fbpx
Image
Image

Pers

Onafhankelijke inhoud over AOV en Broodfonds nodig? 


 Wij zijn van de praktijk en al 13 jaar De AOV Specialist van Nederland.

Wij helpen (startende) zelfstandig ondernemers bij het inventariseren,vergelijken, doorrekenen adviseren en aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Sinds 2008 doen wij dat op een bijzondere transparante, onafhankelijke en persoonlijke manier en geheel zonder provisie.

Onze Missie:Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen! Om de ondernemer te kunnen bereiken is ook een goede verhouding met de Pers onontbeerlijk.

Wij publiceren en spreken regelmatig over AOV verzekeringen. Ook worden wij  regelmatig geconsulteerd door (patienten)belangenverenigingen ZZP organisaties, ondernemersverenigingen, collega adviseurs, premie- en voorwaarden vergelijkers, advocatenkantoren, accountants  etc.etc. over allerlei zaken inzake de AOV verzekering voor de (kleine) ondernemer.

Wil je ook dagelijks op de hoogte blijven over AOV verzekeringen, volg ons op twitter, wordt vriend op Facebook of contact ons op Linked in.

Voor perscontacten kun je contact opnemen met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of +31 6 50880110

AOV-ZZP.nl in de MEDIA

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page