fbpx
Image
Image

Klantervaringen (500+ reviews ) AOV-ZZP.nl

100% echte Klant ervaringen- Google Reviews- Beoordelingen Facebook reviews (500+) AOV-ZZP.nl 

Wat vinden zelfstandig ondernemers van AOV-ZZP.nl? 

-Na ruim enige duizenden AOV Adviezen (sinds 2008) en evenzovele AOV Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Broodfondsen en schenkkringen voor HBO en WO+ ondernemers in Nederland zijn. 

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening ongekend hoog en daar zijn we trots op en dankbaar voor: 500+ aanbevelingen, meer dan 120 -- van de meest betrouwbare (linkedin) recommandaties (anno 2023. (Zie ook Linkedin profiel Arnoud Wennekus:http://www.linkedin.com/in/arnoudwennekus ) een gemiddelde score van -8,8- tot 9.3 en een aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt! 

Opmerking Reviews: Door de verschillende partijen die rates verzamelen en steeds meer anonimiteit en vele 5 sterren fraude en gekochte reviews, hebben wij nu maar de quotes van echte mensen verzameld. Op linkedin zie je 120 +linked in recommandaties, meest betrouwbare die er zijn! (Ratecard hebben wij hier opgenomen gezien de nominatie tot Freelancer of the Year Finalist).

Omdat het toch fijner is dat ondernemers./ anderen over je oordelen, dan dat je jezelf op de schouder slaat:  hierbij een stuk uit het juryrapport:

Arnoud Wennekus, de Schenkkring & AOV-verzekeringsspecialist, wordt geroemd om zijn professionele en gepassioneerde kennis en kunde op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, broodfondsen en schenkringen. Met honderden recensies die zijn expertise bevestigen, is hij een vertrouwd en gewaardeerd figuur binnen zijn vakgebied. 

Arnoud's diepgaande kennis van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Schenkkringen stelt hem in staat om ondernemers te begeleiden en te adviseren bij het nemen van cruciale beslissingen over hun financiële bescherming. Zijn brede expertise strekt zich uit tot verschillende aspecten van AOV-verzekeringen en Schenkkringen  waaronder acceptatievoorwaarden, complexe medische acceptatie, polisvoorwaarden, premieberekeningen, dekkingsopties en claimprocessen.

Wat Arnoud onderscheidt, is zijn passie voor het helpen van ondernemers om de juiste keuzes te maken op basis van hun individuele behoeften en omstandigheden. Hij begrijpt dat elk bedrijf en elke ondernemer uniek is en vereist daarom een persoonlijke aanpak bij het vinden van de meest geschikte combinatie van AOV-verzekering en Schenkkring.

De talloze recensies getuigen van de tevredenheid van ondernemers die Arnoud hebben geraadpleegd. Ze benadrukken zijn uitstekende communicatieve vaardigheden, geduldige benadering en vermogen om complexe verzekeringsconcepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Arnoud wordt vaak geprezen om zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en toewijding aan het leveren van hoogwaardige service aan zijn cliënten.

Kortom:

Arnoud Wennekus is een AOV verzekering en Broodfonds Specialist die zijn reputatie heeft verdiend door zijn uitgebreide kennis, passie en toewijding aan het helpen van ondernemers bij het verkrijgen van de juiste combinatie  van arbeidsongeschiktheidsverzekering en Schenkkring. Zijn vele positieve LinkedIn-recensies getuigen van zijn vermogen om waardevol advies en ondersteuning te bieden aan ondernemers die op zoek zijn naar financiële bescherming.

 

 Reviews Ondernemers:

 • Ik was eerst nogal voorzichtig en ietwat negatief, door de professionele en handige online inboeken in de agenda, vlotte bevestiging per mail en het gesprek/ de aanpak en de nogal voordelige prijs. Bijna te mooi, zoveel aandacht en kennis, en veel ook, in een gesprek. Maar de oprechtheid en enthousiasme is 100% echt, daarmee complimenteer ik julie graag! J.v.d. Boom 10-2022.
 • Beste Arnoud, wij hebben elkaar vorige week woensdagmiddag gesproken.Ik vond dat een prettig en opvallend duidelijk onderscheidend anders gesprek van andere gesprelkken die ik voerde over hetzelfde onderwerp. Mijn plannen gaan nog even richting de iets langere termijn.Daarom ga ik nu (nog) geen gebruik maken van je diensten. Ik meld me graag vast aan voor als ik zover ben? Fijn dat je het Agendeert en de korting geldig blijft. H. Koog 26-08-2022.
 • Zeker bereid tot het geven van feedback.Maar niks dan positief. Vond het een prettig gesprek, ik ben mij nog aan het beraden. Veel privé dingen aan mijn hoofd, dus ik kom binnenkort bij je terug! Vriendelijke groet,(M.Deen). 04-01-2023.
 • Volgens mij is het nu allemaal rond. Veel dank Arnoud, ik had dit niet in mijn eentje willen doen. Hartelijke groeten P. Slavenburg 06-07-2023.
 • Beste Arnold, Ik schrijf graag een review.Aantal jaar geleden heb een inhoudelijk en persoonlijk fijn gesprek met jullie gehad maar uiteindelijk heb ik toen mijn aov op aandringen van mijn tussenpersoon voor overige verzekeringen toch daar afgesloten. Maar door toch wel slechte ervaring ga ik dit keer met een echte specialist in zee te gaan! Mede ook omdat ik een combinatie met een schenkkring overweeg en ook wel wat vermogen heb niet direct in de problemen te zitten. Gerard de Leeuw 02-2022 
 • Arnoud ik doe je hier de beloofde kritiek/feedback toekomen...! Ik heb het hele Rapport en alle bijlages en toelichtingen goed doorgelezen. Dat zit nu eenmaal in mijn aard, want ik wil precies weten hoe het zit voordat ik een keus maak. Sorry! En als ik eerlijk ben kan ik je ...alleen maar complimenten geven, het ziet er allemaal zeer grondig, gedegen en onderbouwd en doorspekt met kennis en ervaring uit.Soms ga je diep in de theorie en tot in de kleinste details, maar weet je die details dan precies goed terug te geven in wat dat voor mij als ondernemer betekent. Zodat ik weet wat dat in geval van ziekte en arbeidsongechiktheid voor mij persoonlijk en mijn gezin betekent en welke risico's daarmee gemoeid kunnen zijn in de praktijk. Het geeft mij een goed gevoel en vertrouwen en daarom ga ik graag geheel met je in zee. Na eerder alleen mijn teen in het water gestoken te hebben. Hartelijk dank voor je geduld, je vele uitleg op mijn vele vragen en dat je relaxt bent en geen enkele druk op me hebt uitgeoefend! N. de Freijtere juni/2022.
 • Je hebt mij heel goed geadviseerd. Ik wilde een AOV afsluiten, maar jij opperde een veel betere en goedkopere oplossing voor mijn situatie. Eentje waar je zelf niets aan verdiend. En dat stel ik zeer op prijs: je bent niet op je eigen gewin uit maar stelt de klant op de 1e plaats. Op jouw advies heb ik meteen geacteerd: ik heb het aanmeldingsproces reeds doorlopen en ben vanaf 1 februari as deelnemer. Enig puntje - omdat je daar wellicht wat aan hebt - is dat je tijdens het 1e contact met jou wordt gebombardeerd door informatie en soms tegengestelde vragen om informatie, waardoor iemand welllicht wordt afgeschrikt of door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien goed om daar eens kritisch naar te kijken. Verder niets dan lof. Mw Weyber. 17-01-2022
 • Het telefoongesprek met jou heb ik bijzonder op prijs gesteld. Je hebt me concreet niet verder kunnen helpen, maar ook weer weer wel. Door zorgvuldig te luisteren door te vraghen en uiteindelijk te bevestigen wat ik vermoedde en mij aanvullende routes uit te leggen. Echt heel fijn en waardevol voor mij. Voor nu heb ik besloten om geen AOV aan te vragen wegens de lengte van jaren van mijn Diabetes type 1. V. van der Gheer
 • Ik ben op zoek naar een geschikte AOV maar zoals je ook op je site aangeeft: ik zoek in een woud van verzekeraars en verzekeringen. Heb me inmiddels een beetje verdiept en ik word wel enthousiast van AOV-zzp, maar het aanbod klinkt bijna te mooi om waar te zijn: slechts €295 voor een uitgebtreid vergelijk en onbeperkt aantal toelichtende gesprekken en berekeningen. Ik zou je graag even persoonlijk willen spreken waarom dit niet te mooi is om waar te zijn en even iets meer gevoel bij AOV-zzp te krijgen. Oók nog een niet-goed-geld, en een drie jaar laagste premiegarantie?!! 05-01-2022 Mevrouw van den Broek.
 • "Arnoud heeft kennis van zaken. Dit doet hij met passie. Ik heb gemerkt hoe ervaren en gedreven hij is. Daarbij draait hij nergens om heen. Hij neemt de tijd en is recht door zee. In contact is Arnoud laagdrempelig . Ik had meteen het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat mijn wensen voorop stonden. Een mooie kracht vind ik het out of the box denken. Arnoud durft van protocollen af te wijken. Hij weet alternatieven te bedenken. Het was heel fijn om in deze voor mij onbekend wereld van verzekeringen iemand naast je te hebben staan. Hartelijk dank Arnoud! (Linked in 03-01-2022  Elly Klöne reflectie en portfolio docent bij Hanzehogeschool Groningen.).

