fbpx
Image
Image

Samenwerken met een Team van AOV Deskundigen bij aov-zzp.nl

Hier stellen wij onze AOV deskundigen aan u voor.

De AOV Specialisten van aov-zzp.nl werken indien nodig, ook graag samen met professionele betrokken medewerkers /dienstverleners die onze relaties graag willen helpen bij hun uitdagingen. Door de bundeling van krachten en ons uitstekende netwerk boeken wij gezamenlijk uitstekende resultaten voor onze relaties. 

Arnoud Wennekus (foto)

 

Mijn missie en missie van AOV Specialist aov-zzp.nl: zoveel mogelijk ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen! Dat is de reden waarom ik terecht ben gekomen in deze branche. 

 Toen ik als startend ondernemer in het woud van AOV verzekeringen erachter probeerde te komen hoe deze verzekeringszaken in elkaar staken, werd ik er helemaal tureluurs van.

 Grote premieverschillen tussen verzekeraars onderling, veel lastige vaktermen, ondoorzichtige markt, veel verschillende kwaliteiten, allerlei vage kortingen, uitsluiting van ziektes en kwalen, lijst van wel of niet verzekerde of uitgesloten ziektes. Met provisie, zonder provisie.

Bedrijven die provisieloos werkten maar stiekem wel gedeeltelijk provisie pakten terwijl ze zeiden van niet. Kortom het cliché oerwoud van banken en verzekeraars. Ik ben er bijzonder trots op dat wij voor enige duizenden mensen het verschil hebben mogen maken. 

Ondernemers binnen het AOV ZZP InkomensZekerheid Collectief hebben de beste dekkingen tegen de scherpste premies. Zij zijn inmiddels verwend met professioneel proactief beheer waarbij elk jaar een update wordt gehouden en elke drie jaar een nieuwe AOV marktvergelijking wordt gemaakt, of ze nog wel bij de beste AOV verzekeraar zitten tegen de juiste premies. 

 Ze krijgen een Persoonlijk AOV Advies Rapport met met daarin alle verschillen in premies en voorwaarden zwart op wit. Dit AOV Advies Rapport wordt zeer uitgebreid met hun doorgenomen. Alles wordt geduldig persoonlijk uitgelegd en alle vragen beantwoord totdat alles helder is. 

Op het Persoonlijk Advies Rapport gelden vanaf 2008 tot op heden twee unieke garanties: Niet-goed-geld-terug-garantie en de laagste premie garantie. Daar zijn wij steeds nog volstrekt uniek in en daar zijn we hier best trots op! 

  

Jeanette van Veldhuijzen

Bij het adviseren en onafhankelijk vergelijken van AOV verzekeringen komt veel kijken. Met onze expertise en ervaring inzake persoonlijke AOV Advisering en met Collectieve afspraken binnen het AOV ZZP's InkomensZekerheid Collectief kunnen we veel betekenen voor zelfstandig ondernemers. 

Collectieve inkoop, betere premies en voorwaarden, snellere doorlooptijden, meer mogelijkheden en ondersteuning.

Met name met hoger opgeleiden is het prettig werken. Zij stellen hoge eisen aan onze deskundigheid en onafhankelijkheid. Zij waarderen dan ook als geen ander onze proactieve inzet, ons vakmanschap en betrokkenheid ook na het eerste adviseren, vergelijken en het afsluiten van de AOV verzekering.

Alleen schermen met de scherpste premie binnen  het AOV ZZP 's InkomensZekerheid Collectief is veel te kort door de bocht en Hoger Opgeleiden begrijpen dat als geen ander. Na het afsluiten van de verzekering beheren wij proactief tegen een scherp en acceptabel maandelijks tarief.

Als Officemanager heb ik te maken met veel verschillende zaken zoals o.a. Het organiseren van "open dagen" bij ons op kantoor voor startende ondernemers samen met ondernemerscoaches en accountants. Het Organiseren van "Open Coffee" en ondernemersbeurzen. Maar ook de planning van de adviesgesprekken en beheersgesprekken, de facturering van onze Adviesdiensten en telefoongesprekken met de mensen achter de ondernemer.

Mensen die geadviseerd en verzekerd willen worden, ondernemers die ziek zijn en ondernemers die na ziekte vaak weer terug in hun beroep gebracht worden door coaching en reintegratiediensten van de verzekeraar. Soms lukt dat ook niet door de ernst van de ziekte en ook die mensen spreken we en proberen we zo goed mogelijk bij te staan. In een enkel geval overlijden er ook mensen. 

Dat laatste categorie  daar helpt geen AOV verzekering tegen, maar we doen in ieder geval ons best om de mensen te helpen en de zaken zo goed mogelijk te regelen. Alles blijft mensenwerk en daar draait het om!

