Klantervaringen (283) AOV-ZZP.nl via enquetes

 

 

 

 

 

 

-Na ruim -1000 (!) - AOV Adviezen en evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor HBO WO+ ondernemers in Nederland zijn.

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog en daar zijn we trots op en dankbaar voor: 280+ aanbevelingen, meer dan 100 -linkedin recommandaties (zie ook Linkedin profiel Arnoud Wennekus: http://www.linkedin.com/in/arnoudwennekus) een gemiddelde score van -9,3- en een aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!

 

  • Ik heb de samenwerking met, en het advies van, Arnoud als zeer betrokken en waardevol ervaren. Ik zou hem zeker aanraden voor het aflsuiten van een goede AOV, juist ook door de nazorg die geboden wordt.
    juni 2017  Dhr. Stigter

  • Als zelfstandige, leek het me toch wel belangrijk om een AOV te hebben. Ik kwam terecht bij Arnoud en heb nu een geschikte AOV. Hij heeft me super door het hele traject geholpen en gaf niet op toen de eerste verzekeringsmaatschappij nee zei. Hij nam ook alle tijd om de details goed uit te leggen en wat de verschillen waren voor de verschillende verzekeringen. Als je op zoek bent naar ene geschikte AOV, dan kan ik Arnoud van harte aanbevelen. Mei 2017 Mw. Vink 

  • Arnoud Wennekus heeft me in zeer korte tijd niet alleen aan een AOV geholpen, maar heeft dat ook weten te realiseren zonder snelheid boven kwaliteit te laten gaan. Daarnaast wist hij op al mijn domme vragen, gebruik maken van zijn uitgebreide kennis en ervaring, een helder en eenduidig antwoord te geven hetgeen mij in staat stelde om me te kunnen concentreren op het oprichten van mijn eigen bedrijf met het geruste gevoel dat het regelen van de AOV in goede handen was. Van Rosmalen mei 2017 

  • "Arnoud heeft me goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes in het woud van de verschillende AOV verzekeringen. Arnoud schakelt snel en houdt zich stipt aan de gemaakte belafspraken. Het feit dat ik nu een AOV verzekering heb afgesloten die bij me past geeft een goed gevoel zodat ik me kan concentreren op het ondernemen,."  J. Akker Netconsultant april 2017

  • ‘Arnoud heeft mij snel en vakkundig geholpen bij de inventarisatie en de afsluiting van mijn AOV-verzekering. Daar waar 'reguliere' verzekeringsspecialisten alleen basiskennis bezitten over AOV-verzekeringen, is hij echt een specialist die de regelgeving tot in details kent.’ M. Gort mei 2017 MBA

  • Arnoud was voor mij een betrouwbare gids door moeilijk begaanbaar verzekeringsterrein. Hij heeft mij met geduld en tact geholpen. M. van Kempen maart 2017

  • Arnoud heeft me enorm geholpen bij het afsluiten van de juiste AOV verzekering. Het proces is volledig uitgewerkt en geeft je veel duidelijkheid in de diverse mogelijkheden om het risico van uitval te verzekeren. Je kunt heel duidelijk je eigen wensen en eisen aangeven waarna Arnoud de juiste match maakt met de aanbieders. Je krijgt een duidelijk overzicht met bovenaan de aanbieder die het meest matched. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt, je krijgt echt waarde voor je geld. A. Gerrits 02-2017

  • Mijn beoordeling is: Jouw kennis, en begeleiding bij het maken van een keuze: goed en prettig. Verwerkingstijd verzekeraar in mijn geval onverwacht lang: Ik had deze doorlooptijd graag van tevoren willen weten en had dit zeker meegenomen in mijn keuze. Dhr. Collewijn 11-2016

  • Soms lukt het ook niet, ook niet na paar pogingen met al onze kennis en ervaring: "Bedankt voor de dienstverlening die ik, ondanks het nu niet verder gaan met het traject, als professioneel heb ervaren. Ik heb je (bedrijfs)naam binnen mijn netwerk al een keer laten vallen dus daar ligt het niet aan" F. Smit 17-11-2016

  • "Prima advies, kort maar krachtig en Arnoud houdt zich aan zijn afspraken. Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling." Marko Vermeer 16-11-2016

  • Ook ik heb een AOV afgesloten bij Arnoud.Hij heeft me van begin tot eind bijgestaan in het maken van de juiste keuzes. Een AOV is iets wat je beter bij een specialist kan onderbrengen.Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. Geert Mennink 16-11-2016

  • Duidelijke, snelle en deskundige service! Erg fijn om tijdens het afsluiten van een AOV goed geholpen te worden. Arnoud helpt je door het proces heen en weet met zijn ervaring en expertise goed advies te geven. S. Wiechers

  • Veel ZZP’ers beginnen niet eens aan het afsluiten van een AOV. Ze hebben het idee dat het te duur zou zijn. Ik heb gemerkt dat dit in de praktijk erg meevalt. En als je snel, betrouwbaar en betaalbaar advies wilt, leidt het inschakelen van Arnoud tot een nog betere (en goedkopere) verzekering. Ik had hem zelf niet gevonden en ben nu ondanks mijn hogere leeftijd minder kwijt dan aan mijn vorige AOV...!  M. Hoogland

  • Bij deze zeg ik mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering op, ik ben terug in loondienst ! Hartelijk Dank voor de prettige persoonlijke en professionele service de afgelopen jaren

  • Ben blij dat de verzekering uiteindelijk gelukt is, maar heeft best lang geduurd. Had met het slechte proces bij de Goudse te maken maar volgens mij had de communicatie wat efficiënter gekund. Vond het persoonlijk gesprek ook erg prettig dus blijf dat ook vooral doen met je klanten! M. Appelhef

  • "Snelle geautomatiseerde dienstverlening" D. Coenen

  • "Arnoud houdt zich aan de afspraken en denkt mee. Dat geeft vertrouwen. " Jorinde Post

  • Ik ben tevreden over AOV-ZZP. Geen poespas, maar helderheid over de dienstverlening. Alleen verliep mijn AOV aanvraag bij Delta Lloyd niet lekker. Het duurde veel te lang voordat alles rond was. Vond dat AOV-ZZP het proces bij Delta Lloyd beter had kunnen monitoren. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen ook dankzij de inzet van AOV-ZZP.nl

  • Bij deze mijn complimenten over AOV-ZZP. De site geeft veel nuttige informatie in het doolhof van regels... 

