fbpx
Image
Image

Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling en Stress preventie

AOV-zzp.nl neemt het voortouw, (omdat verzekeraars met beurswaarden van ettelijke miljarden ondanks aanhoudende verzoeken ons niet willen so proud klein 175 120steunen)om Ondernemerschap, Persoonlijke ontwikkeling en Stress preventie meer onder de aandacht te brengen. Maatschappelijk gezien is stress en burnout een groot probleem, ook onder ondernemers! Ook duurzame inzetbaarheid is hier een begrip dat ondersteuning verdient!

keuzesstressAls ondernemer ben jij het gezicht van je bedrijf. Wanneer jij door wat voor reden dan ook, niet goed in je vel zit, heeft dit invloed op de prestaties en het succes van je bedrijf. 

Er zijn tal van redenen te noemen waarom je als ondernemer niet lekker in je vel zit. Eén van de redenen die vaak genoemd wordt is teveel stress. En hoewel er vooral gesproken wordt over burn-out bij medewerkers, komt een burn-out en teveel stress ook veel voor bij ondernemers.


Vrijheid, bevlogenheid en ambitie
We zijn vaak ondernemer geworden, omdat we meer vrijheid willen en de dingen doen die wij belangrijk vinden. Ondernemers zijn vaak erg bevlogen en ambitieus. Dit is nodig om een onderneming tot een succes te maken, maar het kan ook een valkuil zijn. Want wanneer je deze bevlogenheid en inspanning, niet geregeld afwisselt met rust en “uit” staan, raak je geleidelijk overbelast.

Signalen van teveel stress

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page