 • Arnoud van AOV-zzp.nl is gedreven, kundig, heeft overzicht is heel stipt. Denkt met de klant mee, komt met ideeen. Hij komt altijd zijn afspraken na en doet net dat stapje meer waar je op hoopt. Is zeer integer. En afspraak is afspraak! juli 2021 H. Jonkheer Arbeidsdeskundige.
 • Beste Arnoud Sorry voor mijn late reactie. Het is echt even bizar druk vlak voor mijn vakantie. Het opzetten van mijn nieuwe zzp-leven neemt even wat tijd in beslag, maar beter goed voorbereid dan fouten maken.Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren, dus ik ga zeker mijn tijd nemen om e.e.a. door te nemen en daarop terug te komen. 22-06-2022

 • Beste Arnoud, Ik heb ons gesprek als zeer prettig en persoonlijk ervaren.Mijn medische voorgeschiedenis maakt het lastig om een AOV af te sluiten. Dat het een moeilijk verhaal was werd me al snel duidelijk. Het grote verschil was dat jij me wel uit wist te leggen waarom de kans om een AOV af te sluiten vrijwel onmogelijk was. Dit in tegenstelling tot het assurantiekantoor waarmee ik eerder contact had.Ook kwam je met een alternatief en wederom een helder verhaal.De telefonische afspraken werden goed nagekomen en er werd voldoende tijd genomen.Al met al kan ik dus alleen maar positieve feedback geven. Met vriendelijke groet, R. Bessems 31-08-2020.

 •  Hoewel Arnaud aangaf dat ze ongelooflijk veel waarde geven, onafhankelijk en er alleen voor mij zijn en niet voor de verzekeraar en mijn factuur makkelijk terug gingen verdienen, heb ik eerst toch nog even mijn eigen netwerk, eigen huis-tuin-en-keuken adviseur en het hele internet afgestruind voordat ik zijn aanbod op waarde kon schatten.

 • Ik heb via het BROODFONDS ook de naam van AOV ZZP doorgekregen (Arnaud Wennekus), dus dat gaf ook vertrouwen. Review 2020 Broodfonds (achtige) (online) Schenkkring / UWV Alternatieve AOV (Combi's!) Aangezien ik een behoorlijke medische voorgeschiedenis heb, was het de vraag of het me zou lukken om een Aov verzekering te krijgen. Arnoud hielp me vrijwel meteen uit de droom en stelde dat dit lastig zou zijn.
 • Dag Arnaud, Je open wijze van communiceren en je duidelijk informatieverstrekking spraken mij erg aan, ondanks het feit dat ik niet overga tot het afsluiten van een verzekering, Succes.Jean Vergoosen 09-10-2020