  • Als administrateur/fiscaal adviseur krijg ik regelmatig te maken met klanten die een AOV verzekering willen afsluiten c.q. twijfelen over de ontvangen offerte van hun verzekeraar. Ik beveel aan hun van harte Arnoud Wennekus van AOV-ZZP aan. Ik weet dan zeker dat dat mijn klant het juiste advies krijgt en de laagste premie betaald. Willem Schrauwen, Regio Adviseurs Nieuwegein

  • "De vakkundige, heldere en snelle werkwijze van Arnoud Wennekus heeft mij zeer aangesproken. Hij heeft mij goed inzicht gegeven in wereld van de AOV, zodat ik tot een weloverwogen beslissing kon komen. Bovendien is Arnoud ook nog een zeer prettig persoon om mee te communiceren en daarom zeker een aanbeveling waard!" Paul Lang Consultant

  • Ik heb mijn AOV bij de Amersfoortse weten aan te passen. Nu flexibele aov, tot 67, hogere uitkering, 90 dagen wachttijd en stuk lagere premie. Keuring gehad en in 1x erdoor. Dank voor al je hulp en tips in deze! E. Heben

  • Dank Arnoud, voor het regelen van mijn AOV. Ik had zelf wat voorwerk gedaan, maar ben blij dat iemand met verstand van zaken het laatste uitzoekwerk heeft gedaan. Ik vind het trouwens leuk hoe jij online je zaken regelt; daar heb ik weer wat van opgestoken." Gera Pronk

  • Als zeer gewaardeerd collega bij Royal Levenin Utrecht, kan ik alleen maar lof uiten over Arnoud. Hij kwam altijd zijn afspraken na en was erg pro-actief !" F. Kerkhof Onafhankelijk Zelfstandig Energie Consultant

  • Dankbaar voor al je hulp, ik zeg hierbij na twee jaar toch mijn AOV maar op. Als reden zou ik aan kunnen geven dat ik op God vertrouw en stel dat ik ziek of gebrekkig word ik op Hem kan vertrouwen dat Hij voor mij zorgt.Maar dit klinkt je misschien een beetje vreemd in de oren.

  • Graag wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen maar door omstandigheden ben ik per 1 oktober in loondienst en kan ik de polis niet langer behouden.

  • ‘Arnoud heeft me uitstekend geadviseerd bij mijn AOV verzekering. Hij wijst je de weg en de opties maar laat je zelf kiezen. Ook tijdens het proces van aanvragen en afsluiten was hij een goede belangenbehartiger voor me. Ik kan Arnoud van harte aanbevelen!’ Mw. E. Walsma

  • Dank voor je bevestiging van de opzegging. Tevens wil ik je bedanken voor je dienstverlening vorig jaar en dit jaar. Mocht ik in de toekomst ooit nog een AOV ZZP nodig hebben dan weet ik waar ik terecht kan. Hetzelfde geldt voor het geval ik gevraagd wordt naar mijn ervaringen, dan zal ik je zeker aanbevelen. Ik wens je goed zaken en vooral en een goede gezondheid. Met hartelijke groet, A. Oosterink

  • "Arnoud is een betrouwbare en snelle adviseur. Ik ben zeer tevreden over zijn bemiddeling voor mijn AOV. Aanrader!" Maarten Bordewijk

  • Ik heb de samenwerking met Arnoud als erg prettig ervaren. Hij is een echte expert op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ik zag zelf door de bomen het bos niet, maar hij legde alles helder en duidelijk uit. Kortom, een aanrader als je iemand zoekt die je goed kan adviseren en begeleiden op dit gebied. Groeten Annemiek N.

  • Arnoud heeft mij en mijn collega zeer goed geholpen om een keuze te maken tussen de vele AOV verzekeringen. Erg duidelijk is zijn communicatie en zet zich uitstekend in voor de belangen van zijn cliënt! N. Kurt

  • Graag wil ik de heer Arnoud Wennekus aanbevelen als bekwaam tussenpersoon voor zoiets belangrijks als een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP'ers. Hij heeft mij goed door het procedurele en langlopende voortraject bij het uiteindelijke verzekeringsbedrijf heen geloodst. Je hebt echt wel iemand nodig om zo'n AOV-produkt alsook het verzekeringsbedrijf te begrijpen. Op de verdere samenwerking, met vriendelijke groet, drs. Vincent van Hoegaerden

  • Hallo Arnoud ja ik ga opzeggen, echt zeker! Bijgaande de opzegging en nogmaals dank voor je diensten. Ik heb de laatste jaren aardig wat mensen naar je doorverwezen en zal dat blijven doen want je service is prima, Met vriendelijke groet, J. Reijngoudt

  • Opzeggen ging net zo prettig en snel: Arnoud van AOV-ZZP is een aanrader voor iedere ZZP-er.

