fbpx
Image
Image

Arnoud Wennekus AOV specialist Finalist Freelancer van het jaar (FOTY)

AOV ZZP Specialist  Arnoud Wennekus Finalist FOTY

Klik voor vergroting

AOV-ZZP.nl is finalist bij de FOTY Awards en maakt Arnoud kans op de publieksprijs.  

AOV-zzp.nl vecht al 15 jaar voor de belangen van de ZZP-er die zich lastig kan verzekeren tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid. De starre houding van AOV verzekeraars die zeer ingenomen en defensief zijn. Arnoud's missie verdient een podium!’ Voor betere voorwaarden en betaalbare premies!

Bio:- Na duizenden AOV Vergelijkingen en evenzovele Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, en heel veel ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn.

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog:

-500+ aanbevelingen-Meer dan 115 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel-een gemiddelde score van -9,3- en een-aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij.

AOV-ZZP.nl is oorspronkelijk opgericht door Arnoud Wennekus (foto) en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken. Later zijn wij ons gaan specialiseren in AOV Verzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer.

Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl.

Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers).

AOV ZZP Specialist  Arnoud Wennekus Finalist FOTY Klik voor vergroting AOV-ZZP.nl is finalist bij de FOTY Awards en maakt Arnoud kans op de publieksprijs.   aov-zzp.nl vecht / Arnoud vecht al 10 jaar voor de belangen van de ZZP-er die zich lastig kan verzekeren tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid. De starre houding van AOV verzekeraars die zeer ingenomen en defensief zijn. Arnoud\'s missie verdient een podium!’ Voor betere voorwaarden en betaalbare premies! Bio:-Na ruim -1200 (!) - AOV Adviezen en evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, enige duizenden ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn. De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog: -500+ aanbevelingen-Meer dan 115 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel-een gemiddelde score van -9,3- en een-aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij. AOV-ZZP.nl is oorspronkelijk opgericht door Arnoud Wennekus (foto) en hield zich in de jaren 90 voornamelijk bezig met Financiële Planning, Pensioenen en Hypotheken. Later zijn wij ons gaan specialiseren in AOV Verzekeringen voor de Zelfstandig Ondernemer. Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers).

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page