Image
Image

AOV afsluiten met advies

aov afsluiten
 Indien u jonger dan 35 jaar bent, dan is er een kans van 1 op 3 dat u minimaal een keer voor tenminste 6 maanden bent uitgeschakeld gedurende uw carrière. Hoe ouder u bent hoe groter de kans is dat u arbeidsongeschikt raakt. Het is dus aannemelijk dat u als ondernemer een langere periode uw werk niet meer kunt doen. Als  ZZP’er betekent dat in veel gevallen een groot probleem. U zal het financieel moeilijk gaan krijgen. U loopt dan zowel zakelijk als privé grote financiële risico's. De continuïteit van uw bedrijf staat op het spel en de rekeningen zowel zakelijk als voor levensonderhoud moeten gewoon worden betaald.
Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt u zichzelf  tegen deze negatieve financiële gevolgen en zorgt u ervoor dat tijdens uw ziekte of herstelperiode uw onderneming kan blijven bestaan.
 

AOV afsluiten bij AOV-ZZP.nl

 
Het zomaar afsluiten van een AOV verzekering zonder deskundig advies is af te raden. Het kiezen en afsluiten van een AOV verzekering is een complexe aangelegenheid. 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM)  heeft  AOV verzekeringen onlangs  als een impactvol product onder de complexe producten gerangschikt en raad sterk af deze op eigen houtje af te sluiten.

Deze AOV verzekering moet straks wel uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid garanderen.  Het zou niet slim en risicovol zijn om zomaar, zonder enige kennis, een AOV af te sluiten. U wilt namelijk zekerheid dat het helemaal goed zit, zodat u met een veilig gevoel kunt ondernemen.
 
U bent dus op zoek naar het afsluiten van een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) met daarbij deskundig advies. Dan zit u bij AOV-ZZP.nl helemaal goed.  Wij analyseren en vergelijken namelijk enige tientallen verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zodat u zeker weet dat u een product ontvangt die aan uw wensen voldoet.
 
AOV-ZZP.nl ontzorgt! U ontvangt van ons een Persoonlijke AOV Adviesrapport, waarbij alle aanbieders van AOV vergeleken worden en laten we u zien wat de meeste geschikte opties zijn, die geheel aansluiten bij uw specifieke situatie.  

 unieke 100% niet-goed-geld-terug en een laagste premiegarantie
Op dit Persoonlijk AOV Advies Rapport zit bovendien een unieke 100% niet-goed-geld-terug en een laagste premiegarantie zodat u van de beste kwaliteit en de scherpste premie verzekerd bent en geen enkel risico loopt!
 

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services