Image
Image

AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) vergelijken
Als ondernemer loop je altijd risicos. Je werkt hard om je bedrijf goed draaiende te houden en winst te maken. Risico’s zoals verslechtering van het  financiële klimaat, veranderingen in de vraag naar uw product of diensten zijn moeilijk af te dekken. 
 
Een ander risico is, dat u geen inkomen meer kan verdienen op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt of een ongeval krijgt en u niet meer in staat bent om te werken. Vooral als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) is dit een behoorlijk risico. 
 
Gelukkig is dit arbeidsongeschiktheidsrisico voor u als ondernemer wel af te dekken. Dit kan door middel van een arbeidsongeschiktheids verzekering, ook wel AOV genoemd. Een AOV zorgt ervoor dat bij tijden van arbeidsongeschiktheid u van  inkomen verzekerd bent. U kunt dus gewoon uw vaste lasten blijven betalen en in uw levensonderhoud blijven voorzien. Uw bedrijf draait gewoon door tot u weer aan de slag kan.
 
Dat is goed nieuws. Alleen hoe zorgt u dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit die helemaal op uw situatie en behoeften is ingericht? Er zijn tal van AOV aanbieders die allemaal beweren de beste of de goedkoopste te zijn. Maar U bent als ondernemer natuurlijk ook op zoek naar de meest voordelige aanbieder met de beste voorwaarden.
 

AOV of arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken via AOV Specialist AOV-ZZP.nl

 
 Op onze website kunt u alle aanbieders van AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) met elkaar natuurlijk zelf vergelijken. Een AOV vergelijken op onze website gaat gemakkelijk en snel. U krijgt inzicht in de kosten en in de voorwaarden. Daarna kunt u in theorie  direct uw verzekering bij de betreffende AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) aanbieder afsluiten.

Toch heeft u op deze manier geen specifieke kijk in de voorwaarden van de verzekeraars. Welke AOV sluit nou echt aan bij mijn situatie?
In dat geval kan AOV-ZZP.nl u een uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport presenteren waarbij alle verzekeraars op premie en voorwaarden worden vergeleken.

Echter de kans dat u een goede beslissing hierover maakt is natuurlijk veel minder groot dan  dat u zich laat adviseren en begeleiden door een ervaren AOV Specialist van AOV ZZP. Die hebben in de loop der tijd duizenden Adviezen uitgebracht aan talloze ZZP-ers, MKB-ers,DGA's en andere zelfstandigen.

Zij kennen het klappen van de zweep, kennen alle verschillen in premies en voorwaarden, zetten alle aanvangskortingen, mantelkortingen, collectieve kortingen op een rij, en garanderen de beste deal. Of denk je dat jij in je eentje een beter deal kan scoren dan wij als AOV Specialist?

Onafhankelijk en transparant AOV verzekeringen vergelijken?

Wist je dat veel aov adviseurs soms voornamlijk maar met 1, maar meestal met hooguit 3 of 4 verzekeraars zaken doen? Dat is niet onafhankelijk. Bij ons heb je keuze uit het alle aanbieders c.q. AOV verzekeraars van Nederland en kun je makkelijk jouw potentiële AOV verzekering vergelijken met andere opties. Zo ben je zeker van de laagste premie tegen de beste voorwaarden.


Wij hebben inmiddels ruim duizend deelnemers in ons InkomensZekerheidsCollectief en wij vertegenwoordigen met alle zelfstandigen een miljoenen stroom aan AOV premies richting de verschillende verzekeraars. Wij krijgen door ons specialisme, onze kennis en kunde en onze inkoopkracht meer voor elkaar dan menig ander. 
 

 Samen naar de beste AOV voorwaarden tegen de beste prijs: Via het Inkomens Zekerheids Collectief van AOV-ZZP.nl

 
U weet zeker dat u advies krijgt van een expert in AOV verzekeringen en dat uw verzekering 100% aansluit bij uw situatie. Dit Persoonlijk AOV Advies Rapport kent bovendien een uniek niet-goed-geld-terug-garantie en kwaliteit- en laagste premiegarantie.

Aanvragen AOV Advies Rapport
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services