fbpx
Image
Image

De unieke "Samen Sterk" Flexibele Spaar AOV

Samen Sterk Flexibele Spaar AOV-ZZP.nl

Ziek worden? Je moet er wél een keer aan denken. Dus niet steeds uitstellen. Niet alleen aan denken maar gelijk handelen en regelen. Trouwens...wist je dat het nu binnen 15 minuten 100% online te regelen is!? Dus geen kleine lettertjes en daarom duss ook weer dagelijks opzegbaar.

Vóór- en dóór Zelfstandig Professionals gemaakt: we regelen het zelf. Ons geld blijft van ons en er blijft niets aan de strijkstok hangen.

Nu Samen Sterk Spaar AOV aanvragen

Samen Sterk Flexibele Spaar AOV-zzp.nl

Zeker, Sociaal Eerlijk en Betaalbaar; Check eerst even deze Video en ga er even goed voor zitten! Hoe werkt het?

Wij houden van zekerheid, en zekerheid wil je voordat je ergens aan begint en niet pas als je iets nodig hebt. Zo kies je zelf hoeveel geld je wilt ontvangen als je ziek bent, maar er is wel een maximum van 80% van je inkomen uit je onderneming. Dit stemmen we met je af voordat je mee gaat doen. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent, zekerheid vooraf! Je spaart vervolgens iedere maand 4,5% van dit bedrag op een aparte rekening.

Uit dit spaarpotje schenk je als er iemand ziek is. Iedereen spaart tot een maximum bedrag waardoor er altijd voldoende geld aanwezig is om een inkomen bij arbeidsongeschiktheid te garanderen.

Niet sparen is wellicht leuker maar geeft minder zekerheid! Als het maximum is bereikt, storten wij maandelijks het teveel terug, eerst zekerheid dan gemak! En als je stopt kan je vrij over jouw potje beschikken.

Als jij zelf ziek wordt, ontvang je van alle leden een schenking. Deze schenkingen tellen op tot het door jou gekozen inkomensniveau. Jouw kosten bestaan uit de maandelijkse kosten bedragen slechts € 15 (dit is inclusief de bijdrage voor de administratie en o.a. de arbodienstverlenging). Plus natuurlijk de schenkingen.  

En niet bij de eerste de beste ...bij dé AOV Specialist van ZZP Nederland!

Al dan niet in combinatie met een "echte" AOV verzekering die keert langer dan 24 maanden uit en verzekerd ook preventie- en reintegratieinspanningen. Ook verzekert de AOV Verzekering eventueel hogere bedragen dan € 2500 per maand.

Veel ondernemers onderschatten de impact van ziekte op hun leven, hun gezin en hun onderneming. Je bent ziek, kunt niet werken en hebt geen inkomen.

Daarom zou iedere ondernemer moeten zorgen dat hij, als hij ziek is, niet zonder inkomen zit. AOV-zzp.nl ‘s Spaar AOV alternatief is een schenkkring in een vorm van Crowdsurance en biedt een slimme oplossing (ook voor startende ondernemers) in combinatie met- of als als alternatief voor de arbeidsongeschiktheids verzekering.

Wat kost JOUW noodzakelijke inkomensbescherming:

Maandelijkse inleg (Netto)  Maandelijkse (Netto) schenking
€ 45,00 € 1.000,00
€ 56,25 € 1.250,00
€ 67,50 € 1.500,00
€ 78,75 € 1.750,00
€ 90,00 € 2.000,00
€ 101,25 € 2.250,00
€ 112,50 € 2.500,00
€ 123,75 € 2.750,00
€ 135,00 € 3.000,00
€ 146,25 € 3.250,00
€ 157,50 € 3.500,00
€ 168,75 € 3.750,00
€ 180,00 € 4.000,00

Onze beloften aan jou

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom

Iedere ondernemer die 100% arbeidsgeschikt is mag meedoen, ongeacht leeftijd of medische geschiedenis. Ook starters. Géén leeftijdsgrens. Juist ook evt. in combinatie met AOV verzekering.

