logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

Tijdelijk € 70,- korting

Wij bewaken onze Kwaliteit en Aandacht voor onze (nieuwe) relaties door onze tijd en capaciteit steeds te matchen, zolang de aanbieding loopt hebben verwelkomen wij regelmatig graag nieuwe relaties met een korting.

Ontdek hoe je snel en gemakkelijk je inkomen beschermd. Unieke 100% uitkeer GARANTIE!

Ongeval en ziekte kan iedereen gebeuren, wat als u het overkomt?

-Ik word voor 100% ontzorgd door AOV-zzp.nl.

vinkje paars 39 41

-Ik ontvang op basis van mijn wensen een compleet premie en voorwaarden overzicht van alle verzekeraars.Ik kan alles rustig doorlezen en bestuderen.

vinkje paars 39 41

-Ik krijg net zoveel de tijd en aandacht van AOV-zzp.nl om al mijn vragen te kunnen stellen.

vinkje paars 39 41

-Ik krijg hiermee 100% GEGARANDEERD de allerscherpste premies en de beste voorwaarden.

vinkje paars 39 41

-Ik loop geen enkel risico met de 100% niet-goed-geld-teruggarantie, ik hoef niet te betalen als ik niet tevreden ben.

vinkje paars 39 41
Efficiency Korting 70 euro!* vinkje paars 39 41

Het Rapport kost slechts 295 EURO, zonder BTW (Netto betaalt u nog minder: ongeveer 175 euro). *

* Voorwaarden: Binnen 7 dagen de gevraagde bescheiden ingevuld en ondertekend digitaal retour) of de factuur binnen 14 dagen betaald

Voel je welkom!

Arnoud: Wij zijn iedere keer weer opnieuw blij met een nieuwe relatie die wij mogen helpen!

circel arnoud 50 procentWij kijken er oprecht naar uit om jou te mogen helpen, en zijn blij jou te mogen verwelkomen als nieuwe relatie! 

We staan voor je in de startblokken om je inkomen veilig te stellen bij Arbeidsongeschiktheid. Dat doen we met goede voorwaarden tegen de allerscherpste premie. 100% GEGARANDEERD!

Hieronder veel klantervaringen van ondernemers die wij hebben mogen helpen. Interessant wellicht? Meldt je je hieronder even aan?

JOUW Persoonlijk Vergelijk Rapport mét 100% niet-goed-geld-terug-garantie

aanvragen persoonlijk aov vergelijk rapport aov zzp nl

Deze garantie is simpel en helder: niet goed, geld terug.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over ons, of over ons Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport, dan hoeft u ons Rapport niet te betalen.

Dat risico nemen wij geheel voor ónze rekening. Want 100% tevreden zijn, daar gaan we voor!

 • Duizenden Rapporten mogen opstellen voor collegaondernemers sinds 2006
 • Klanttevredenheid:  89,8% tevreden gebruik gemaakt van ons Vergelijk Rapport. 
 • 89,2% zou ons adviseren, gemiddelde waardering/cijfer 9,3.niet goed geld terug 30 dagen badge 225 152

REVIEWS

Beoordelingen: De ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

score los 75 procent500 + reviews Ondernemers aan het woord die hun ervaringen met onze persoonlijke dienstverlening en het Vergelijk Rapport delen.

Beoordelingen Vak Experts uit de praktijk over AOV-zzp.nl

Vakmensen met tientallen jaren ervaring op  gebied van ziekte, arbeidsongeschiktheid en reintegratie.

Meestgestelde vragen aan AOV-zzp.nl!

Hoe kunnen jullie in hemelsnaam zulk goed werk leveren tegen zo ongelooflijk scherp tarief??

Als we eerlijk zijn, echt heel eerlijk zijn, hebben we de eerste vier vijf jaar echt kei- en keihard moeten werken om überhaupt ook maar een karige boterham te kunnen smeren.

We hebben iedere keer weer mensen zo goed mogelijk geholpen. Heel veel liefde en aandacht gegeven en ongelooflijk ons best gedaan om elke klant iedere keer zo goed mogelijk te helpen en zijn verwachtingen te overtreffen.

Deze mensen waren dan vaak zo tevreden dat ze graag en met liefde ons aanbevolen bij andere ondernemers. En ook graag en veelvuldig reviews  gaven op Social media op LinkedIn, Facebook, Google en Ratecard.

