fbpx
Image
Image

Media

AOV-ZZP.nl in de Media

 

Arnoud Wennekus AOV specialist Finalist Freelancer van het jaar (FOTY)

AOV ZZP Specialist  Arnoud Wennekus Finalist FOTY

Klik voor vergroting

AOV-ZZP.nl is finalist bij de FOTY Awards en maakt Arnoud kans op de publieksprijs.  

AOV-zzp.nl vecht al 15 jaar voor de belangen van de ZZP-er die zich lastig kan verzekeren tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid. De starre houding van AOV verzekeraars die zeer ingenomen en defensief zijn. Arnoud's missie verdient een podium!’ Voor betere voorwaarden en betaalbare premies!

Bio:- Na duizenden AOV Vergelijkingen en evenzovele Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, en heel veel ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn.

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog:

-500+ aanbevelingen-Meer dan 115 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel-een gemiddelde score van -9,3- en een-aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij.

AOV-ZZP.nl is oorspronkelijk opgericht door Arnoud Wennekus (foto) en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken. Later zijn wij ons gaan specialiseren in AOV Verzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer.

Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl.

Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers).

AOV-ZZP.nl op het VVP Kennisevent 2018

Meerdere sprekers op het woensdag gehouden VVP Event Inkomen 2018 denken dat het stelsel van sociale zekerheid over enkele jaren helemaal op de schop gaat. In de tussentijd voorzien zij geen schokkende veranderingen, maar hoeven adviseurs Inkomen zich toch niet te vervelen.

Janthony Wielink (Enkwest), de plenaire spreker tijdens het VVP Event, constateerde dat in het Regeerakkoord aangekondigde maatregelen nog niet zijn gerealiseerd. En hij vroeg zich af of een aantal van de maatregelen überhaupt nog gaan worden uitgevoerd. Er zijn bijvoorbeeld weinig voorstanders meer voor het verkorten van de loondoorbetalingsperiode bij ziekte voor kleine werkgevers van twee naar een jaar.

Het idee van terugbrengen van de toerekening van de WGA-lasten van tien jaar vijf jaar blijft volgens Wielink “een heel ingewikkelde manier om meer personeel in vaste dienst te bereiken”.

Uitbreiding van de WGA-categorie 35-80 naar 35-99 is een jaar uitgesteld.

Ons goeie geld

  npoonsgoeiegeld kleiner250217  

Arnoud Wennekus AOV Specialist in NPO's WNL Ons Goeie Geld

 

Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. 

 Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers). 

AOV-ZZP.nl werkt op dit moment samen met 7 advieurs landelijk, om ZZP-ers  en ondernemers te voorzien van advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zelfstandig ondernemer.

AOV Specialist Zelfstandig ondernemers Arnoud Wennekus "Je kunt op het leven geen wiskunde loslaten"

 Financieel Magazine Fiscalert 2018

Sinds ik van VWO af kwam, werk ik in de verzekeringsbranche. Bij de verzekeringsmaatschappij in Utrecht waar ik begon had ik in acht jaar alles wel gezien, van binnendienst tot buitendienst. Toen ik voor mijzelf begon was ik verzekerings-adviseur, later kwam er een makelaarskantoor bij. Wij deden alles: van de verkoop van woningen totaan de financiering ervan. En toen kwam de crisis en alles viel stil, er werd geen huis meer verkocht en dus ook geen hypotheken meer.

Opboksen tegen verzekeraars (Algemeen Dagblad | Ondernemerskrant 15-10-2016

aov-zzp-in-het-Algemeen-Dagblad-Bijlage-De-ondernemer-De-Doorzetter-

Arnoud Wennekus (aov-zzp.nl) op RTL Nieuws: AOV verzekering daar moet je gewoon tijd voor maken

arnoud-100-104-

Verzekering duur? 'Een ongeluk is duurder voor zelfstandigen'

 

Driekwart van de zelfstandigen heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering en dit percentage neemt toe. Te duur, zeggen ondernemers. "Maar hoe leg je het aan je gezin uit als je volledig arbeidsongeschikt raakt en er geen geld meer binnenkomt?"

Ondernemer Lars de Beer (41) liep tijdens een val met een mountainbike op Texel een dwarsleasie op. Domme pech volgens De Beer, die met zijn voorwiel bleef haken en voorover tegen een boom viel.

Hij was werkzaam in de creatieve sector in Amsterdam, had geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) en was in een klap al zijn zekerheden kwijt.

'Zoiets overkomt mij niet, dacht ik'

"Ik had wel wat geld gespaard voor als ik misschien een keer een aantal maanden uit de running zou raken. Hoe naïef ook, als mens denk je: zoiets overkomt me niet. Maar een ongeluk zit in een klein, naar hoekje", vertelde hij eerder aan Het Parool.

De vrienden van Lars begonnen daarom een actie, zodat hij zijn ziektekosten en andere levensbehoeften kon betalen: Paddle for Lars. Het streefbedrag was 350.000 euro, ze haalden 281.000 euro op.

