.

Wil je ook Arnoud Wennekus steunen in deze strijd? Sluit je aan bij AOV-zzp.nl en maak samen met ons een verschil voor een eerlijke en transparante verzekeringsmarkt.

Oprechtheid in vergelijk

AOV-zzp.nl staat altijd aan de kant van zijn relaties, niet aan de kant van de verzekeraars of 1-produkt pushers . Hij gelooft in het geven van onafhankelijke, transparante vergelijkingen die klanten helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Bij AOV-zzp.nl krijgen klanten geen verkooppraatjes, maar oprechte begeleiding en op maat gemaakte oplossingen.

Strijd voor de Zelfstandig Ondernemer

Arnoud is bereid om, indien nodig, het zwaard op te pakken voor het belang van de zelfstandig ondernemer. Hij vecht voor eerlijkheid en openheid, zonder slachtoffergedrag of geklaag.Zijn doel is om een betrouwbare partner te zijn voor zijn klanten, hen te beschermen en hen de zekerheid te bieden die ze nodig hebben om zich op hun onderneming te kunnen concentreren.

Wat dat betekent voor de klanten van AOV-zzp.nl

Voor de klanten van AOV-zzp.nl betekent dit dat ze kunnen rekenen op een partner die echt om hen geeft. Arnoud's persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke klant zich gehoord en begrepen voelt. Zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche zorgen ervoor dat klanten de meest geschikte en kosteneffectieve oplossingen krijgen.

Met de unieke 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van AOV-zzp.nl kunnen klanten met vertrouwen en zonder risico hun AOV verzekering regelen. Arnoud Wennekus en zijn team bieden meer dan alleen verzekeringen – ze bieden zekerheid, rust en een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om te helpen.

Bij AOV-zzp.nl ben je verzekerd van deskundig advies, betrouwbare service en een passie voor het beschermen van jouw financiële toekomst.

Verplichte AOV mythes:de verkoopmachines draaien overuren

Verplichte AOV mythes:de verkoopmachines draaien overuren

Met de verplichte AOV voor zzp'ers in aantocht, zijn er veel aanbieders die je willen overtuigen van hun "superieure" producten. Maar pas op: de verkoopmachines draaien overuren en niet alles wat ze je vertellen is waar. Laten we eens een paar van die hardnekkige mythes onder de loep nemen, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Mythe 1: "Onze AOV is goedkoper dan de verplichte AOV"

Veel aanbieders pronken met lage premies die "veel voordeliger" zouden zijn dan de verplichte AOV. Maar wat ze er niet bij vertellen, is dat deze lage premies vaak gepaard gaan met beperkingen en uitsluitingen die je bij de verplichte AOV niet hebt. Geen medische acceptatie, geen uitsluitingen voor bepaalde aandoeningen... klinkt dat bekend? Laat je niet verblinden door alleen de prijs; kijk goed naar wat je werkelijk krijgt voor je geld.

Mythe 2: "Je moet NU overstappen, anders ben je te laat"

Verkoopmachines creëren graag een gevoel van urgentie: "Meld je nu aan voordat de regels veranderen!" Maar de realiteit is dat je nog tot 1 januari 2026 de tijd hebt om gebruik te maken van het overgangsrecht. Laat je niet opjagen en neem de tijd om een weloverwogen beslissing te maken. Overhaaste beslissingen leiden vaak tot dure fouten.

Mythe 3:"Onze AOV biedt betere dekking dan de verplichte AOV"

Veel aanbieders claimen dat hun producten een betere dekking bieden dan de verplichte AOV. Maar kijk eens goed naar de voorwaarden. Past dit jou wel? Watzijn jouw esnen nu eigenlijk exact? Want: vaak zijn er lange wachttijden, beperkende voorwaarden en strenge medische keuringen. De verplichte AOV is juist ontworpen om een basisdekking te bieden zonder al die beperkende factoren.

Mythe 4: "Je hebt meer keuzevrijheid met onze AOV"

Keuzevrijheid klinkt aantrekkelijk, maar wat betekent het eigenlijk? Veel van de zogenaamde "keuzes" zijn in werkelijkheid verkapte beperkingen. Lange wachttijden, beperkte dekking en uitsluitingen voor bestaande aandoeningen zijn enkele van de manieren waarop aanbieders hun risico's beperken. De verplichte AOV biedt daarentegen een gestandaardiseerde dekking die voor iedereen gelijk is.

Laat je niet misleiden!

De verplichte AOV is er om iedereen een eerlijke en gelijke kans te geven op inkomensbescherming bij arbeidsongeschiktheid, ook als je een medische historie hebt. Laat je niet verleiden door de mooie praatjes van verkopers die vooral op hun eigen winst uit zijn. Neem de tijd om je goed te informeren, vergelijk de voorwaarden en maak een keuze die echt bij jou en jouw situatie past.

Wil je meer weten over de verplichte AOV en wat deze voor jou betekent? En of je liever een betere en hogere dus duurdere dekking wilt? Maak een kosteloze maar waardevolle teugbelafspraak op de homepage.

