fbpx
Image
Image

landingspaginas

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Aegon

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Aegon

 

Mensen die in deze desbetreffende sector zitten weten dit maar al te goed. Zelfstandig ondernemen is kei en keihard werken. Je doet ongelooflijk je best om een zelfverzekerd en goed leven op te bouwen, het is een ongelooflijk grote en risicovolle verantwoordelijkheid.

Het inkomen van jezelf voorziet waarschijnlijk niet alleen je eigen levensbehoeften, maar ook die van de kinderen en je partner en wellicht ook nog andere familieleden. Wat zou er gebeuren wanneer jouw inkomen weg zou vallen en je het daar ineens zonder moet doen? Wat gebeurd er met je bedrijf en hoe ga je zorgen voor een inkomen als je zelf lange tijd niet in staat bent te werken, blijft je bedrijf nog wel voortbestaan?   Het overkomt ieder mens wel eens, je wordt ziek en kunt voor korte of langere tijd even niet werken, maar ook ander gevaar ligt altijd op de loer. Er kan altijd iets gebeuren waardoor jij korte, lange of zelfs aanzienlijk lange tijd niet in staat bent je onderneming draaiende te houden en je inkomen valt weg. Nederland staat onder andere bekend om het vangnet dat er is voor arbeiders wanneer zij niet in staat zijn om arbeid te verrichten vanwege een ongeval of complicatie, alleen voor zelfstandige ondernemers is dat vangnet er niet.   Daarom biedt AEGON, aov arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan, dit is een verzekering voor zelfstandige ondernemers die vanwege een ongeval of andere redenen lange tijd niet in staat zijn om te werken, zoals net gezegd betekend voor een zelfstandige ondernemer geen werk ook geen inkomen. Hoe deze verzekering precies in elkaar zit en wat dit precies inhoudt wordt in dit artikel nader uitgelegd. Aegon AOV of wellicht een andere aanbieder die net zo goed en wellicht voordeliger is?

 Vergelijken Aegon AOV  AOV verzekering met alle andere AOV aanbieders?

Wil je dat het echt goed geregeld wordt en dat je 100% zeker bent dat je verzekering uitkeert en dat je de beste en de voordeligste AOV verzekering hebt in jouw specifieke geval, met jouw wensen, jouw beroep en jouw werkzaamheden? 

Onweerstaanbaar aanbod van Aegon van De AOV Specialist?

 

Uiteraard is Aegon niet de enige AOV verzekeraar in Nederland, en zijn er voldoende alternatieven die in jouw geval aantrekkelijker kunnen zijn qua prijs-kwaliteit verhouding.

Kosteloos aanbod voor een vrijblijvend gesprek met De AOV Specialist?

Vraag dan nu ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport  aan, voor de belachelijk lage prijs van € 295,- euro zonder enig risico. Wij hebben al 13 jaar een 30 dagen-niet goed geld terug garantie op onze diensten.

   

Echt serieus druk met je AOV bezig? Even bellen met de AOV Specialist? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met De AOV specialist in de Agenda?  Hij belt jou terug!   

Altijd Aegon AOV afsluiten via AOV Specialist aov-zzp.nl!

  Is een AEGON AOV nou wel of niet iets voor mij?

Allereerst is het wellicht praktisch om te kijken of een AOV van AEGON iets voor u is. Je kunt WEL een AEGON AOV afsluiten wanneer je een zelfstandig ondernemer bent en vanwege een ongeval of andere redenen een financieel vangnet nodig hebt. Ook kunt u een AOV afsluiten wanneer je ondersteuning nodig hebt bij re-integratie of wanneer je een werknemer bent met een inkomen dat hoger is dan dat van de vereiste loongrens van ongeveer € 56.000.

Een AOV is NIET voor jou bedoeld wanneer je naast het ondernemerschap genoeg andere inkomsten hebt en dus het verlies zelf al kunt opvangen. Helaas kunt je de verzekering ook niet afsluiten wanneer je een werknemer bent met een inkomen tot en met de loongrens van ongeveer €56.000. Deze verzekering is uiteraard ook niet af te sluiten als je als ondernemer een te laag inkomen hebt om de premie te kunnen betalen. Een laatste punt waarbij deze verzekering geen optie is wanneer je een werknemer bent met een inkomen hoger dan de loongrens van ongeveer €56.000 en al een WIA excedent verzekering hebt via je werkgever.

  Waarom wel of geen AOV bij AEGON?

Ook gaan we de voor- en nadelen van een AOV van AEGON tegen elkaar afwegen. Er zitten aan deze verzekering wel degelijk een aantal nadelen en redenen om niet te kiezen voor een AOV. Allereerst, je hebt genoeg alternatieven, enkele hiervan zijn bijvoorbeeld een vrijwillige UWV-verzekering of een (online) schenkkring of een old school offline schenkkring als het Broodfonds.

Als u voldoende spaargeld heeft is dit zeker een reden om een AOV te heroverwegen, ook als uw partner blijvend voldoende inkomen heeft om samen goed van rond te komen. Schets dus eerst de situatie qua inkomen en spaargeld voordat je een AOV overweegt. We hebben het dan wel over spaargeld om tot AOW pensioendatum of pensioenleeftijd te kunnen overbruggen. Dat gaat wel om heel veel geld, met name omdat de rentestand op dit moment bizar laag is, en je over je spaargeld nauwelijks of geen rendement maakt. (Je zou kunnen stellen dat je bizar veel meer spaargeld nodig hebt bij een rendement/rendement  van 0% dan bij een rendement van 4 of 8%).

De laatste reden om geen AOV te nemen is als je in loondienst werkt naast dat je zelfstandig ondernemer bent, de kans is vrij groot dat je hier genoeg mee verdient om goed van rond te komen en dat je dus geen AOV nodig hebt. Ook zijn er genoeg redenen om wel een AOV te nemen.

Een AOV garandeert namelijk dat u beroepsarbeidsongeschiktheid heeft en dus geen ander werk hoeft te zoeken. Ook kun je zelf een bijpassende AOV kiezen door de ruime keuzemogelijkheid die aangeboden wordt, en zo kun je dus zelf de situatie bepalen, daarnaast garandeert een AOV zekerheid voor je bedrijf, je bent altijd verzekerd van een uitkering en daarnaast ook van persoonlijke begeleiding bij re-integratie wanneer er tijdelijk niet gewerkt kan worden.

 

De kosten en dekking van een AEGON AOV.

Nu gaan we een aantal veelgestelde vragen beantwoord en er word aan je uitgelegd wat een AOV dekt, welke opties er zijn, waar je op moet letten, enzovoorts. Met een AOV wordt maximaal 80% van het inkomen verzekerd. Wanneer je dus bijvoorbeeld een inkomen van €1800 per maand hebt ontvang je €1440 per maand aan AOV.

Wellicht is 80% voor sommigen wat veel, dit kan komen omdat je nog spaargeld achter de hand hebt en het dus helemaal niet nodig is om 80% van het inkomen te verzekeren. Ook is het mogelijk slechts de meest noodzakelijke uitgaven de verzekeren. Dan heeft u bijvoorbeeld een uitkering voor de boodschappen en de huur, en de overige kosten worden betaald van het spaargeld. Ook is het zo dat, tegen hoe meer oorzaken verzekerd, des te hoger de premie.

 

Je kunt je onder andere verzekeren voor arbeidsongeschiktheid door: ongelukken, zwangerschap, kanker, hart- en vaatziekten of lichamelijke of psychische aandoeningen. Je kunt kiezen uit een eigenrisicotermijn variërend van 14 ot 30 tot 60 tot 90 of 180 dagen, of zelfs 1 of 2 jaar. Hiervoor geldt, des te de langer de eigenrisicotermijn, des te lager de premie. Het is tevens goed te bedenken tot welke leeftijd je verzekerd wilt zijn, dit maakt ook een verschil in premie en is iets waar zeker goed over moet worden nagedacht. Ook is het belangrijk te bedenken hoe lang je een AOV-uitkering wilt ontvangen en of je je premie elk jaar wilt laten stijgen, bijvoorbeeld met 1% per jaar.

Hoe langer je een uitkering ontvangt, des te hoger de premie, des te meer je je uitkering verhoogd, als je dit al laat doen, des te hoger de premie. Ook hebben we veel te maken met inflatie, de laatste tijd worden producten elk jaar weer duurder, ook is het dus handig om jaarlijkse stijging van het verzekerde bedrag te overwegen, dit kan erg handig zijn, zo kun je voorkomen dat je voor onverwachte kosten komt te staan in de toekomst.

Het kan voorkomen dat je 100% ongeschikt bent, dan kun je helemaal niet meer werken, maar het kan ook voorkomen dat je 25%, 50% of 80% ongeschikt bent, het is belangrijk goed te overwegen tegen welk percentage ongeschiktheid er verzekerd moet worden, dit is ook een factor die de premie en natuurlijk ook uw uitkering bepaald.

  Hoe zijn verzekeringen van AEGON en alternatieven te vergelijken?

