logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

> Uniek aanbod: Gratis en vrijblijvend intakegesprek! :  Kies hier zelf het tijdstip wat je het beste past en ik bel je terug!

 

-Na ruim -1000 (!) - AOV Adviezen en evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, enige duizenden ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn.

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog:

  • -300+ aanbevelingen
  • -Meer dan 115 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel 
  • -een gemiddelde score van -9,3- en een
  • -aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!

AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij. 

AOV-ZZP.nl is oorspronkelijk opgericht door Arnoud Wennekus (foto en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken. Later zijn wij ons gaan specialiseren in AOV Verzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer.

Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. 

 Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers). 

AOV-ZZP.nl werkt op dit moment met 7 advieurs landelijk, om ZZP-ers  en ondernemers te voorzien van advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zelfstandig ondernemer.

Maatschappelijk betrokken: Tune! | AOV-ZZP.nl  Financial Planning en Arnoud Wennekus steunen KiKa en zijn partner in Samen voor Nieuwegein. Ook in 2015 hebben wij weer onze belangeloze maar waardevollebijdrage geleverd aan diverse goede doelen.Ook sponsoren zij plaatselijk voetbalclub Geinoord en de D1 in het bijzonder.

Missie:Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!


Werkwijze

Door middel van persoonlijke dienstverlening, samen met de klant de behoeftes m.b.t. het verzekeren van inkomen bij ziekte en ongeval ontdekken, en duidelijkheid scheppen in de wereld van verzekeringen, op een heldere en kostentransparante manier. 

Waarom AOV ZZP en waarom deze missie?

 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2018 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services