AOV-zzp.nl; De Specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandig ondernemers met een chronische aandoening

Welkom bij AOV-zzp.nl! Mijn naam is Arnoud Wennekus, en ik ben trots om ons bedrijf te profileren als dé specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor zelfstandig ondernemers met een chronische aandoening. Of u nu te maken heeft met reuma, diabetes, ADD, ADHD, autisme of een andere chronische aandoening, wij begrijpen uw unieke behoeften en uitdagingen.

Onze missie

Bij AOV-zzp.nl is het onze missie om zelfstandig ondernemers te ondersteunen bij het vinden van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering. We weten dat het hebben van een chronische aandoening extra onzekerheden met zich meebrengt, vooral als het gaat om uw financiële toekomst. Daarom zetten wij ons in om u te voorzien van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die rekening houden met uw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor AOV-zzp.nl?

1. Deskundigheid en ervaring

Met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche hebben wij een diepgaand begrip van de uitdagingen waar zelfstandig ondernemers met een chronische aandoening voor staan. Ons team van specialisten is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving, zodat wij u altijd de beste en meest actuele adviezen kunnen geven.

2. Persoonlijke benadering

Bij AOV-zzp.nl geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om uw individuele situatie te begrijpen en luisteren naar uw zorgen en wensen. Op basis daarvan stellen wij een verzekeringsoplossing voor die perfect aansluit bij uw behoeften. U bent geen nummer, maar een gewaardeerde klant die onze volledige aandacht verdient.

3. Toegankelijke verzekeringsoplossingen

Wij werken samen met een breed scala aan verzekeraars die gespecialiseerd zijn in het verzekeren van mensen met een verhoogd risico. Hierdoor kunnen wij u verzekeringsproducten aanbieden die toegankelijk zijn, zelfs als u een chronische aandoening heeft. We streven ernaar om de voorwaarden en premies zo gunstig mogelijk te maken.

4. Ondersteuning bij de aanvraag

Het aanvragen van een AOV kan een complex en tijdrovend proces zijn, vooral als er sprake is van een chronische aandoening. Wij begeleiden u stap voor stap door het hele proces, van de eerste aanvraag tot en met de medische acceptatie. Wij zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd en voorbereid bent, zodat de kans op een succesvolle aanvraag zo groot mogelijk is.

5. Nazorg en ondersteuning

Onze dienstverlening stopt niet bij het afsluiten van de verzekering. Wij blijven beschikbaar voor al uw vragen en bieden voortdurende ondersteuning gedurende de looptijd van uw polis. Of u nu hulp nodig heeft bij het indienen van een claim of gewoon een vraag heeft over uw dekking, wij staan altijd voor u klaar.

Chronische aandoeningen en verzekeren

Het is geen geheim dat het hebben van een chronische aandoening het moeilijker kan maken om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Hieronder vindt u een lijst met enkele chronische aandoeningen die dit proces kunnen bemoeilijken:

 • Reuma (reumatoïde artritis)
 • Diabetes mellitus (type 1 en type 2)
 • Multiple sclerose (MS)
 • Ziekte van Crohn
 • Colitis ulcerosa
 • Epilepsie
 • Chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS)
 • Fibromyalgie
 • Astma
 • Chronische obstructieve pulmonale ziekte (COPD)
 • Hiv/aids
 • Hart- en vaatziekten (zoals hartfalen of angina pectoris)
 • Chronische nierziekten
 • Lupus (systemische lupus erythematosus)
 • Parkinson
 • Chronische pijnsyndromen
 • ADD (attention deficit disorder)
 • ADHD (attention deficit hyperactivity disorder)
 • Autismespectrumstoornissen (zoals Asperger of PDD-NOS)
 • Depressie
 • Bipolaire stoornis
 • Schizofrenie
 • Angststoornissen
 • Chronische migraine
 • Chronische darmziekten (zoals prikkelbaredarmsyndroom - IBS)
 • Psoriasis
 • Sclerodermie
 • Spierziekten (zoals Duchenne spierdystrofie)
 • Amyotrofe laterale sclerose (ALS)
 • Osteoporose

Elke chronische aandoening kan verschillende gevolgen hebben voor de mogelijkheid om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, afhankelijk van de ernst en de impact op de dagelijkse werkzaamheden. Het is belangrijk om in dergelijke gevallen nauwkeurig te overleggen met een gespecialiseerde verzekeringsadviseur die ervaring heeft met het verzekeren van mensen met chronische aandoeningen.

Waar anderen ophouden, beginnen wij

We moeten eerlijk zijn: het lukt ons niet altijd om een oplossing te vinden. Maar waar andere dienstverleners stoppen, beginnen wij pas. Wij geven niet op bij de eerste tegenslag en blijven zoeken naar mogelijkheden en oplossingen, zelfs als het moeilijk wordt. We geloven dat er voor bijna elke situatie een passende oplossing is, en we zetten alles op alles om die voor u te vinden.

