Image
Image

Afsluiten AOV met advies

afsluiten aovHet afsluiten van een AOV Verzekering kan naar onze mening, alleen op een verantwoorde manier gebeuren, na uitgebreide klantinventarisatie en advies en begeleiding van een ervaren AOV Verzekering Adviseur. 

Het adviseren, vergelijken en doorrekenen van een AOV advies is gewoonweg niet te doen zonder gedegen marktkennis en professionele vergelijkings-software.U kunt dus bij ons niet zomaar een AOV Verzekering afsluiten, ook al  zou u dat in eerste instantie zelf willen. Wij zullen eerst uitgebreid moeten inventariseren wat uw persoonlijke omstandig-heden uw wensen, uw risicobereidheid en uw kennisniveau is.

Huisstijl aov Logo met pay offWaarom AOV Verzekering alleen laten berekenen door een professional? Waarom niet afsluiten zonder advies? Wilt u écht kunnen vertrouwen op uw arbeidsongeschiktheids-verzekering? Doe-het-zelven aan een complexe verzekering die uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid moet garanderen achten wij risicovol en roekeloos.

Ook de AFM heeft zich er diverse malen over uitgesproken: Complexe (AOV) producten afsluiten zonder advies is ronduit af te raden. Zonder advies is wellicht binnenkort niet eens meer mogelijk. Wordt wellicht verboden als het aan de AFM ligt.

Wij nemen verantwoording voor elk advies dat namens aov-zzp.nl aan u verstrekt wordt.Wij zijn ook aansprakelijk en hebben een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering.

Wij zijn een "echt" advieskantoor en werken al ruim zeventien jaar in de financiele dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde diploma's vergunningen, en over een klachtenregeling. Wij zijn aangesloten bij Kifid en worden gecontroleerd door de AFM. Op onze site kunt u tientallen aanbevelingen vinden van lager & hoogopgeleide mensen die onze dienstverlening dermate waarderen dat zij hiervoor in de pen klommen. 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services