Natuurlijk wil je bij het kiezen van een verzekering direct de juiste verzekeraar kiezen, alleen er zijn heel veel AOV aanbieders in Nederland, en dan heb je ook de ruime keuzemogelijkheid in een AOV, die is aan de ene kant fijn, maar aan de andere kant zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er zijn in Nederland veel objectieve onafhankelijke verzekering vergelijkers, alleen deze verzekering wordt door velen ook niet meegenomen.

Mocht dat nou het geval zijn, dan kun je altijd nog zelf op onderzoek uit. Speur bijvoorbeeld eens het internet af, welke verzekeraars hebben goede reviews, welke verzekeraar biedt hetgeen aan wat het beste bij mij past en wat zijn dan de verschillen in tarieven/premie? Ook als er wel een vergelijker is waar deze verzekering in is meegenomen, dan is het alsnog sowieso handig om even te tijd te nemen om het internet af te speuren, zo’n goede of juist minder goede waardering van een vergelijker zegt nog lang niet alles, u moet de situatie van meerdere perspectieven gezien hebben om echt een goed oordeel te kunnen vormen. De soort verzekering is ook belangrijk, de aard van de oorzaak is hiervoor vaak bepalend, een ongeval, een chronische ziekte. Ga je dan voor een aegon ongevallen aov, ga je voor een aegon aov zonder psyche of niet?   Algemene details.

Om je nou echt een goed idee te geven hebben we nog een paar algemene details. De minimale contractduur van een AOV is 1 jaar, de verzekering gaat in vanaf de eerste verzekeringsdag, en de eerste verzekeringsdag tot en met de eindleeftijd moet minimaal 5 jaar tussen zitten. Zoals eerder genoemd hoeft u geen ander werk te zoeken, als je dit wel besluit te doen, dan kan AEGON je helpen met re-integratie, ook wordt dan wellicht opnieuw gekeken naar de situatie qua arbeidsongeschiktheid. Bij zwangerschap is de maximale uitkering 16 weken en bij verlofdekking is er sprake van een uitkering van 30 dagen. Opzeggen kan na het eerste jaar, dagelijks.

  Het AOV Vergelijk Rapport en het Aanvraag proces

Om het proces goed en foutloos te laten verlopen wordt aangeraden om professionele hulp te nemen. Experts zijn namelijk handig, gespecialiseerd en kunnen je het beste helpen, ook bij de inschatting wat het beste bij u past wanneer je dat moeilijk vind. Ook is dit voor u lekker, aangezien deze experts het grootste gedeelte van het werk in handen nemen. Er zijn zelfs verzekeraars waar onafhankelijke professionele hulp een vereiste is. Dit is in verband met het feit om de kans te minimaliseren dat mensen on-overwogen beslissingen nemen.

 

Een afspraak maken is heel makkelijk, dit kan gewoon online of per telefoon, vervolgens krijg je een vast aanspreekpunt toegewezen en vanuit hier krijg je hulp bij je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een deskundige specialist is nooit aangesloten bij de verzekeraar en dus onafhankelijk, het doel van deze persoon is het helpen van jou bij het proces van het contract met de verzekeraar en deze kan ook voor een groot deel alle communicatie regelen.

Tot slot

Al met al kun je dus zeggen dat een aegon arbeidsongeschiktheidsverzekering dus veel gecompliceerder is dan menig mens van te voren denkt. Het is iets waar echt goed over nagedacht moet worden en waar vaak zelfs professionele hulp bij nodig is.

Er zijn diverse redenen om hem wellicht toch niet af te sluiten, en redenen om dit juist wel te doen. Er is ruime keuzemogelijkheid om de beste verzekering te kiezen die bij jou past, maar al deze keuzemogelijkheden maken het soms juist lastig om de verzekering op de juiste manier af te stellen.

Ook zijn er veel factoren waar men rekening mee moet houden die de hoogte van de premie bepalen, er zijn veel meer addertjes dan je van te voren zou verwachten. Verschillende varianten van een AEGON arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, meestal wordt men arbeidsongeschikt door een ongeval en zo komt men in aanraking met een AEGON ongevallen aov, men moet rekening houden met keuzes als een aegon aov zonder psyche of met psyche.

Elke keuze is weloverwogen en met dit artikel hoop ik je meer informatie en goed advies te hebben gegeven, en onthoud, professionele hulp is een hele handige en verstandige stap om te maken!

Aegon Nieuws per 09-04-2020

Aegon past de kortingen op onze Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aan:  Uitbreiding aanvangskorting naar drie jaar

Tot nu toe was de aanvangskorting 30% in het eerste jaar. Ze breiden deze korting uit naar het tweede en het derde jaar. Hieronder ziet u hoeveel korting we per jaar geven:

30% in jaar 1, 20% in jaar 2, 10% in jaar 3

Wijziging percentage doorlopende korting: We passen de doorlopende korting aan van 5% naar 8%.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Centraal beheer

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Centraal Beheer

Je geniet met meer dan volle teugen van je bestaan als zelfstandig ondernemer. Je bent dan ook iedere dag in touw. Je werkt enorm hard, maar dat is wat jouw passie is. Hiervoor ga je aan de gang. Omdat jij doet waar je hart ligt, vindt je het geen probleem om ‘s avonds en in de weekend ook voor je klanten bezig te zijn.

En in de tussentijd moet je er ook nog voor zorgen dat nieuwe opdrachten blijven binnenkomen. Want tenslotte moet de schoorsteen blijven roken. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Centraal Beheer kan daarbij zekerheid bieden.

 Maar wat ga je nu doen als je, door ziekte, een ongeval of zelfs een zwangerschap, tijdelijk of voor langere tijd zonder werk en dus zonder inkomen komt te zitten? Wat ga je dan doen is de grote vraag. Voor dat soort gevallen is het wellicht verstandig om dan toch een arbeidsongeschiktsverzekering (aov) te overwegen.    Want als zelfstandig ondernemer hoef je op de overheid niet te rekenen op hebt moment dat je arbeidsongeschikt raakt, dit al dan niet voor langere tijd. Dat valt namelijk onder het ondernemersrisico. Je zult dus zelf hier iets voor moeten regelen, of in ieder geval zorgen dat er een financieel vangnet is.  

 Heb je een verzekering afgesloten dan krijg je namelijk als zelfstandig ondernemer, in geval van korte of langdurige arbeidsongeschiktheid een maandelijkse uitkering voor de maatschappij waar je je verzekering hebt afgesloten. Met een aov verzekering hoef je dus niet zonder inkomen te zitten. Maar er komt bij een dergelijke verzekering een hoop kijken en er zijn heel van verzekeringsmaatschappijen die een dergelijke verzekering aanbieden.  

Nog even voor de duidelijkheid. Wanneer is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Je bent arbeidsongeschikt als je helemaal niet of niet goed je werk kunt doen, en dat kan voor korte of langere tijd zijn. De oorzaken waardoor dit dan kan komen zijn ziekte (kort of langdurig), een bedrijfs- of sportongeval en mocht er sprake zijn van een zwangerschap dan ben je dus ook arbeidsongeschikt voor de duur van de zwangerschap. Je kunt dus voor kortere of langere tijd arbeidsongeschikt zijn, en er zijn dan ook een aantal manieren waarop je dit kan laten verzekeren.

Centraal Beheer AOV of andere aanbieder die beter en voordeliger is?

In deze blog bekijken kort we drie verzekeringsmaatschappijen en een bank die een dergelijke verzekering voor zelfstandigen aanbieden.  

Centraal Beheer AOV

Net zoals bij de andere verzekeringsmaatschappijen kun je ook bij Centraal Beheer een dergelijke AOV verzekering afsluiten. Bij verzekeringsmaatschappij kun je direct zelf een aov verzekering online aanvragen. Maar let wel op, dit is een proces waarvan je zeker moet weten wat je doet. Een goedkopere maandpremie is niet standaard altijd goed en niet iedere arbeidsongeschiktheidsverzekering past precies op iedere ondernemer. Een designer of een software developer loopt nu eenmaal minder risico dan bijvoorbeeld een metselaar, een loodgieter of een elektriciën.

De premie die je betaald bij deze maatschappij hangt van een aantal factoren af. Zo moet je dan denken aan zaken zoals leeftijd, inkomen en beroep. Zoals we al eerder zeiden, een metselaar loopt nu eenmaal meer risico dan bijvoorbeeld software developer. Verder hangt de hoogte van de maandelijks te betalen premie ook samen met zaken zoals de eigen risico periode en de duur van de uitkering.

 Voor de goeie orde, deze verzekeringsmaatschappij is een onderdeel van Avero Achmea, dus komt een en ander wat betreft verzekering nogal overeen (en nee, dat is geen toeval).

Onweerstaanbaar aanbod van Centraal Beheer van De AOV Specialist?

Uiteraard zijn Centraal Beheer, Avero Achmea , Interpolis en Rabobank niet de enige AOV partijen in Nederland, en zijn er voldoende alternatieven die in jouw geval ook aantrekkelijker kunnen zijn qua prijs-kwaliteit verhouding.


Vraag dan nu ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport  aan, voor de belachelijk lage prijs van € 295,- euro zonder enig risico. Wij hebben al 13 jaar een 30 dagen-niet goed geld terug garantie op onze diensten.

