fbpx
Image
Image

Uw Investering in AOV Vergelijk Rapport met 100% garantie!

Dienstverlening in drie delen, wij werken volgens ons Stappenplan. Deel 1 is volledig risicoloos voor je gezien onze uitgebreide garantie. Lees evt. een van de vele reviews, op onze site of Linked in.


Deel 1: Uitgebreid en Onbeperkt Vergelijk Traject Webcam | Videoconferencing | Telefoon  –Met Efficiency korting/Zelfwerkzaam  Betaling Vooraf Slechts €295,- (Netto €175,-)


Deel 2:  AOV Bemiddeling door AOV-zzp.nl  –Met Efficiency korting/Zelfwerkzaam/Betaling Vooraf Slechts  € 295,- (Netto €175,-)


Deel 3: AOV Oversluiting/Complete /Eerste en Tweede bemiddelingen zijn in aanvraagstadium  in beginsel inclusief, maar altijd in overleg, alleen indien zinvol. Dit ter beoordeling van AOV-zzp.n  ALL Inclusive Garantie Abonnement  - Slechts €18,75 per maand - Oversluiting kosteloos binnen ALL Inclusive Garantie Abonnement


Schenkkringen van Broodfondsachtigen evt. gecombineerd met  AOV, wat het beste past!

Let op: Vanaf 2020 Vergelijken wij ook alle Broodfondsachtige Schenkkringen mee in ons AOV Vergelijk Rapport! Uniek en voorop lopend, dat is AOV-zzp.nl!

Wij van AOV ZZP bieden u een aantal unieke keiharde garanties, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd als winnaar uit de bus komt:

 • Deel 1 van ons Stappenplan is met 100% niet-goed-geld-teruggarantie zie onze Garantieverklaring (maar inmiddels wel met Antiflauwekul-toets)
 • Kies je voor Deel 2 dan hoort daar Deel 3 bij. Tenzij verzekeraars ons in de toekomst gaan vergoeden voor kwalitatief onderhoud richting de ondernemers en/of ons ontslaan van onze (juridische) zorgplicht en/of zelf voldoende zorg en onafhankelijke waarborgen  richting de ondernemer realiseren. (2021?)
 • Laagste premiegarantie 

Wij halen als gerenommeerde en ervaren AOV Specialist veel betere resultaten dan de gemiddelde dienstverlener:

 • Wij besparen u tijd, geld en halen kwalitatief aanwijsbaar betere resultaten
 • Wij besparen tussen de 10%-35% extra premie door onze ervaring en expertise,  ons marktbreed onafhankelijk vergelijk en onze goede inkoopdeals met verzekeraars
 • Wij regelen de verzekering (acceptatie) tot 30% sneller, en tegen betere condities.
 • Onze verzekeringen worden eerder geaccepteerd, we hebben 10-30% minder afwijzingen en clausuleringen.
 • Ook oversluitingen en herbeoordelingen vallen binnen onze dienstverlening en we hebben elk jaar onderhoud en elke drie jaar "groot" onderhoud

 Door onze unieke garanties weet u zeker dat u de investering die u doet met het aanvragen van een AOV Vergelijk Rapport meerdere malen terug zult verdienen gedurende de looptijd van uw verzekering.


Actie is weer terug:  Efficiency korting: maar liefst € 70 korting op ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport!

Om een Persoonlijk AOV Vergelijk op maat te kunnen maken voor u hebben wij veel persoonlijke informatie van u nodig. Deze informatie ontvangen wij het liefst zo snel en volledig mogelijk, zodat we zo efficiënt en doelmatig mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Daarom introduceren wij de Efficiency korting!

Als u voor ons:

 1. De informatie die wij van u vragen binnen zeven werkdagen compleet en digitaal aanlevert krijgt u een zeer aantrekkelijke korting van € 70 op de totaalprijs 
 2. De factuur binnen de gestelde termijn van 14 dagen betaald.