Lars is niet de enige ondernemer zonder aov. In 2013 had 24 procent van de 1,1 miljoen zelfstandigen een particuliere aov. In 2006 was dit nog 27 procent, zo blijkt uit het CPB-rapport 'Zelfstandigen en hun alternatieven voor de sociale zekerheid' dat vandaag is uitgebracht.

Het gevolg: een kwart komt onder het sociaal minimum terecht bij arbeidsongeschiktheid. Die overige driekwart houdt in ieder geval voldoende over om uit de bijstand te blijven. Ze zijn verzekerd, hebben vermogen of kunnen leunen op een werkende partner.

'Verzekering te duur'

Dat steeds minder ondernemers een aov afsluiten, komt volgens het CPB doordat startende ondernemers zich vaak pas na enkele jaren verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. Uit de ZZP Barometer van afgelopen december blijkt dat 59 procent zo'n verzekering te duur vindt.

Hoe duur de jaarpremie wordt is afhankelijk van allerlei factoren: leeftijd, het verzekerde bedrag, de risico's die een beroep met zich meebrengt, de uitkeringsdrempel (bijvoorbeeld: je krijgt alleen een uitkering als je voor 25 procent arbeidsongeschikt bent verklaard) en het eigen risico (de eerste dertig of negentig dagen zijn dan voor eigen kosten).

Maandpremies

MKB Servicedesk vergeleek de premies die een organisatie-adviseur van 38 jaar, een bakker van 48 jaar, een fotograaf van 25 jaar en een timmerman van 54 jaar moeten betalen. Maandpremies blijken te variëren van 171 euro voor de fotograaf tot 445 euro voor de timmerman.

Het CPB stelt dat verzekerde zelfstandigen uit de laagste inkomensgroep jaarlijks gemiddeld 3200 euro aan premie betalen en dat de meestverdienende zelfstandigen 5000 euro kwijt zijn. Een premie die overigens fiscaal aftrekbaar is.

Harde leerschool

Veel geld? "Ja. Maar zonder inkomen zitten is nog duurder", zegt aov-specialist Arnoud Wennekus van AOV ZZP, dat verzekeringen vergelijkt en afsluit voor ondernemers. "Het is een harde leerschool. Meestal als ondernemers in hun omgeving iemand kennen bij wie het mis is gegaan, sluiten ze een verzekering af."

Volgens hem denken de meeste zelfstandigen dat ze er 'met wat sparen' wel komen. "Maar hoe leg je het aan je gezin uit als er helemaal geen geld meer binnenkomt omdat je volledig arbeidsongeschikt bent geraakt?"

Een premie voor een bouwvakker van vijfhonderd per maand, is natuurlijk veel geld zegt hij. "Aan de andere kant. Weinig bouwvakkers die doorwerken tot hun 65ste. Als je dan voor die tijd moet stoppen vanwege fysieke klachten, ben je in ieder geval goed verzekerd en dus voorzien van inkomen."

'Zaken gewoon goed regelen'

De klachten die ondernemers over verzekeraars hebben, zoals uiteindelijk niet uitkeren, strenge eisen en voorwaarden die in de kleine lettertjes zijn verstopt, vindt de aov-specialist niet terecht. "Ondernemers zijn zelf niet altijd eerlijk over bijvoorbeeld gezondheidsklachten."

Wennekus merkt dat veel ondernemers geen tijd, energie en geld willen steken in het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. "Het is natuurlijk een beetje preken voor eigen parochie, maar als je ondernemer bent moet je je zaken gewoon goed regelen."

Het kabinet deed vorig jaar een voorstel om de aov verplicht te stellen voor ondernemers. ZZzp'ers zien hier niets in. Wennekus: "Ondernemers kunnen dit prima zelf regelen, ze moeten het alleen doen."

RTL Z 31 oktober 2016 14:13 link:

rtlnieuws.nl /geld-en-werk/verzekering-duur-een-ongeluk-is-duurder-voor-zelfstandigen

AOV specialist Arnoud Wennekus spreker op congresAOV specialist uitgenodigd te spreken over AOV verzekeringen zelfstandig ondernemers:Het event voor jouw financiële toekomst

Donderdag 5 maart | 16:30 tot 22:30 uur | Kromhouthal Amsterdam

 

“Dat komt later wel”, hoe vaak hoor je dat niet zeggen? “Lange financiële termijnplanning, daar ga ik ooit wel over nadenken.” De urgentie ontbreekt vaak om nu al na te denken over de toekomst; pensioenopbouw, de huizenmarkt of gezondheidszorg. Wie later zorgeloos een leuk leven wil leiden, moet er vandaag al mee beginnen. Speciaal voor diegene die denkt dat het later wel komt, organiseren wij op donderdag 5 maart: Later.

Plenair
Later begint met een inspirerend plenair programma. Daarin vertellen trendwatchers en experts welke revolutionaire trends op het pad van jouw leven zullen komen en hoe je  je de regie van jouw leven (en jouw vermogen) in eigen hand kunt houden. Waarom stellen we onze aandacht voor wat echt belangrijk is alsmaar uit? Hoe kan dat? Gedragswetenschappers leggen uit. En tot slot voorbeelden uit de praktijk: hoe hebben succesvolle generatiegenoten de uitdaging van vermogensregie opgepakt? De avond wordt plenair afgesloten met een inspirerende bekende persoonlijkheid die we graag nog even voor ons houden.