 

Echt serieus druk met je AOV bezig? Even bellen met de AOV Specialist? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met De AOV specialist in de Agenda?  Hij belt jou terug! >

Altijd Centraal Beheer, Interpolis, Avero Achmea AOV en Rabobank AOV rechtstreeks afsluiten via AOV Specialist aov-zzp.nl!


  Avero Achmea AOV

 

Avero Achmea biedt met haar arbeidsongeschiktheidsverzekeringen onder ondere reintegratiediensten en, uiteraard net zoals alle andere verzekeraars, een zekere mate van inkomenszekerheid.

 Ook bij deze verzekeringsmaatschappij hangt, net als bij de anderen, de hoogte van de maandelijks te betalen premie af van een aantal factoren, die we later in dit blog de revue laten passeren.

 Net zoals bij Centraal beheer wordt de hoogte van de premie bepaald door de eigenrisico periode en onder andere de eindleeftijd. Verder is de hoogte van de premie, maar dat geldt voor allemaal, qua indexering gericht op prijsstijgingen.

Opmerking Avero Achmea heeft per 01-01-2020 al haar AOV vertzekeringspremie ineens verhoogd met 5%.

  

Interpolis AOV

 

 Sluit je je verzekering af bij Interpolis dan heb je in ieder geval toegang tot verschillende diensten (en ook informatie) om een eventuele arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Je inkomen kun je verzekeren tot € 150.000,00. Wordt je onverhoopt ziek voor korte, of langere tijd dan ontvang je via deze verzekeringsmaatschappij een maandelijkse uitkering. Heb je eventueel nog inkomen uit ander werk, dan zal dat niet worden verrekent.

De hoogte van het uit te keren maandbedrag is bepaald door het bedrag dat je hebt laten verzekeren en door hoeveel je uiteindelijk nog kunt werken. Uiteraard spelen hier ook nogal wat andere factoren mee die de hoogte van je maandpremie bepalen, zoals we verderop in dit blog beschreven. Ook bij deze maatschappij kun je je verzekering direct online afsluiten. Overigens is deze verzekeringsmaatschappijonderdeel van de Rabobank en moet je niet verbaast opkijken als je overeenkomsten ziet.  

Rabobank AOV

 

Ook via de Rabobank kun je een dergelijke verzekering afsluiten. En aangezien Interpolis een onderdeel is van deze bank, loopt je verzekering die je hier afsluit via deze verzekeringsmaatschappij.

 En ook hier is de verzekeringspremie aftrekbaar van de belasting. Net zoals bij alle andere verzekeringsmaatschappijen.

Overigens vragen alle verzekeringsmaatschappijen een zogenaamde medische acceptatie. Bij het afsluiten dienen een aantal medische vragen te worden beantwoord. En heel soms vraagt een medisch adviseur extra informatie op bij een medisch specialist of je huisarts. En in heel enkele gevallen kan er worden gevraagd om een extra onderzoek.  

Afsluiten met of zonder advies

 Bij alle verzekeringsmaatschappijen, en ook bij degene die we hier boven kort beschreven, kun je een verzekering afsluiten met of zonder advies. Alle partijen schermen natuurlijk met het feit dat je genoeg kennis moet hebben om zelf een verzekering af te sluiten, want stel je voor dat je het verzekerde bedrag te laag hebt vastgesteld. En uiteraard zijn er kosten aan een dergelijk advies verbonden, zo rekenen sommigen bijvoorbeeld eenmalige advieskosten € 750,00 en ben je DGA dan betaal je zelfs € 825,00 eenmalig.

 Drie verzekeringsmaatschappijen en een bank die vier, wat betreft deze dienstverlening allemaal erg op elkaar lijken. En zo zijn er natuurlijk nog maar, dus hoe ga je als zelfstandig ondernemer hier nu mee om. En waar moet je dan eigenlijk op letten?

 Bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en je wilt niet teveel prima betalen dien je goed op een aantal punten te letten. Zo is het mogelijk een zogenaamde wachttijd met je verzekeraar af te spreken. Een wachttijd wil zeggen dat je, met de verzekeraar, een periode afspreekt waarin je nog geen aanspraak maakt op de afgesproken uitkering. In plaatst daarvan maak je dan gebruik van je eigen spaartegoed.

Een goede optie voor als je niet teveel premie wilt betalen en voor een bepaalde periode genoeg spaargeld hebt. Een andere belangrijk punt is de hoogte van de uitbetaling. Dat houdt zoveel in dat je met je verzekeraar een afspraak maakt over het maandelijks uit te keren bedrag dat je gaat ontvangen bij honderd procent arbeidsongeschiktheid.

En zo zijn er nog wel wat belangrijke punten waar je goed over moet nadenken op het moment dat je een arbeidsongeschiktheidsverzekering wil gaan afsluiten. Zo moet je ook goed letten op de lengte en de leeftijdslimiet van de af te sluiten verzekering. De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen met een lage maandpremie vaak een maximale uitkeringsduur met een maximale duur van vijf jaar. En, je raadt het natuurlijk al, heb je een verzekering met een hogere premie, dan ontvang je per maand een uitkering totdat je bent herstelt.

 Er zijn dus nogal wat factoren die je maandpremie bepalen (we hadden het al eerder aangegeven). Om sommige punten heb je nu eenmaal weinig invloed, maar zeer zijn, zoals we hierboven al beschreven, genoeg andere keuzes die je moet maken voor een passende verzekering met een al dan niet hoge maandpremie.

Maar let goed op, niet alles is voor jouw specifieke situatie als zelfstandig ondernemer op je lijf geschreven, tenslotte is niet iedereen hetzelfde en dat geldt ook voor ondernemers net zo goed.  

Door de bomen het bos niet zien

 Het is nu niet vreemd of iets om je te schamen als je nu echt door de bomen het bos niet meer ziet. Want hoe kun je op een goede manier en betrouwbare manier al die verzekeringsmaatschappijen en wat ze aanbieden met elkaar vergelijken. En hoe weet je nu wat voor jou de juiste verzekering is? De pakketten en diensten lijken ook allemaal op elkaar, en, zoals in deze blog al duidelijk werd, verschillende verzekeraars kunnen ook nog gewoon aan elkaar verbonden zijn. En de een klinkt nog mooier dan de ander. Dus wat is voor jou nu de beste keuze? Hoe bepaal je dat? En is degene met de goedkoopste maandpremie nu de beste keuze?  

Geen zorgen, bij aov-zzp.nl kun je terecht voor een zogenaamd AOV Vergelijk Rapport waarin de verschillende verzekeraars en wat zij bieden duidelijk en helder worden vergeleken. En niet alleen dat, je krijgt ook nog eens een advies helemaal voor jou op maat. Want tenslotte is niet iedere zelfstandige hetzelfde, en dus heeft iedereen een andere aov nodig. Een advies op maat dus, tegen een redelijke prijs en met 30 dagen niet goed geld terug garantie. Vooraf kun je vrijblijvend eerst zelf een offerte maken en daarna vrijblijvend een afspraak inplannen en al je vragen stellen!   

Afsluiten arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je bent nu op het punt aangekomen dat je als zelfstandige toch echt een wilt afsluiten. Maar de vraag is nog steeds, hoe pak je dat aan? Het is in ieder geval echt aan te raden professionele en onafhankelijke hulp in te schakelen. Het scheelt jou als ondernemer een hoop stress en tijd. En dat is tijd die je veel beter kunt besteden in je eigen bedrijf.

Dus nadat je het advies van aov-zzp’s persoonlijke Vergelijk Rapport en gepersonaliseerd advies hebt ontvangen, kun je direct een afspraak met een Specialist arbeidsongeschiktheidsverzekering maken in de online agenda of per telefoon. Onze specialisten staan je heel graag te woord.   

Hoe gaan wij te werk?

 Bij aov-zzp krijg je een vast aanspreekpunt toegewezen. Hierdoor heb je altijd de beschikking over een verzekeringsspecialist die niet direct gelieerd is aan een verzekeringsmaatschappij, dus onafhankelijk is, maar je wel altijd zal helpen met de communicatie en contractvorming met de verzekeraar wanneer deze niet direct met de klant werkt.  

De experts van aov-zzp.nl kunnen als beste inschatten wat voor jou als hardwerkende zelfstandige het beste zal werken met de meest gunstige maandpremie. Daarnaast zal een groot deel van de administratie die met het afsluiten van deze verzekering gemoeid is voor rekening komen van deze experts. Ook daar hoef je je dan geen zorgen over te maken.

 Neem vandaag nog contact op, we helpen je graag verder.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Allianz

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Allianz, een onweerstaanbaar aanbod van De AOV Specialist?

Werk je in loondienst en wordt je dan ziek of krijg je een ongeval, dan wordt je loon gewoon doorbetaald. Ben je ondernemer, en dat maakt niet uit of je nu aan het hoofd staat van een bedrijf met meerdere medewerkers of dat je als zzp’er jezelf laat inhuren door klanten, je krijgt dan bij ziekte of na een ongeval helemaal geen inkomen meer.