Dit betekent dat u in plaats van €365,- slechts € 295,-  betaalt voor een Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport zonder verdere bijkomende kosten of BTW! Dit is een buitenkans voor u als succesvolle zelfstandig ondernemer om eindelijk de mogelijkheden voor een betaalbare  arbeidsongeschiktheidsverzekering goed te laten onderzoeken en te gaan regelen. En uiteraard met de uitsluitend bij aov-zzp.nl verkrijgbare uniek niet-goed-geld-terug-garantie!

Kosten investering in deskundige coaching en begeleiding complete begeleiding van de aanvraag 

Sinds 1 januari 2013 is het bij wet verboden om provisie op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vragen. Wij van AOV ZZP vinden dit een goede zaak, waar wij al jaren geleden het belang van inzagen. Sinds 2008 werken wij daarom al op basis van een directe vergoeding  Hierdoor krijgt u op een eerlijke en transparante wijze inzage in wat wij vragen als vergoeding voor ons deskundige begeleiding en/of bemiddeling. 

U kunt maar één keer gebruik maken van een kortingsregeling. Ook als er eventueel een extra kortingsactie van de verzekeraar is, buiten de mantel- collectieve-aanvangs- en starterskortingen.

Fases van AOV Vergelijk en Coaching  tot polis: Stap 1 Uitgebreid  Persoonlijke Vergelijk  Stap 2 Wel of geen Bemiddeling  via ons Stap 3. Via ons altijd met ALL INCLUSIVE Service Garantie Abonnement 

Bedragen kunnen en mogen nu ook in 12 termijnen of 24 termijnen worden betaald. Dat betekent dat uw investering slechts enkele tientjes per termijn bedraagt. Deze investering verdient u gemakkelijk en snel terug. Daarmee is er geen drempel meer en is is goed en deskundig advies nu betaalbaar voor iedere verstandige zelfstandige ondernemer!

Kosten investering in jouw ALL INCLUSIVE AOV Service Garantie Abonnement Verstandig 

Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

 •  AOV ZZP Specialisten
 •  Arbeidsdeskundige
 •  Advocaat
 •  Medisch specialist

Proactieve belangenbehartiger: Wij houden jouw belangen continu in het oog: Deel 3

 •  Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
 •  Elk jaar een onderhoudsgesprek
 •  Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 •  Elk drie jaar een nieuwe marktvergelijking, zonodig regelen we een nieuwe verzekering: zo betaal je nooit teveel

Voor onze intensieve begeleiding Proactieve begeleiding  persoonlijke service en uitvoering van diverse activiteiten (optieregeling, ziekmelding, wijzigingen, medische en technische herbeoordelingen,) die wij uitvoeren en onze jaarlijkse beheer- en onderhoudsgesprek, werd, zolang de verzekering loopt een maandelijkse vergoeding van €15,- *) (€ 180,- per jaar) in rekening gebracht. Vanaf 01-01-2018 is na 10 jaar ongewijzigd te zijn geweest aangepast naar 18,75 per maand. Onze dienstverlening is in de loop der tijd vele malen verbeterd en geeft nog meer waarde en zekerheid. Voor bestaande relaties gaat het tarief over een jaar ook in.

Daarmee voldoen wij meer dan ruimschoots aan alle eisen volgens de Wet Financieel Toezicht ('WFT'). Wij staan voor kwaliteit, service en uw ondersteuning, juist ook in de toekomst als u ons nodig hebt, en wij u kunnen bijstaan bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. De vergoeding is vrijgesteld van BTW. Heeft u vragen over het serviceabonnement jaarlijks kwaliteitsonderhoud, laat het ons weten. Wij sturen u een uitgebreide toelichting op alle mogelijkheden die wij bieden.

Let op: het vergelijkingsrapport is geen uitgebreid financieel planningsrapport. Wij houden geen rekening met het inventariseren en waarderen van vermogen en vermogensbestanddelen, met loopbaan- en salarisontwikkeling, eigen woning, pensioenopbouw, waarde beleggingsverzekeringen, waarde(ontwikkeling) bedrijf etc. Ook niet met die va uw partner. In de vergelijking en in de premieberekeningen houden wij rekening met het vrije vermogen om de wachttijd te kunnen verlengen en de eventuele einddatum te verkorten. Wilt u wel een zeer uitgebreid financieel plan, laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page