fbpx
Image
Image

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV Verzekering?

Elke zelfstandige ondernemer doet er goed aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Deze verzekering, ook wel bekend als AOV, dekt alle financiële gevolgen wanneer je vanwege een ongeluk of ziekte niet meer kunt werken.

Een onderneming op korte termijn draaiende houden zal de meeste zelfstandigen nog wel lukken, maar op langere termijn zullen de kosten stijgen, terwijl je door omstandigheden geen nieuwe inkomsten kunt creëren.

Dit kan grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van je bedrijf, als ook voor je privé leven. Als zelfstandige heb je geen recht op hulp vanuit de overheid en je zal  zelf op zoek moeten gaan naar financiële zekerheid voor het geval je arbeidsongeschikt raakt.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV verzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV verzekering  dient zelf afgesloten te worden en wordt afgesloten voor een eerste periode van één, drie of vijf jaar. Om verzekerd te zijn van de gewenste dekking, kun je kiezen uit verschillende arbeidsongeschiktheidsrisico’s. Deze bieden niet alleen financiële zekerheid voor de onderneming, maar met de juiste AOV zal je ook je privé leven op het zelfde niveau kunnen handhaven, als er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

Ben je arbeidsongeschikt en verzekerd? Dan hoef je je geen zorgen te maken over rekeningen van uw levensonderhoud die betaald moeten worden, want met een passende AOV worden alle kosten gedekt. Hiermee biedt de arbeidsongeschiktheidsverzekering  dubbele zekerheid,  zowel je zakelijke als privé leven zal gewoon continuëren. 

Uw arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV via AOV-ZZP.nl

Een korte zoektocht op internet levert tal van aanbieders op die allen beweren de beste en goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te bieden. Toch is het handig om al deze aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat je ervan verzekerd bent dat je de juiste AOV afsluit, die naadloos aansluit op al uw wensen en eisen. Wij bieden je de mogelijkheid om met enkele klikken alle aangeboden AOV’s onderling te vergelijken, waardoor je in een handomdraai de juiste verzekering kunt vinden.

Bij het vergelijken van de aangeboden arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dien je vooral te letten op de kwaliteit en voorwaarden. Sluit je via ons een AOV af, dan krijg je sowieso een premiekorting tot 20%. Zie je het zelf uitzoeken van de premie en randvoorwaarden niet zitten? Dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen en een uitgebreid Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport aanvragen. In dit Rapport presenteren wij een Vergelijk van alle verzekeraars op premie en voorwaarden en die voldoet aan jouw wensen en eisen. Hierbij garanderen wij bovendien kwaliteit en de laagste premie. Heb je een lopende AOV die langerdan 3 jaar geleden afgesloten is?  Dan kun je deze door ons laten vergelijken en eventueel laten oversluiten, zodat je gegarandeerd financiële zekerheid heeft in geval van arbeidsongeschiktheid. Maar dan weer tegen een scherpere premie en weer helemaal op je huidge wensen afgestemd.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page