Je bent dus als kleine of grotere ondernemer ben je, uiteraard, helemaal afhankelijk voor je levenshoud van je eigen bedrijf. Maar goed, zolang de zaken goed gaan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Want de zaken gaan goed, de orders blijven binnenkomen, en de omzet laat een licht stijgende lijn zien. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Toch?

Uiteraard is Allianz  niet de enige AOV verzekeraar in Nederland, en zijn er voldoende alternatieven die in jouw geval aantrekkelijker kunnen zijn qua prijs-kwaliteit verhouding.


Kosteloos aanbod voor een vrijblijvend gesprek met De AOV Specialist over de Allianz AOV?

Vraag dan nu ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport  aan, voor de belachelijk lage prijs van € 295,- euro zonder enig risico. Wij hebben al 13 jaar een 30 dagen-niet goed geld terug garantie op onze diensten.


Altijd Allianz AOV afsluiten via AOV Specialist aov-zzp.nl!

Echt serieus druk met je AOV bezig? Even bellen met de AOV Specialist? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met De AOV specialist in de Agenda?  Hij belt jou terug!   


Arbeidsongeschikt

Zelfs met een top draaiende onderneming heb je genoeg kleine en grotere uitdagingen om het hoofd te bieden. Maar als je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt, heb je nogal een flinke uitdaging voor je liggen. Want hoe ga je in je eigen, en wellicht dat van je gezin, levensonderhoud voorzien? Op een uitkering vanuit de overheid hoef je niet te rekenen.

Interen op je eventuele spaargeld dan wellicht? Maar bij een langdurig arbeidsongeschikt zijn raakt die spaarpot op een gegeven moment leeg. En er komt dan vooralsnog geen geld bij. Dus wat dan? Aankloppen bij familie of vrienden. In dit soort gevallen ligt de gang naar een eventuele bijstandsuitkering al snel op de loer. En dat is natuurlijk is dat je wilt voorkomen.  

Lang of kortdurend

We spreken van arbeidsongeschikt zijn als je voor lange of kortere tijd niet in staat bent je werk uit te voeren. Weekje op bed met griep? Dan praten we al over arbeidsongeschikt zijn. Maar ook als je negen maanden zwanger bent, dan wordt dat gezien als arbeidsongeschikt zijn. Je kunt dus lang of kortdurend arbeidsongeschikt zijn. Zoals we al eerder zeiden, ben je dan in loondienst dan is er, uiteraard, niets aan de hand, dan wordt je loon gewoon doorbetaald. Ben je zelfstandig ondernemer, dan moet je, zoals we net al aangaven, opzoek naar andere oplossingen. Maar wat is er dan nog mogelijk als je niet aan je spaargeld wilt komen?

Broodfonds en Allianz?

Een andere optie bij het arbeidsongeschikt raken is het zogenaamde broodfonds Het principe van een broodfonds werkt als volgt, iedere maand stort een groep ondernemers een bepaald bedrag op een rekening. Wordt uit die groep ondernemers ziek, dan ontvangt deze persoon een uitkering van maximaal twee jaar uit dat fonds. Klinkt natuurlijk heel mooi, maar hier zitten wel wat nadelen aan.

Zo is de hoogte van de uitkering beperkt, maximaal €2.500,- netto per maand en afhankelijk van de inleg. Een hogere maandelijkse uitkering is met een broodfonds niet mogelijk. De inleg voor het broodfonds is niet belastingvrij. Bij een aov is de premie juist aftrekbaar van de belasting , en betaal je belasting over de uitkering. En verder is bij een broodfonds de duur van de uitkering beperkt tot maximaal twee jaar. Ben je nog steeds arbeidsongeschikt na die twee jaar, dan moet je dus gaan kijken naar andere opties met, in het ergste geval, de stap naar de bijstand.

Raak je als ondernemer of zzp’er arbeidsongeschikt, dan kan dat, zeker als het voor langere tijd is, een stap naar de bijstand betekenen. En omdat nu te voorkomen kun je als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) afsluiten. Zo blijf je een inkomen ontvangen, ook al ben je niet in staat te werken door een ongeval, zwangerschap of ziekte.

Uiteraard betaal je voor deze verzekering een premie per periode die je afspreekt met je verzekeraar. Dus dat zijn inderdaad kosten die je hebt als ondernemer. Maar, let op, de hoogte van die premie hangt volledig af van het beroep dat je hebt, en hangt af van een aantal keuzes die je als ondernemer maakt zodra je zo’n verzekering wilt gaan afsluiten.   Genoeg aanbieders

Op de Nederlandse markt zijn aanbieders van een aov verzekering ruim vertegenwoordig. Iedere verzekeringsmaatschappij biedt wel zo’n verzekering aan, en natuurlijk ieder onder eigen voorwaarden en diensten. Zoals bijvoorbeeld Allianz, een aov Allianz kent verschillende pakketten. In dit blog laten we heel kort de pakketten van aov Allianz de revue passeren.

 Absoluut AOV

Met het Allianz Absoluut aov spreek je vooraf een bedrag af dat je ontvangt als je arbeidsongeschikt wordt. Hierdoor heb je zekerheid over het bedrag wat je ontvangt op het moment dat je als ondernemer arbeidsongeschikt wordt. Met het Allianz Absoluut aov ontvang je ook maandelijks een uitkering ingeval van ziekenhuisopname, een sportblessure, een kort of langer ziekbed, zwangerschap en na een (bedrijfs)ongeval. Net als alle andere pakketten, is ook hier de hoogte van de premie afhankelijk van de keuzes die je maakt op het moment dat je de verzekering afsluit. De premie betaal je jaarlijks. Kies je ervoor om de premie per maand, per kwartaal of per half jaar te betalen dan komen er administratiekosten bij.

 Fundament AOV

Met de Allianz Fundament AOV ontvang je iedere maand een uitkering bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Je kunt maximaal kunt u 70% van je inkomen verzekeren. Je kan dan in ieder geval je vaste lasten gewoon blijven betalen. Ook hier is het zo dat de kosten van de premie afhangen van de keuzes die je maakt. Zo kun je bijvoorbeeld de looptijd en het eigen risico bepalen. Op die manier kun je dus voor een groot deel zelf bepalen hoe hoog de premie is de je gaat betalen.

Allianz Essentie

Wanneer je arbeidsongeschikt bent en geen inkomen hebt, kun je ook via Allianz Essentie aov een maandelijkse uitkering ontvangen. Hoeveel je krijgt, hangt af van een aantal zaken zoals bijvoorbeeld het arbeidsongeschiktheidspercentage, het inkomen dat je wenst te verzekeren en wat je nog met je werk verdient. In het geval van dit pakket ben je arbeidsongeschikt als je je beroep voor minstens 25% niet meer kunt uitoefenen.

Maatwerk AOV

Met de Allianz Maatwerk aov ben je helemaal vrij in je keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen over welke periode je eerst zelf zorgt voor een overbrugging bij arbeidsongeschiktheid. En kun je, met de Allianz Maatwerk aov bijvoorbeeld zelf ook bepalen in welke periode je een hogere of een lagere uitkering ontvangt. Het is overigens niet zo dat een AOV standaard duur is, alles hangt van een groot deel af van de keuzes die je maakt. En daarnaast speelt het beroep dat je uitoefent ook een heel belangrijke rol. Overigens zijn er natuurlijk veel meer AOV aanbieders dan ‘alleen maar’ Allianz. Maar de vraag is even hoe ga je uit zoveel mogelijkheden en keuzes er eentje kiezen die goed bij jou past? Want er zitten best wel wat verschillen tussen de verschillende aanbieders, in voorwaarden maar ook in de hoogte van bijvoorbeeld de maandpremie.

  Veel verschillen

Want hoe je het went of keert, tussen de verschillende aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zit een hoop verschil. En een goede evaluatie van de verschillende AOV pakketten en de keuzes die je hier in hebt kan per jaar een behoorlijk bedrag in je premie schelen. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken hoelang je wachttijd zal zijn. De wachttijd is de tijd die in gaat zodra je onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Dat is de periode waarin je verzekeringsmaatschappij nog geen uitkering verstrekt. Je moet dan echt een financiële buffer hebben om die periode te kunnen overbruggen. Maar met een langere wachttijd betaal je wel weer minder premie.

Ga je of wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, dan dien je ook te kijken naar het arbeidsongeschiktheidspercentage. Dat houdt in ieder geval in dat er bepaalt moet worden bij welke mate van arbeidsongeschiktheid je verzekeringsmaatschappij moet gaan uitkeren. Raakt je arbeidsongeschikt, dan beoordeelt een medisch adviseur de mate van je arbeidsongeschiktheid.

Heb je dan, bijvoorbeeld, gekozen voor een arbeidsongeschiktheidspercentage van 80 procent en je wordt beoordeeld op 40 procent, dan ontvang je dus geen uitkering.

