fbpx
Image
Image

ASR Vitality nu al in april 2024 aan succes ten onder?

Nu al zulke ingrijpende aanpassingen, de kortingen werden eerder vorig jaar ook al snel al naar beneden bijgesteld! 

Waarom aanpassing ASR Vitality nodig is

De afgelopen jaren is gebleken dat de kosten van het programma een stuk hoger zijn dan we vooraf hadden ingeschat. Tegelijkertijd willen we het programma breder inzetten en toegankelijker maken. Daarom hebben we gezocht naar alternatieve manieren om a.s.r. Vitality te kunnen blijven aanbieden én de drempel om mee te doen te verlagen. Dit betekent dat we aanpassingen doen in de opzet en beloningen van het programma. We realiseren ons dat het programma daardoor anders wordt dan onze deelnemers gewend zijn. Toch zijn we ervan overtuigd dat we met het vernieuwde programma onze klanten kunnen blijven motiveren aan hun vitaliteitsdoelen te werken.

 Huidige beloningen ASR Vitality vervallen

  • De huidige beloningen, zoals cadeaukaarten van onder andere Bol, cashback op Fitbit, Apple Watch en verzekeringen, vervallen.
  • Natuurlijk blijven we deelnemers belonen voor het behalen van hun week-, maand- en jaardoelen! In september vertellen we meer over de nieuwe vorm van belonen, waarmee deelnemers aantrekkelijke voordelen op diverse producten kunnen verdienen.
  •  Hebben deelnemers een Fitbit of Apple Watch via a.s.r. Vitality aangeschaft? Dan kunnen ze deze gewoon blijven terugverdienen binnen de afgesproken 24 maanden, ook als die periode na 1 januari 2025 eindigt.
  •  Hebben deelnemers een aanvullende zorgverzekering van a.s.r.? Dan ontvangen ze van de verzekeraar begin 2025 nog cashback volgens de huidige cashbackregeling. Daarna ontvangen ze geen cashback meer.
  • Hebben deelnemers een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.? Dan ontvangen ze van de verzekeraar begin 2025 en 2026 nog cashback volgens de huidige cashbackregeling. En begin 2027 nog de helft van de huidige regeling. Daarna ontvangen ze geen cashback meer.
  • Hebben werkgevers een collectieve inkomensverzekering van a.s.r. of Loyalis? Dan ontvangen ze van de verzekeraar begin 2025 en 2026 nog cashback volgens de huidige cashbackregeling. En begin 2027 nog de helft van de huidige regeling. Daarna ontvangen ze geen cashback meer. 

Gezondheid Check ook niet langer gratis

De a.s.r. Vitality Gezondheid Check is via het programma niet langer gratis. In september informeren we deelnemers waar ze de Gezondheid Check kunnen laten doen en wat deze gaat kosten.

 ASR Vitality compleet overzicht: Informatiepagina  wijzigingen 2025: 

https://www.asr.nl/vitality/informatiepagina-wijzigingen-2025?ELID=1703&EUID=151730&ECAM=15636

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page