Sessies
Later wil niet alleen de grote lijnen uitleggen. We willen je echt helpen. Daarom zijn er na het plenaire programma diverse sessies over verschillende onderwerpen. Hierin bieden we meer verdieping over onderwerpen als: het maken van een succesvolle stap in je wooncarrière én het verschil tussen sparen en beleggen.

Arnoud Wennekus in PEN Nieuwegein

Arnoud Wennekus in PEN Nieuwegein.png

Andere Aanbevelingen linked in

AOV-ZZP.nl Nieuwegein PEN

De zelfstandige PEN, deze week Arnoud Wennekus
 AOV & Schenkkring Specialist Arnoud Wennekus
Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het vijfde portret in deze reeks gaat over Arnoud Wennekus, de internetpionier uit Nieuwegein die met zijn bedrijf AOV ZZP reeds in 2008 de AOV Verzekeringsmarkt openbrak door op internet het “Persoonlijk AOV Advies Rapport” aan te bieden, waarbij voor de ondernemer in één keer alle verzekeraars uitgebreid vergeleken worden op prijs en voorwaarden en bovendien zónder provisiebeloning voor de adviseur. Deze geheel nieuw manier van advies en afsluiten was destijds volstrekt nieuw en volledig tegendraads.

Doordat Wennekus en zijn adviseurs de klant daadwerkelijk centraal stelt en buitengewone service aanbiedt, zich niet door provisies maar rechtstreeks door relaties laat betalen, besparen inmiddels ruim 800 ondernemers gedurende de looptijd duizenden euro’s aan premie. Intussen is het werken met provisie voor dit impactvolle en ingewikkelde product sinds 01-01-2013 bij wet verboden. Met zijn AOV verzekeringen vergelijkingswebsite www.aov-zzp.nl bedient Wennekus en zijn adviseurs de ondernemer rechtstreeks via internet. Maar ook collega dienstverleners, maken gebruik van het Persoonlijk AOV Advies Rapport van de adviseurs van AOV-ZZP.nl

Het Persoonlijk AOV Advies Rapport kent bovendien keiharde garanties, waaronder laagste premie- en niet-goed-geld-terug-garantie. De website van aov-zzp vind je hier en je kunt Arnoud telefonisch bereiken op 06-50 880 110.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio K&M bezocht Arnoud op om hem vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak via de foto's en zijn antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen nader kennis met Arnoud.

Platform Zelfstandig Ondernemers AOV Advies in de praktijk bij AOV ZZP Pagina 1


Pzo-aov-zzp-1

Platform Zelfstandig Ondernemers AOV Advies in de praktijk bij AOV ZZP Pagina 2

Pzo-aov-zzp-2

AOV-ZZP.nl sponsort D1 Geinoord en Kika

GEINOORD HEEFT KIKA BORD

Sinds de start van de competitie is via Geinoord D1 gestart met de aanvoersbanden van KIKA. Dit heeft tot gevolg gehad dat inmiddels alle selectieteams en enkele niet selectieteams nu al wekelijks spelen met deze aanvoerdersband. Het bestuur en vele mensen binnen de vereniging hebben inmiddels hun geschaard achter deze stichting die fantastisch werk levert voor kinderen met kanker. Geinoord D1 heeft nog inzamelingsactie gehouden bij een thuiswedstrijd van Geinoord 1 door rondom deze wedstrijd als groep te collecteren voor deze stichting.Uiteindelijk is het nu zover gekomen dat er een heus sponsorbord van deze stichting langs het hoofdveld is geplaatst. Het bord werd vrijdagmiddag geplaatst, maar was dus gisteren te aanschouwen bij de thuiswedstrijd tussen Geinoord en Montfoort. Het bord is mogelijk gemaakt door Stephan van Rooijen Reclame.Op de foto:Arnoud Wennekus (links) kleding sponsor van Geinoord D1 Rechts: Voorzitter Geinoord Rob de Vries

Samen voor Nieuwegein

Samen voor Nieuwegein inspireert, activeert en implementeert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Nieuwegein. Met als doel een brug te slaan tussen bedrijf en samenleving, de binding tussen beiden te verstevigen en daarmee de lokale samenleving te versterken.

De nadruk ligt hierbij op werknemers die een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke organisaties als stichtingen, verenigingen en instellingen, met inzet van hun kennis en kunde, menskracht en middelen. Vanuit de gedachte dat het voor alle partijen toegevoegde waarde heeft.

Met enthousiasme, resultaatgerichtheid en betrokkenheid verbinden we bedrijf & samenleving in concrete projecten zoals bijvoorbeeld de Beursvloer, Maatschappelijke Teambuildingsdagen en programma's. Dit alles vanuit onze kernwaarden: samenwerken, verbinden, inspireren, professioneel, doelgericht, creatief en vernieuwend.

Wij dragen onze steentjes weer graag bij dit jaar.Dit jaar hgelpen wij Humanitas bij het werven van vrijwilligers en Het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) met de PR en het inzetten van de social Media.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page