Inkomen bij ziekte

Inkomen bij ziekte

Meest voordelige en beste inkomenbescherming anno 2023. Gemakkelijk online aan te vragen. Binnen 30 minuten geregeld. Max. 24 maanden dekking.

Geld blijft van jou

Geld blijft van jou

Ieder kiest zijn eigen maandbedrag en stort zijn bijdrage. Minder mensen ziek dan ingeschat? Dan blijft er meer saldo over op iedereen's rekening! Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk. Wij rekenen op 50% maar hopen op 80% retour!

Géén  verplichtingen

Géén verplichtingen

Bij ons geen discussies over wie wel of niet echt ziek is  geen en verplichte vergaderingen, geen wie-ben-ik-spelletjes, kopjes brandnetelthee of vegetarische koekjes. 

Géén kleine lettertjes

Géén kleine lettertjes

Onze voorwaarden zijn simpel en recht door zee, dus géén kleine lettertjes, géén verrassingen achteraf. Flexibel.Elke maand aanpasbaar en opzegbaar.

GRATIS BONUS (wees op tijd!)

GRATIS BONUS (wees op tijd!)

Lidmaatschap van Belangenvereniging  ZZP Nederland, -en alle voordelen die daar bij horen GEHEEL GRATIS als je je op tijd aanmeld! 

Zo werkt de Samen Sterk Spaar AOV!

1: Sparen en schenken

Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand een bedrag op jouw spaar/schenk- rekening. Zo bouw je een potje/buffer op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook.

2: Ziek zijn en geld ontvangen

Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €4.000 netto kan. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming.

3: Ondersteuning arbodienst

De onafhankelijke arbodienst begeleidt, helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen. En als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt.

Spaarbedrag

Hoeveel je iedere maand stort op je spaarrekening is afhankelijk van het inkomensniveau dat je hebt gekozen. Iemand met een 2x zo hoog inkomensniveau spaart 2x zoveel. Het totale spaarbedrag van alle leden samen moet voldoende zijn om de schenkingen aan 4,5% zieken te kunnen betalen. Het gemiddelde inkomensniveau is € 2.500. Met dit inkomensniveau spaar je dus € 112,50 per maand. De contributie stort je tegelijk met je spaarbedrag. In dit voorbeeld stort je dus ieder maand € 127,50. De stortingen doe je vanaf een privé rekening. Er zijn geen extra (bank) kosten.

Jouw geld blijft altijd van jou

Het geld dat jij spaart staat op jouw eigen rekening. Jij geeft het bestuur van de vereniging toestemming om schenkingen te doen vanaf jouw rekening. Ook de contributie wordt maandelijks door het bestuur overgemaakt. Als jij jouw lidmaatschap opzegt, kan je vrij over het bedrag dat nog op jouw rekening staat beschikken.

Er wordt door onze Vereniging géén winst gemaakt, er zijn géén aandeelhouders. Onze Vereniging is vóór- en dóór Zelfstandig Professionals: Er blijft niets aan de strijkstok hangen voor verzekeraars of overheid.

Maximum spaarsaldo / buffer

Door maandelijks te sparen bouw je een potje / buffer op. Zo bieden we zekerheid dat een lid dat ziek is altijd inkomen heeft. Ook als er in een periode meer dan 4,5% zieken zijn. Het is niet nodig om te blijven sparen als alle spaarpotjes goed gevuld zijn.

De ZZP Vereniging bewaakt het saldo op jouw rekening. Als er op jouw rekening een bedrag staat groter dan 24 x jouw spaarbedrag, stort het bestuur van de vereniging automatisch het teveel maandelijks naar een rekening naar keuze (bijvoorbeeld een pensioen rekening).

Hoogte van het inkomen bij ziekte

Als je lid wordt van onze schenkkring bepaal je zelf hoeveel jij aan schenkingen wilt ontvangen als je ziek bent. Dat is voor iedereen anders omdat ieders situatie en vaste lasten anders zijn. Houd er rekening mee dat je ook als je ziek bent, je je maandelijkse spaarbedrag en de contributie moet blijven storten. Je kiest een bedrag tussen de € 1.000 en € 4.000 (ieder bedrag). Dit is een netto bedrag.