De hoogte van premie wordt dit in dit geval ook bepaalt de door het arbeidsongeschiktheidspercentage. Ook bestaat er binnen een arbeidsongeschiktheidsverzekering zoiets als een eindleeftijd. Dat is de leeftijd waarop de verzekeringsmaatschappij uiteindelijk stopt met uitkeren. De eindleeftijd moet liggen tussen de 50 en 67 jaar, en binnen ben je vrij in de keuze die je maakt. Standaard loopt een AOV door tot de pensioendatum. Of er moet sprake zijn van het uitoefenen van een beroep met een relatief hoge kans op arbeidsongeschikt raken.

Verzekeringsmaatschappijen willen dan nog weleens een verlaagde eindleeftijd in stellen van bijvoorbeeld 55 of 60 jaar.

Ook bepaald het verzekerde bedrag voor een deel de premie die je moet gaan betalen. Voor de duidelijkheid, het verzekerde bedrag binnen een arbeidsongeschiktheidsverzekering is het bedrag dat jaarlijks aan jou wordt uitgekeerd ingeval van arbeidsongeschikt zijn. Het maximale bedrag dat je door een verzekeringsmaatschappij uitgekeerd kan krijgen is maximaal 80 procent van je bruto jaarinkomen.

Niet onbelangrijk is het om ook rekening te houden met de indexatie van de uitkering. Bij het afsluiten van een verzekering kun je er namelijk voor kiezen om de verzekering mee te laten stijgen met de inflatie. Op die manier blijft de hoogte van je uitkering in lijn met die van je uitgaven. Op die manier kun je vervelende verrassingen voorkomen.

Hoe sluit ik een verzekering af?

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan. Alle premies en voorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen vergelijken en dan de keuze maken die, hopelijk, het beste aansluit op de wensen en eisen die jij als (kleine) ondernemer hebt.

Maar kunt jezelf ook een hoop stress en problemen besparen door bij aov-zzp.nl voor een vriendelijke prijs een zogenaamd Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport aan te vragen. In dit rapport worden alle verschillende verzekeraars duidelijk vergeleken en krijg je een advies volledig op maat. Alles gericht op jouw situatie, wensen en eisen. Het is een objectief advies en van een garandeerde kwaliteit.

Bestel je dit rapport, dan krijg je sowieso een 30 dagen lang niet goed geld terug garantie! Wil je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, dan is het echt aan te raden om dat via een objectieve en professionele organisatie te doen. Het scheelt jou in ieder geval een hoop stress en tijd om een en ander verder uit te zoeken.

Tijd die jij als ondernemer veel beter kunt gebruiken. De specialisten van aov-zpp.nl nemen je administratie met betrekking tot een dergelijke verzekering helemaal uit handen en kunnen als eerste de best passende verzekeringsoplossing voor jou vinden uit dat oerwoud van aanbieders.

Heb je het Persoonlijk Vergelijk Rapport al gehad en verder ingezien, dan kun je eigenlijk direct een afspraak inplannen met een specialist van aov-zpp.nl.

Het maken van een afspraak gaat heel snel en simpel, gewoon via de online agenda of per telefoon. We zorgen ervoor dat je bij aovzzp.nl een vast aanspreekpunt krijgt. De specialist van aov-zzp.nl is niet gelieerd aan enige verzekeringsmaatschappij, waardoor deze je altijd een objectief en betrouwbaar advies kan geven. Verder zal de specialist je helpen met de communicatie en contractvorming met iedere verzekeraar die niet direct met de klant werkt.

Geen stress?

Sluit nooit je verzekering zelf rechtstreeks af Het inventariseren van al je eisen, wensen en voorwaarden is op het gebied van een arbeidsongeschiktheid verzekering gewoon erg ingewikkeld en ook tijdrovend. Dat vraagt dus om een specialist van aov-zzp.nl. Zij helpen en adviseren je bij het maken van een weloverwogen en juiste keuze. Bespaar jezelf een hoop stress en tijd, neem vandaag nog contact op met een specialist van aov-zzp.nl

 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van TAF

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van TAF

 

Onweerstaanbaar aanbod van TAF van De AOV Specialist?

Als zelfstandig ondernemer weet je het maar al te goed, als zelfstandig ondernemer moet je kei en keihard werken voor je geld. Welk segment je ook in zit, het is een vak van risico' s, als ondernemer voorzie je waarschijnlijk niet slechts je eigen levensbehoeften, maar ook die van je partner, kinderen en andere familieleden. Wat gebeurd er als je voor langdurige tijd niet in staat bent te werken, hoe houd jij je onderneming dan draaiende en hoe ga je deze moeilijke tijd financieel overbruggen? Want zoals veel zelfstandige ondernemers weten, wanneer er geen werk is, zijn er geen inkomsten.

TAF Ondernemers AOV

Nederland staat natuurlijk bekend om haar sociale vangnet, wanneer men tijdelijk of langdurig niet in staat is te werken, is er een financieel vanget dat je ondersteuning biedt in deze akelige periode. Helaas geldt dit vangnet niet voor zelfstandige ondernemers. Gelukkig zijn er diverse verzekeraars die ''AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen'' aanbieden. TAF is hier een van, maar wat is een AOV nou precies, wat zijn de voor- en nadelen van een TAF AOV, wat voor een soorten TAF AOV' s heb je en wat zijn haar voor- en nadelen ten opzichte van andere verzekeraars? Daar ga ik in dit artikel uitgebreid op in.


Altijd TAF Ondernemers AOV afsluiten via AOV Specialist aov-zzp.nl! (Aanbod aov-zzp.nl)

Uiteraard is TAF niet de enige AOV verzekeraar in Nederland, en zijn er voldoende alternatieven die in jouw geval aantrekkelijker kunnen zijn qua prijs-kwaliteit verhouding.

Kosteloos aanbod voor een vrijblijvend gesprek met De AOV Specialist?

Vraag dan nu ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport  aan, voor de belachelijk lage prijs van € 295,- euro zonder enig risico. Wij hebben al 13 jaar een 30 dagen-niet goed geld terug garantie op onze diensten.

   

Echt serieus druk met je AOV bezig? Even bellen met de AOV Specialist? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met De AOV specialist in de Agenda?  Hij belt jou terug!   


De AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ongeluk ligt altijd op de loer, en vaak ook op de meest vervelende en onvoorspelbare momenten. Het kan zo zijn dat je een ongeval krijgt en daardoor langdurige tijd niet meer in staat bent om te werken. Zoals net gezegd is dat als zelfstandig ondernemer extra vervelend, want geen werk betekent geen inkomsten. Daarom is er dus de AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dit is een verzekering, aangeboden door diverse verzekeraars om als zelfstandig ondernemer een moeilijke periode van financiële onzekerheden te overbruggen. Deze verzekering zijn onderdeel van de TAF maandlasten beschermer, dit is een programma waarin deze verzekering valt.

 

Deze verzekering heeft vele mogelijkheden, er zijn diverse wijzen en mogelijkheden waarop deze verzekering afgesloten kan worden en bij ieder soort ongeval kan de verzekering weer anders in elkaar steken. Dit is zo omdat een AOV bijvoorbeeld uit keert bij zwangerschap, maar ook bij een zwaar auto-ongeval.

In beide is de situatie waarin het slachtoffer verkeerd totaal verschillend, qua letsel en de invloed die dit heeft op de langdurige afwezigheid en de zekerheid van het voortbestaan van de onderneming, maar ook in uitkering en of de verzekerde bedragen direct worden uitgekeerd, bruto of netto en hoe lang de wachttijd bedraagt.

Bij zwangerschap is er geen sprake van ziekte. Maar wanneer er sprake is van zwangerschap is er wel een grotere kans op ziekte voor- en -tijdens en na de bevalling.Ook de TAF AOV wordt op diverse manieren aangeboden, er zijn verschillende verzekeringen in alle soorten en maten, hier gaan we in de volgende alinea's dieper op in zodat u weet welke er het beste bij u past.

  Voor wie is de TAF AOV Verzekering?

Een TAF ondernemers AOV is in principe geschikt voor alle zelfstandige ondernemers die deze verzekering willen afsluiten om verzekerd te zijn tegen onzekere voorvallen in de toekomst die ervoor kunnen zorgen dat je langdurige tijd niet in staat bent om te werken. Hierbij maakt het dus ook niet uit of je nou een ervaren of een startende ondernemer bent. Een TAF ondernemers AOV wordt afgesloten, en is dus bedoeld voor de leeftijdsgroep van 18 tot en met 60 jaar.

 

Wat wordt er precies verzekerd?

Met deze verzekering verzekerd je je tegen eventueel inkomensverlies dat zich voordoet bij een ongeval of andere gebeurtenis die ervoor zorgt dat je langere tijd niet in staat bent om te werken, oftewel dat je gedeeltelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt zodat deze moeilijke tijd financieel te overbruggen valt.

In het programma met verzekeringen van de TAF maandlasten beschermer zijn twee soorten basiskeuzes mogelijk, deze zijn afhankelijk van hoe jij je wilt verzekeren tegen onzekere voorvallen in de toekomst.

Er bestaat een Basisverzekerd AOV, deze verzekering biedt slechts beperkte dekking, maar wel wel tegen een lagere premie. Wat hier precies gedekt wordt is arbeidsongeschiktheid door een ongeval, eventueel gepaard gaande met ernstige ziekten die veel voorkomend zijn.