 • Vanwege mijn medische achtergrond had ik twijfels over de mogelijkheden om me te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Je hebt mij heel helder kunnen uitleggen wat in mijn situatie de mogelijkheden zijn. Wat ik heel prettig vond is dat je geen druk op mij hebt gelegd tijdens ons gesprek om (snel) voor een bepaalde oplossing te kiezen. Mw.MVP 06-10-2020.
 • Ik dacht wel even een AOV te kunnen regelen toen ik voor mezelf begon. How little did I know... dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn! Hiep hoi voor AOV ZZP. Arnoud heeft mij goed geadviseerd en geholpen bij het regelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), die perfect aansloot op mijn wensen. Ik wilde dit goed geregeld hebben. Mocht het ooit nodig zijn, dan wil ik -zonder financiële zorgen- zorgen dat ik snel weer beter word. Ik kan nu dus met een gerust hart ondernemen. Bedankt Arnoud! 08-12-2020 Mw. C. Landman
 • Hij adviseerde me een Wia uitkering te nemen bij het UWV. Deze is wel wat prijzig, maar er was geen andere optie voor mij om langdurig een uitkering te kunnen ontvangen. Voor de eerste twee jaar ziekte-uitkering gaf hij gedegen advies over een te nemen ‘verzekering’ tegen arbeidsongeschiktheid. We kwamen uiteindelijk uit op de Samen Sterk Flexibele  SPAAR AOV . Een crowdsurance initiatief, wat er degelijk en goed uitziet, en heel goed betaalbaar.
 • Tot zo ver alles goed,Ik vond ons gesprekkenrg verhelderend en blij dat ik jouw gesproeken heb.Je hebt goed verschillende scenario's uitgelegd en ik heb meer inzicht gekregen.Wel merk dat ik lastig vind om te bepalen welk bedrag ik wil verzekeren...omdat ik niet precies weet welke premie daartegenover staat en dus een goede kosten-batenanalyse te maken.Dus nu bijgevoegd met de aangepaste cijfers en al jouw onvermoeibare uitleg.
 • Dank je Arnoud, voor je gedrevenheid, snelle reageren en meedenken waardoor nu het starten van een eigen onderneming minder spannend is omdat ik nu het risico van arbeidsongeschiktheid goed heb ingedekt Mw. Hof februari 2020  Ik geef het nu graag toe: Ongelooflijk veel waarde voor je geld, net zoveel vragen kunnen stellen als (mijn vriendin!) wilde en iedereen thuis gerust en gelukkig. En AOV-zzp.nl? Ja, zij hebben veel zorgen weggenomen en hebben hun factuur inderdaad heel snel terugverdient. Ik schaam me eigenlijk een beetje dat ik zo zeurde vooraf. Doordat zij aangaven dat ik geen enkel risico liep met de niet-goed-geld-garantie, heb ik het aangedurfd.
 • Fijn dat het kan zo'n groots klein flexibel specialistisch bedrijf dat opkomt voor zzp ondernemers. En zoveel behulpzaamheid en ondersteuning voor zo weing geld. Top hoor! J. de Bie Merkelbeek (mei 2019).
 • Arnoud heeft me geholpen de juiste AOV-verzekering te vinden. Hij heeft mijn zorgen weggenomen. Onze samenwerking leidde tot een heel mooi resultaat. (Het kostte wel een tweede bemiddeling en extra tijd, maar hij gaat altijd voor goud) 17-02-2020 MW. Versluis
 • Broodfonds.nl heeft me doorgestuurd naar jou Arnoud. En daar ben ik dankbaar voor! Dank je wel voor je geduldige hele heldere uitleg, ik weet nu echt heel veel meer. Heel hartelijk bedankt! M. Antink.
 • Ik ga je verlaten AOV-zzp-arnoud ! . Mijn opdracht liep van mei vorig jaar tot eind augustus van dit jaar waar ik via een ander bedrijf zat. Zij  hebben mij nu een goede aanbieding gedaan waarop ik ben ingegaan. Ik twijfelde al een tijdje of ik als ZZP'er door wilde, omdat ik merkte dat de opdrachten die ik kon krijgen niet direct voldeden aan mijn wensenIk ben in ieder geval heel blij geweest met de service die jullie gegeven hebben, en zal het ook zeker anderen aanraden als het daar toe komt (ik heb het bij de Future Group ook al een paar mensen aangeraden toen ze zijn toegetreden).
 • Hoi Arnoud Ik heb je een berichtje stuurt dat ik akkoord ga. Ik vond het heel fijn de energie die je gaat er gewoon dat je actief mee bezig zijn en dat is voor mij goed teken Ik heb meerdere bedrijven gesproken erover, allemaal twijfel de twijfel, zwe kwamen niet zoals jij met mogelijk ook andere oplossingen dus daarom ga ik liever met jou in zee! 23-01-2020.
 • Dank je wel voor het gesprek van 17 juli. Onze feedback: Wij vonden het een prima gesprek. Af en toe ben je een beetje lang van stof, maar beter teveel gezegd dan te weinig ;-). We kijken uit naar het vervolgtraject.
 • Arnoud heeft mij geholpen een AOV af te sluiten. Dat lijkt zo simpel; gewoon online een paar gegevens invullen en hoppa, je hebt een verzekering. Alleen is de kans groot dat, als je de verzekering ooit nodig hebt, je tot de ontdekking komt dat de reden waarvoor je de verzekering wilt aanspreken nou net is uitgesloten. Ieder z'n ding, oftewel: schoenmaker blijf bij je leest. Hij kost een paar centen (overigens minder dan de gemiddelde automonteur, ontdekte ik vorige week ....) maar ik voel me nu erg op m'n gemak met een prima verzekering.Tel daarbij op dat Arnoud naast buitengewoon bekwaam op het gebied van verzekeringen ook nog eens een aardige, behulpzame persoon is en je weet wat je kunt verwachten. Een aanrader dus! Van Wijngaarden Grand Case  2019.
 • Ik Arnt Vermeer ben blij (kan dat eigenlijk ?) met mijn AOV via Arnoud Wennekus AOV Specialist Zelfstandig Professionals. Er wordt alle tijd genomen voor toelichting en het beantwoorden van vragen. En niet onbelangrijk: verzekerd(!) van een scherpe premie. Dank Arnoud Wennekus  voor de goede service! (Dank je wel Arne voor deze mooie woorden op Linked in!).
 • Ik wil u via deze mail toch hartelijk bedanken voor de informatie en het prettige uitgebreide  waardevolle gesprek dat we hadden. Vriendelijke groeten, MW. Nada Dijkema.
 • Ik ben zeer professioneel geholpen met het vinden van de juiste AOV verzekering, met telefonisch uitleg van de verschillende mogelijkheden en de impact van de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontving ik een duidelijk rapport met de mogelijkheden beschreven, wat het kiezen van de juiste oplossing eenvoudig en transparant maakt.Ik Krijg hierdoor het gevoel dat je onafhankelijk en voor jouw op maat gesneden advies krijgt voor dit onderwerp. De heer Boom 06-04-2019.
 • Tot zover dank ook voor de plezierige samenwerking. Was prima.En wie weet wat voor moois er nog uit voortkomt. (opzegging loondienst juli 2019)
 • Website Leek even een professionele versie van veel amateurs, maar bleek wel degelijk een baak van kwalitiet en rust en persoonlijke dienstbaarheid. Een verademing! R. Rincke, 2 maart 2019.
 • Hartelijk dank voor het telefoongesprek van afgelopen vrijdag. Na er even over nagedacht te hebben merkte ik dat ik toch liever een afspraak bij ons thuis op de bank heb, zodat mijn vrouw ook mee kan luisteren. Het is wellicht duurder, maar dat vind ik toch pretiiger. Ik heb dan ook besloten om niet op jullie aanbod in te gaan. Wat ik wél als heel waardevol heb ervaren is de grondige kennis die je hebt van het AOV product, daarvoor niets dan lof. H. Koeniks
 • "Geduldig, vriendelijk, vakkundig, gemakkelijk. Veel dank!"  A. Middendorp 28-03-2019.
 • Door een snelle en accurate afhandeling van AOV-ZZP.nl van mijn aanvraag voor een AOV als zelfstandige, heb ik binnen een korte termijn een goede verzekering toegewezen gekregen. De procedure liep vlot en ik heb voldoende informatie gekregen om de polis af te kunnen sluiten. G. Waterink 03-03-2019.
 • Dank Arnoud, voor het prettige en inhoudelijk bijzonder waardevolle gesprek vandaag! Bij deze nu ook mijn akkoord  A. Senft 31-01-2019.
 • Dank voor je uitgebreide uitzoekwerk en toelichting, door jou in te schakelen ben ik veel beter en voordeliger uit dan die goedkoper lijkende doe het zelf platforms die door verzekeraars betaald worden om jouw aanvraag  in hun brievenbus te doen, daarna moet je het daarna allemaal alsnog zelf uitzoeken, met alle risico's en gedoe. Bedankt! N. van Dommelen 11-01-2019 Boekel.
 • Superblij met je toelichting op het Onafhankelijk Vergelijkrapport, geen idee dat er zoveel belangrijke zaken te vertellen is voordat je uberhaupt een AOv aan kan vragen op de goede manier. Dank je wel! M. Zeitveld Purmerend 10-01-2019.
 • Door jouw bemiddeling en de zorg vsn Jeanette en wat geduld heeft de verzekeraar toch uitgekeerd terwijl ik formeel niet eens meer verzekerd was door de opzegging! Jullie waarde waarde staat hiermee meer dan vast! Dank!! Hoi Arnoud Super! En dank voor al je begeleiding eindeloze uitleg en geduld. Ik ben helemaal blij!  Mw. N. Stanfoort Enschede 09-01-2019.
 • Ik vond het een prettig gesprek en leuke kennismaking. Dank dat je me wil helpen, in mijn lastige medische situatie (Mathilde van Serven / Trainer Coach 04-01-2019 Ik wil jullie graag bedanken voor jullie steun en hulp toen ik ziek was. Ik had zelf nooit verwacht dat ik zo lang uitgeschakeld kon zijn maar heb dat nu helaas aan den lijve ondervonden. NN/ 20-12-2018.
