fbpx
Image
Image

Laagste AOV vergelijkingskosten en Afsluitprovisie bij AOV-ZZP.nl

Steeds vaker krijgen we van ondernemers de (terechte) vraag: " AOV afsluiten Vergelijk of Advies, wat kost dat bij jullie? Of: "Wat zijn jullie tarieven voor het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?"

Om op deze vraag een goed en passend antwoord te geven stellen wij altijd de wedervraag: "Op welke manier kunnen wij u als ondernemer het beste en het meest efficient helpen? Waar heeft u behoefte aan?"

Verschillen in tarieven in AOV advies en AOV afsluitkosten uitgelegd 

  •  Wil je uitgebreid AOV Vergelijk en begeleiding, over alle keuzes die je hebt bij het aangaan van een AOV, zoals bijvoorbeeld : hoogte verzekerd bedrag, beroep- of passende arbeid, welke wachttijd, wel of geen index op het verzekerd bedrag, premievrijstelling, eindleeftijd etc.etc.?
  • Of  wil je óók dat wij al je  wensen en keuzes helpen formuleren en tegelijkertijd een onafhankelijk voorwaarden- en premieonderzoek uitvoeren? En dat we alle kwaliteitsproducten vergelijken van alle AOV aanbieders in Nederland. Dus inclusief alle Collecieve mantelkortingen, kortingen via belangenpartijen van zzp-ers,  Aanvangs- Commerciële- en Starterskortingen die er zijn?  Zodat u zeker weet u goed verzekerd bent en niet teveel betaald?

Of...:

  1. Wil je alleen dat wij uw zelf opgevraagde offerte in een contractaanvraag naar de verzekeraar omzetten voor?
  2. Wil je dat wij alleen laten checken door de AOV Specialist of jede beste en/of scherpste aanbieder heeft?

En na het afsluiten van de AOV verzekering?

  • Wil je u dat je te allen tijde op ons kan terugvallen bij vragen, wijzigingen, ziekte? En dat wij alle stukken zien en controleren bij schade, zodat wij je belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen, of wil je dat allemaal zelf regelen?

Allemaal vragen waar wij eerst een antwoord op willen hebben om je goed te kunnen adviseren. En als je het antwoord weet op deze vragen, kun je pas goed u pas goed tarieven vergelijken en erachter komen dat AOV ZZP de beste en scherpste AOV Vergelijker is!

Goedkoopste Afsluitkosten AOV bij AOV Specialist AOV-ZZP.nl 

Uit uitgebreid onderzoek van AOV ZZP blijkt dat vele ondernemers op zoek naar AOV Advies vaak appels met peren vergelijken wanneer zij Adviesprijzen vergelijken en dat zij in sommige gevallen in plaats van bijvoorbeeld een uitgebreid Persoonlijk AOV Adviesrapport slechts algemene rekenvoorbeelden verstuurd krijgen.

Ook worden in verreweg het merendeel van de aanbieders, slechts enkele aanbieders vergeleken, waarbij de kans natuurlijk groot is, dat de ondernemer een betere en/of wellicht voordeligere aanbieder, onthouden wordt.

Door slechts met een paar aanbieders te werken is het voor de aanbieder uiteraard makkelijker en efficiënter werken, maar de ondernemer is daar natuurlijk niet bij gebaat . Wij van AOV ZZP maken graag wat extra meters om de beste premie en voorwaarden  te garanderen.. Voor elke ondernemer geldt de kwaliteit en laagste premiegarantie!

Er kan er tenslotte  maar een de beste en de voordeligste AOV Vergelijker  zijn! Check onze meer dan 500 reviews op onze site!

Rechtstreeks AOV afsluiten bij AOV-zzp.nl

Vanaf 1 juli 2023 kun je na ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport, wat ons betreft ook RECHTSTREEKS afsluiten bij de verzekeraar. 

AOV afsluiten zonder All in Abonnement bij AOV-zzp.nl

Vanaf 1 juli 2024 kun je na ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport, wat ons betreft zonder ons ALL Inclusive Service Garantie Abonnement. ---> Mits de wet en de verzekeraar dit technisch toestaat en ons zonder Abonnement van onze zorgplicht vrijwaart) of de verzekeraar toestaat, de polis aan haar over te dragen/terug te geven.

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page