Image
Image

Bent u op zoek naar een AOV voor ZZP?

aov zzp verzekeringBent u ZZP’er en vindt u het belangrijk dat u zekerheid heeft over uw financiële positie wanneer u arbeidsongeschikt wordt? Maar heeft u zelf nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten? Dan bent u bij AOV-ZZP aan het goede adres!
 

AOV ZZP

 Wanneer u als ZZP’er door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt wordt, en u heeft geen AOV geregeld, dan heeft u geen recht op een uitkering van de overheid. Ieder jaar overkomt dit weer duizenden mensen die vervolgens in financiële nood raken. Als u dit wilt voorkomen dan kunt u bij AOV-ZZP een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Een verzekering die goed bij u past zorgt namelijk voor vertrouwen, waardoor u zich met een gerust hart op uw eigen werkzaamheden kunt richten. 
AOV ZZP – 100% Onafhankelijk!
 
AOV-ZZP is onafhankelijk en is in staat voor u de vele  tientallen AOV mogelijkheden en aanbiedingen  op de Nederlandse markt professioneel te vergelijken. AOV-ZZP kijkt naar uw persoonlijke situatie en kijkt welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij uw situatie past. Het kan namelijk behoorlijk lastig zijn om verzekeringen objectief met elkaar te vergelijken, zeker omdat de premies voor de verzekeringen nogal uiteenlopen. Daarnaast verschillen ook de kwaliteit en de voorwaarden per AOV sterk. AOV-ZZP begrijpt heel goed dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet en beschikt dan ook over de juiste kennis om u die vergelijking uit handen te kunnen nemen. 
 

20% korting op premie

 
Nadat u uw situatie aan AOV ZZP heeft voorgelegd zal er een 100% onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport opgesteld worden. Hierdoor bespaart u een hoop tijd, maar kunt u toch rekenen op het product dat het beste bij u past. Bovendien is AOV-ZZP transparant en weet u precies wat u moet betalen en wat u eventueel uitgekeerd krijgt. Daarnaast ontvangt u bij AOV-ZZP tot 20% korting op uw premie omdat ú de provisie van de aanbieder ontvangt! U krijgt dus een kwaliteitsgarantie én de laagste premiegarantie!
 

Toch liever zelf aanbieders vergelijken?

 
Vergelijkt u liever alle AOV aanbieders zelf? Ook dat is mogelijk bij AOV-ZZP. Op de website van AOV-ZZP kunt u gemakkelijk uw gegevens invoeren en vervolgens in drie eenvoudige stappen de beste verzekering uitkiezen en afsluiten. U kunt thuis dan rustig alle voorwaarden en premies met elkaar vergelijken. Heeft u toch nog vragen over een bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekering of aanbieder? Wij beantwoorden uw vragen graag. Heeft u op dit moment al een verzekering lopen? Dan helpt AOV-ZZP u graag met het oversluiten van een nieuwe verzekering.  Wilt u zonder ons advies bij ons een AOV verzekering afsluiten dan kan dat ook. Vraag naar de voorwaarden!
 

Een betrouwbare verzekering sluit u af bij AOV ZZP!

 
AOV ZZP zorgt voor een betrouwbare verzekering en geeft u vertrouwen voor in de toekomst. Op deze manier wordt uw eigen vermogen, de continuïteit van uw onderneming en uw persoonlijke situatie gewaarborgd. Hier kunt u nu direct gratis een offerte aanvragen!
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services