fbpx
Image
Image

>Uniek aanbod: Gratis en vrijblijvend intakegesprek!  >Kies hier zelf het tijdstip wat je het beste past en ik bel je terug.

 -Na ruim -3000 (!) - AOV Vergelijkingen evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, enige duizenden ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist van Nederland zijn. 

Op het gebied van Arbeidsongeschiktheids verzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn aan het Pionieren sinds 2006 pionier.Ook waren wj Broodfonds fan en lid, maar nu hebben wij iets veel beters namelijk de Samen Sterk Flexibele Spaar AOV.

De enorme waardering die wij krijgen van onze hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons werk maakt ons dankbaar en tevreden:

  • 500+ aanbevelingen
  • Meer dan 120 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel 
  • Een gemiddelde score van -9,3- en een
  • Aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!

     


Wil je ons Team even bekijken voorstel?


De  AOV ZZP en Broodfonds Specialist AOV-ZZP.nl is jouw belangenbehartiger met een eigen geluid: 


---> Wij behartigen altijd jouw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij!


Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. 

Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers). 

Maatschappelijk betrokken: AOV-ZZP.nl en Arnoud Wennekus steunen KiKa en zijn partner in Samen voor Nieuwegein. Ook in 2018 hebben wij weer onze belangeloze maar waardevollebijdrage geleverd aan diverse goede doelen.Ook sponsoren zij plaatselijk voetbalclub Geinoord in het bijzonder.

Missie: Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

 

 

Leesbaar formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus pagina 1

 

Leesbaar  formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus, pagina 2

 


Werkwijze

Door middel van persoonlijke dienstverlening, samen met de klant de behoeftes m.b.t. het verzekeren van inkomen bij ziekte en ongeval ontdekken, en duidelijkheid scheppen in de wereld van verzekeringen, op een heldere en kostentransparante manier. 

Waarom AOV ZZP en waarom deze missie?

AOV Specialist AOV-zzp.nl Gecheckt door Advieskeuze.nl  AFM en Kifid

Advieskeuze.nl hecht veel waarde aan betrouwbare informatie. Onze gecheckt-stempel is de manier om dit te garanderen. Als het "gecheckt door Advieskeuze.nl"-logo bij het zoekresultaat staat, dan zijn alle belangrijke gegevens gecontroleerd.

Wij controleren of de gegevens van het kantoor nog actueel zijn. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier met het kantoor in contact kan komen en dat bijvoorbeeld de genoemde tarieven kloppen.

Belangrijke Websites

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page