fbpx
Image
Image

Op zoek naar de beste aov verzekering

Er is een grote kans dat je in je leven één of meerdere keren voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Het kan fijn zijn om jouw inkomen hiertegen goed te beschermen en te verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tegenwoordig hebben met name ZZP’ers en andere kleine ondernemers vaak nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, terwijl zij hier wel baat bij kunnen hebben.

Dit komt omdat het vaak een hele klus is om door de AOV-bomen het bos te zien: het aantal variaties van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Omdat wij zelf ook allemaal net als jij Zelfstandig Ondernemers /zzp-ers  zijn bij AOV-zzp.nl weten wij dat als geen ander. Ook ziekte hebben wij trouwens aan den lijve ondervonden. Financieel hadden wij het gelukkig goed geregeld, dus daar wel een achteruitgang in inkomen, maar geen financiele problemen gelukkig.

Je kan zelf op zoek naar de beste AOV gaan en deze proberen te vergelijken, maar dit kan een grote klus zijn: de premies van verschillende producten lopen namelijk erg uiteen en er is vaak een groot verschil in kwaliteit en voorwaarden bij verschillende aanbieders

Zelfs de AFM raadt af om complexe producten zoals een AOV af te sluiten zonder deskundige hulp en begeleiding. Een AOV verzekering vergelijken kun je 100% beter aan een professional overlaten, die het kaf van het koren scheidt en die samen met jou tot de beste keuze kan komen. Zo ben je er zeker van dat je de beste keuze maakt. Bovendien scheelt het veel tijd en energie.

AOV verzekering vergelijken bij aov-zzp.nl

Een aov verzekering vergelijken kan heel gemakkelijk zijn, bij aov-zzp.nl bijvoorbeeld. Bij aov-zzp kun je simpelweg laten uitzoeken welke AOV het meest geschikt is. Aov-zzp vergelijkt op basis van jouw wensen de verschillende producten en opties met elkaar en stelt een Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport op. Een Uitgebreid AOV Vergelijk dat in jouw individuele situatie voldoet. Aov-zzp staat garant voor de kwaliteit van het rapport, en hanteert een niet-goed-geld-terug-beleid: indien je niet tevreden bent over de kwaliteit van het Rapport,  hoef je niets te betalen. (zie onze algemene voorwaarden).  

Zoek je een AOV verzekering, en wil je hierbij Compleet Begeleid en Ontzorgd worden door een AOV Specialist, een professional die de zaken gewoon op de beste manier regelt? Dan ben je hier 100% aan het juiste adres Je kan een offerte aanvragen. Terwijl je rustig verder werkt gaan wij aan de slag. En je kunt er, ‘vanuit de luie stoel’, op vertrouwen dat wij  een Vergelijk Rapport met premiegarantie opstellen. Het is belangrijk om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben, en bij AOV ZZP kun je er erop vertrouwen dat je deze ook daadwerkelijk krijgt.

Broodfondsachtige AOV Schenkkringen vergelijken 

Sinds 2020/2021 vergelijken we ook de verschillende al dan niet digitale (ouderwetset) Broodfondsachtige schenkkringen mee in ons AOV Vergelijk Rapport en onze Ontzorgservice Zo kunnen wij nog meer Zelfstandig Professionals helpen daar waar een AOV verzekering soms (tijdelijk) niet helemaal past, kan een combinatie (best of both worlds) in sommige een welkome oplossing bieden! Dit is absoluut maat werk en vergt uitgebreide kennis en ervaring van zaken.

AOV verzekering en Samen Sterk Flexibele Spaar AOV ZZP Nederland

Sinds 2021 is de meest moderne varianten van de schenkkringen, waarbij nog veel meer mogelijk is qua voorwaarden dan waar dan ook, op de markt: De Samen Sterk Flexibele Spaar AOV. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden (AOV en Samen Sterk Flexibele Spaar AOV) is voor een leek erg lastig te doorgronden, maar met hulp van AOV ZZP, zal er een betere, completere en voordeligere dekking mogelijk zijn, waarbij, als je ooit stopt met ondernemen, de kans groot is dat je minimaal tussen de 30% en de 50% van je inleg op je bankrekening overblijft. Je geld verdwijnt dus in jouw zakken en niet in die van de kapitaalkrachtige mega-verzekeraar of haar aandeelhouders.

Alternatief AOV en AOV voorziening: terminologie

Verwarrend kan zijn, dat de termen AOV (Arbeidsongescheids Verzekering, nu ook gebruikt wordt, als zijnde Arbeids Ongeschiktheids Voorziening. Dat laatste alleen door de concurenten van  AOV aanbieders (verzekeraars) door schenkkringen. Hiermee denken sommige Broodfondsleden toch een verzekering tot AOW leeftijd te hebben soms. Echter, het grote verschil tussen deze beide variaties, die heel goed te combineren zijn, maar twee jaar bij ziekte uitkeren. Daarna wordt je echter uit de Broodfondsgroep gegooid en ontvang je geen euro's meer!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page