Ook bestaat er een TAF goedgezekerd AOV, deze verzekering biedt uitgebreide dekking, maar hier staat ook een premie tegenover die ten opzichte van de vorige verzekering een stuk hoger is. Een TAF goedgezekerd AOV biedt dekking tegen arbeidsongeschiktheid door vrijwel alle oorzaken die medisch zijn vastgesteld, eventueel aanvulbaar met psychische klachten.

 

Welk maandbedrag verzeker ik

Hier wordt een bedrag mee verzekerd dat nodig is voor het doorbetalen van alle gebruikelijke maandelijkselasten, hier komt nog een bedrag bij van 750 euro voor de variabele lasten (de lasten die per maand verschillen).

  • Bij een TAF Basisgezekerd AOV wordt een bedrag tot €2000 per maand verzekerd.
  • Bij een TAF Goedgezekerd AOV wordt een bedrag tot €5000 per maand verzekerd.

 

Verzeker ik een netto of bruto maandbedrag?

U kunt kiezen of u de premie wel of niet aftrekbaar wilt maken van de inkomstenbelasting.

  • Fiscaal verrekenen premie in Box 1 :Als u de premie in mindering brengt op uw belastbaar inkomen, is de eventuele uitkering bruto.TAF houdt loonheffing in op uw uitkering. 
  • Niet fiscaal verrekenen premie in Box 1 :Als u de premie niet in mindering brengt op uw belastbaar inkomen, is de eventuele uitkering netto. De uitkering is onbelast. 

 

Keuzemogelijkheden van top tot teen

Zoals eerder genoemd heb je veel keuzemogelijkheden, een TAF AOV wordt altijd op maat gemaakt. Je stelt hem zelf samen. Zo kun je zelf bepalen voor welke oorzaken jij je verzekerd en voor hoe lang je dit wilt doen. Veel mensen staan hier niet bij stil maar ook jij als verzekerde hebt wel degelijk invloed op de premie!

 

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een AOV?  

Bij het afsluiten van een TAF-AOV, of een AOV verzekering in het algemeen, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je jezelf oriënteert over welke verzekering er het beste bij jou past. Zoals net gezegd zijn veel factoren en dingen die jij besluit over je verzekering, van invloed op de premie ervan.

Allereerst zijn natuurlijk de lengte van de uitkering, en het gekozen leeftijdslimiet van belang.

Veel pakketten met lagere premies bedragen van een uitkeringsduur van ongeveer 2 tot 5 jaar. Wanneer je de eindleeftijd bereikt is het normaliter zo dat dan ook de uitkering wordt stopgezet, dit is het geval omdat dan geacht wordt dat men in staat is te leven van het pensioen gecombineerd met de AOW. Hiervoor komt de gebruikelijke leeftijd op 67 jaar en 3 maanden, echter bij de beroepen die zwaarder zijn ligt deze leeftijd een stuk lager. Wanneer men overlegt met de verzekeraar om een lagere eindleeftijd in te stellen staat hier lagere premie tegenover.

 

Ook is de mate van arbeidsongeschiktheid een belangrijke factor in dit proces.

Je kunt namelijk op verschillende manieren arbeidsongeschikt raken en er zijn dus verschillende mate waarin een persoon arbeidsongeschikt kan zijn. Dit wordt het ''arbeidsongeschiktheidscriterium'' genoemd. Dit bepaald de mate waarin men arbeidsongeschikt moet zijn om een uitkering van een verzekeraar te ontvangen. Tegen welke mate van arbeidsongeschiktheid je verzekerd bent heeft dus ook invloed op de premie. Vaak gaat dit criterium in percentages, je kunt 25%, 60%, 80% of zelfs 100% arbeidsongeschikt zijn.  

Tegen welke mate jij je verzekerd is niet alleen van invloed op de premie, maar ook op de uitkering. Het is dus verstandig goed na te denken hoe groot de kans op arbeidsongeschiktheid voor jou is, als dit verkeerd inschat en je zogezegd ''onderverzekerd'' betaal je een veel te hoge premie en dit is dus in feite weggegooid geld. Als je je echter zogezegd ''onderverzekerd'' en dus op het moment van uitkeren een te lage uitkering ontvangt , heb je op dat moment weer een probleem.

 

Er is nog een manier om de premie te kunnen verlagen, je kunt namelijk kiezen voor een wachttijd, deze spreek je af met de verzekeraar. Dit houdt in dat je een bepaalde tijd geen nog geen uitkering betaald krijgt maar dat je hiermee kiest om tijdelijk te leven van het inkomen van iemand anders uit het huishouden of van opgebouwd spaargeld. Wanneer de grens van de afgesproken wachttijd overschreden wordt gaat de uitkering alsnog in totdat je volledig hersteld bent. Er zijn diverse mogelijkheden en diverse lengtes van wachttijden, van kortere van een aantal weken, tot langere van een aantal jaar.

  Wanneer een verzekering wordt afgesloten wordt een overeenkomst gesloten waarbij een afspraak gemaakt wordt over het bedrag dat zal worden uitgekeerd in geval van 100% arbeidsongeschiktheid. Dit bedrag zal worden berekend als percentage van het gemiddelde jaarlijks inkomen van de laatste 3 jaar, hieraan is een maximum verbonden van 90% van het inkomen. Ook zijn er parketten waarbij een limiet is opgelegd op het bedrag dat in totaal per jaar wordt uitgekeerd.  

. Dit kan variëren tussen de €40.000 en €200.000. Bij iedere beslissing over het uitkeringsbedrag wordt normaliter het jaarlijks inkomen overwogen en de minimale uitkering die ontvangen moet worden om in ieder geval het gezin goed te kunnen onderhouden, hier kan eventueel ander inkomen of ongebouwd vermogen door middel van spaargeld een rol in spelen. Ook is het uiteraard zo dat hoe hoger het maximum, des te hoger de te betalen premie.

 

Wordt het allemaal zo onoverzichtelijk en heb je geen idee wat nou het beste is voor jou? Vraag dan een verzekeringsadviseur om hulp! Dit doen veel mensen en dit is ook een zeer goede beslissing, je hebt te maken met en professional die zeker van zijn zaak is en weet waar hij/zij het over heeft. Bij sommige verzekeraars is hulp van een professionele verzekeringsadviseur zelfs een vereiste! Dit is zodat er door de verzekerde geen onoverwogen en impulsieve beslissingen zullen worden genomen. De verzekeringsadviseur neemt tevens het grootste gedeelte van het werk ook op zich, dit is ook een bijkomend voordeel voor jou als verzekerde.

 

Waarom WEL verzekeren bij TAF T.A.F is een specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zij hebben hier veel mee te maken en zij kunnen jou dus heel goed begeleiden in het vinden van de juiste verzekering. Ook hebben zij ruime keuzemogelijkheden, zo vind jij gegarandeerd de juiste verzekering die bij jou past. Ook zij de premies scherp in tegenstelling voor hetgeen dat je ervoor terugkrijgt. T.A.F heeft een goede reputatie en zijn zoals net gezegd specialisten in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Tevens staan zij onder toezicht van de AFM en ze zijn aangesloten bij de KiFiD, je kunt dus sowieso rekenen op betrouwbaarheid.

 

 Aanvangskorting 

Aanvangskorting Voor de TAF GoedGezekerd AOV geldt een instapkorting in de eerste drie jaar. Voor de TAF BasisGezekerd AOV is geen instapkorting van toepassing, door de minder uitgebreide dekking is de premie al extra laag. Premiekorting TAF GoedGezekerd AOV Jaar 1 30% Jaar 2 20% Jaar 3 10%.

 

Hoe kan ik AOV verzekeringen van TAF vergelijken?

Voordat je zomaar een verzekering afsluit is oriëntatie op het internet niet eens een heel slecht idee. Er zijn talloze onafhankelijke vergelijkers waarbij je verzekeraars tegen elkaar kunt afwegen. Echter is het handig meerdere verzekeraars en vegelijkers op te zoeken en te vergelijken. Want één bron zegt lang niet alles. En ook is het handig om wellicht nog even reviews op het internet op te zoeken en op deze manier de ervaringen van andere mensen mee te krijgen. Wanneer je van meerdere kanten verhalen en dingen hebt gezien kun je pas echt een goed oordeel vormen.

 

Rekenvoorbeelden

Hieronder ziet u een aantal voorbeeld situaties die u een indruk geven van de premie.Jordy (27 jaar) schilderVerzekerd bij kortdurende arbeidsongeschiktheiddoor alle oorzaken behalve psychische klachten.Wat betaalt hij?Verzekerd € 1.675,- per maand.Keert maximaal 2 jaar uit.Na een eigen risicoperiode (wachttijd) van30 dagen.Gemiddelde premie TAF GoedGezekerd AOV excl.psychische klachten:€ 45,35 per maand


Inge (32 jaar) partner reclamebureau. Verzekerd bij langdurige arbeidsongeschiktheid door alle oorzaken.Wat betaalt zij? Verzekerd bedrag € 1.605 per maand.Keert uit tot maximaal 67 jaar. Na een eigen risicoperiode (wachttijd) van 90 dagen.Gemiddelde premie TAF GoedGezekerd AOV incl. psychische klachten:€ 130,13 per maand


Bart (38 jaar) bakker, Verzekerd bij langdurige arbeidsongeschiktheid, door een ongeval. Wat betaalt hij?Verzekerd bedrag € 1.975,- per maand. Keert uit tot maximaal 67 jaar.Na een eigen risicoperiode (wachttijd) van 30 dagen.Premie TAF BasisGezekerd AOV dekking Ongevallen: € 80,19 per maand.


