Image
Image
thumb_arnoudcircel.jpg
Jeanette

Even voorstellen.

Arnoud Wennekus is de oprichter en medeeigenaar van aov-zzp.nl. 

Zijn Missie:Zoveel mogelijk  ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Door deze passie is Arnoud dè specialist als het gaat om AOV en is op de hoogte van alles wat er speelt in zijn branche.

AOV-zzp.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en snel groeiend bedrijf met een team van enthousiaste specialisten.

Volg AOV-zzp.nl via Arnoud Wennekus

arnoud wennekus facebookarnoud wennekus twitterlinkedin arnoud wennekus

Trots!

Een 9,3 scoren uit meer dan 280 beoordelingen zegt denk ik iets over de kwaliteit die we als team graag willen leveren aan al onze klanten en daar zijn we trots op! Lees hier zomaar een paar van de honderden quotes van relaties over onze dienstverlening?

Arnoud Wennekus (Eigenaar aov-zzp.nl)

Drie mogelijke acties

Plan nu een vrijblijvend en kosteloos 30 minuten gesprek met onze AOV specialist!

"Ik ben er nog niet helemaal uit, ik ben serieus geinteresseerd in een AOV en ik heb premie berekening gemaakt/best al wat over gelezen.  Ik heb toch nog wat kritische vragen".

thumb wijzen naar mij vraagtekens 7

"Voordat ik de beslissing durf te nemen om het Vergelijk Rapport bij AOV-zzp.nl aan te vragen. Daarom maak ik graag een vrijblijvende afspraak met De AOV Specialist".

 

Direct een Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport met 100% garantie aanvragen?

"Ja ik wil iets gaan regelen m.b.t. ziekte en arbeidsongeschiktheid. Ik wil het goed uitgezocht hebben. Ik wil geholpen met jullie AOV Vergelijk Rapport en ontzorgd worden. Daarna wil ook afsluiten".

 thumb Duimen omhoog lets go uitroep

"Ik heb vertrouwen in jullie en heb al vele goede reviews gelezen.En ik loop door de de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie sowieso nul risico!"

Maak eerst online een globale premie berekening en ontvang deze direct per mail.

"Nog geen idee van de hoogte van de premie van een AOV. Weet er nog überhaupt te weinig van af. Heb je nog niet besloten dat je een AOV verzekering wil afsluiten? Wil je eerst een indicatie van jouw premie?"

thumb Twee gebaren vooruit nog niet 9

 "Wil je eerst een indicatie van jouw premie? Dan kun je hier zelf online een offerte maken. De offertes zijn vrijblijvend en geheel gebaseerd op jouw aannames".mes".

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services