  • Niet alleen heeft hij me in het verleden geholpen aan de juiste AOV voor mijn situatie, maar ook nu ik een vaste aanstelling heb gekregen heeft hij ervoor gezorgd dat ik per direct mijn AOV weer kan opzeggen. Arnoud bedankt. Groet, Emely Verdel

  • Sinds februari 2016 ben ik gestart als ZZP’er. Hierbij word je geconfronteerd met veel nieuwe onderwerpen en te regelen zaken.
    De AOV is daar voor mij een essentieel onderdeel van, waarbij dit een volledig onbekend gebied is als voormalig werknemer, waarbij de werkgever dit verzorgt. Met deskundig advies, waarbij op prettige manier vragen worden gesteld en goed geluisterd naar de behoeften van mij als klant, is er stap voor stap toegewerkt naar een aanbieding die past bij mijn persoon.Ik heb echt het gevoel en vertrouwen dat Arnoud mijn belangen goed heeft behartigd en die vervolgens heeft omgezet in een passend en kwalitatief goed contract voorstel bij de verzekeraar. Ik kan het aanbevelen om met AOV-ZZP dit traject te doorlopen. Erik van den Brink – 29 april 2016.

  • Dit klopt allemaal als een bus. Arnoud hartelijk dank voor alle advies en begeleiding!  J. v Brink

  • Op zoek naar een geschikte en betaalbare AOV was het mij al snel duidelijk dat ik bij de buurman een paar huizen verder moest zijn. Arnoud bespreekt in simpele taal de mogelijke keuzeopties. Hij vraagt naar je persoonlijke behoefte over het dragen van risico’s bij ziekte en hoe hoog het inkomen is dat je wilt verzekeren.Nu ik uiteindelijk met een goede dekking nog geen derde betaal van mijn UWV-premie ben ik dik tevreden. S. Ott Nieuwegein

  • Een goede relatie van mij verwees mij naar Arnoud voor een goed AOV advies. Door een heldere uitleg en luisteren naar mijn wensen heeft Arnoud voor mij een prima vergelijking gemaakt van verschillende offertes. Arnoud heeft mij goed geadviseerd. Ik heb nu een betaalbare AOV en ik kan altijd terecht bij Arnoud voor eventuele vragen.

  • "Kan Arnoud iedereen aanraden" R. v.d. Zande

  • Duidelijk en professioneel advies van Arnoud Wennekus gehad voor mijn AOV. Een aanrader voor iedere ZZP-er.

  • "Via googlesearch belandde ik op de site www.aov-zzp.nl. Mijn interesse was gelijk gewekt. Voor een startend ondernemer is de premie van een AOV een grote uitgave. Je wilt daarom wel de juiste keuze maken. Het Persoonlijk AOV Advies Rapport is daarbij een goed hulpmiddel. Bij AOV-ZZP krijg je daar ook de deskundige toelichting van Arnoud Wennekus bij. De juiste keuze is dan ook spoedig gemaakt, zodat je je weer helemaal op het ondernemen en jouw eigen onderneming kunt richten." M. Laseur

  • Topper! Ik maak vandaag nog je factuur over :-) R. v.d. Zande

  • Heel tevreden over de geleverde diensten van Arnoud Wennekus AOV Verzekeringsspecialist. Op basis van de wensen zijn verschillende offertes uitvoerig toegelicht en ben ik uitstekend geadviseerd. Ik werd vaak herinnerd als ik een brief over het hoofd had gezien! Ik raad Arnoud dan ook zeker aan!! Hij biedt net dat beetje extra....’ Mirela Anticevic

  • "Met een bestaande AOV bij Arnoud aangeklopt. Na het bespreken van de wensen en mogelijkheden sleepte hij een superdeal bij dezelfde verzekeringsmaatschappij eruit, die man weet wat hij doet. Aanrader!"Antwan Wiersma

  • "Arnoud verzorgt een goede intake die je helpt de complexiteit van het product te begrijpen. Zijn kennis en ervaring mbt AOV verzekeringen zorgen voor een heldere uitleg en dat heeft mij enorm geholpen de juiste keuze te maken." Matthijs Schram

  • "Ik heb hier mijn AOV afgesloten en moet zeggen dat het afsluiten hiervan als super heb ervaren. Prettige samenwerking, snel verloop, goede communicatie en een verzekering waar ik veel vertrouwen in heb afgesloten."

  • Arnoud pakt op en pakt door - heel fijn. Als ZZP en 39;er hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn AOV, als er iets in mijn situatie veranderd geef ik het door en krijg ik binnen een dag een reactie. Ook denkt Arnoud mee en dat is zeker geen overbodige luxe in de wereld van AOVs! "

  • "Arnoud heb ik leren kennen als een gecommitteerd adviseur die zich werkelijk inzet voor de belangen van zijn client. In mijn geval ZZP-er op zoek naar een geschikte AOV. Niet alleen zijn commitment naar de client is merkbaar, maar ook zijn gedetailleerde kennis van AOV-land. Voor mij geruststellend als ondernemer omdat mijn eigen focus op hele andere zaken ligt. Arnoud is snel in reageren, accuraat in afhandelen en betrokken bij het wel en wee van de client.

    Ik heb hem alleen via de Video Conference  ontmoet, maar dat was geen belemmering in het contact. Zakelijk als nodig, persoonlijk als nodig en in ieder geval afgestemd. Ik zie met vertrouwen de komende periode tegemoet waarin hij ook veranderingen in AOV-land (en bij verzekeringsmaatschappijen) monitort en contact met mij als cllient gaat onderhouden om maatwerk afgestemd te kunnen blijven in de geleverde dienst."

