Image
Image

Een AOV verzekering van Movir

Ook zelfstandige beroepsbeoefenaren lopen het risico tijdelijk of voor langere tijd door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt te raken. En dan valt (een groot deel van) het inkomen plotseling weg, terwijl daarnaast de kosten van uw bedrijf gewoon doorlopen. Om het voortbestaan van uw bedrijf niet in de waagschaal te gooien dient u hiervoor dan ook voor een goede verzekering te zorgen.


Movir

 
Movir is één van de inkomensverzekeraars in Nederland.. Onderzoeksbureau GFK voert jaarlijks in opdracht van de branchevereniging Verzekeringsadviseurs op veel verschillende aspecten een onderzoek uit wie de beste inkomensverzekeraar is. Movir is eind 2012 voor de derde maal uitgeroepen tot de beste in zijn branche.
 
meningvandeaovexpert-225-10
 
 
 
 

 Echter er zijn natuurlijk meerdere goede aanbieders. En vaak ook voordeligere. dus laat u altijd onafhankelijk  adviseren! Laat u niet doorsturen naar de dezelfde contactpersonen/kantoren  van Movir, contact ons! 

Altijd afsluiten via onafhankelijke vergelijker / deskundige, niet perse de contactpersoon van de maatschappij die u doorkrijgt

 

Een Movir iAOV i s een verzekering die maatwerk levert om dit grote financieel risico voor u op een degelijke wijze af te dekken. Movir beperkt daarbij uw inkomensverlies door een beperkte wachttijd en een hoog uitkeringspercentage. Zij leveren hun verzekeringsproducten uitsluitend via onafhankelijke adviseurs, omdat ze het van groot belang vinden dat u altijd kunt rekenen op een onafhankelijk advies van een vaste adviseur met een productgerichte deskundigheid; een vaste adviseur die voor u een direct aanspreekpunt vormt voor deze AOV- en andere verzekeringen. AOV ZZP  is zo’n onafhankelijke deskundige. 
 

De AOV-verzekering van Movir

 
Met een Movir Movir stemt u de Arbeidsongeschiktheidsverzekering helemaal af op uw persoonlijke situatie. Uiteraard onderscheid Movir zich daarmee op zich niet van andere verzekeraars.
De basis- AOV Movir biedt maar liefst dekking tot 80% van uw inkomensverlies (tot maximaal €550 per dag). Movir heeft wel een een uitstekende zwangerschapsregeling waarmee zij zich profileert en in uitblinkt.En als dat nodig mocht blijken door de ernst van uw situatie, dan zijn zaken als preventie en re-integratie bij Movir eveneens goed geregeld. Let op: De zwangerschapsdekking is sinds de prmie- en voorwaarden aanpassing van Movir in oktober 2018 versoberd!
 

Maatwerk staat centraal

 
Movir heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor medische en zakelijke professionals. Movir weet als geen ander wat voor die professionals maatwerk betekent. Movir realiseert zich dan ook dat het verlies van (een deel van) uw inkomen niet het enige risico is als u voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt wordt. Immers, ook de vaste kosten voor huisvesting en personeel lopen dan gewoon door.
Als onderdeel van haar AOV-pakket biedt Movir ook een ‘vaste kostenverzekering’ aan. De Vaste kostenverzekering vergoedt ook die doorlopende kosten.
 

Ongevallendekking

 
Arbeidsongeschiktheid kan ook ontstaan als gevolg van een (ernstig) ongeval. De AOV van Movir kan worden uitgebreid met een ongevallenverzekering. In geval van een ongeval volgt dan een uitkering bij blijvende invaliditeit of een uitkering aan uw nabestaanden in geval van overlijden.

 

Zwangerschapsdekking MOVIR Medisch en Zakelijke professionals

Geen wachttijd. Voorwaarde is dat de zwangerschap is ontstaan na het ingaan van de verzekering. Dat moment bepalen we door 40 weken terug te rekenen vanaf de vermoedelijke bevallingsdatum.Keert zestien weken uit minus de eigenrisicotermijn.
Let op: De zwangerschapsdekking is sinds de prmie- en voorwaarden aanpassing van Movir in oktober 2018 versoberd!
 
Waarom geen wachttijd? Door de langdurige opleiding van met name medici, studeren zij op een relatief hoge leeftijd af. Het risico op afwijkingen en complicaties bij zwangerschap wordt hoger naarmate de aanstaande moeder ouder is. Een wachttijd van twee jaar kan een reden zijn om de kinderwens uit te stellen. Omdat Movir geen wachttijd hanteert, is uitstel dan ook niet nodig
 

Voor ondernemers MOVIR Soepel & Zeker AOV

Keert uit als de vermoedelijke bevallingsdatum ten minste twee jaar na de ingangsdatum van de verzekering ligt. Keert zestien weken uit minus de eigenrisicotermijn.

 Update: Verbeteringen AOV MOVIR  | Oktober 2017
AOV MOVIR met eindleeftijd 68 jaar geintroduceerd. Vanaf nu kunnen Medici, Zelfstandige Proffesionals en Ondernemers tot hun 63ste verjaardag een AOV aanvragen. Voor Verloskundigen en Dierenartsen enkele andere "zwaardere" beroepen is dit niet mogelijk.SPELREGELS ACTIETARIEF ZAKELIJK PROFESSIONALS

Vanaf 1 april 2019 profiteren zakelijk professionals, zoals consultants, ICT'ers, accountants,
directeuren en financieel professionals, van een aantrekkelijk tarief als zij een Langlopende

Beroeps-AOV van Movir afsluiten.

De Langlopende Beroeps-AOV ingaat op 1 april 2019 of later, zolang de actie loopt. De actie loopt tot 1 januari 2020;

• het verzekerde beroep een van de actieberoepen is;
 de verzekerde woonachtig is in Nederland;
• de verzekerde werkzaam is als zelfstandige;
 de verzekerde in het jaar voorafgaand aan de gewenste ingangsdatum van de Langlopende Beroeps-AOV
niet als zelfstandige bij Movir was verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Had de verzekerde een
loondienstverzekering, dan komt hij wel in aanmerking voor het actietarief;

AOV ZZP voor :

accountant adm. consulent assurantietussenpersoon casemanager
actuaris belastingadviseur commercieel manager
administrateur belastingconsulent consultant
adviseur beleggingsanalist directeur
arbeidshygiënist bouwkundige e-business specialist
financieel planner financieel specialist econoom
fusie- en overnamespecialist ICT -deskundige industrieel ontwerper
ingenieur interim manager makelaar onroerend goed
inkoopmanager interim professional marktonderzoeker
organisatieadviseur praktijk-/ kantoormanager projectmanager
uitgever stedenbouwkundig risicomanager
registercontroller registeraccountant uitgever
organisatieadviseur  raadgevend ingenieur register EDP-auditor

Verslechtering: Soepel & Zeker: Medische Acceptatie is van een aanmerkelijk ander kwalitietsniveau dan van Langlopende originele AOV Product.
Let op: De zwangerschapsdekking is sinds de premie- en voorwaarden aanpassing van Movir in oktober 2018 versoberd!

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services