Jenny (33 jaar) kapster. Verzekerd bij langdurige arbeidsongeschiktheid door ongeval en bepaalde veel voorkomende ernstige ziekten.Wat betaalt zij? Verzekerd bedrag € 500,- per maand.Keert uit tot maximaal 67 jaar.Na een eigen risicoperiode (wachttijd) van 90 dagen.Premie TAF BasisGezekerd AOV dekkingOngevallen en Ernstige ziekten: € 33,09 per maand.

ASR AOV Amersfoortse

Een Flexibele Arbeidsongeschiktheidsverzekering van ASR / De Amersfoortse

De Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van De Amersfoortse - ASR AOV (vanaf april 2021) 

Als zelfstandig ondernemer werk je ongelooflijk hard om een goed leven met een gevoel van zekerheid en veiligheid voor jezelf op te bouwen. Als broodverdiener van je gezin draag je bovendien constant een grote verantwoordelijkheid met je mee.

Jouw inkomen moet niet alleen in je eigen levensbehoeften voorzien, maar eventueel ook in het levensonderhoud van je partner, kinderen en andere familieleden. Wat zou je gezin doen zonder jouw inkomen? Houdt je bedrijf zichzelf in stand als jij voor lange tijd uit de roulatie bent?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en iedereen wordt wel eens ziek. De Nederlandse overheid heeft echter geen vangnet voor ondernemers en ZZP’ers die door lange ziekte of arbeidsongeschiktheid hun bron van inkomsten verliezen.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van ASR Amersfoortse

verzeker jij jezelf van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als ondernemer of ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. De AOV van a.s.r. is daarnaast meer dan een uitkering bij uitval. We helpen je niet alleen weer snel aan de slag te kunnen, we helpen je ook arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hieronder lees je nog eens de voordelen van onze AOV.

  • Voordeel 1: een financieel vangnet 

Kan je niet werken door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte? Dan keren wij aan je uit. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan jij je rekeningen blijven betalen.

  • Voordeel 2: hulp bij preventie en re-integratie 

Wij helpen je uitval te voorkomen met diensten die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven, zoals een jaarlijks gratis gezondheidsscan

  • Voordeel 3: hulp van een ondernemerscoach 

Wij helpen niet alleen jou, maar ook je bedrijf gezond te houden. Zo kan je eenondernemersprofiel">OndernemersProfielopstellen samen met een ervaren ondernemerscoach. Zo krijg je waardevolle tips hoe jij jezelf en je onderneming verder kan ontwikkelen.

  • Voordeel 4: tot wel 8% cashback met a.s.r. Vitality

Met het beweegprogramma van a.s.r. Vitality word je beloond voor bewegen. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Word lid van a.s.r. Vitality, beweeg en word gezonder! Haal jij je weekdoelen? Dan ontvang je leuke beloningen en extra's: tot 8% cashback op je AOV-premie en maandelijks tot €20,- aan cadeaubonnen voor o.a. Bol.com en Zalando.

De Amersfoortse ASR AOV

Daarom biedt de Amersfoortse ASR AOV Flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aan voor zelfstandigen. Deze verzekering met een brede dekking stelt de welgesteldheid van jou, je familie en je bedrijf veilig door je te helpen arbeidsongeschiktheid te voorkomen en financieel en mentaal te ondersteunen in het geval dat je toch arbeidsongeschikt raakt.

Met zo’n inkomensgarantie wordt het leven van een ondernemer vele malen beter, want het neemt een grote zorg van je schouders. Door het risico van zelfstandigheid te verminderen kunnen ZZP’ers zich meer focussen op hun werk en familie en ‘s nachts gewoon gerust slapen.

Een Amersfoortse AOV is een verzekering die maatwerk levert om dit grote financieel risico voor u op een degelijke wijze af te dekken. Amersfoortse ASR beperkt daarbij uw inkomensverlies door een beperkte wachttijd en een hoog uitkeringspercentage.

Zij leveren hun verzekeringsproducten uitsluitend via onafhankelijke adviseurs, omdat ze het van groot belang vinden dat u altijd kunt rekenen op een onafhankelijk advies van een vaste adviseur met een productgerichte deskundigheid; een vaste adviseur die voor u een direct aanspreekpunt vormt voor deze AOV- en andere verzekeringen.

AOV ZZP  is zo’n onafhankelijke deskundige. Amersfoortse ASR werkt niet rechtsreeks met de consument.

Uiteraard is De Amersfoortse ASR niet de enige AOV verzekeraar in Nederland, en zijn er voldoende alternatieven die in jouw geval ook aantrekkelijker kunnen zijn qua prijs-kwaliteit verhouding.

 Vraag dan nu ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport  aan, nu nog met korting voor de belachelijk lage prijs van € 295,- euro. Zonder enig risico: Wij hebben al 15 jaar een 30 dagen-niet goed geld terug garantie op onze diensten.

 

Echt serieus druk met je AOV bezig? Even bellen met de AOV Specialist? Maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met de AOV specialist in de Agenda?  Hij belt jou terug! 

Altijd Amersfoortse ASR AOV rechtstreeks afsluiten via AOV Specialist aov-zzp.nl!

Hoe zit deze AOV verzekering in elkaar?

De verzekeraar, je klanten en jij willen allemaal hetzelfde: dat je lang gezond blijft en je beroep zonder problemen kan blijven uitoefenen. Dit scheelt jou, maar ook de verzekeraar, namelijk veel geld, omdat klanten in jouw levensonderhoud blijven voorzien in ruil voor je harde werk.

Daarom biedt dit uitgebreide AOV-pakket aannemers de mogelijkheid om jaarlijks een gezondheidscheck en ‘APK’ voor je bedrijf te laten doen. Uiteraard kies je zelf welk moment jou goed uitkomt om te controleren of jij en je bedrijf er goed voor staan en gezond nog een jaar verder kunnen.

Daarnaast heb je een vaste contactpersoon, ook wel claimbeheerder, en een team aan arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs beschikbaar voor optimaal advies en ondersteuning.

In het geval je toch arbeidsongeschikt raakt, word je professioneel begeleid en financieel ondersteund zodat dat je je niet druk hoeft te maken om geldzorgen, maar volledig kan focussen op je herstel. Zo kom je de arbeidsongeschikte periode stressvrij door en kan je hopelijk met verloop van tijd weer verantwoord aan het werk. Ook als je als ZZP’er op zwangerschapsverlof gaat biedt deze verzekering uitkomst met een uitkering en nazorg.

Dit flexibele AOV-pakket wordt door jou op maat samengesteld in samenwerking met je persoonlijke claimbeheerder, zodat de dekking en premie optimaal aansluiten bij jouw situatie.

Je maakt daarbij keuzes over hoe je arbeidsongeschiktheid wordt beoordeeld, hoeveel geld wordt uitgekeerd (tot 90% van je inkomen), hoe groot je buffer zal zijn, hoe lang de uitkering van de verzekering door zal gaan (standaard eindleeftijd van 67 jaar) en of je je dekking direct wil kunnen aanpassen. Al deze factoren spelen uiteraard in meer of mindere mate mee in de uiteindelijke premie die je zal betalen.

Bij het afsluiten van het juiste AOV-pakket kunnen een aantal voordelige kortingen komen kijken. Zo biedt deze verzekeraar verschillende opties om de premie significant terug te brengen. Je krijgt bijvoorbeeld de keuze tussen een doorlopende korting van 7.5% over de gehele looptijd van de verzekering of een hogere korting (aflopend van 30% naar 10%) voor de eerste drie jaar.

Daarnaast kunnen bepaalde beroepen en ondernemers in specifieke sectors met lagere risico’s extra aftrek krijgen en zijn startende ondernemers van onder de 36 10% goedkoper uit.

Door middel van je eigen keuzes kun je zelfs nóg verdere kortingen verdien: bij het afsluiten van een doorgaanverzekering (een combinatiepakket van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een zorgverzekering) bij dezelfde verzekeraar krijgen jij én je gezin korting van tot wel 15 procent korting; via deelname in het bewegingsprogramma a.s.r. Vitality blijf je niet alleen actief en gezond, maar kan je ook tot 8% cashback verdienen.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van deze ASR Amersfoortse AOV-verzekering?

Zoals we al uitlegden zijn er veel verschillende factoren die je uiteindelijke premie zullen bepalen. Op sommige van deze zaken, zoals je leeftijd, beroep en gezondheid, kan je helaas weinig invloed uitoefenen in de korte termijn. Toch zijn er genoeg belangrijke keuzes die je zal moeten maken om de beste dekking te kunnen kiezen.