 • Ik wil je hartelijk  bedanken voor het prettige contact, de goede zorgen. Ik ben heel tevreden. Nu stop ik met ondernemen en ga ik in loondienst, maar wie weet. A. Hingstman.
 • Ik hoefde geen Kosten te betalen voor het Persoonlijk & Vergelijk Rapport, als ik elders een betere premie krijg. Zo zeker zijn ze bij AOV ZZP top!! En waar gemaakt natuurlijk, dus toch ook weer blij ! Hans v.d. Zet, ICT Consultant.
 • Hoewel ik tevreden ben over jullie dienstverlening wil ik liever geen Linked recommandatie geven. Sorry, dat past niet zo bij mij.Wel heb ik je al 1 op 1 bij twee ZZP-ers aanbevolen! Nogmaals bedankt! En succes met alles! Mw. Hil.
 • Bedankt nog he. Het het afgesloten bij UWV. Probeer het volgend jaar en 20 kilo lichter nog wel een keer. ?Mvg J. 10-10-2018.
 • Bedankt voor de goede uitleg ! Ik heb even gewacht met het akkoord geven voor het persoonlijk vergelijk rapport omdat ik eerst mijn medisch dossier eens wilde doornemen zodat ik precies weet wat er in staat en een inschatting kan maken of een AOV aanvragen bij een andere partij dan het UWV überhaupt zinvol is voor mij. Ik wil het toch graag proberen, dus maak als het nog kan graag gebruik van jouw diensten.
 • Zeer kundig en professioneel advies. Persoonlijke benadering, wat zeer prettig werkt. Absoluut een aanrader voor een op-maat AOV verzekering voor de ZZP-er! B. Vijfvinkel   18-07-2018.
 • Uit ontevredenheid over mijn oude AOV polis ben ik op zoek gegaan een partij die mij kon helpen bij het zoeken naar een nieuwe AOV. Uiteindelijk ben ik bij Arnoud (AOV ZZP) uitgekomen en hij heeft mij zeer goed geholpen. Niet alleen heb ik nu een nieuwe polis die vele malen goedkoper is, ook de voorwaarden zijn vele malen beter geworden.  Arnoud biedt een helder verhaal en duidelijk proces. Mocht iemand op zoek zijn naar een AOV dan raad ik de diensten van AOV ZZP zeker aan. D. Krosse ICT.
 • Zeer goed geholpen door Arnoud bij het oriënteren en aanvragen van een AOV.Ook in mijn enigszins afwijkende situatie ben ik goed geholpen. De communicatie was zeer helder en ik werd goed op de hoogte gehouden en begeleid bij het proces. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Heldere afspraken. Ik kan Arnoud en aov-zzp.nl bij iedereen aanraden. H. Niemuller ICT-er 18-06-2018
 • Arnoud heeft mij uitstekend geinformeerd en geholpen de juiste AOV te vinden. Ook de persoonlijke begeleiding tijdens de aanvraag was erg prettig. Zeker aan te raden! S. Blommaert 07-02-2018.
 • "Duidelijke antwoorden en toelichtingen van Arnoud gekregen op mijn vragen waardoor ik relatief eenvoudig de diverse keuzes heb kunnen maken in mijn (belangrijkste) verzekering. Het verloop van mijn aanvraag bij de verzekeraar verliep bijzonder soepel, waarbij AOV-ZZP de helicopterview hield en zich hierbij steeds weer proactief opstelde." Dhr. T van Loon, projectleider 24-01-2018.
 • Op persoonlijke wijze ben ik goed geholpen met het vinden van de juiste verzekering. Arnoud was ook altijd goed bereikbaar voor alle vragen die ik had. ICT-er , Softwareontwikkelaar Hartelijk dank voor je uitgebreide en persoonlijke reactie. Het is uiteindelijk niet gelukt zuur, maar het biedt ook duidelijkheid. Dank voor de correcte afhandeling. Dhr. Gruys december 2017 Automatiseerder.
 • Met aov-zzp.nl heb ik het vervelende proces van het zoeken en afsluiten van een AOV prettig doorlopen. Efficient, afspraak is afspraak, zelf de regie en advies waar nodig. En wat niet goed ging ... dat lag niet aan AOV-zzp.nl /Arnoud. Mooi was dat hij mij kort na het afsluiten van de verzekering mocht bellen namens de verzekeraar met het bericht dat ik een leuke prijs had gewonnen (Dhr. Gerner oktober 2017).
 • Jullie hebben mij erg goed geholpen met het afsluiten van een AOV in 2018. Nu moet ik een ORV afsluiten i.v.m. het kopen van een nieuw huis met mijn vriend. Graag wil ik advies over het effect van een mogelijk hogere ORV-premie om medische redenen op bijvoorbeeld het opnieuw afsluiten van een AOV via jullie.
 • Vakkundig advies en goede inzet tot er een passende verzekering gevonden is.(M. Groot 20-09-2017).
 • Organisatieadviseur Arnoud Wennekus heeft mij goed advies gegeven bij het uitzoeken van de juiste AO Verzekering. Dat gaf mij de overtuiging een juiste en weloverwogen keuze te kunnen maken in het doolhof aan mogelijkheden. Ook werd er steeds adequaat gereageerd als ik een vraag had. Al met al ben ik zeer tevreden dat ik via Arnold Wennekus mijn AO Verzekering heb afgesloten. P. Spaltman september 2017.
 • Mooi nieuws. Dank voor je begeleiding. Het was al met al een heel traject, maar met een prima resultaat. Architect & Bouwkundige Arnoud heeft me op een deskundige en efficiënte wijze begeleid bij het afsluiten van een AOV verzekering. Ik ben blij met het resultaat - een prima verzekering tegen een lager dan verwachte premie. Zonder hem was ik beslist op een minder product uitgekomen. Erik Jan Kip augustus 2017.
 • Bij het uitzoeken en afsluiten van mijn AOV verzekering heeft Arnoud mij zeer goed en vakkundig geholpen. Dhr. Ooms augustus 2017 Ik heb de samenwerking met, en het advies van, Arnoud als zeer betrokken en waardevol ervaren. Ik zou hem zeker aanraden voor het aflsuiten van een goede AOV, juist ook door de nazorg die geboden wordt.juni 2017  Dhr. Stigter.
 • Als zelfstandige, leek het me toch wel belangrijk om een AOV te hebben. Ik kwam terecht bij Arnoud en heb nu een geschikte AOV. Hij heeft me super door het hele traject geholpen en gaf niet op toen de eerste verzekeringsmaatschappij nee zei. Hij nam ook alle tijd om de details goed uit te leggen en wat de verschillen waren voor de verschillende verzekeringen. Als je op zoek bent naar ene geschikte AOV, dan kan ik Arnoud van harte aanbevelen. Mei 2017 Mw. Vink. 
 • Arnoud Wennekus heeft me in zeer korte tijd niet alleen aan een AOV geholpen, maar heeft dat ook weten te realiseren zonder snelheid boven kwaliteit te laten gaan. Daarnaast wist hij op al mijn domme vragen, gebruik maken van zijn uitgebreide kennis en ervaring, een helder en eenduidig antwoord te geven hetgeen mij in staat stelde om me te kunnen concentreren op het oprichten van mijn eigen bedrijf met het geruste gevoel dat het regelen van de AOV in goede handen was.
 • Van Rosmalen mei 2017  "Arnoud heeft me goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes in het woud van de verschillende AOV verzekeringen. Arnoud schakelt snel en houdt zich stipt aan de gemaakte belafspraken. Het feit dat ik nu een AOV verzekering heb afgesloten die bij me past geeft een goed gevoel zodat ik me kan concentreren op het ondernemen,."  J. Akker Netconsultant april 2017.
 • ‘Arnoud heeft mij snel en vakkundig geholpen bij de inventarisatie en de afsluiting van mijn AOV-verzekering. Daar waar reguliere; verzekeringsspecialisten alleen basiskennis bezitten over AOV-verzekeringen, is hij echt een specialist die de regelgeving tot in details kent.’ M. Gort mei 2017 MBA.
 • Arnoud was voor mij een betrouwbare gids door moeilijk begaanbaar verzekeringsterrein. Hij heeft mij met geduld en tact geholpen. M. van Kempen maart 2017.
 • Arnoud heeft me enorm geholpen bij het afsluiten van de juiste AOV verzekering. Het proces is volledig uitgewerkt en geeft je veel duidelijkheid in de diverse mogelijkheden om het risico van uitval te verzekeren. Je kunt heel duidelijk je eigen wensen en eisen aangeven waarna Arnoud de juiste match maakt met de aanbieders. Je krijgt een duidelijk overzicht met bovenaan de aanbieder die het meest matched. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt, je krijgt echt waarde voor je geld. A. Gerrits 02-2017.
 • Mijn beoordeling is: Jouw kennis, en begeleiding bij het maken van een keuze: goed en prettig. Verwerkingstijd verzekeraar in mijn geval onverwacht lang: Ik had deze doorlooptijd graag van tevoren willen weten en had dit zeker meegenomen in mijn keuze. Dhr. Collewijn 11-2016.
 • Soms lukt het ook niet, ook niet na paar pogingen met al onze kennis en ervaring: "Bedankt voor de dienstverlening die ik, ondanks het nu niet verder gaan met het traject, als professioneel heb ervaren. Ik heb je (bedrijfs)naam binnen mijn netwerk al een keer laten vallen dus daar ligt het niet aan" F. Smit 17-11-2016.
 • "Prima advies, kort maar krachtig en Arnoud houdt zich aan zijn afspraken. Ik ben zeer tevreden over het uitgebrteide adviestrajekt en de bemiddeling." Marko Vermeer.
 • 16-11-2016 Ook ik heb een AOV afgesloten bij Arnoud.Hij heeft me van begin tot eind bijgestaan in het maken van de juiste keuzes. Een AOV is iets wat je beter bij een specialist kan onderbrengen.Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. Geert Mennink 16-11-2016.
