fbpx
Image
Image

Dienstverleningsdocument Vergelijkingskaart Risico's afdekken 10-2023

Dienstverlening in drie delen, wij werken volgens ons Stappenplan. Deel 1 is volledig risicoloos voor je gezien onze uitgebreide garantie. Lees evt. een van de vele reviews, op onze site of Linked in.

Deel 1

Uitgebreid en Onbeperkt Vergelijk Traject Webcam |Videoconferencing | Telefoon

–Met Efficiencykorting/  Betaling Vooraf

Slechts € 295,- (Netto € 175,-)

Deel 2  AOV Bemiddeling door AOV-zzp.nl Keuze door relatie. Geen advies, maar uitsluitend  execution only,

–Met Efficiencykorting /Zelfwerkzaam/Betaling Vooraf

Slechts  € 295,- (Netto € 175,-)

Deel 3

ALL Inclusive Garantie Abonnement 

Slechts 18,75 per maand!

AOV Oversluiting/Complete /Eerste en Tweede bemiddelingen zijn in aanvraagstadium  in beginsel inclusief, maar altijd in overleg,

Dit ter beoordeling van AOV-zzp.nl.

 

Kosteloos binnen ALL Inclusive Garantie Abonnement

Let op:

Disclaimer /Geen Advies/Uitsluitend execution only AOV Vergelijk Rapport / Bemiddeling / Garantieabonnement Op basis van de door u aangeleverde gegevens genereert u uw eigen Vergelijk Rapport. Wij delen u hiermee slechts algemene informatie. U maakt altijd uw eigen keuzes. Wij adviseren u niet en doen u geen aanbevelingen. Omwille van de leesbaarheid en de overzichtelijkheid vermelden wij vaak een beperkt (meestal vier of vijf) aantal verzekeringsoplossingen) in ons Rapport. Op verzoek zullen wij u het gehele feitelijke overzicht van de markt ook toesturen. Geen advies maar Execution only dienstverlening: Wij sluiten alleen af voor u als u dat wenst op deze basis: U kiest zelf de verzekering en je bent ook zelf verantwoordelijk voor je keuzes.. Het betekent dat je je verzekering(en) zelf kiest en samenstelt, Je verzekering(en) zelf actueel houdt, Bij veranderingen in je persoonlijke situatie beslis je zelf of de AOV moet worden aangepast. AOV-zzp.nl stuurt je jaarlijks een e-mail om te vragen of er wijzigingen zijn opgetreden die van belang zijn voor je AOV Verzekering elke drie jaar maken wij een nieuwe marktvergelijk. Vragen hierover, stel ze gerust!!


Op deze vergelijkingskaart staat informatie die de financiële dienstverlener je moet geven op basis van de wet. Deze vergelijkingskaart is samengesteld op 12 december 2023.

Vergelijkingskaart Risico's afdekken 10-2023

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Wat kan deze financiële dienstverlener voor je doen?

 

Verzekering

Álle bestaande AOV verzekeringen vergelijken, je geheel ontzorgen (AOV Vergelijk & Ontzorg Service én, als je daar tevreden over bent ook het contract voor je regelen

We kijken naar jouw persoonlijke situatie. Wij vergelijken alleen geschikte verzekeringen. Ook zorgen we ervoor dat je het contract kunt afsluiten. Je kiest uiteindelijk als ondernemer zelf.

We geven geen advies.

JA

Alleen contract regelen

Jij kiest zelf een verzekering. Wij zorgen ervoor dat je het contract kunt afsluiten.

 NEE

Alleen advies geven

We kijken naar jouw persoonlijke situatie. Daarna adviseren we welke verzekering geschikt is.

 NEE

Benieuwd bij welk soort verzekeringen de financiële dienstverlener deze dienstverlening biedt? De dienstverlening van deze financiële dienstverlener geldt bij:

Overlijdensrisicoverzekering Betalingsbeschermer Uitvaartverzekering

      100% Specialist Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Op deze vergelijkingskaart staat informatie die de financiële dienstverlener je moet geven op basis van de wet. Deze vergelijkingskaart is samengesteld op 12 december 2023.

 

Hoe kun je geholpen worden bij deze financiële dienstverlener?

Telefoongesprek

 

Wat betaal je aan deze financiële dienstverlener?

  • € 295,-  AOV Vergelijk & Ontzorg Service en/of
  • € 295,- Bemiddelen contract

Vergelijkt deze financiële dienstverlener 100% Onafhankelijk?

Verzekering

Voorwaarde 1: genoeg verzekeringen vergelijken

Jazeker deze financiële dienstverlener voldoet aan deze voorwaarde. Hij vergelijkt genoeg verzekeringen.

Voorwaarde 2: niet uitsluitend verzekeringen van verbonden aanbieders

Jazeker deze financiële dienstverlener voldoet aan deze voorwaarde.

Waarom moet je deze financiële dienstverlener kiezen?

Zeer ervaren ONAFHANKELIJKE Specialisten en Vergelijker voor Zelfstandig Ondernemers: Wij zijn AOV-zzp.nl, wij zijn al decennialang JOUW Belangenbehartiger ZZP-er!

Wij zijn gespecialiseerd in medische professionals en adviseren hen al decennialang over het afdekken van inkomens- en vermogensrisico's.

Wat kan deze financiële dienstverlener in de toekomst voor je betekenen?

Ga bij veranderingen in je persoonlijke situatie altijd terug naar een financiële dienstverlener. Door deze veranderingen past de verzekering misschien niet meer bij je situatie. Bijvoorbeeld omdat je gezinssituatie of inkomen verandert. Dan betaal je misschien te veel of loop je meer risico dan je wilt.

Voor een oriëntatiegesprek kun je altijd bij een financiële dienstverlener terecht. Is er een belangrijke verandering in je verzekering? Dan neemt de financiële dienstverlener of aanbieder contact met je op, zonder dat je daarvoor betaalt.

Biedt deze financiële dienstverlener ook onderhoudsdiensten aan? JA

Voor onderhoudsdiensten betaal je een bedrag via een abonnement.

Weten waar je op moet letten bij je keuze voor een financiele dienstverlener? 

Kijk op www.wijzeringeldzaken.nl/vergelijkingskaart.

Kijk voor meer informatie over andere dienstverlening in de toekomst op de website van jouw financiële dienstverlener https://www.aov-zzp.nl/aov-vergelijk/goedkoopste-aov-abonnement.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page