Goed om te weten: hoe hoger het bedrag dat je kiest, hoe hoger jouw maandelijkse spaarbedrag én hoe hoger het bedrag dat jij schenkt aan een zieke.

Kosten en risico's

Schenkingen zijn onbelast

De schenkingen die je ontvangt zijn privé schenkingen en dus netto bedragen. Omdat je van heel veel verschillende mensen een schenking ontvangt, blijft het totale bedrag dat iemand aan jou schenkt altijd lager dan datgene wat je in Nederland belastingvrij aan iemand mag schenken.

Je ontvangt de schenkingen op een privé bankrekening. Je ontvangt van iedereen een klein bedrag. Het totaal telt op tot het door jou gekozen inkomensniveau.

Inschrijfkosten

Als je lid wordt betaal je eenmalig inschrijfkosten.Je ontvangt daarvoor een factuur. Je bent daarmee lid van ondernemersvereniging AOV-zzp.nl. Zolang je lid bent van onze vereniging en de contributie keurig betaald, blijft dat zo! Je behoudt daarmee je service en je eventuele kortingen op je (provisieloze) verzekeringen.

De factuur voor de inschrijfkosten van de vereniging zijn overigens zakelijk aftrekbare kosten .

Contributie

Per maand betaal je slechts € 15,- Tegelijkertijd ben je lid van Ondernemersvereniging van AOV-zzp.nl van ZZP Nederland, de grootste invloedrijkste ZZP belangenvereniging van Nederland.

Jij bent dus daarmee, lid van ZZP Nederland die zich inzet voor 800.000 zelfstandige ondernemers. Zij onderhandelden de de allerscherpste Collectieve Verzekeringstarieven voor jou. Gemiddeld bespaart dat zomaar 10% extra op elke euro premie die je betaalt.

Risico’s bij veel zieken

Over het algemeen is het ziekteverzuim onder ondernemers laag (1,5%). Voor de zekerheid sparen wij voor 4,5% zieken (vandaar je inleg) en we hebben natuurlijk een (flinke) buffer. Theoretisch kunnen er problemen met schenkingen ontstaan als er lange tijd meer dan 4,5% zieken zijn.

Gelukkig is de kans dat deze situatie zich voordoet zeer klein. Door vooruit te kijken kunnen we deze situatie echter gewoon voorkomen. Als het dreigt te gebeuren dan weten we dat ruim van te voren en nemen we gewoon maatregelen. Bijvoorbeeld door de inleg (tijdelijk) te verhogen of door allemaal eenmalig een extra bedrag storten.

Geen bankkosten

Je hebt geen bankrekening meer nodig om mee te doen met de schenkkring. En dus geen extra bankkosten. 

Bruto of netto?

Het goede nieuws is dat de schenkingen die je ontvangt als je ziek bent, niet belast zijn. Alles is dus netto. De schenkingen zijn dan ook niet zakelijk te verrekenen.

Veelgestelde vragen over Samen Sterk Flexibele Spaar AOV

Hoeveel betaal ik per maand?

Wij zijn geen verzekeraar, je betaalt geen premie maar je schenkt en spaart. Je gebruikt jouw spaargeld dus om andere ondernemers te helpen. Hoeveel en hoe vaak je schenkt hangt af van het aantal zieken. Als je lid wordt betaal je eenmalige inschrijfkosten en een maandelijkse contributie.

De Arbodienst

Beoordelen en begeleiden

Je hoopt het niet. Maar het kan jou ook gebeuren: je wordt arbeidsongeschikt en moet je ziek melden. Als lid van onze schenkkring sta je er niet alleen voor.Een casemanager van onze arbodienst, bureau Streefkerk, neemt contact met je op na jouw ziekmelding. Samen maken jullie een inschatting van de ernst en de duur van de situatie. Daarna beoordeelt een BIG-geregistreerde verzekeringsarts wat er met je aan de hand is en bepaalt een arbeidsdeskundige de mate van arbeidsongeschiktheid.

Uitgangspunt van al deze professionals is steeds dat jij als ondernemer zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Als de inzet van re-integratie bevorderende middelen daarbij helpt, adviseren zij de schenkkring daarover.