 • Duidelijke, snelle en deskundige service! Erg fijn om tijdens het afsluiten van een AOV goed geholpen te worden. Arnoud helpt je door het proces heen en weet met zijn ervaring en expertise goed advies te geven. S. Wiechers Veel ZZP’ers beginnen niet eens aan het afsluiten van een AOV. Ze hebben het idee dat het te duur zou zijn. Ik heb gemerkt dat dit in de praktijk erg meevalt. En als je snel, betrouwbaar en betaalbaar advies wilt, leidt het inschakelen van Arnoud tot een nog betere (en goedkopere) verzekering. Ik had hem zelf niet gevonden en ben nu ondanks mijn hogere leeftijd minder kwijt dan aan mijn vorige AOV...!  M. Hoogland.
 • Bij deze zeg ik mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering op, ik ben terug in loondienst ! Hartelijk Dank voor de prettige persoonlijke en professionele service de afgelopen jaren Ben blij dat de verzekering uiteindelijk gelukt is, maar heeft best lang geduurd. Had met het slechte proces bij de Goudse te maken maar volgens mij had de communicatie wat efficiënter gekund. Vond het persoonlijk gesprek ook erg prettig dus blijf dat ook vooral doen met je klanten!
 • M. Appelhef "Snelle geautomatiseerde dienstverlening".
 • D. Coenen "Arnoud houdt zich aan de afspraken en denkt mee. Dat geeft vertrouwen. " Jorinde Post Ik ben tevreden over AOV-ZZP. Geen poespas, maar helderheid over de dienstverlening. Alleen verliep mijn AOV aanvraag bij Delta Lloyd niet lekker. Het duurde veel te lang voordat alles rond was. Vond dat AOV-ZZP het proces bij Delta Lloyd beter had kunnen monitoren. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen ook dankzij de inzet van AOV-ZZP.nl
 • Bij deze mijn complimenten over AOV-ZZP. De site geeft veel nuttige informatie in het doolhof van regels... Jorinde Adriaanse Trainer Coach.
 • Als administrateur/fiscaal adviseur krijg ik regelmatig te maken met klanten die een AOV verzekering willen afsluiten c.q. twijfelen over de ontvangen offerte van hun verzekeraar. Ik beveel aan hun van harte Arnoud Wennekus van AOV-ZZP aan. Ik weet dan zeker dat dat mijn klant het juiste advies krijgt en de laagste premie betaald. Willem Schrauwen, Regio Adviseurs Nieuwegein.
 • "De vakkundige, heldere en snelle werkwijze van Arnoud Wennekus heeft mij zeer aangesproken. Hij heeft mij goed inzicht gegeven in wereld van de AOV, zodat ik tot een weloverwogen beslissing kon komen. Bovendien is Arnoud ook nog een zeer prettig persoon om mee te communiceren en daarom zeker een aanbeveling waard!" Paul Lang Consultant.
 • Ik heb mijn AOV bij de Amersfoortse weten aan te passen. Nu flexibele aov, tot 67, hogere uitkering, 90 dagen wachttijd en stuk lagere premie. Keuring gehad en in 1x erdoor. Dank voor al je hulp en tips in deze! E. Heben.
 • Dank Arnoud, voor het regelen van mijn AOV. Ik had zelf wat voorwerk gedaan, maar ben blij dat iemand met verstand van zaken het laatste uitzoekwerk heeft gedaan. Ik vind het trouwens leuk hoe jij online je zaken regelt; daar heb ik weer wat van opgestoken." Gera Pronk.
 • Als zeer gewaardeerd collega bij Royal Levenin Utrecht, kan ik alleen maar lof uiten over Arnoud. Hij kwam altijd zijn afspraken na en was erg pro-actief !" F. Kerkhof  Onafhankelijk Zelfstandig Energie Consultant.
 • Dankbaar voor al je hulp, ik zeg hierbij na twee jaar toch mijn AOV maar op. Als reden zou ik aan kunnen geven dat ik op God vertrouw en stel dat ik ziek of gebrekkig word ik op Hem kan vertrouwen dat Hij voor mij zorgt.Maar dit klinkt je misschien een beetje vreemd in de oren.  Agrarier.
 • Graag wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen maar door omstandigheden ben ik per 1 oktober in loondienst en kan ik de polis niet langer behouden. ‘Arnoud heeft me uitstekend geadviseerd bij mijn AOV verzekering. Hij wijst je de weg en de opties maar laat je zelf kiezen. Ook tijdens het proces van aanvragen en afsluiten was hij een goede belangenbehartiger voor me. Ik kan Arnoud van harte aanbevelen!’ Mw. E. Walsma.
 • Dank voor je bevestiging van de opzegging. Tevens wil ik je bedanken voor je dienstverlening vorig jaar en dit jaar. Mocht ik in de toekomst ooit nog een AOV ZZP nodig hebben dan weet ik waar ik terecht kan. Hetzelfde geldt voor het geval ik gevraagd wordt naar mijn ervaringen, dan zal ik je zeker aanbevelen. Ik wens je goed zaken en vooral en een goede gezondheid. Met hartelijke groet, A. Oosterink.
 • "Arnoud is een betrouwbare en snelle adviseur. Ik ben zeer tevreden over zijn bemiddeling voor mijn AOV. Aanrader!" Maarten Bordewijk.
 • Ik heb de samenwerking met Arnoud als erg prettig ervaren. Hij is een echte expert op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ik zag zelf door de bomen het bos niet, maar hij legde alles helder en duidelijk uit. Kortom, een aanrader als je iemand zoekt die je goed kan adviseren en begeleiden op dit gebied. Groeten Annemiek N., Psychologe.
 • Arnoud heeft mij en mijn collega zeer goed geholpen om een keuze te maken tussen de vele AOV verzekeringen. Erg duidelijk is zijn communicatie en zet zich uitstekend in voor de belangen van zijn cliënt! N. Kurt.
 • Graag wil ik de heer Arnoud Wennekus aanbevelen als bekwaam tussenpersoon voor zoiets belangrijks als een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'ers. Hij heeft mij goed door het procedurele en langlopende voortraject bij het uiteindelijke verzekeringsbedrijf heen geloodst. Je hebt echt wel iemand nodig om zo'n AOV-produkt alsook het verzekeringsbedrijf te begrijpen. Op de verdere samenwerking, met vriendelijke groet, drs. Vincent van Hoegaerden.
 • Hallo Arnoud ja ik ga opzeggen, echt zeker! Bijgaande de opzegging en nogmaals dank voor je diensten. Ik heb de laatste jaren aardig wat mensen naar je doorverwezen en zal dat blijven doen want je service is prima, Met vriendelijke groet, J. Reijngoudt.
 • Opzeggen ging net zo prettig en snel: Arnoud van AOV-ZZP is een aanrader voor iedere ZZP-er.Marketing Consultant  Niet alleen heeft hij me in het verleden geholpen aan de juiste AOV voor mijn situatie, maar ook nu ik een vaste aanstelling heb gekregen heeft hij ervoor gezorgd dat ik per direct mijn AOV weer kan opzeggen. Arnoud bedankt. Groet, Emely Verdel.
 • Sinds februari 2016 ben ik gestart als ZZP’er. Hierbij word je geconfronteerd met veel nieuwe onderwerpen en te regelen zaken.De AOV is daar voor mij een essentieel onderdeel van, waarbij dit een volledig onbekend gebied is als voormalig werknemer, waarbij de werkgever dit verzorgt. Met deskundig advies, waarbij op prettige manier vragen worden gesteld en goed geluisterd naar de behoeften van mij als klant, is er stap voor stap toegewerkt naar een aanbieding die past bij mijn persoon.Ik heb echt het gevoel en vertrouwen dat Arnoud mijn belangen goed heeft behartigd en die vervolgens heeft omgezet in een passend en kwalitatief goed contract voorstel bij de verzekeraar. Ik kan het aanbevelen om met AOV-ZZP dit traject te doorlopen. Erik van den Brink – 29 april 2016.
 • Dit klopt allemaal als een bus. Arnoud hartelijk dank voor alle advies en begeleiding!  J. v Brink
 • Op zoek naar een geschikte en betaalbare AOV was het mij al snel duidelijk dat ik bij de buurman een paar huizen verder moest zijn. Arnoud bespreekt in simpele taal de mogelijke keuzeopties. Hij vraagt naar je persoonlijke behoefte over het dragen van risico’s bij ziekte en hoe hoog het inkomen is dat je wilt verzekeren.Nu ik uiteindelijk met een goede dekking nog geen derde betaal van mijn UWV-premie ben ik dik tevreden. S. Ott Nieuwegein
 • Een goede relatie van mij verwees mij naar Arnoud voor een goed AOV advies. Door een heldere uitleg en luisteren naar mijn wensen heeft Arnoud voor mij een prima vergelijking gemaakt van verschillende offertes. Arnoud heeft mij goed geadviseerd. Ik heb nu een betaalbare AOV en ik kan altijd terecht bij Arnoud voor eventuele vragen. "Kan Arnoud iedereen aanraden" R. v.d. Zande.
 • Duidelijk en professioneel advies van Arnoud Wennekus gehad voor mijn AOV. Een aanrader voor iedere ZZP-er. "Via googlesearch belandde ik op de site www.aov-zzp.nl. Mijn interesse was gelijk gewekt. Voor een startend ondernemer is de premie van een AOV een grote uitgave. Je wilt daarom wel de juiste keuze maken. Het Persoonlijk AOV  Rapport is daarbij een goed hulpmiddel. Bij AOV-ZZP krijg je daar ook de deskundige toelichting van Arnoud Wennekus bij. De juiste keuze is dan ook spoedig gemaakt, zodat je je weer helemaal op het ondernemen en jouw eigen onderneming kunt richten." M. Laseur.
 • Topper! Ik maak vandaag nog je factuur over :-) R. v.d. Zande Interim Specialist Financien.
 • Heel tevreden over de geleverde diensten van Arnoud Wennekus AOV Verzekeringsspecialist. Op basis van de wensen zijn verschillende offertes uitvoerig toegelicht en ben ik uitstekend geadviseerd. Ik werd vaak herinnerd als ik een brief over het hoofd had gezien! Ik raad Arnoud dan ook zeker aan!! Hij biedt net dat beetje extra....’ Mirela Anticevic.
 • "Met een bestaande AOV bij Arnoud aangeklopt. Na het bespreken van de wensen en mogelijkheden sleepte hij een superdeal bij dezelfde verzekeringsmaatschappij eruit, die man weet wat hij doet. Aanrader!".