  • "Arnoud weet ook écht alles van AOV verzekeringen en is eerlijk en transparant

  • Grootste compliment van een medewerker verzekeraar die (op persoonlijke titel)  ons tipts bij een bevriende ondernemer : "Bij Arnoud Wennekus van aov-zzp.nl moet je zijn voor goed #aov advies: Ze zijn wel lastig voor ons, maar voor jou en ons zijn ze zeer waardevol"

  • Bedankt voor de mooie deal en alle service die ik mocht ontvangen en ik wens jullie het allerbeste voor 2016!

  • Helaas moet ik je dus terugkoppelen dat ik geen gebruik zal maken van je geboden diensten. Ik stel de vriendelijkheid, duidelijkheid en transparantie echter wel erg op prijs en zal je zeker adviseren (bij toekomstig freelancer binnen mij kenniskring). 

  • dank voor het Persoonlijk AOV Advies Rapport en het uitgebreide overzicht!

  • Arnoud heeft me op een snelle en voor mij adequate manier geholpen aan een goede oplossing passend bij mijn situatie. Dat is met name mogelijk geworden door zijn persoonlijke begeleiding daarin."

  • Dank voor de snelheid van het opstellen van het advies. Ik heb er uitgebreid naar gekeken en het ziet er overzichtelijk uit, dank daarvoor, groet Annemieke

  • Behoorlijk duidelijk Vergelijkend Rapport! Veel zorg aan besteed.Heel uitgebreid. Superservice, klantvriendelijk, meedenkend en wat een passie voor het vak... Werd er blij van! Ook nog 250 euro korting! Eetina Wiersma

  • AOV-ZZP.nl, Aov zzp was een openbaring voor me. Goed en gedegen advies. En no cure no pay. Goede opvolging en adequaat handelen. Persoonlijke behandeling door een gepassioneerde adviseur. Blij dat ik hem heb gevonden. Bart Oosterhoff

  • Arnoud Wennekus is specialist in uitzoeken van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen-> specifiek voor zelfstandigen.Ik heb inmiddels zelf zaken met hem gedaan. Ik ben erg tevreden! Korte lijnen! Tevoren weet je precies wat het kost om het te laten uitrekenen. Hij heeft inmiddels meerdere AOV-voorstellen aan mij gedaan. Komende tijd zoek ik uit welke AOV het beste bij mij past.
    Dat hangt af van welke vergoedingen bij welke premie per maand, zijn vele bladzijden-> moet ik echt voor gaan zitten. Maar daar krijg ik van hem ruim de tijd voor.
    Kijk gerust op zijn website!

  • ‘Ik heb Arnoud in 2014 leren kennen. Hij heeft mij uitstekend geadviseerd rondom mijn AOV verzekering. Arnoud heeft tijd en aandacht voor jou als klant en je dossier en doet wat hij beloofd. En ook als dingen eens extra inspanning vragen is dit nooit een probleem.’ Robbert Lankhaar

  • Heel erg uitgebreid Adviesrapport, hartelijk dank daarvoor! Vincent van Hoegarden 

  • "Arnoud heeft mij goed geholpen een keuze te maken tussen de vele aanbieders van AOV verzekeringen. Zijn duidelijke en persoonlijke aanpak zijn mij erg goed bevallen" Thijs van Traa (linkedin aanbeveling) 

  • Duidelijk en professioneel advies van Arnoud Wennekus gehad voor mijn AOV. Een aanrader voor iedere ZZP-er. ’ Vriendelijk bedankt,Emely Verdel

  • Bedankt voor je adviesrapport, ziet er goed en ook verzorgd uit en niet te duur (dat is eigenlijk niet wat je verwacht..), daarmee voldoet het zeker aan de verwachtingen. :)De AOV verzekering is bij mij snel en vakkundig geadviseerd verwerkt en geaccepteerd. Scherpe premie.Ik zou deze zeker durven aanbevelen bij vrienden en kennissen. Transparant en helder geadviseerd. Vrolijke & vakkundige adviseur!

  • Er werd gevraagd naar slechte zaken: Maar Ik kan eigenlijk niks slechts opnoemen.
    Er werd goed naar mijn persoonlijke situatie geluisterd en vragen van mijn kant werden goed beantwoord.Ik heb het als goed ervaren. Goed weekend, Jacco

  • Arnoud heeft mij in de afgelopen maanden erg goed door het woud van A.O.verzekeringen geloodst. Met zijn expertise heeft hij mij niet alleen bij de juiste, passende, verzekering gebracht, maar heeft mij ook geholpen om in deze complexe materie de hoofd- van de bijzaken goed te blijven scheiden. Daarnaast spreekt zijn transparante en vriendelijke afrekenmodel mij bijzonder aan (in mijn geval: dus geen provisie, maar een vaste en transparante vergoeding.

  • Arnoud heeft mij geadviseerd omtrent mijn bestaande AOV. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Helderheid en kwaliteit! 


