fbpx
Image
Image

AOV Vergelijk Rapport en Persoonlijke begeleiding

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben jij er ook nog niet aan toegekomen om je inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en ziekte? (Wees gerust je bent niet de enige!).

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in het land van AOV's (arbeids-ongeschiktheids-verzekeringen) en alle goedkoop lijkende alternatieven? (Wees gerust je bent niet de enige!)

Bijv. Vangnetverzekering, UWV, Ziektewet? Zwangerschapsdekking, Het Molenfonds, Tulpenshare, Voorzieningenbroodfonds en nog meer van deze overbrugging tijdelijke uitkeer variaties op de meest bekende AOV verzekering door professionele verzekeraars?

Heb je nog geen  arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten terwijl je een zzp'er bent? Je loopt dit moment een groot risico! In geval van arbeidsongechiktheid door bijvoorbeeld ziekte, dan heb je geen recht op een uitkering van de overheid. Als kleine zelfstandige zou dit een ramp betekenen. Je bent tenslotte de motor van het bedrijf. Het is daarom zeer verstandig om een AOV af te sluiten. Een Persoonlijk Vergelijkrapport zou enorm kunnen helpen.

Aanvragen AOV Vergelijk Rapport met keiharde garanties (en nu nog met korting).

Alleen met gedegen onderzoek en een goede inventarisatie op basis van je persoonlijke situatie kan er een juiste keuze gemaakt worden. Zoek dus een goede AOV verzekering, en wil je hierbij advies van een professional die je zaken op de beste mogelijke manier behartigd? Dan ben je hier u hier op de juiste plek!. Vraag dan nu ons AOV Vergelijk  Rapport aan. Terwijl je  rustig verder werkt gaan wij direct aan de slag en stellen wij wij op basis van al je wensen en eisen jouw Vergelijk Rapport op.

Er wordt vaak over verzekeraars gezegd dat ze toch niet uitkeren en daarom niet te vertrouwen zijn... (Wees gerust; dat is bij onze relaties 100% ONZIN gebleken)  "Het moet wel goed geregeld, ik wil absoluut geen gedoe als ik ziek ben zometeen en ik jarenlang premies heb betaald!"

Ja het kan jou ook gebeuren. Een ziekte, ongeluk, burn-out, zwangerschap, arbeidsongeschiktheid of beëindiging van uw bedrijf. De gevolgen kunnen groot zijn voor je bedrijf en je prive.

Alle lasten lopen immers gewoon door. Je spaargeld gaat hard achteruit, de rekeningen stapelen zich op. En jij bent ziek en onmachtig op dat moment. Daar moet je toch niet aan denken.

Je kent ze wel die Crowdfundingsacties voor iemand die met zijn mountainbike van een berg plettert. Bah, zo de afgrond in. En nooit aan gedacht om iets te regelen natuurlijk. Lekker onbezorgd is heerlijk, maar .... beetje DOM, zou Maxima zeggen, toch? Daarom is een AOV verzekering BROODZAKELIJK en nodig!

Wij, van AOV-zzp.nl, brengen als onafhankelijke AOV specialist en Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige brei van wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes!

Wij kennen alle AOV's Van Verzekeraars, de ouderwetse Broodfondsen en de quasi social online initiatieven met tijdelijke 24 maanden-dekking. die mee willen liften op de op zich begrijpelijke anti-verzekeraar lobby.

Als je serieus bent met je AOV verzekering ben je aan het juiste adres. Wij zijn de beste! Denk je dat je elders beter ( of goedkoper) uit kan zijn? Vergeet het maar!

Uniek in Nederland:100% uitkeergarantie, laagste premiegarantie en niet-goed-geld-terug-garantie

Wij regelen alles goed en wij besparen je veel tijd en geld. Bij ons heb je een 100% uitkeergarantie (Het kwam nog niet eerder voor dat een verzekeraar bij ons met uitbetalen lastig deed, al 13 jaar lang niet!) . En ook de laagste premie garantie.

AOV Vergelijk Rapport met keiharde garanties

Onze samenwerking begint met vergelijken en analyseren van tientallen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Alleen dan weten we zeker dat het aan je wensen en eisen voldoet. In één overzicht is helder welke AOV voor u het beste is, goede voorwaarden en de laagste premie kent.

Je hebt  bovendien de kwaliteitsgarantie ‘niet goed, geld terug'. Wanneer het rapport onverhoopt niet aan je wensen voldoet, betaal je helemaal niets en mag je het Rapport  gewoon houden! Uiteraard kan ook jij vertrouwen op de deskundigheid van onze AOV Specialisten. Zij zijn gespecialiseerd in AOV's en hebben diepgaande kennis van alle aanbieders en hun producten.Onze Excellente service bestaat uit:

 • Oriëntatiegesprek
 • Inventarisatie van uw doelstellingen
 • Financiële positie en verdere profielpunten
 • Analyse bestaande dekkingen
 • Premie- en voorwaardenvergelijk
 • Beoordeling externe offertes
 • Indien wenselijk een toetsing vooraf medische acceptatie
 • Begeleiding formulieren
 • Controle en begeleiding technische en medische acceptatie
 • Alternatieven in verband met medische acceptatie
 • Controle polisopmaak en premie
 • Jaarlijkse herinnering of controle verzekerd bedrag
 • 3 jaarlijkse marktscan product en/of tariefswijzigingen
 • Overige mutaties en financiële administratie
 • Begeleiding en interventie schadebehandeling

Je kan  in alle gevallen rekenen op onze service; je hoeft je geen geen zorgen te maken als je te maken krijgt met schade, ziekte of ongeval. 

AOV Verzekering vergelijken en afsluiten

Indien je een arbeidsongeschiktheidsverzekering wil afsluiten, dan is het belangrijk om verschillende aanbieders te vergelijken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is namelijk een complex product. Het is daarom ook dat de Autoriteit Financiele Markten (AFM) met klem afraad om een AOV rechtstreehks zonder professionele hulp af te sluiten. 

AOV-ZZP.nl staat garant voor de kwaliteit en de inhoud van het Rapport, en hanteert een niet-goed-geld-terug-beleid: indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van het Persoonlijk Vergelijk Rapport en de onbeperkte Coaching & Begeleiding  hoeft u in het geheel niet te betalen.(30 dagen-niet-goed-geld-terug-garantie, met antimisbruik clausule, zie ook Algemene Voorwaarden.) Inmiddels wel met anti-flauwekultoets!)

Let op: Er is een verschil tussen uitgebreid Financiaal Advies (Financial Planning) Beperkt Advies, en het Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport met Coaching, Begeleiding en volledige ontzorging. 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page