Normale tarieven voor uitmuntende service

Er was een tijd dat sommige aanbieders exorbitante tarieven rekenden, soms meer dan 1000 euro, alleen maar om uw aanvraag in behandeling te nemen. Helaas verdween deze mogelijkheid toen een belangrijke verzekeraar van de markt ging, waardoor deze partijen geen oplossingen meer konden realiseren.

Bij AOV-zzp.nl hanteren wij normale tarieven voor onze diensten. We streven ernaar om betaalbare en transparante oplossingen te bieden. Als het ons niet lukt om een passende verzekering voor u te vinden, dan lukt het helemaal nergens! Wij zetten ons volledig in voor uw belangen en doen er alles aan om een oplossing te realiseren die bij u past.

Uw partner in zekerheid

Bij AOV-zzp.nl begrijpen we dat uw werk als zelfstandig ondernemer meer is dan een baan; het is uw passie en uw bron van inkomsten. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet, zonder u zorgen te hoeven maken over uw financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid.

Bent u een zelfstandig ondernemer met een chronische aandoening en op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vinden we de beste oplossing voor uw situatie

Review MoneySure

Review MoneySure volgt

Pruts nou niet zelf, laat ons je helpen je zaken 100% zorgvuldig en goed te regelen

Pruts nou niet zelf, laat ons je helpen je zaken 100% zorgvuldig en goed te regelen

In tijden van crisis kunnen we een lichtpuntje zijn in de duisternis. 

Het was een doordeweekse ochtend toen ik werd gebeld door een klant, een gedreven ondernemer met een succesvol bedrijf. Haar stem klonk onzeker en breekbaar; ze had net te horen gekregen dat ze een vorm van kanker heeft. Deze diagnose bracht niet alleen zorgen over haar gezondheid, maar ook over haar bedrijf en gezin.

De Realiteit van Ziekte

Als AOV Specialist voor ZZP'ers krijg ik vaak te maken met moeilijke situaties, maar dit gesprek raakte me diep. Deze ondernemer is niet zomaar een klant, ze is iemand die altijd vooruit heeft gekeken, risico’s heeft genomen en goed voor haar team en familie heeft gezorgd. En nu stond ze voor een enorme uitdaging.

Ze maakte zich zorgen over de kosten van de behandelingen, de impact op haar bedrijf en vooral over de toekomst van haar geliefden. Haar angst en wanhoop waren voelbaar door de telefoon.

Financiële Zekerheid

Gelukkig kon ik haar geruststellen. Ze had een uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten, iets wat we altijd sterk hebben aanbevolen. Ik legde uit dat haar behandelingen volledig gedekt zouden zijn en dat er voorzieningen waren om haar bedrijf draaiende te houden tijdens haar afwezigheid.

Zo blij dat ze niet terecht gekomen is bij een van de snelle wc-eend verkopers op het internet die alles zo simpel en makkelijk voorstellen, maar waarvan je weet oh jee, als dat maar goed gaat , als die moeten gaan uitkeren. Want dan is het niet snel, makkelijk en vlot geregeld. Dan wordt het hele dossier binnenste buiten gekeerd. En ja die hebben dat niet zo gedegen en uitgebreid voorbereid, en zeker niet zo zorgvuldig. En dan moeten die opeenvolgende acties moet ook nog allemaal in de goede volgorde. Dan pas heb je 100% zekerheid dat het allemaal goed gaat. Ook als je pas over 10 jaar ziek gaat worden. Want zolang je alleen premie betaalt gaat alles helemaal prima volgens de verzekeraar!

Ondersteuning en Empathie

Verzekeringen gaan niet alleen om cijfers en contracten; ze gaan over mensen. Ik nam de tijd om haar te steunen, haar emoties te erkennen en haar hoop te geven. Ik verzekerde haar dat ze er niet alleen voor stond en dat wij alles zouden doen om haar en haar geliefden te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Ik voelde haar waardering toen ze me bedankte.Ik berichtte haar "Fijne dag als dat lukt. Wees lief voor jezelf ❤" Zij: Ik ga het proberen, voel me gesteund, dat helpt! 🥰"

 Ze wist dat ze een zware weg voor zich had, maar de wetenschap dat de financiële zaken geregeld waren, gaf haar een beetje gemoedsrust. Ik wenste haar en haar familie alle sterkte en moed toe. En ik voelde een diepe voldoening, wetende dat ik, door mijn werk, een positieve bijdrage kon leveren aan het leven van mensen in nood.

Dagelijkse Bijdrage

Elke dag opnieuw besef ik hoe belangrijk ons werk is als AOV Specialisten voor ZZP'ers. Het gaat niet alleen om het afsluiten van polissen, maar om het bieden van zekerheid en steun op momenten dat mensen het het meest nodig hebben. Het verhaal van deze ondernemer herinnert me eraan waarom ons werk zo belangrijk is en motiveert me om elke dag weer mijn best te doen voor onze klanten.

In tijden van crisis kunnen we een lichtpuntje zijn in de duisternis. En daar ben ik trots op. En daar ben ik trots op.Pruts dus niet zelf, laat ons je helpen. Wij kunnen het beter en ook nog veel voordeliger, dussss.  maak nu een waardevolle maar kosteloze terugbelafspraak

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page