fbpx
Image
Image

Let op bij AOV en snelle Internetvergelijkers

Op het internet waren tot voor kort enige partijen actief die uitsluitend op basis van "execution only" werken, dat wil zoiets zeggen als "op eigen risico voor u afsluiten" zij dragen geen enkele verantwoording over een eventuele foutieve keuze van u.

Zij stuurden u op aanvraag een hele scherpe offerte. Vaak waren dit niet passende AOV voorstellen op basis van een beperkt aantal ziektes, beperkte uitkeringstermijnen en op basis van passende of gangbare arbeid, terwijl u een AOV van een gerenommerde maatschappij met goede voorwaarden verwachtte.

Deze partijen hebben vaak niet de juiste papieren, niet voldoende kennis van zaken, verkopen soms maar één product (niet onafhankelijk dus), verlenen dus geen onafhankelijk vergelijk of professionele hulp, hebben geen zorgplicht en zijn niet verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. AOV producten laten zich nu eenmaal niet "snel" en "eenvoudig" vergelijken.

U zult maar het verkeerde product kiezen en vervolgens ziek worden en erachter komen dat u geen uitkering krijgt...Deze partijen zullen in de toekomst wellicht niet meer werkzaam mogen zijn, gezien het feit dat het een impactvol en een complex product betreft volgens de wetgever, en er dientengevolge uiteindelijk aan de strengere eisen dient te worden voldaan. Ook doordat vanaf 01-01-2013 eindelijk geen provisie meer mag worden betaald door de verzekeraar aan deze partijen, (wij van AOV ZZP werken al vanaf 2008 zonder provisie!) zal het steeds lastiger voor deze partijen zijn om zaken te goedkoop te simpel en te makkelijk voor te stellen. Een goede zaak!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page