Image
Image
Nabestaandenverzekering: Als zelfstandige heb je ook hier een extra verantwoordelijkheid voor je partner en kinderen


Met een nabestaandenverzekering verzekert u de nabestaanden tegen de financiële gevolgen van overlijden. Met een nabestaandenverzekering kunt u de nabestaanden financiële zekerheid bieden of het verschil tussen het gewenste inkomen en de ANW (Algemene Nabestaanden Wet) uitkering aanvullen.

nabestaanden_100_83

Pensioen & ZZP: Opbouwen pensioen voor kleine ondernemers in Nederland


Hoe regel ik als zelfstandige een goed pensioen?

Als we kijken naar pensioenen, dan neemt de zelfstandige in Nederland een bijzondere positie in. Zo kunt u als zelfstandige gebruik maken van een groot aantal regelingen die voor alle belastingplichtigen gelden, maar daarnaast geldt nog een aantal regelingen dat exclusief voor u als zelfstandige in het leven geroepen is. Hieronder zullen we ingaan op wat pensioen precies inhoudt, wat een goed pensioen is en hoe u een goed pensioen regelt.

pensioen_120-84

Pensioen opbouwen kleine ondernemer/zelfstandige via banksparen

Wilt u zelf een geldbedrag opbouwen als aanvulling op uw pensioen? En daarbij de inleg kunnen aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting? Dit is allemaal mogelijk met banksparen, een geblokkeerde rekening met een aantrekkelijke variabele rente.

Banksparen of beleggen voor een aanvulling op uw pensioen.

Wat is een bankspaarrekening en hoe werkt het?

Met banksparen kunt u een geldbedrag opbouwen voor uw oudedag. Het is een geblokkeerde rekening met variabele rente. U kunt daarnaast ook sparen met deposito's en beleggen. U opent eerst een bankspaarrekening. Daarna geeft u met een apart aanvraagformulier aan of u een lijfrente-deposito wilt of wilt beleggen. Bij een lijfrente-deposito kunt u kiezen uit verschillende looptijden, elk met hun eigen vaste rente. En bij beleggen kunt u kiezen uit een breed assortiment beleggingsfondsen. Wilt u van fonds veranderen of meer sparen en/of beleggen? Dan kan dat kosteloos.

Zelfstandigen en Aansprakelijkheid : absolute noodzaak direct te regelen


Hoofdelijk aansprakelijk, dus ook privé aansprakelijk.Als zelfstandige met een eenmanszaak bent u hoofdelijk aansprakelijk voor alle kosten. Hoofdelijk aansprakelijk betekent dat ook uw privévermogen gevorderd kan worden als u niet tijdig aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

meten

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services