  • Arnoud heeft voor ons een ondernemers-AOV geregeld. Ondanks dat wij beiden afkomstig zijn uit de financiele dienstverlening heeft Arnouds gespecialiseerde kennis ons veel nut opgeleverd. Door creatief en kritisch met ons mee te denken is er een uitstekende oplossing bedacht. Ook de verdere afhandeling was punctueel. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het acceptatietraject en wisten steeds waar we aan toe waren.
  • Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl heeft mij geadviseerd ivm met een switch van AOV verzekeraar. Met een uitgebreid vergelijkingsonderzoek is duidelijk geworden wat de beste keus voor mij was. Ik ben goedkoper uit en de voorwaarden zijn nog beter dan de duurdere vorige polis. Aanbevolen!
  • Arnoud heeft duidelijk een grondige kennis van zijn vakgebied. Hij heeft mij goed geholpen om de AOV aanbieders te kunnen vergelijken. Ook heeft hij mij goed in staat gesteld om de juiste afwegingen te maken bij het afsluiten van de verzekering.
  • Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl TUNE! levert prima werk voor een alleszins redelijke tarief. En zo hoort het ook, ZZP'ers onder elkaar!
  • Ik heb Arnoud leren kennen als zeer inspirerende gesprekspartner en inventief commercieel talent. Arnoud heeft de gave om met een Out of the Box denkwijze tot unieke oplossingen te komen. Bovendien is hij een zeer betrokken persoon. Dit maakt hem een prettig en nuttig contact in mijn netwerk Zijn onafhankelijkhied en vakkennis en zijn unieke garanties op premie- en kwaliteit spreekt mij zeer aan. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van zijn services. Dank je wel Arnoud!
  • Arnoud is in staat gebleken om in hele korte tijd écht te begrijpen wat ik als klant wilde. Hij is daarmee aan het werk gegaan en vervolgens met een aantal goede alternatieve
    mogelijkheden gekomen. Na de definitieve keuze een bovengemiddelde begeleiding met de nodige druk naar de maatschappij om alles tijdig en conform afspraak te processen. Kortweg afspraak is afspraak. Dit voor een zeer acceptabele prijs. Dit is precies wat ik, als kleine zelfstandige zoek. Prima dienstverlening; ontzorging voor een redelijke prijs!
  • Arnoud Wennekus ken ik via zijn slimme site op internet. Hij biedt daar een mooi overzicht van AOV-producten toegesneden naar je wensen. Van een woud aan verzekeringen, regels en kosten maakt hij een overzichtelijk presentatie waarmee je tot een weloverwogen beslissing komt. Een aanbeveling!
  • Arnoud ken ik als een onmisbare schakel tussen klant en verzekeraars. Hij is een echte doorzetter die zich altijd voor de volle 100% inzet voor de klant. Lost snel en addequaat vragen op en beantwoord ze snel. Uiteraard bezit hij de prettige eigenschap om lekker mee te denken bij ieder vraagstuk. Hierdoor is hij een fijne sparringspartner. Hij ziet veel kansen in de markt die hij niet laat liggen. Kortom: Arnoud weet wat er in de markt speelt en speelt hier met veel vernuft en zonder nonsens op in. Is recht door zee en een collega-vrind voor het leven zoals je dat graag wenst.

  • Via internet ben ik in contact gekomen met Tune en zijn vertegenwoordiging Arnoud Wennekus. Na persoonlijk consult is er een prima advies en uiteindelijke AOW verzekering met Delta Lloyd afgesloten voor acceptabele leges.
  • Na deze professionele dienstverlening is ook de after-service persoonlijk en van uitstekende kwaliteit. Ik kan elke zelfstandige ondernemer aanraden.
  • Duidelijke website. Makkelijk leesbare informatie en je kunt er eenvoudig zelf een eerste onafhankelijke vergelijkende doe-het-zelf indicatie berekening maken.
  • Tot nu toe is het AOV Advies de informatie zeer uitgebreid én overzichtelijk dit ervaar ik als erg prettig.
  • Tevreden over de afhandeling van de ingediende claim en de snelheid van betalen. Nou snel weer beter worden!
  • Telefonisch correct en vriendelijk. Zeer uitgebreid adviesproces en vergelijkingen. Echt álle vragen zijn welkom (ook over hun verdiensten en onafhankelijkheid) en worden stuk voor stuk naar tevredenheid prima beantwoord. Bij andere partijen waarmee ik sprak ontbrak veel kennis. Arnoud Wennekus weet echt van de hoed en de rand! 
  • Via financieel adviseur bij AOV-ZZP.nl terecht gekomen. Ik heb een positief gevoel hierbij.
  • Direkt, duidelijk en doelgericht. Dat zijn drie facetten die de heer Wennekus altijd in ere hield bij de afronding van onze meervoudige verzekeringscontracten.
    Dit in combinatie met een goede kennis van zaken zorgt ervoor dat men gemakkelijk en comfortabel zaken doet met hem.
  • Goede informatie, snelle afhandeling en zeer goede prijs/kwaliteit van alle AOV verzekeringen in het Persoonlijk het AOV Adviesrapport
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle voortvarende afhandeling van het adviesgedeelte en de verzekeringsaanvraag. Korte lijnen. Was ook geen vervelende en tijdrovende keuring nodig
  • Goed gevoel. Accountant raadde AOV specialist AOV-ZZP aan. Super geregeld. Betrouwbaar en geen verkopers maar echt adviseurs die in jouw belang meedenken

  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijke polisvoorwaarden
  • Goede en snelle specialistische kennis in dito dienstverlening. Korte lijnen. Onze aanvraag werd met spoed behandeld en iedereen werkte daar ook daadwerkelijk aan mee.