 • Antwan Wiersma "Arnoud verzorgt een goede intake die je helpt de complexiteit van het product te begrijpen. Zijn kennis en ervaring mbt AOV verzekeringen zorgen voor een heldere uitleg en dat heeft mij enorm geholpen de juiste keuze te maken.
 • "Matthijs Schram "Ik heb hier mijn AOV afgesloten en moet zeggen dat het afsluiten hiervan als super heb ervaren. Prettige samenwerking, snel verloop, goede communicatie en een verzekering waar ik veel vertrouwen in heb afgesloten."
 • Arnoud pakt op en pakt door - heel fijn. Als ZZP en 39;er hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn AOV, als er iets in mijn situatie veranderd geef ik het door en krijg ik binnen een dag een reactie. Ook denkt Arnoud mee en dat is zeker geen overbodige luxe in de wereld van AOV''! "
 • "Arnoud heb ik leren kennen als een gecommitteerd adviseur die zich werkelijk inzet voor de belangen van zijn client. In mijn geval ZZP-er op zoek naar een geschikte AOV. Niet alleen zijn commitment naar de client is merkbaar, maar ook zijn gedetailleerde kennis van AOV-land. Voor mij geruststellend als ondernemer omdat mijn eigen focus op hele andere zaken ligt. Arnoud is snel in reageren, accuraat in afhandelen en betrokken bij het wel en wee van de client. Ik heb hem alleen via de Video Conference  ontmoet, maar dat was geen belemmering in het contact. Zakelijk als nodig, persoonlijk als nodig en in ieder geval afgestemd. Ik zie met vertrouwen de komende periode tegemoet waarin hij ook veranderingen in AOV-land (en bij verzekeringsmaatschappijen) monitort en contact met mij als cllient gaat onderhouden om maatwerk afgestemd te kunnen blijven in de geleverde dienst."
 • "Arnoud weet ook écht alles van AOV verzekeringen en is eerlijk en transparant Grootste compliment van een medewerker verzekeraar die (op persoonlijke titel)  ons tipte bij een bevriende ondernemer : "Bij Arnoud Wennekus van aov-zzp.nl moet je zijn voor goed #aov advies: Ze zijn wel lastig voor ons, maar voor jou en ons zijn ze zeer waardevol".
 • Bedankt voor de mooie deal en alle service die ik mocht ontvangen en ik wens jullie het allerbeste voor 2016! Helaas moet ik je dus terugkoppelen dat ik geen gebruik zal maken van je geboden diensten. Ik stel de vriendelijkheid, duidelijkheid en transparantie echter wel erg op prijs en zal je zeker adviseren (bij toekomstig freelancer binnen mij kenniskring).  dank voor het Persoonlijk AOV  Rapport en het uitgebreide overzicht!
 • Arnoud heeft me op een snelle en voor mij adequate manier geholpen aan een goede oplossing passend bij mijn situatie. Dat is met name mogelijk geworden door zijn persoonlijke begeleiding daarin." Dank voor de snelheid van het opstellen van het advies. Ik heb er uitgebreid naar gekeken en het ziet er overzichtelijk uit, dank daarvoor, groet Annemieke.
 • Behoorlijk duidelijk Vergelijkend Rapport! Veel zorg aan besteed.Heel uitgebreid. Superservice, klantvriendelijk, meedenkend en wat een passie voor het vak... Werd er blij van! Ook nog 250 euro korting! Eetina Wiersma AOV-ZZP.nl.
 • Aov zzp was een openbaring voor me. Goed en gedegen advies. En no cure no pay. Goede opvolging en adequaat handelen. Persoonlijke behandeling door een gepassioneerde adviseur. Blij dat ik hem heb gevonden. Bart Oosterhoff.
 • Arnoud Wennekus is specialist in uitzoeken van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen-> specifiek voor zelfstandigen.Ik heb inmiddels zelf zaken met hem gedaan. Ik ben erg tevreden! Korte lijnen! Tevoren weet je precies wat het kost om het te laten uitrekenen. Hij heeft inmiddels meerdere AOV-voorstellen aan mij gedaan. Komende tijd zoek ik uit welke AOV het beste bij mij past.Dat hangt af van welke vergoedingen bij welke premie per maand, zijn vele bladzijden-> moet ik echt voor gaan zitten. Maar daar krijg ik van hem ruim de tijd voor.Kijk gerust op zijn website! ‘
 • Ik heb Arnoud in 2014 leren kennen. Hij heeft mij uitstekend geadviseerd rondom mijn AOV verzekering. Arnoud heeft tijd en aandacht voor jou als klant en je dossier en doet wat hij beloofd. En ook als dingen eens extra inspanning vragen is dit nooit een probleem.
 • ’ Robbert Lankhaar Heel erg uitgebreid Adviesrapport, hartelijk dank daarvoor!
 • Vincent van Hoegarden  "Arnoud heeft mij goed geholpen een keuze te maken tussen de vele aanbieders van AOV verzekeringen. Zijn duidelijke en persoonlijke aanpak zijn mij erg goed bevallen".
 • Thijs van Traa   Duidelijk en professioneel advies van Arnoud Wennekus gehad voor mijn AOV. Een aanrader voor iedere ZZP-er. ’ Vriendelijk bedankt, Emely Verdel Bedankt voor je adviesrapport, ziet er goed en ook verzorgd uit en niet te duur (dat is eigenlijk niet wat je verwacht..), daarmee voldoet het zeker aan de verwachtingen. :).
 • De AOV verzekering is bij mij snel en vakkundig geadviseerd verwerkt en geaccepteerd. Scherpe premie.Ik zou deze zeker durven aanbevelen bij vrienden en kennissen. Transparant en helder geadviseerd. Vrolijke & vakkundige adviseur!  I. Gerriten Paramedisch.
 • Er werd gevraagd naar slechte zaken: Maar Ik kan eigenlijk niks slechts opnoemen.Er werd goed naar mijn persoonlijke situatie geluisterd en vragen van mijn kant werden goed beantwoord.Ik heb het als goed ervaren. Goed weekend!
 •  Jacco Arnoud heeft mij in de afgelopen maanden erg goed door het woud van A.O.verzekeringen geloodst. Met zijn expertise heeft hij mij niet alleen bij de juiste, passende, verzekering gebracht, maar heeft mij ook geholpen om in deze complexe materie de hoofd- van de bijzaken goed te blijven scheiden. Daarnaast spreekt zijn transparante en vriendelijke afrekenmodel mij bijzonder aan (in mijn geval: dus geen provisie, maar een vaste en transparante vergoeding. vd. Kleef Interim Professional.
 • Arnoud heeft mij geadviseerd omtrent mijn bestaande AOV. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Helderheid en kwaliteit!  Arnoud heeft voor ons een ondernemers-AOV geregeld. Ondanks dat wij beiden afkomstig zijn uit de financiele dienstverlening heeft Arnouds gespecialiseerde kennis ons veel nut opgeleverd. Door creatief en kritisch met ons mee te denken is er een uitstekende oplossing bedacht. Ook de verdere afhandeling was punctueel. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het acceptatietraject en wisten steeds waar we aan toe waren.
 • Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl heeft mij geadviseerd ivm met een switch van AOV verzekeraar. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Ik ben goedkoper uit en de voorwaarden zijn nog beter dan de duurdere vorige polis. Aanbevolen!
 • Arnoud heeft duidelijk een grondige kennis van zijn vakgebied. Hij heeft mij goed geholpen om de AOV aanbieders te kunnen vergelijken. Ook heeft hij mij goed in staat gesteld om de juiste afwegingen te maken bij het afsluiten van de verzekering. Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl  levert prima werk voor een alleszins redelijke tarief. En zo hoort het ook, ZZP'ers onder elkaar!
 • Ik heb Arnoud leren kennen als zeer inspirerende gesprekspartner en inventief commercieel talent. Arnoud heeft de gave om met een Out of the Box denkwijze tot unieke oplossingen te komen. Bovendien is hij een zeer betrokken persoon. Dit maakt hem een prettig en nuttig contact in mijn netwerk Zijn onafhankelijkhied en vakkennis en zijn unieke garanties op premie- en kwaliteit spreekt mij zeer aan. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van zijn services.
 • Dank je wel Arnoud! Arnoud is in staat gebleken om in hele korte tijd écht te begrijpen wat ik als klant wilde. Hij is daarmee aan het werk gegaan en vervolgens met een aantal goede alternatieve mogelijkheden gekomen. Na de definitieve keuze een bovengemiddelde begeleiding met de nodige druk naar de maatschappij om alles tijdig en conform afspraak te processen. Kortweg afspraak is afspraak. Dit voor een zeer acceptabele prijs. Dit is precies wat ik, als kleine zelfstandige zoek. Prima dienstverlening; ontzorging voor een redelijke prijs!
 • Arnoud Wennekus ken ik via zijn slimme site op internet. Hij biedt daar een mooi overzicht van AOV-producten toegesneden naar je wensen. Van een woud aan verzekeringen, regels en kosten maakt hij een overzichtelijk presentatie waarmee je tot een weloverwogen beslissing komt. Een aanbeveling!
 • Arnoud ken ik als een onmisbare schakel tussen klant en verzekeraars. Hij is een echte doorzetter die zich altijd voor de volle 100% inzet voor de klant. Lost snel en addequaat vragen op en beantwoord ze snel. Uiteraard bezit hij de prettige eigenschap om lekker mee te denken bij ieder vraagstuk. Hierdoor is hij een fijne sparringspartner. Hij ziet veel kansen in de markt die hij niet laat liggen. Kortom: Arnoud weet wat er in de markt speelt en speelt hier met veel vernuft en zonder nonsens op in. Is recht door zee en een collega-vrind voor het leven zoals je dat graag wenst.
