fbpx
Image
Image

FNV AOV is een schenkkring geen aov verzekering

Afsluiten FNV AOV zonder verplicht lidmaatschap van de FNV 

Dat kan, maak even een afspraak in onze Agenda en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Of beter nog een betere variant afsluiten dan FNV AOV zonder lidmaatschapskosten FNV?

In combinatie met een echte AOV verzekering of zonder. Of in combinatie met nog andere mogelijkheden waar alleen de specialist het bestaan van af weet. Door jarenlange ervaring...Plaats een afspraak in onze Agenda en wij bellen je terug. Vrijblijvend en kosteloos.

FNV AOV is een schenkkring geen aov verzekering.

Er staat op de website van FNV Zelfstandgen:

"De arbeidsongeschiktheidsvoorziening van de FNV is een vorm van crowdsurance. Dat klinkt modern, maar is eigenlijk een oud principe: een groep mensen spreekt met elkaar af dat ze elkaar financieel steunen als één van hen iets overkomt. Hieronder leggen we in drie stappen uit hoe de FNV AOV werkt.""

Echt beetje laat FNV deze vorm bestaat al jaren, waarom hebben jullie daar niet het voortouw in genomen als het zo goed is nu ineens?

Ook onderstaande teksten zijn al jarenlang op elke website te vinden die een Broodfonds of Schenkkring aanbiedt...

FNV AOV Schenkkring

De FNV AOV is een zg. 'schenkkring', een vorm van crowdsurance die ook startende ondernemers een mooie oplossing biedt als alternatief voor de (vaak dure) arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Het principe is eeuwenoud: we schenken elkaar een klein bedrag wanneer iemand arbeidsongeschikt is.Zeker, eerlijk, betaalbaar en bovendien snel online te regelen.

Sparen en schenken

Je betaalt geen premie, maar spaart iedere maand een bedrag op de gezamenlijke AOV-rekening (een derdengeldenrekening). Zo bouw je een potje/ buffer op. Als één van de andere leden ziek is, schenk je hem of haar een klein bedrag. Dat doen alle andere leden ook.

Ziek zijn en geld ontvangen

Als jij ziek bent, ontvang jij schenkingen van de andere leden, voor een periode van maximaal 24 maanden. Het totale bedrag dat je ontvangt kies je zelf, ieder bedrag tussen €1.000 en €4.000 netto kan. Dit mag niet meer zijn dan 80% van jouw gemiddelde netto inkomen uit onderneming. Er is een eigen risico periode van 2 maanden.

Ondersteuning arbodienst

De onafhankelijke arbodienst begeleidt, helpt eventueel bij re-integratie en beoordeelt de ziekmeldingen (beroepsarbeidsongeschiktheid).Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Anders raak je je klanten kwijt. 

 

Wat is uniek aan FNV Zelfstandigen

Niets, ja dat het echte doel de Ledenwervingscampagne van FNV zelfstandigen is?

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page