fbpx
Image
Image

De beste en de goedkoopste AOV uit alle AOV's!

Goedkoopste en beste aov vergelijken en afsluiten samen met Broodfonds of Schenkkring?

Wij zijn al 15 jaar De AOV Specialist voor de Zelfstandig Professional. Alle premies, productkenmerken en voorwaarden presenteren we duidelijk in ons AOV Vergelijk Rapport. Onze uitgebreide expertise en persoonlijke dienstbaarheid ontzorgen jou volledig. Dat doen wij al sinds 2007. Wij ontzorgen duizenden Zelfstandig Professionals. Wij ontzorgen je voor 100% vanaf het moment dat je voor ons kiest, totdat je met pensioen gaat als ondernemer of de lotto wint! 

Wij van AOV-ZZP.nl zijn specialist voor ZZP-ers en kleine ondernemers op het gebied van AOV verzekeringen. 

Wij vergelijken de beste AOV verzekering, maar ook alle broodfondsen en schenkkringen

Tegenwoordig zijn er veel meer opties om de ontstane verschillende nieuwe mogelijkheden te combineren met een ouderwetse AOV verzekering. Vooral bij fysiek zwaardere beroepen en wat oudere ondernemers (50+), wordt de AOV premie met het stijgen van de leeftijd, behoorlijk pittig. Een interessante optie is bijvoorbeeld om een combinatie te maken van een AOV verzekering met twee jaar wachttijd, en een broodfonds/schenkkring. Broodfonds biedt namelijk maximaal dekking bieden voor de eerste twee jaar van ziekte. De AOV keert pas uit na deze wachttijd van twee jaar. Zo kun je de premies van de AOV verzekering aardig naar beneden krijgen.

Alleen bij AOV-zzp.nl vergelijking van alle schenkkringen en AOV's op de Nederlandse markt

Er zijn geen andere partijen die deze professionele vergelijkingen voor je kunnen maken van alle verschillend opties , maar bij  Pionier  en AOV Specialist AOV-zzp ben je daarvoor uiteraard voor aan het goede adres!


Wij halen als gerenommeerde en ervaren AOV Specialist ook betere resultaten dan de gemiddelde dienstverlener:

 • Wij besparen tijd, geld en halen kwalitatief aanwijsbaar betere resultaten.
 • Wij besparen tussen de 10%-35% extra premie door onze ervaring en expertise,  ons marktbreed onafhankelijk vergelijk en onze goede inkoopdeals met verzekeraars.
 • Wij regelen de verzekering (acceptatie) tot 30% sneller, en tegen betere condities.
 • Onze verzekeringen worden eerder geaccepteerd, we hebben 10-30% minder afwijzingen en clausuleringen.
 • Ook oversluitingen en herbeoordelingen vallen binnen onze dienstverlening en we hebben elk jaar onderhoud en elke drie jaar "groot" onderhoud.
 • Vergelijken alle producten op voorwaarden en prijs, en doen zaken met alle maatschappijen in Nederland.
 • Ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport is geheel risicoloos voor jou uit te proberen, door onze unieke: laagste premiegarantie en niet-goed-geld-terug-garantie.. 

Wij bieden dit zeer uitgebreide Persoonlijk & AOV Vergelijk Rapport  -nu nog met korting- aan voor slechts € 295,-. Als je daarna niet besluit tot het aanvragen van de beste en de goedkoopste AOV, is dat jouw keuze, en  ben je ons helemaal niets verschuldigd  .


Wij houden jouw belangen continu in het oog, ook na het afsluiten stellen wij ons in jouw belang ProActief op. Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken:

 • Elk jaar een onderhoudsgesprek
 • Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 • Elk drie jaar een marktvergelijking, zo betaal je nooit teveel
 • Kosteloos oversluiten, indien dit veilig, tegen dezelfde of betere voorwaarden, en voordeliger kan

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page