fbpx
Image
Image

Afsluiten AOV met advies

Het afsluiten van een AOV Verzekering kan naar onze mening, alleen op een verantwoorde manier gebeuren, na uitgebreide klantinventarisatie en begeleiding van een ervaren AOV Specialist. Maar ook schenkkringen kunnen een goed aanvulling, combinatie of vervanger zijn. Uit nood of uit voorkeur. het afsluiten van een AOV met advies is zeer aan te raden.

Het vergelijken van schenkkringen is dan ook een goed idee. Uiteraard doen wij dat sinds 2020 óók!

Een AOV Adviseur kan je advies geven over welk produkt jij zou moeten aanschaffen.

De AFM zegt hier het volgende over: Volgens de wet is sprake van adviseren wanneer een onderneming een aanbeveling doet voor een specifiek financieel product van een bepaalde aanbieder aan een bepaalde klant

Maar beter is wellicht dat deze AOV Adviseur (die niet zelden alle aanvragen bij een maatschappij door de brievenbus gooit) zich met zijn advies niet beperkt, tot één produkt, maar dat hij inzichtelijk maakt waar de verschillen tussen de voorwaarden en premies van de verschillende verzekeraars zitten. Onafhankelijk dus! Het zelf vergelijken en doorrekenen van alle AOV verzekeringen  Zonder gehele marktkennis en professionele vergelijkings-software is dit nbiet zelf te doen. Je kunt dus bij ons niet zomaar een AOV Verzekering afsluiten, ook al zou je dat in eerste instantie zelf willen. Wij zullen eerst uitgebreid samen moeten inventariseren wat jouw persoonlijke omstandig-heden je wensen,risicobereidheid en kennisniveau is.

Een AOV is een complex product en AOV verzekeraars kennen per maatschappij ook nog eens veel dekkingsvarianten. En ook tussen verzekeringsmaatschappijen onderling zitten vaak grote verschillen die niet perse erg logisch of voor de hand liggen. Extra goed opletten dus!

Waarom AOV Verzekering niet zelf regelen en afsluiten zonder advies?  Wilt u écht kunnen vertrouwen op uw arbeidsongeschiktheids-verzekering? Doe-het-zelven aan een complexe verzekering die uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid moet garanderen achten wij risicovol en roekeloos. Bovendien kost het je veel tijd en ga je meer premie betalen. Ook dat garanderen wij je 100%.   Ook de AFM heeft zich er diverse malen over uitgesproken: Complexe (AOV) producten afsluiten op execution only basis  zonder hulp en begeleiding is ronduit af te raden. Zonder advies is wellicht binnenkort niet eens meer mogelijk. Wordt wellicht verboden als het aan de AFM ligt.   Wij zijn een "echt" een 100% onafhankelijk kantoor en werken al ruim twintig jaar in de financiele dienstverlening. Wij beschikken over alle benodigde diploma's, vergunningen,verzekeringen  en over een klachtenregeling. Wij zijn aangesloten bij Kifid en worden gecontroleerd door de AFM. Op onze site kunt u tientallen aanbevelingen vinden van lager & hoogopgeleide mensen die onze dienstverlening dermate waarderen dat zij hiervoor in de pen klommen.   Advies AOV kan ook leiden tot advies Broodfonds of schenkkring Een schenkkring is geen broodfonds, en een Broodfonds is geen AOV. Maar als een AOV niet wil of te dur is, medisch beperkingen kent, of andere zaken spelen? Dan kan een schenkkring een goed alternatief zijn. Deze kan snel, gemakkelijk en goedkoop voor-en door- zelfstandig professionals worden geregeld.  Het principe van schenkkringen wordt meer partijen gebruikt sinds het alweer ouderwets Broodfonds. Er zijn initiatieven om ondernemers op een passende wijze een inkomen te garanderen tijdens arbeidsongeschikt te garanderen. SamSamkring ,AOV Bouw, AOV Profs, het Ziektefonds, SharePeople, CommonEasy en het Voorzieningenfonds. En wij hebben de beste deals uiteraard!    

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page