Image
Image

Op zoek naar een inkomensverzekering als zelfstandige

inkomensverzekering

Als ondernemer kun je geen verzekering afsluiten tegen inkomensverlies bij werkloosheid, echter men kan wel een verzekering afsluiten tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid en ziekte. Zodat je ook tijdens je ziekte verzekerd bent van inkomen.

 
 Men praat over arbeidsongeschiktheid wanneer er sprake is van het niet kunnen uitvoeren van uw werkzaamheden door ziekte en/of het krijgen van een ongeluk. Indien u een zelfstandige ondernemer bent, dan doet u er verstandig  aan om te overwegen deze inkomensverzekering af te sluiten. 
 
Uw onderneming in tijde van een kort durende ziekte draaiende houden, lukt bijna iedere ondernemer wel. Echter als u langdurig ziek bent, dan wordt dit een stuk lastiger. Zeker voor de zelfstandige zonder personeel (ZZP) is dit moeilijker. Uw onderneming draait toch vooral op uw kwaliteiten en de werkzaamheden die u moet uitvoeren. 
Als ondernemer heeft u namelijk geen recht op hulp vanuit de overheid en u zult dus zelf voor uw financiële zekerheid moeten gaan zorgen.
 
Een inkomensverzekering c.q. het gegarandeerd verzekerd zijn van inkomen bij arbeidsongeschiktheid geeft een ZZP’er daarom een veilig en ontspannen gevoel. 
Deze inkomensverzekering voor de ondernemer noemt men dus een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze kan afgesloten worden  voor een periode van één, drie of vijf jaar.
 
 U kunt kiezen uit verschillende risico’s die van toepassing zouden kunnen zijn op uw situatie. Indien u arbeidsongeschikt raakt, dan zorgt een dergelijke inkomensverzekering ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw levensonderhoud en u bent er zeker van dat u uw rekeningen nog kunt betalen.
 

Hoe vergelijkt u de verschillende inkomensverzekering aanbieders?

 
appelsinaasappel Als ondernemer wilt natuurlijk het beste voor uw bedrijf. Hoe weet u nu welke aanbieder van inkomensverzekeringen het meest op uw wensen aansluit? Op het internet zijn tal van aanbieders te vinden die allemaal beweren het meest voordelig te zijn. Het is echter ook enorm belangrijk om de verschillende voorwaarden met elkaar te vergelijken.
Op AOV-ZZP.nl  kunt u de verschillende aanbieders van inkomensverzekeringen zelf met elkaar vergelijken. Ook kunnen voor u het uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport samenstellen, waarbij alle verzekeraars secuur op premie en op voorwaarden met elkaar worden vergeleken. Zo kunt u zelf zien welke verzekeraar het beste op uw wensen aansluit en waarom.
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services