 • Via internet ben ik in contact gekomen met Tune en zijn vertegenwoordiging Arnoud Wennekus. Na persoonlijk consult is er een prima advies en uiteindelijke AOW verzekering met Delta Lloyd afgesloten voor acceptabele leges. Na deze professionele dienstverlening is ook de after-service persoonlijk en van uitstekende kwaliteit. Ik kan elke zelfstandige ondernemer aanraden. Duidelijke website. Makkelijk leesbare informatie en je kunt er eenvoudig zelf een eerste onafhankelijke vergelijkende doe-het-zelf indicatie berekening maken. Tot nu toe is het AOV Advies de informatie zeer uitgebreid én overzichtelijk dit ervaar ik als erg prettig.
 • Tevreden over de afhandeling van de ingediende claim en de snelheid van betalen. Nou snel weer beter worden!
 • Telefonisch correct en vriendelijk. Zeer uitgebreid adviesproces en vergelijkingen. Echt álle vragen zijn welkom (ook over hun verdiensten en onafhankelijkheid) en worden stuk voor stuk naar tevredenheid prima beantwoord. Bij andere partijen waarmee ik sprak ontbrak veel kennis.
 • Arnoud Wennekus weet echt van de hoed en de rand!  Via financieel adviseur bij AOV-ZZP.nl terecht gekomen. Ik heb een positief gevoel hierbij. Direkt, duidelijk en doelgericht. Dat zijn drie facetten die de heer Wennekus altijd in ere hield bij de afronding van onze meervoudige verzekeringscontracten.Dit in combinatie met een goede kennis van zaken zorgt ervoor dat men gemakkelijk en comfortabel zaken doet met hem. Goede informatie, snelle afhandeling en zeer goede prijs/kwaliteit van alle AOV verzekeringen in het Persoonlijk Vergelijk Rapport Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle voortvarende afhandeling van het adviesgedeelte en de verzekeringsaanvraag. Korte lijnen. Was ook geen vervelende en tijdrovende keuring nodig
 • Goed gevoel. Accountant raadde AOV specialist AOV-ZZP aan. Super geregeld.
 • Betrouwbaar en geen verkopers maar echt adviseurs die in jouw belang meedenken Een goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijke polisvoorwaarden Goede en snelle specialistische kennis in dito dienstverlening.
 • Korte lijnen. Onze aanvraag werd met spoed behandeld en iedereen werkte daar ook daadwerkelijk aan mee. Supergoed advies, onafhankelijk en zér uitgebreid. Ook AOV scherpe prijs, gunstige voorwaarden en snelle administratie
 • Ik heb al heel wat vaker in mijn leven verzekeringen af moeten sluiten. Bij deze AOV bij had ik echter zeker hulp nodig . Wat een ingewikkelde verzekering is dit zeg! Ik werd super geholpen met een onafhankelijke vergelijking en alles werd keurig en helder op een rij gezet en uitgelegd! En werd echt met mee gedacht en werk uit handen genomen. Wel wat papierwerk maar scheelt flink in de premie. Uiteraard hoop ik er uiteindelijk geen gebruik van te hoeven maken.
 • Eenvoudig aanvraagproces. Werd uitermate goed begeleid en geadviseerd. Vlotte afwikkeling en een precies passend product, scherpe prijs bovendien. (Laagste premiegarantie!). Jammer dat het wel nog wat papierwerk vergt.
 • Een paar jaar geleden deze AOV verzekering gesloten. Nu helaas ziek geworden en AOV-ZZP.nl heeft mij prima geholpen met het indienen van de claim voor een uitkering van mijn verzekering. Alles hierover is bijna geheel via telefoon en email verlopen!! Ik zou deze adviseur een ieder aanraden!! Zeer duidelijk en straight forward, zonder geneuzel en dure advieskosten. Onafhankelijk marktvergelijk zonder poespas. Gemakkelijke afsluitprocedure, goede risico afdekking tegen betaalbare prijs.
 • Blijft duur, maar ja je kan niet zonder! Onlangs een AOV verzekering afgesloten. Vooral transparantie in kosten en de keuzes die je daar zelf in kunt maken vond ik aantrekkelijk. Er wordt een aantal, op maat gemaakte, verzekeringen aan geboden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Er wordt zeer veel persoonlijke aandacht besteed aan het advies op maat en de verschillen tussen de voorwaarden. Top!
 • Prima en zeer uitgebreide onafhankelijke vergelijking/advies en goede prijs klantvriendelijke medewerkers. Vaktechnisch zeer sterk! Aanvraagproces is duidelijk en goed verlopen. Er is geen medische keuring gevraagd Wel een kwalitieitdekking, maar premiebedrag is ook na een paar jaar nog te te doen. Goede prijs kwaliteit verhouding en een polis die mij zekerheid bied als ondernemer voor mij en mijn gezin.
 • Onlangs de AOV weer overgesloten naar een andere verzekeraar met opnieuw een mooie korting. Ook door aov-zzp.nl zij attendeerden mij erop tijdens ons jaarlijkse onderhoudsgesprek. Top, eindelijk een actieve belangenbehartiger!
 • Helaas ben nu na vijf jaar geleden AOV verzekering te hebben, onlangs ziek geworden. Ik ben vanaf het eerste contact met AOV ZZP zeer vriendelijk en respectvol behandeld, er werd de tijd voor me genomen en de gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Er is nu reintegratie geregeld en een coach, betaald door de verzekeraar. Gaat nu inmiddels beter met me inmiddels!
 • Zeer vlotte afhandeling van het oversluiten van een bestaande AOV UWV verzekering. Beter en goedkoper nu! Positief, transparant en duidelijk. Geen problemen gehad met het afsluiten en ik werd voldoende geadviseerd en geholpen voordat ik de verzekering afsloot. We zijn erg tevreden, hebben goede ervaringen met de Adviseur Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl, en voor de snelle afhandeling!
 • Snelle en perfecte adviesgesprekken en zwart op wit vergelijkingen!. Polis en voorwaarden keurig ontvangen. Heb er een goed gevoel bij. Correcte en snelle afhandeling door zeer vriendelijke en uitermate klantgerichte adviseur (Arnout Wennekes).
 • Zeer goede begeleiding bij de afhandeling, en heel fijn om te zien dat als er problemen zijn, de mensen van Tune! Aov Zzp meedenken over een oplossing voor hun klanten. Ik ben door de adviseur steeds prettig voortvarend behulpzaam en correct behandeld Het word nu wij ziek zijn elke maand goed afgehandeld en als je vragen hebt kun je altijd terecht Ondanks de enigzins moeizame afhandeling van de verzekeringsclaim, voornamelijk door de AOV verzekeraar, is mijn claim, na enige acties van AOVZZP nu alsnog toegewezen. Nu de claim toegewezen is lopen de betalingen maandelijks voorspoedig hetgeen erg prettig is. Na het indienen van mijn claims werd ik gebeld dat alles in orde was. De heer Wennekus was meelevend en oprecht blij voor ons. Hij leefde enorm mee en dat was fijn  Ik ben er zeer blij mee en het heeft me geholpen de last van AOV-ZZP.nl en arbeidsongeschiktheid zijn te dragen.
 • Correcte afhandeling met begrip voor de situatie waarin je zit. Snel, professioneel, klantgericht bedrijf, dat mijn claim ruim binnen de afgesproken tijd heeft afgehandeld! Ik ben zeer tevreden. Helaas door AOV-ZZP.nl aanspraak moeten maken op deze verzekering. Via de mail contact gezocht en een claim ingediend. Alles staat duidelijk omschreven wat er voor nodig is en is inmiddels in behandeling.
 • Gelukkig werd de claim snel toegekend Het helpt in een toch al lastig en onzekere tijd als je arbeidongeschikt raakt om wat voor reden dan ook. AOV-ZZP.nl is nu eens een adviseur die eens doet wat hij belooft, wij hebben een AOV polis en door mijn ongeval hebben wij hierop aanspraak moeten maken. Alles was snel geregeld, van andere mensen hoorden we dat verzekeraars vaak niet betalen of pas heel laat. Gelukkig was dit niet het geval bij AOV-ZZP.nl Snel, duidelijk zonder fratsen geregeld. Het is heel fijn als je ziek wordt je niet in de financiële problemen komt.
 • Dit geeft je meer rust om beter te worden en je bedrijf voort te zetten. De hulp en afhandeling van AOV-ZZP.nl is heel prettig, duidelijk professioneel en vriendelijk Prima duidelijke uitleg. Nette prijs. Heel tevreden.Op advies van een collega ondernemer. Hebben tientallen officiële Linkedin Recommandaties, nog nooit gezien, en niet voor niets Zeer tevreden hoe het advies uitgebreid en geduldig werd uitgelegd.
 • Prijs kwaliteit van de dienstverlening : Uitstekend! Hebben keihard gewerkt voor hun centjes en dat is ze gegund! De medewerkers van AOV-ZZP.nl waren hulpvaardig en vriendelijk zowel op de mail als over de telefoon. Mijn ziekte geeft zorgen maar de AOV die ik heb afgesloten, maakt het een zorg minder. Ik kan mijn maandlasten er nu grotendeels mee betalen.
 • Gelukkig werkt nu ook mijn vrouw nu wat meer. Helder, duidelijke communicatie en bovenal geen verkooppraatjes. AOV-ZZP.nl laat een gevoel achter van een professioneel bedrijf dat weet wat zijn client verwacht. Het schetst duidelijk wat er verwacht kan worden en de prijs/kwaliteit is in verhouding is heel erg goed. Je word heel goed en vriendelijk geholpen. Heb heldere en en transparante informatie van de medewerker ontvangen, zowel telefonisch als schriftelijk.
