fbpx
Image
Image

AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Samen naar de beste en goedkoopste AOV vergelijken (beste voorwaarden tegen de beste prijs?

Dan weet je namelijk zeker dat jouw verzekering 100% aansluit bij jouw situatie. Dit Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport heeft een unieke niet-goed-geld-terug-garantie. Vraag je AOV Vergelijk Rapport hier aan? 

Inkomen zelfstandig ondernemer loopt gevaar

Als ondernemer loop je altijd risicos. Je werkt hard om je bedrijf goed draaiende te houden en winst te maken. Risico’s zoals verslechtering van het financiële klimaat, veranderingen in de vraag naar je product of diensten zijn moeilijk af te dekken. Een ander risico is, dat je geen inkomen meer kan verdienen op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt of een ongeval krijgt en je niet meer in staat bent om te werken. Vooral als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) is dit een behoorlijk risico.

AOV verzekering beschermt inkomen

Gelukkig is dit arbeidsongeschiktheidsrisico als ondernemer af te dekken. Dit kan door middel van een arbeidsongeschiktheids verzekering, ook wel AOV genoemd. Een AOV zorgt ervoor dat bij tijden van arbeidsongeschiktheid je van inkomen verzekerd blijft. Je kan dus gewoon je vaste lasten blijven betalen en in je levensonderhoud blijven voorzien. Je bedrijf draait gewoon door tot jeweer aan de slag kan. Dat is dus goed nieuws.

Alleen hoe zorg je dat je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit die helemaal op jouw situatie en behoeften is ingericht? Er zijn tal van AOV aanbieders die allemaal beweren de beste of de goedkoopste te zijn. Maar je bent als ondernemer natuurlijk op zoek naar de beste voorwaarden met de voordeligste premie. Toch?

AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken; consumentenbond,  independer of AOV-zzp.nl? 

Op onze website kun je alle aanbieders van AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) met elkaar vergelijken. Een AOV vergelijken op onze website gaat gemakkelijk en snel. Je krijgt helder inzicht in de kosten en in de voorwaarden. Daarna zou je in theorie je verzekering bij de betreffende AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) aanbieder afsluiten.

Maar dat kan alleen alleen als die verzekeraar toestaat dat jij als ondernemer rechtstreeks je aanvraag kan indienen bij deze verzekeraar. Toch heb je op deze manier geen specifieke kijk in de grote verschillen in voorwaarden van de verzekeraars. Welke AOV sluit nou echt aan bij mijn situatie?

In dat geval kunnen wij van AOV-ZZP.nl  voor jouw specifieke geval een uitgebreid Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport presenteren waarbij alle verzekeraars op premie en voorwaarden zwart op wit worden vergeleken.

Wij hebben in de loop der tijd duizenden ZZP-ers, MKB-ers, DGA's en andere zelfstandigen geholpen. En hebben 15 jaar ervaring met de verschillende verzekeraars, met aanvragen maar ook met ziekte en daadwerkelijk uitkeren. Wij kennen het klappen van de zweep, kennen alle verschillen in premies en voorwaarden, zetten alle aanvangskortingen, mantelkortingen, collectieve kortingen op een rij, en garanderen ook voor jou de allerbeste deal. Of denk je dat jij in je eentje een beter deal kan scoren dan de AOV Specialist?

Onafhankelijk transparant AOV verzekeringen vergelijken?

Wist je dat veel aov adviseurs soms voornamelijk maar met 1, maar meestal met hooguit 3 of 4 verzekeraars zaken doen? Dat is niet onafhankelijk. Bij ons heb je keuze uit het alle aanbieders c.q. AOV verzekeraars van Nederland en kun je makkelijk jouw potentiële AOV verzekering vergelijken met andere opties. Zo ben je zeker van de laagste premie tegen de beste voorwaarden.

Wij hebben inmiddels duizenden ondernemers mogen helpen, en wij vertegenwoordigen met alle zelfstandigen een miljoenen stroom aan AOV premies richting de verschillende verzekeraars. Wij krijgen door ons specialisme, onze kennis en kunde en onze inkoopkracht meer voor elkaar dan menig ander. En deze voordelen zetten we geheel in om jou te helpen en te dienen.

AOV verzekeringen vergelijken op prijs en voorwaarden, let op:

Hoe hoog is de premie, hoe lang is je wachttijd, welke kwaliteit dekking kies je, kies je sommen- of schadeverzekering,wat is het voor jou  passende hoogte van het verzekerde bedrag bruto, of netto, moet je uitkering en of je verzekerd bedrag geindexeerd zijn, wil je premievrijstelling meeverzekeren, wil je een vaste of een stijgende premie, ben je aangesloten bij een beroepsvereniging die mantelafspraken heeft? 

Trots!

Met trots kunnen we vermelden dat wij een 8.8 9.3/10 scoren op basis van meer dan 500 klantenreviews!
 
aov-zzp.nl Help!

Zie je ook door het bomen het bos niet meer?

Voorwaarden AOV verzekeringen lastig te vergelijken? Inderdaad!

Zou jij een volledig vergelijk willen hebben tussen verschillende voorwaarden, zodat je ECHT kan vergelijken, behalve simpelweg op prijs?

Schrijf je in en ontvang van ons GRATIS een waardevol PolisVoorwaarden Vergelijk of App op 06-50880110...

Bedrijfsgegevens

AOV ZZP  is handelsnaam: Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

telefoonnummer aov zzp.nl

030 - 6 30 88 30

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2021 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page