  • Supergoed advies, onafhankelijk en zér uitgebreid. Ook AOV scherpe prijs, gunstige voorwaarden en snelle administratie
  • Ik heb al heel wat vaker in mijn leven verzekeringen af moeten sluiten. Bij deze AOV bij had ik echter zeker hulp nodig . Wat een ingewikkelde verzekering is dit zeg! Ik werd super geholpen met een onafhankelijke vergelijking en alles werd keurig en helder op een rij gezet en uitgelegd! En werd echt met mee gedacht en werk uit handen genomen. Wel wat papierwerk maar scheelt flink in de premie. Uiteraard hoop ik er uiteindelijk geen gebruik van te hoeven maken
  • Eenvoudig aanvraagproces. Werd uitermate goed begeleid en geadviseerd. Vlotte afwikkeling en een precies passend product, scherpe prijs bovendien. (Laagste premiegarantie!). Jammer dat het wel nog wat papierwerk vergt
  • Een paar jaar geleden deze AOV verzekering gesloten. Nu helaas ziek geworden en AOV-ZZP.nl heeft mij prima geholpen met het indienen van de claim voor een uitkering van mijn verzekering. Alles hierover is bijna geheel via telefoon en email verlopen!! Ik zou deze adviseur een ieder aanraden!!
  • Zeer duidelijk en straight forward, zonder geneuzel en dure advieskosten. Onafhankelijk marktvergelijk zonder poespas. Gemakkelijke afsluitprocedure, goede risico afdekking tegen betaalbare prijs. Blijft duur, maar ja je kan niet zonder!
  • Onlangs een AOV verzekering afgesloten. Vooral transparantie in kosten en de keuzes die je daar zelf in kunt maken vond ik aantrekkelijk.
    Er wordt een aantal, op maat gemaakte, verzekeringen aan geboden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Er wordt zeer veel persoonlijke aandacht besteed aan het advies op maat en de verschillen tussen de voorwaarden. Top!
  • Prima en zeer uitgebreide onafhankelijke vergelijking/advies en goede prijs klantvriendelijke medewerkers. Vaktechnisch zeer sterk!
  • Aanvraagproces is duidelijk en goed verlopen. Er is geen medische keuring gevraagd Wel een kwalitieitdekking, maar premiebedrag is ook na een paar jaar nog te te
    doen.
  • Goede prijs kwaliteit verhouding en een polis die mij zekerheid bied als ondernemer voor mij en mijn gezin Onlangs de AOV weer overgesloten naar een andere verzekeraar met opnieuw een mooie korting. Ook door aov-zzp.nl zij attendeerden mij erop tijdens ons jaarlijkse onderhoudsgesprek. Top, eindelijk een actieve belangenbehartiger!
  • Helaas ben nu na vijf jaar geleden AOV verzekering te hebben, onlangs ziek geworden. Ik ben vanaf het eerste contact met AOV ZZP zeer vriendelijk en respectvol behandeld, er werd de tijd voor me genomen en de gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Er is nu reintegratie geregeld en een coach, betaald door de verzekeraar. Gaat nu inmiddels beter met me inmiddels!
  • Zeer vlotte afhandeling van het oversluiten van een bestaande AOV UWV verzekering. Beter en goedkoper nu!
  • Positief, transparant en duidelijk. Geen problemen gehad met het afsluiten en ik werd voldoende geadviseerd en geholpen voordat ik de verzekering afsloot.
  • We zijn erg tevreden, hebben goede ervaringen met de Adviseur Arnoud Wennekus van AOV-ZZP.nl, en voor de snelle afhandeling!
  • Snelle en perfecte adviesgesprekken en zwart op wit vergelijkingen!. Polis en voorwaarden keurig ontvangen. Heb er een goed gevoel bij.
  • Correcte en snelle afhandeling door zeer vriendelijke en uitermate klantgerichte adviseur (Arnout Wennekes)
  • Zeer goede begeleiding bij de afhandeling, en heel fijn om te zien dat als er problemen zijn, de mensen van Tune! Aov Zzp meedenken over een oplossing voor hun klanten.
  • Ik ben door de adviseur steeds prettig voortvarend behulpzaam en correct behandeld
  • Het word nu wij ziek zijn elke maand goed afgehandeld en als je vragen hebt kun je altijd terecht
  • Ondanks de enigzins moeizame afhandeling van de verzekeringsclaim, voornamelijk door de AOV verzekeraar, is mijn claim, na enige acties van AOVZZP nu alsnog toegewezen. Nu de claim toegewezen is lopen de betalingen maandelijks voorspoedig hetgeen erg prettig is.
  • Na het indienen van mijn claims werd ik gebeld dat alles in orde was. De heer Wennekus was meelevend en oprecht blij voor ons. Hij leefde enorm mee en dat was fijn. Ik ben er zeer blij mee en het heeft me geholpen de last van AOV-ZZP.nl en arbeidsongeschiktheid zijn te dragen.
  • Correcte afhandeling met begrip voor de situatie waarin je zit.
  • Snel, professioneel, klantgericht bedrijf, dat mijn claim ruim binnen de afgesproken tijd heeft afgehandeld! Ik ben zeer tevreden.
  • Helaas door AOV-ZZP.nl aanspraak moeten maken op deze verzekering. Via de mail contact gezocht en een claim ingediend. Alles staat duidelijk omschreven wat er voor nodig is en is inmiddels in behandeling. Gelukkig werd de claim snel toegekend Het helpt in een toch al lastig en onzekere tijd als je arbeidongeschikt raakt om wat voor reden dan ook.
  • AOV-ZZP.nl is nu eens een adviseur die eens doet wat hij belooft, wij hebben een AOV polis en door mijn ongeval hebben wij hierop aanspraak moeten maken.
  • Alles was snel geregeld, van andere mensen hoorden we dat verzekeraars vaak niet betalen of pas heel laat. Gelukkig was dit niet het geval bij AOV-ZZP.nl
  • Snel, duidelijk zonder fratsen geregeld.
  • Het is heel fijn als je ziek wordt je niet in de financiële problemen komt. Dit geeft je meer rust om beter te worden en je bedrijf voort te zetten. De hulp en afhandeling van AOV-ZZP.nl is heel prettig, duidelijk professioneel en vriendelijk
  • Prima duidelijke uitleg. Nette prijs. Heel tevreden.Op advies van een collega ondernemer. Hebben tientallen officiële Linkedin Recommandaties, nog nooit gezien, en niet voor niets
  • Zeer tevreden hoe het advies uitgebreid en geduldig werd uitgelegd. Prijs kwaliteit van de dienstverlening : Uitstekend! Hebben keihard gewerkt voor hun centjes en dat is ze gegund!
  • De medewerkers van AOV-ZZP.nl waren hulpvaardig en vriendelijk zowel op de mail als over de telefoon.
  • Mijn ziekte geeft zorgen maar de AOV die ik heb afgesloten, maakt het een zorg minder. Ik kan mijn maandlasten er nu grotendeels mee betalen. Gelukkig werkt nu ook mijn vrouw nu wat meer.
  • Helder, duidelijke communicatie en bovenal geen verkooppraatjes.
  • AOV-ZZP.nl laat een gevoel achter van een professioneel bedrijf dat weet wat zijn client verwacht. Het schetst duidelijk wat er verwacht kan worden en de prijs/kwaliteit is in verhouding is heel erg goed.
  • Je word heel goed en vriendelijk geholpen.
  • Heb heldere en en transparante informatie van de medewerker ontvangen, zowel telefonisch als schriftelijk.
  • Door een andere financieel adviseer werd mij AOV specialist AOV-ZZP geadviseerd tot op heden is dit een juiste keuze geweest.
  • Makkelijke manier van AOV Adviesaanvragen, en bij vragen wordt er direct contact opgenomen en alles afgestemd
  • Via een intermediair een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten geadviseerd door AOV-ZZP.nl de AOV specialist
  • Ook het contact tussen klant en AOV-ZZP.nl is uitstekend. Goed en snel direct klantcontact met een persoonlijke touch Je voelt je klant en geen nummer.
  • Ongeval. Helaas. Uitkering aangevraagd na telefonisch contact te hebben gehad, werd meteen de maand erop geld overgemaakt! Wwerd er maar overal zo snel en
    begripvol gereageerd. een bedrijf van grote klasse!
  • Door verzekerd te zijn voor mijn inkomsten (aanvulling), heb ik de innerlijke rust om rustig(er) te zoeken naar nieuw kansen/bedrijf.
  • Prima afhandeling van de AOV-ZZP.nl inzake mijn ongeval/claim. Duidelijke uitleg bij telefonische vragen.
  • Bedankt voor uw snelle hulp!
  • Goede claim afhandeling bij arbeidsongeschiktheid uiteindelijk en ook werd ik goed op de hoogte gehouden. Ze hebben flink aan de boom geschud bij de
    versjacheraar en met resultaat. Blij mee!
  • De behandeling van onze aanvraag is zeer correct behandeld, met name de bereikbaarheid, afhandeling en klantvriendelijkheid spraken ons aan.
  • Ik ben zeer tevreden over de service en alle onafhankelijke en vergelijkende informatie wie je van AOV-ZZP.nl verzekering krijgt. Zo krijg je inzicht in de verschillen
  • ik kreeg redelijk snel bericht en zaken werden duidelijk afgehandeld, dat gebeurd kennelijk lang niet altijd bij andere verzekeringen?
  • Wegens de ziekte van Crohn ben ik sinds halverwege oktober 2013 ziek geworden. Deze claim is snel en correct toegekend, na keuring door een verzekering- en arbeidsdeskundige. Ook werden de betalingen gestart en dat met terugwerkende kracht! Dikke pluim voor de snelle afhandeling van aov-zzp.nl
  • Snel, accuraat en deskundig en een helder onafhankelijk advies. Ik zou zeker aanbevelen bij bekenden
  • Uitstekend en professioneel geholpen. Snelle afhandeling.
  • Ten eerste werd ik te woord gestaan door een vriendelijke en hulpvaardige medewerker en die had met ook nog heel veel verstand van zaken J.Ik heb de boel
    daarna voor uitgebreid AOV advies onmiddellijk en naar tevredenheid overgedragen
  • Wij wisten niet dat wij een claim konden indienen met terugwerkende kracht. Maar AOV-ZZP.nl wees ons erop , ze hebben het direct serieus behandeld. Wat een
    eerlijke mensen!