 • Door een andere financieel adviseer werd mij AOV specialist AOV-ZZP geadviseerd tot op heden is dit een juiste keuze geweest. Makkelijke manier van AOV Adviesaanvragen, en bij vragen wordt er direct contact opgenomen en alles afgestemd Via een intermediair een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten geadviseerd door AOV-ZZP.nl de AOV specialist Ook het contact tussen klant en AOV-ZZP.nl is uitstekend. Goed en snel direct klantcontact met een persoonlijke touch Je voelt je klant en geen nummer. Ongeval. Helaas. Uitkering aangevraagd na telefonisch contact te hebben gehad, werd meteen de maand erop geld overgemaakt! Wwerd er maar overal zo snel en begripvol gereageerd. een bedrijf van grote klasse! Door verzekerd te zijn voor mijn inkomsten (aanvulling), heb ik de innerlijke rust om rustig(er) te zoeken naar nieuw kansen/bedrijf. Prima afhandeling van de AOV-ZZP.nl inzake mijn ongeval/claim.
 • Duidelijke uitleg bij telefonische vragen. Bedankt voor uw snelle hulp! Goede claim afhandeling bij arbeidsongeschiktheid uiteindelijk en ook werd ik goed op de hoogte gehouden. Ze hebben flink aan de boom geschud bij de versjacheraar en met resultaat. Blij mee! De behandeling van onze aanvraag is zeer correct behandeld, met name de bereikbaarheid, afhandeling en klantvriendelijkheid spraken ons aan. Ik ben zeer tevreden over de service en alle onafhankelijke en vergelijkende informatie wie je van AOV-ZZP.nl verzekering krijgt. Zo krijg je inzicht in de verschillen ik kreeg redelijk snel bericht en zaken werden duidelijk afgehandeld, dat gebeurd kennelijk lang niet altijd bij andere verzekeringen?
 • Wegens de ziekte van Crohn ben ik sinds halverwege oktober 2013 ziek geworden. Deze claim is snel en correct toegekend, na keuring door een verzekering- en arbeidsdeskundige. Ook werden de betalingen gestart en dat met terugwerkende kracht! Dikke pluim voor de snelle afhandeling van aov-zzp.nl Snel, accuraat en deskundig en een helder onafhankelijk advies. Ik zou zeker aanbevelen bij bekenden Uitstekend en professioneel geholpen.
 • Snelle afhandeling. Ten eerste werd ik te woord gestaan door een vriendelijke en hulpvaardige medewerker en die had met ook nog heel veel verstand van zaken J.Ik heb de boel daarna voor uitgebreid AOV advies onmiddellijk en naar tevredenheid overgedragen Wij wisten niet dat wij een claim konden indienen met terugwerkende kracht. Maar AOV-ZZP.nl wees ons erop , ze hebben het direct serieus behandeld. Wat een eerlijke mensen! Ik ben altijd ontzettend vriendelijk benaderd en behandeld. Alle vragen waren welkom. Goed bereikbaar en korte lijnen. Goed duidelijk en uitgebreid Adviesgesprekken gehad. Bespaart mij € 80,- per maand en dat 15 jaar lang. Snel verdiend!
 • Ze doen steeds wat ze beloven, zijn duidelijk en zeer vlot. Je weet waar je aan toe bent bij deze AOV ZZP adviseurs Alles gaat via mijn boekhouder en deze heeft mij AOV ZZP voor de AOV verzekering aanbevolen dus ik ga ervanuit dat hij er goede ervaringen mee heeft Prima verzekering, niet duur, heldere communicatie, via contactpersoon geregeld.
 • Wel duurde de aanvraag via de dokter wel erg lang!Ik werd keurig op de hoogte gehouden en hoefde niet zelf erachteraan. Vervolgens werd de betaling van mijn claim ook nog redelijk snel geregeld. Al met al boven verwachting!
 • Duidelijk advies en uitleg van mijn adviseur Arnoud Wennekus. Weet de weg in het doolhof van AOV Voorwaarden Kosten zijn niet hoog, investering verdien je tientallen malen terug. Goede voorwaarden en je kan altijd terecht. Super! Ik ben uitermate tevreden met de claim afhandeling door AOV-ZZP.nl.
 • Ik heb deze AOV adviseur gekozen, omdat zij kennis van zaken hebben over deze ingewikkelde verzekering. Ook de prijzen lopen zeer uiteen. Maakt haar faam volledig waar wat mij betreft. Hebben tientallen ongekend goede Linkedin aanbevelingen Koste wat moeite om zaken rond te krijgen maar voor mij een goede prijs/kwaliteit en een goede gerenommerde en ervaren partij die voor je belangen vecht, als het nodig is! Belangrijk! Ik ben tussendoor goed op de hoogte gebracht over alle verschillen tussen de AOV voorwaarden.
 • Voor mij is dit een doolhof waar ik zeer weinig van weet. Jullie hebben me zeer goed geholpen. Nogmaals dank! Duidelijke, snelle en nette afhandeling zonder problemen. Aanrader voor alle Zelfstandig Ondernemers! Oprechte klantvriendelijke AOV vergelijker en ook nog goudeerlijk. Door een foutje van hun kant , kreeg ik nog € 50,- teruggestort! #waarmaakjeditnogmee!? Ik ben zeer goed geholpen door AOV-ZZP.nl,en kan het zeker aanbevelen als verzekering voor ondernemers voor ziekte of arbeidsongeschiktheid.Ik heb nog nooittevergeefs een beroep op AOV-ZZP.nl gedaan. Staan altijd voor je klaar. Altijd snel antwoord. Is wel een wat dure verzekering maar heb je gewoon nodig, als serieuze ondernemer met een gezin.
 • Prima communicatie, transparant en helder en oprecht; goede afwikkeling en tijdige uitbetaling Zeer snelle afwikkeling, korte lijnen en zeer vriendelijk en zeer prettig afgehandeld Elke volgende actie in het zeer uitgebreide AOV Adviestraject behandeling word deskundig en grondig bekeken. Je word met elke stap op de hoogte gehouden en je krijgt overal bevestiging van.I k ben zeer blij dat ik gekozen heb voor deze adviseur en verzekering.
 • Heb deze verzekering afgesloten en ben er zeer content mee want je weet nooit wat er kan gebeuren, verzekering is goed, goede service en een snelle afwikkeling. heb het voor mezelf en mijn gezin/bedrijf gedaan. Aanrader! Ik heb goede ervaringen met deze onafhankelijke AOV Vergelijkers Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, zijn erg vriendelijk en Deze onafhankelijke is zijn geld echt waard. Verdienen dik geld voor je! Er wordt duidelijk gecommuniceerd en het sluit goed aan op mijn wensen. Ook is alles vlot en correct in behandeling genomen en verwerkt.
 • Snel geholpen, voorlopige dekking snel geregeld! Geen onduidelijkheid, direct iemand aan de lijn, die ook gewoon niet alleen het antwoord weet. Maar ook de goede vragen stelt.!
 • Ik heb de verzekering pas afgesloten op aanraden van mijn administrateur. Zeer goede voorwaarden en de scherpste premie. Klantvriendelijk, transparant en korte lijnen Verder is de alle informatie tijdens de adviesgesprekken duidelijk en transparant. De te betalen premie is zeer acceptabel. zeer tevreden goede service.
 • Via mijn financieel adviseur bij AOV specialist AOV-ZZP.nl terecht gekomen en afgesloten. Op referenties na gekeken en zag er vertrouwd en eerlijk uit. Vakkundig en vriendelijk en snel geholpen Correcte afhandeling. Belt snel terug. Goede telefonische bereikbaarheid. Krijg antwoord op al mijn vragen.Je moet wel voor een goed onafhankelijk vergelijk natuurlijk een behoorlijke digitale papierwinkel invullen (kan ook digitaal !!!), maar Anders kun je ook geen laagste premie garanderen natuurlijk.!
 • Advies gekregen om beter via Specialist AOV-ZZP.nl af te sluiten van mijn assurantieadviseur.Tot op heden geen spijt van gehad. AOV-ZZP.nl werkt snel, en vriendelijk. Er wordt adequaat gereageerd op vragen/opmerkingen. Zijn proactief, een zeldzaamheid! Afsluiten van de verzekering had wel nogal wat papierwerk nodig, maar uiteindelijk vlot verlopen.
 • Goede voorwaarden beroeps) en scherpe premie. Blij mee! Na het uitgebreide AOV Advies, deden we de aanvraag. Dat duurde het wat lang voordat er een reactie kwamvan de maatschappij. De dokter gaf steeds maar geen antwoorden aan de verzekeraars arts. Na paar keer bellen kwam het pas los.Daarna is het toch nog wel betrekkelijk snel geregeld,al met al ben ik heel tevreden over AOV-ZZP.nl
 • Tot op heden goed gehopen door uw mensen, maar nog maar zeer kort geleden verzekering bij u afgesloten. Korte duidelijke communicatie, snelle behandeling van claim Prima, snelle afhandeling, behulpzaam en mensvriendelijk. Ik heb onlangs voor de eerste keer contact gezocht met AOV-ZZP.nl ivm een AOV oversluiting . Dit werd voortvarend en vakkundig opgestart en begeleid. Flinke premieverlaging dus de moeite waard om over te sluiten, vooral als je oude polis nog steeds op provisie loopt.
 • Wil de verzekeringen zeker aanbevelen, het is snel en goed geregeld. Wel hoop ik dat ik er nooit gebruik van hoef te maken! Klantvriendelijk en behulpzaam personeel die mij telefonischen vakkundig o weg gehlpen geholpen hebben Mijn ervaring met Arnaud Wennekus en AOV ZZP is zeer positief. Men is zeer klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven. Je moet even door wat papieren rompslomp als je iets te claimen hebt (dat hoeft volgens mij niet meer in het digitale tijdperk) maar ze doen wat ze zeggen en alles wordt opgelost. Prima verzekeraar. Prima afhandeling, duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijk. waar voor zijn geld!   < b r

%MCEPASTEBIN%

%MCEPASTEBIN%

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page