 

Rutger Sturkenboom: Sturkenboom Advocaten 

Als u eenmaal een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft afgesloten, dan hoopt u er geen omkijken meer naar te hebben. Het liefst zou u natuurlijk nooit een beroep op hoeven te doen op uw verzekering. Mocht u echter onverhoopt toch geconfronteerd worden met een gehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, dan is het laatste waar u op zit te wachten een discussie met uw AOV-verzekeraar over (de hoogte van) uw uitkering. 

Helaas blijken in de praktijk toch regelmatig geschillen te kunnen ontstaan tussen verzekeraars en verzekerden over bijvoorbeeld de omvang van de dekking, de verzekerde som of de mate van arbeidsongeschiktheid.Juist in een situatie van arbeidsongeschikt zijn veel mensen onvoldoende in staat om hun belangen tegenover de verzekeraar te behartigen. Juridisch gehakketak komt bij de meeste ondernemers hun herstel immers niet ten goede. AOV-ZZP biedt u gelukkig ook in die gevallen hulp en ondersteuning, via ons netwerk van zelfstandige deskundigen waarmee wij regelmatig samenwerken.

Voor juridische hulp kunt u zo nodig een beroep doen op de verzekeringsrecht specialisten van Sturkenboom Advocaten. Dit advocatenkantoor verleent haar cliënten al sinds 40 jaar hoogwaardige juridische bijstand op het gebied van verzekeringsrecht, of het nu gaat om adviseren, bemiddelen of procederen.

Betrokken, scherpzinnig, helder en laagdrempelig zijn woorden waarmee Sturkenboom Advocaten kan worden getypeerd. Kijkt u voor meer informatie en een eerste kennismaking eens op www.sturkenboom-advocaten.nl.

Harjo Middel : Enthousiaste Hypotheek Specialist Zelfstandig Professionals

 Harjo is in het bezit van alle competenties/diploma's en vergunnngen en heeft een eigen vergunning en beroepsaansprakelijkheidsverzekering (AFM nummer 120465020)

Mijn naam is Harjo Middel en sinds 2004 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik heb gewerkt voor verschillende grote banken en voor het intermediair. In 2016 heb ik de stap genomen om voor me zelf te beginnen. Met een persoonlijke en professionele aanpak begeleid ik u graag naar een nieuwe hypotheek. Ik werk het liefst met zelfstandig ondernemers die weten wat ze willen en uitgesproken durven zijn. Als er een duidelijke communicatie is kan ik de ondernemer veel beter van dienst zijn. Ik ben dus niet van het dwingend adviseren, maar meer van  feedback geven, coachen, begeleiden, helpen en ontzorgen.  

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden bij het kopen van een eerste woning, nieuwe woning, of verbouwing. De lastige materie met betrekking tot hypotheken en de fiscus, leg ik u stap voor stap helder uit. Zodat u weet waar u een handtekening onder zet. U kunt rekenen op een professionele aanpak met gewone duidelijke taal van een betrokken ervaren adviseur. Door aanvullende cursussen te volgen ben ik goed op de hoogte van het lezen van jaarcijfers en deze te vertalen naar de verschillende geldverstrekkers. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers kan ik hierdoor goed ondersteunen en begeleiden naar een passende hypotheek.

Mijn doel is om iedereen op een prettige en gezellige manier te begeleiden bij het kiezen en afsluiten van de best passende hypotheek. We gaan er samen voor zorgen dat uw wens realiteit wordt.

Als geheel onafhankelijk bemiddelaar heb ik een volledige zelfstandige onderneming. Er is geen enkele contractuele verplichting met een geldverstrekker of verzekeraar om je te adviseren te kiezen voor bepaalde financiële producten. Hierdoor kan ik u zonder gebonden te zijn volledig vrij adviseren. 

Albert Blom

 

Vanaf 2016 mag ik onderdeel uitmaken van het bedrijf AOV-ZZP. www.aov-zzp.nl . AOV-ZZP is een financiële dienstverlener voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zelfstandige ondernemers. Als een ondernemer ondersteuning nodig heeft, dan kan hij op hulp rekenen van het team van AOV-deskundigen. Dit team houdt zich bezig met het belang van de te verzekeren en de verzekerde ondernemer bij arbeidsongeschiktheid, ziekte, preventie en reintegratie. 

AOV-ZZP heeft een persoonlijk verhouding met de verzekeraars. Dat is cruciaal van belang voor de verzekerden. Er wordt zeer nauw samengewerkt met verschillende verzekeraars. De lijnen zijn kort, persoonlijk en direct to the point. Een AOV moet immers zekerheid brengen naar de verzekerden!

 Ikzelf ben Business Expert op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voornamelijk individueel. Mijn focus ligt op de wens van de klant. Daarbij hou ik sterk rekening met de doelstelling van het bedrijf. Ik werk ook graag met anderen samen. Ik wil mezelf nog verder ontwikkelen. Ik hou van verantwoordelijkheden en open dan wel transparante communicatie.

 Matthijs van Hilten 

 register arbeidsdeskundige | docent sociale zekerheid | therapeut | owner and founder of Doe Wat Werkt. 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page