Het kan zijn dat je dan naast / in plaats van schenkingen krijgt wat jij nodig hebt om snel weer aan de slag te gaan. Voorkomen is beterNatuurlijk voorkom je liever dat je ziek wordt. Gezond leven, goed voor jezelf zorgen, aandacht voor veilige werkomstandigheden en af en toe even stilstaan, kunnen daarbij helpen. Uiteindelijk is dat jouw eigen verantwoordelijkheid. Maar we willen jou daarbij gaan helpen met een aanbod speciaal voor de schenkkring leden. In 2020 gaan we daarmee aan de slag.

Meer over Bureau Streefkerk: “Samen aan het werk!” is het motto van Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief. Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

Alles weten over ziek melden

Als je ziek bent, krijg je na een wachttijd van twee maanden schenkingen. De wachttijd van twee maanden gaat in op de datum dat jij je ziek meldt. Je meldt je dus meteen ziek als je verwacht dat je langer dan twee maanden niet kan werken. Dat doe je door in te loggen in een beveiligde omgeving. Je geeft alleen aan dat je ziek bent. Niet waarom.

Statuten

De ZZP Vereniging -is-een vereniging, de basis van alle afspraken staat in de statuten van deze vereniging. Dit kan alleen door een notaris worden aangepast.

 

 

 

Beetje ziek, beetje werken

Soms ben je wel ziek, maar kun en wil je ook nog wel werken. Dat kan. Dan meld je je gedeeltelijk ziek (tussen 1 en 99%). Iedereen hoeft dan minder te schenken. En jij kunt zonder je bezwaard te voelen je onderneming een beetje draaiend houden. 

 

Reglement

In het reglement staan zaken als voorwaarden van lidmaatschap, de definitie van arbeidsongeschiktheid en afspraken over inkomensniveaus en schenkingen.

 

 

Beoordeling ziekmelding

In het reglement staat beschreven wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Onder arbeidsongeschiktheid wordt verstaan: je eigen beroep/ werkzaamheden in jouw onderneming niet kunnen uitvoeren door een herkenbaar en benoembaar ziektebeeld. De casemanager, bedrijfsarts en arbeidsdeskundige van de arbodienst beoordelen jouw situatie. 

Privacy

De privacy gedragscode staat welke persoonlijke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens nodig hebben en hoe we daar netjes mee om gaan.

Liever persoonlijk contact?

Dat begrijpen we als geen ander! Maak daarom vrijblijvend en kosteloos gebruik van onze 30 minuten terugbelafspraak, dan kunnen we even persoonlijk uitleggen wat alles inhoud en welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw specifieke situatie.

Plan online een belafspaak in, je bepaalt zelf wanneer en hoe je teruggebeld wilt worden!

Wij regelen de beste AOV voorziening zonder kleine lettertjes... en jij gaat vlammen als ondernemer en mens!

Image

Al meer dan 14 jaar de nummer één AOV Specialist!

0
Views op onze website www.aov-zzp.nl / Social Media / Blogs/Magazine
0
Ondernemers gesproken over Ziekte Arbeidsongeschiktheid en Solidariteits Fonds ZZP Pro
0
Jaar de onbetwiste nummer 1 AOV Specialist voor Zelfstandig Ondernemers!

Wat vinden onze zelfstandig ondernemers van AOV-ZZP.nl?

Heeft AOV-ZZP.nl de rust gebracht en alles goed geregeld?

Als AOV Specialist kun je heel snel -en risicoloos voor jou als ondernemer- alles helder maken. Dan weet je 100% zeker hoe het zit voor jou als ondernemer het best past!

De waarheid is nu eenmaal dat je verstand van zaken moet hebben om alle zaken goed te kunnen vergelijken en dat het de nodige tijd en persoonlijke aandacht vergt van de AOV Specialist. Als je bereid bent de stap te zetten dan kan de de Specialist je prima te helpen! En ja dat kan geheel risicoloos met onze unieke niet-goed-geld-terug-garantie én laagste premie garantie!

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus
Edit Page

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page