  • Ik ben altijd ontzettend vriendelijk benaderd en behandeld. Alle vragen waren welkom. Goed bereikbaar en korte lijnen.
  • Goed duidelijk en uitgebreid Adviesgesprekken gehad. Bespaart mij € 80,- per maand en dat 15 jaar lang. Snel verdiend!
  • Ze doen steeds wat ze beloven, zijn duidelijk en zeer vlot. Je weet waar je aan toe bent bij deze AOV ZZP adviseurs
  • Alles gaat via mijn boekhouder en deze heeft mij AOV ZZP voor de AOV verzekering aanbevolen dus ik ga ervanuit dat hij er goede ervaringen mee heeft
  • Prima verzekering, niet duur, heldere communicatie, via contactpersoon geregeld. Wel duurde de aanvraag via de dokter wel erg lang!
    Ik werd keurig op de hoogte gehouden en hoefde niet zelf erachteraan. Vervolgens werd de betaling van mijn claim ook nog redelijk snel geregeld. Al met al boven verwachting!
  • Duidelijk advies en uitleg van mijn adviseur Arnoud Wennekus. Weet de weg in het doolhof van AOV Voorwaarden
  • Kosten zijn niet hoog, investering verdien je tientallen malen terug. Goede voorwaarden en je kan altijd terecht. Super!
  • Ik ben uitermate tevreden met de claim afhandeling door AOV-ZZP.nl.
  • Ik heb deze AOV adviseur gekozen, omdat zij kennis van zaken hebben over deze ingewikkelde verzekering. Ook de prijzen lopen zeer uiteen. Maakt haar faam volledig waar wat mij betreft. Hebben tientallen ongekend goede Linkedin aanbevelingen
  • Koste wat moeite om zaken rond te krijgen maar voor mij een goede prijs/kwaliteit en een goede gerenommerde en ervaren partij die voor je belangen vecht, als het nodig is! Belangrijk!
  • Ik ben tussendoor goed op de hoogte gebracht over alle verschillen tussen de AOV voorwaarden. Voor mij is dit een doolhof waar ik zeer weinig van weet. Jullie hebben me zeer goed geholpen. Nogmaals dank!
  • Duidelijke, snelle en nette afhandeling zonder problemen. Aanrader voor alle Zelfstandig Ondernemers!
  • Oprechte klantvriendelijke AOV vergelijker en ook nog goudeerlijk. Door een foutje van hun kant , kreeg ik nog € 50,- teruggestort! #waarmaakjeditnogmee!?
  • Ik ben zeer goed geholpen door AOV-ZZP.nl,en kan het zeker aanbevelen als verzekering voor ondernemers voor ziekte of arbeidsongeschiktheid.Ik heb nog nooittevergeefs een beroep op AOV-ZZP.nl gedaan. Staan altijd voor je klaar. Altijd snel antwoord.
  • Is wel een wat dure verzekering maar heb je gewoon nodig, als serieuze ondernemer met een gezin
  • Prima communicatie, transparant en helder en oprecht; goede afwikkeling en tijdige uitbetaling
  • Zeer snelle afwikkeling, korte lijnen en zeer vriendelijk en zeer prettig afgehandeld
  • Elke volgende actie in het zeer uitgebreide AOV Adviestraject behandeling word deskundig en grondig bekeken. Je word met elke stap op de hoogte gehouden en je krijgt overal bevestiging van.I k ben zeer blij dat ik gekozen heb voor deze adviseur en verzekering.
    Heb deze verzekering afgesloten en ben er zeer content mee want je weet nooit wat er kan gebeuren, verzekering is goed, goede service en een snelle afwikkeling. heb het voor mezelf en mijn gezin/bedrijf gedaan. Aanrader!

