Image
Image

Op zoek naar de beste aov verzekering

op-zoek-naar-de-beste-aovverzekeringEr is een kans dat u in uw leven één of meerdere keren voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Het kan fijn zijn om u hiertegen goed te verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tegenwoordig hebben met name ZZP’ers en andere kleine ondernemers vaak nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, terwijl zij hier wel baat bij kunnen hebben. Dit komt omdat het vaak een hele klus is om door de AOV-bomen het bos te zien: het aantal aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. 
 
U kunt zelf iedere aov verzekering vergelijken, maar dit kan een grote klus zijn: de premies van verschillende producten lopen namelijk erg uiteen en er is vaak een groot verschil in kwaliteit en voorwaarden bij verschillende aanbieders. Zelfs de AFM raadt af om complexe producten zoals een AOV af te sluiten zonder deskundig advies. Een AOV verzekering vergelijken kunt u dus beter aan een professional overlaten, die het kaf van het koren scheidt en samen met u tot de beste keuze kan komen. Zo bent u er zeker van dat u de beste keuze maakt. Bovendien scheelt het u veel tijd en energie.
 

AOV verzekering vergelijken bij aov-zzp.nl

 AOV verzekering vergelijken bij AOV-zzp.nl
Een aov verzekering vergelijken kan heel gemakkelijk zijn, bij aov-zzp.nl bijvoorbeeld. Bij aov-zzp kunt u laten uitzoeken welke AOV het meest geschikt voor u kan zijn. Aov-zzp vergelijkt op basis van uw gegevens de verschillende producten en opties met elkaar en stelt een Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport  op dat geheel aan uw individuele situatie voldoet. Aov-zzp staat garant voor de kwaliteit van het rapport, en hanteert een niet-goed-geld-terug-beleid: indien u niet tevreden bent over de kwaliteit van het Rapport,  de Persoonlijk Coaching &, Begeleiding hoeft u in het geheel niet te betalen. (zie onze algemene voorwaarden)
 
Zoekt u dus een AOV verzekering, en wilt u hierbij Compleet Begeleid en Ontzorgd worden door  een AOV Specialist, een professional die uw zaken gewoon op de beste manier voor u regelt? Dan kunt u bij ons terecht. U kunt gelijk een offerte aanvragen. Terwijl u rustig verder werkt kunnen wij voor u aan de slag. En u kunt er, ‘vanuit uw luie stoel’, op vertrouwen dat wij voor u een Kwaliteitsadvies met Lagste premiegarantie opstellen. Het is belangrijk om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben, en bij AOV ZZP kunt u erop vertrouwen dat u deze ook daadwerkelijk krijgt.
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services