fbpx
Image
Image

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV Verzekering?

Elke zelfstandige ondernemer doet er goed aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering, ook wel bekend als AOV, dekt alle financiële gevolgen wanneer u vanwege een ongeluk of ziekte niet meer kunt werken.

Een onderneming op korte termijn draaiende houden zal de meeste zelfstandigen nog wel lukken, maar op langere termijn zullen de kosten stijgen, terwijl u door omstandigheden geen nieuwe inkomsten kunt creëren.

Dit kan grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw bedrijf, als ook voor uw privé leven. Als zelfstandige heeft u geen recht op hulp vanuit de overheid en zult u dus zelf op zoek moeten gaan naar financiële zekerheid voor het geval u arbeidsongeschikt raakt.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV verzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV verzekering  dient zelf afgesloten te worden en wordt afgesloten voor een eerste periode van één, drie of vijf jaar. Om verzekerd te zijn van de gewenste dekking, kunt u kiezen uit verschillende arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Deze bieden niet alleen financiële zekerheid voor uw onderneming, maar met de juiste AOV zult u ook uw privé leven op het zelfde niveau kunnen handhaven, als er sprake is van arbeidsongeschikt.

Bent u arbeidsongeschikt en verzekerd? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over rekeningen van uw levensonderhoud die betaald moeten worden, want met een passende AOV worden alle kosten gedekt. Hiermee biedt de arbeidsongeschiktheidsverzekering u dubbele zekerheid, want zowel uw zakelijke als privé leven zal gewoon continuëren. 

Uw arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV via AOV-ZZP.nl

Een korte zoektocht op internet levert tal van aanbieders op die allen beweren de beste en goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te bieden. Toch is het handig om al deze aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste AOV afsluit, die naadloos aansluit op al uw wensen en eisen. Wij bieden u de mogelijkheid om met enkele klikken alle aangeboden AOV’s onderling te vergelijken, waardoor u in een handomdraai de juiste verzekering kunt vinden.

Bij het vergelijken van de aangeboden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dient u vooral te letten op de kwaliteit en voorwaarden. Sluit u via ons een AOV af, dan krijgt u sowieso een premiekorting tot 20%. Ziet u het zelf uitzoeken van de premie en randvoorwaarden niet zitten? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen en wij u een uitgebreid Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport presenteren, waarbij alle verzekeraars op premie en voorwaarden worden vergeleken en die voldoet aan de door u gestelde eisen. Hierbij garanderen wij bovendien kwaliteit en de laagste premie. Heeft u reeds de beschikking over een AOV? Dan kunt u deze door ons laten vergelijken en eventueel  laten oversluiten, zodat u gegarandeerd financiële zekerheid heeft in geval van arbeidsongeschiktheid.   

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page