Premies starten vanaf 66 euro, maar dit bedrag kan behoorlijk oplopen afhankelijk van de dekking die je kiest. Denk goed na over de volgende punten voordat je actie onderneemt:

Passende arbeid of beroepsarbeidsongeschiktheid? In essentie bepaalt deze keuze het arbeidsongeschiktheidscriterium: in welke gevallen en tot welke mate je arbeidsongeschikt moet zijn om een uitkering van de verzekeraar te ontvangen. De dekking op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid gaat in principe iets verder dan dekking op basis van passende arbeid, maar is daarom ook duurder.

In het eerste geval word je namelijk al gedekt als je jouw eigen beroep niet meer op dezelfde manier kan uitvoeren zoals je dat altijd gedaan hebt als gevolg van ziekte of ongeval. In het tweede geval is de dekking in het eerste jaar hetzelfde, maar daarna wordt er alleen uitgekeerd als er in de beoordeling door de claimbehandelaar wordt bepaald dat je niet in staat bent ander passend werk te vinden op basis van je opleiding en werkervaring.

In beide gevallen wordt er eerst goed gekeken of er aanpassingen binnen je bedrijf gemaakt kunnen worden waardoor je wel kan blijven werken. Door de aanschaf van ergonomische oplossing, veranderingen in je werkomstandigheden of een nieuwe set taken is het vaak mogelijk toch je bedrijf draaiende te houden!

De dekking op basis van beroeps-AO is dus vooral geschikt voor zelfstandigen die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt en zich niet kunnen voorstellen ooit in een ander type baan te werken. De dekking op basis van passend arbeid is aan te raden als je er puur verzekerd van wil zijn dat je op welke manier dan ook altijd een inkomen zal kunnen ontvangen.

Wachttijd: Om je premie te verlagen kan je ervoor kiezen een wachttijd af te spreken met de verzekeraar. Dit betekent dat je voor de overeengekomen tijd nog geen uitkering ontvangt, maar in plaats daarvan tijdelijk van je eigen spaargeld of het inkomen van je partner leeft. Wanneer je de grens van de wachttijd overschrijdt begint de uitkering alsnog gewoon te lopen totdat je weer hersteld bent.

Dit kan een goede uitkomst zijn als je genoeg spaargeld hebt om kortere periodes zonder werk te overbruggen, maar wel graag verzekerd wilt zijn in het geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Je kan met verschillende pakketten kiezen voor wachttijden van maar 2 weken (14 dagen) tot wel 2 jaar (730 dagen).

Hoogte van de uitbetaling: Bij het afsluiten van de verzekering maken jij en de verzekeraar een afspraak over het bedrag dat wordt uitgekeerd in het geval je 100% arbeidsongeschikt raakt. Dit wordt berekend als een percentage van je gemiddeld jaarlijks inkomen over de laatste 3 jaar, met een maximum van 90%.

Sommige pakketten hebben een limiet op het totale uitgekeerde bedrag per jaar, met maxima tussen de 45.000 en 180.000 euro. In het geval dat je bijvoorbeeld 40% arbeidsongeschikt raakt wordt het uitgekeerde bedrag ook gebaseerd op deze 100%, waarbij je dus 40% van je oorspronkelijke inkomen kan ontvangen.

Er zijn overigens ook verschillende opties voor het bedrag dat je zal ontvangen in het eerste, het tweede en elk opvolgend jaar. Bij het maken van een beslissing over de hoogte van je uitbetaling overweeg je je gemiddeld jaarlijks inkomen en de minimale uitkering die je zou moeten ontvangen om je gezin goed te kunnen onderhouden.

Het inkomen van je partner en het spaargeld dat je hebt kunnen hierin mee spelen. Daarbij is het natuurlijk zo dat hoe hoger het percentage en maximum dat je kiest zijn, hoe hoger ook de premies ook zullen zijn die je betaalt.

Minimum arbeidsongeschiktheid: Bij ziekte of kleine ongelukken die je werk niet erg in de weg zitten zul je geen uitkering van de verzekeraar ontvangen. Er is namelijk een standaard minimum van 25% arbeidsongeschiktheid om in aanmerking te kunnen komen voor betalingen vanuit de verzekeraar.

Je kan er echter ook voor kiezen deze grens hoger te leggen en pas iets te mogen ontvangen als je meer dan 45, 55, 65 of zelfs 80 procent arbeidsongeschikt wordt geacht. Zulke limieten kunnen voordelig zijn als je weet het te kunnen redden met de helft van je inkomen, want met een hogere limiet worden de premies significant lager.

Lengte en leeftijdslimiet: De AOV-pakketten met lagere premies hebben vaak een maximale uitkeringsduur van 2 of 5 jaar, terwijl pakketten met duurdere premies door blijven betalen totdat je herstelt. Ook wordt elke uitkering normaliter stopgezet wanneer je de eindleeftijd bereikt, omdat je dan wordt geacht van je gespaarde pensioen en AOW te kunnen leven.

De standaard hiervoor is 67 jaar en drie maanden, maar bij bepaalde zware beroepen ligt deze leeftijd iets lager. Je kan er ook voor kiezen zelf een jongere eindleeftijd overeen te komen met de verzekeraar, zodat je minder premie hoeft te betalen.

Hoe kan ik ASR / Amersfoortse en andere verzekeraars vergelijken?

Er zijn vele aanbieders van AOV’s in Nederland, maar bij het maken van zo’n mogelijk levensbepalende beslissing als deze wil je natuurlijk wel de beste kiezen. De Amersfoortse is door MoneyView als beste van Nederland beoordeeld doordat het een aantal diensten aanbiedt die boven de marktstandaard zijn.

Zo krijg jij wel de vrijheid om de voorwaarden van je verzekering aan te blijven passen, ongeacht je leeftijd, maar wanneer de verzekeraar de voorwaarden verslechterd of de premies verhoogt geldt dat niet voor jou. Ook is er een relatief hoge maximum leeftijd voor het aanvragen van deze verzekering en blijft je verzekerde bedrag meegroeien in de tijden dat je uitkering ontvangt.

Toch zegt zo’n geweldige waardering door het objectieve vergelijken van de markt niet alles, want de situatie van elke ZZP’er is uniek. Het is daarom ook erg belangrijk om professioneel en objectief advies te krijgen om een inschatting te maken wat voor jou specifiek zal werken. Je kunt bij aov-zzp.nl terecht om voor een schappelijke prijs een Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport aan te vragen, waarin verschillende verzekeraars duidelijk vergeleken worden en je een aanbeveling op maat krijgt. Dit is gegarandeerd kwaliteitsadvies, daarom krijg je ook een 30 dagen lange niet goed geld terug garantie.

Hoe kies ik tussen de verschillende AOV producten vn ASR Amersfoortse

Op basis van de vorige punten zal je een algemeen idee hebben wat voor type dekking je wilt van je arbeidsongeschiktheidsverzekering. De keuze is vervolgens tussen vier verschillende aanpasbare opties: de AOV2.5 de Langer-Mee-AOV, de standaard AO-verzekering, of de Flexibele AOV.

Om de meest complete dekking te ontvangen en van alle voordelen en bonussen die de verzekeraar aanbiedt te kunnen genieten is het aan te raden voor de Flexibele AOV te kiezen. Binnen dit pakket krijg je de maximale uitkeringen die de verzekeraar kan bieden en de limieten zijn tot een minimum teruggebracht.

Bovendien is en blijft de verzekering gedurende de complete tijd waarin je verzekerd bent volledig aanpasbaar.

Dit betekent dat je op elk gewenst moment de voorwaarden kan aanpassen, je dekking kan verhogen of verlagen zonder medische vragen te hoeven beantwoorden en de verzekering direct opzegbaar is (zonder opzegtermijn) na het aflopen van de contractduur.

Als je het je kan veroorloven is dit zonder twijfel de meest comfortabele en volledige verzekering die je je kan wensen. De andere pakketten zijn goedkoper en genieten ook van de buitengewone diensten die daarbij komen kijken, maar hebben niet alle voordelen die de Flexibele AOV wel kan bieden.

Waar sluit ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering af?

Om het proces van het afsluiten foutloos en stressloos te laten verlopen is het aan te raden professionele hulp in de hand te nemen. Deze experts kunnen namelijk het beste inschatten welke oplossing het beste voor jou zal werken en nemen bovendien het overgrote deel van de administratieve zaken voor hun rekening.

Veel verzekeraars vereisen zelfs dat hun AOV’s worden afgesloten door een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Hiervoor kun je na het inzien van aov-zzp’s persoonlijke Vergelijk Rapport en gepersonaliseerd advies een afspraak met een Specialist arbeidsongeschiktheidsverzekering maken in de online agenda of per telefoon.

Je krijgt een vast aanspreekpunt aangewezen bij AOV-ZZP, waardoor je altijd een betrouwbare teamgenoot hebt bij het omgaan met je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze deskundige verzekeringsspecialist is niet aangesloten bij de verzekeraar, maar zal je wel helpen bij de communicatie en contractvorming met de verzekeraar die niet direct met de klant werkt.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page