  • Ik heb goede ervaringen met deze onafhankelijke AOV Vergelijkers Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, zijn erg vriendelijk en Deze onafhankelijke is zijn geld echt waard. Verdienen dik geld voor je!
  • Er wordt duidelijk gecommuniceerd en het sluit goed aan op mijn wensen. Ook is alles vlot en correct in behandeling genomen en verwerkt
  • Snel geholpen, voorlopige dekking snel geregeld!
  • Geen onduidelijkheid, direct iemand aan de lijn, die ook gewoon niet alleen het antwoord weet. Maar ook de goede vragen stelt.!
  • Ik heb de verzekering pas afgesloten op aanraden van mijn administrateur. Zeer goede voorwaarden en de scherpste premie.
  • Klantvriendelijk, transparant en korte lijnen
  • Verder is de alle informatie tijdens de adviesgesprekken duidelijk en transparant. De te betalen premie is zeer acceptabel. zeer tevreden goede service.
  • Via mijn financieel adviseur bij AOV specialist AOV-ZZP.nl terecht gekomen en afgesloten. Op referenties na gekeken en zag er vertrouwd en eerlijk uit. Vakkundig en vriendelijk en snel geholpen
  • Correcte afhandeling. Belt snel terug. Goede telefonische bereikbaarheid.
  • Krijg antwoord op al mijn vragen.Je moet wel voor een goed onafhankelijk vergelijk natuurlijk een behoorlijke digitale papierwinkel invullen (kan ook digitaal !!!),
    maar Anders kun je ook geen laagste premie garanderen natuurlijk.!
  • Advies gekregen om beter via Specialist AOV-ZZP.nl af te sluiten van mijn assurantieadviseurTot op heden geen spijt van gehad.
  • AOV-ZZP.nl werkt snel, en vriendelijk. Er wordt adequaat gereageerd op vragen/opmerkingen. Zijn proactief, een zeldzaamheid!
  • Afsluiten van de verzekering had wel nogal wat papierwerk nodig, maar uiteindelijk vlot verlopen. Goede voorwaarden beroeps) en scherpe premie. Blij mee!
  • Na het uitgebreide AOV Advies, deden we de aanvraag. Dat duurde het wat lang voordat er een reactie kwamvan de maatschappij. De dokter gaf steeds maar geen antwoorden aan de verzekeraars arts. Na paar keer bellen kwam het pas los.Daarna is het toch nog wel betrekkelijk snel geregeld,al met al ben ik heel tevreden over AOV-ZZP.nl
  • Tot op heden goed gehopen door uw mensen, maar nog maar zeer kort geleden verzekering bij u afgesloten.

  • Korte duidelijke communicatie, snelle behandeling van claim
  • Prima, snelle afhandeling, behulpzaam en mensvriendelijk.
  • Ik heb onlangs voor de eerste keer contact gezocht met AOV-ZZP.nl ivm een AOV oversluiting . Dit werd voortvarend en vakkundig opgestart en begeleid. Flinke premieverlaging dus de moeite waard om over te sluiten, vooral als je oude polis nog steeds op provisie loopt.
  • Wil de verzekeringen zeker aanbevelen, het is snel en goed geregeld. Wel hoop ik dat ik er nooit gebruik van hoef te maken!
  • Klantvriendelijk en behulpzaam personeel die mij telefonischen vakkundig o weg gehlpen geholpen hebben
  • Mijn ervaring met Arnaud Wennekus en AOV ZZP is zeer positief. Men is zeer klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven.
  • Je moet even door wat papieren rompslomp als je iets te claimen hebt (dat hoeft volgens mij niet meer in het digitale tijdperk) maar ze doen wat ze zeggen en alles wordt opgelost. Prima verzekeraar.
  • Prima afhandeling, duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijk. waar voor zijn geld!

arnoud-450-308








 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)
Borgstede 1 (ingang tramzijde)
3431 JV NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

ssl- SSL beveiligd 

Rating: 9.3/10 Gebaseerd op 280 klantenreviews