Nadat wij ons volledig gespecialiseerd hebben op arbeidsongeschiktheids verzekeringen zijn wij daarna elke dag er beter in geworden. We weten precies wat er dient te gebeuren en in welke volgorde en welke uitleg op welk moment nodig is.

Na zoveel jaren duizenden ondernemers geholpen te hebben zijn ons DNA, onze systemen en automatisering daarop aangepast.

Dat heeft ons veel tijd, geld er energie gekost maar uiteindelijk kunnen we nu nóg meer ondernemers helpen tegen een hele schappelijke prijs en nog meer waarde leveren.

Doordat wij alle ondernemers op basis van ons ALL Inclusive Service Garantie Abonnement gedurende hele looptijd ontzorgen en helpen. En heel veel premie besparen hebben we nu uiteindelijk, na 13 jaar  een fijn belegde boterham te besmeren.

Maar wij blijven investeren in verbetering van onze dienstverlening voor jullie zelfstandige collega professionals!

Uiteindelijk kunnen we door de grotere getallen ook steeds beter condities voor onze ondernemers bedingen bij verzekeraars zoals betere voorwaarden en nog scherpere premies.

Waarom doen jullie dit allemaal, waarom zoveel moeite nemen, terwijl andere partijen voor hetzelfde geld veel minder waarde leveren?

Direct Aanvragen, claim op tijd je korting!

(Vergeet niet je agenda-afspraak te maken, de link verschijnt na het verzenden!)

Regel je zaakjes nu, er kan altijd zomaar iets gebeuren, iedereen kan een ongeval of ziekte krijgen!

ongeluk 2 225 126Een regenachtige zaterdag in januari in Nieuwegein  Weer geen voetbal, dus tijd over op zaterdag. Begint gezellig. Samen met mijn oudste zoon op pad...

Nog even langs het Officecentre in Utrecht om wat zaken op te pikken. We hebben nog een extra beeldschermpje nodig en twee losse toetsenbordjes als aanvulling op onze laptops.We zijn vrijdag verhuisd met de zaak naar een ander kantoorpand.

Ik roep naar boven naar de puberzonen, “iemand nog mee naar Office?” waarop de oudste aanslaat en zijn kleren aanschiet om niet langer aan een donkere regendag in bed toe te geven.

Even later tuffen we in de donkerblauwe bedrijfsauto vrolijk onderweg, netjes in de gordels, en keurig op snelheid. Waaaaaaaaaaatttttt!!!!???? Wie schiet er daar verderop he-le-maal door/uit de bocht?? Ik kijk zelf weer snel naar de weg voor me, zodat ik zelf geen brokken maak... 

Ik kijk nog een keer Neeeeee!! Hij stuitert met zijn wielen tegen de stoeprand. Nu komt ie weer terug. Alleen he-le-maal onze kant op!!

Hij stuitert tegen de hoge stoeprand van de verharde middenberm en wordt gelanceerd. Het gaat zo snel dat het een Sience Fiction beeld is dat mij bijblijft: In een flits lijkt het alsof er iets gelanceerd wordt dat schuin vanaf linksboven komt en recht op mijn op mijn hoofd afkomt.

"Holy Fuck" schreeuw ik, terwijl de oudste zich afvraagt wat er gebeurd, besef ik dat ik over een paar seconde zal weten hoe dit plotselinge verhaal voor ons beide afloopt.Ik duik instinctief weg met mijn hoofd naar beneden en naar de rechterkant, weg van het naderend onheil.

Binnen nu en een paar seconde wordt er achteloos beslist over leven en dood. Of ik vanavond een feestje vier of dat ik misschien wel de de rest van mijn leven door een rietje adem...

Een heel kort moment later ruik ik een vreemde geur en zit midden in een rookgordijn. Ik besef dat ik nog op aarde ben. Ik beweeg al mijn ledematen en daarna kijk ik verder om me heen, of ik bloed zie en of de mijn jongen nog beweegt. Geen bloed, ook hij beweegt en praat . Gelukkig!

Laat ons je helpen en ontzorgen

Ik roep “uit de auto nu!” terwijl ik zelf eerst nog de sleutel uit het slot wil halen, alsof het een normale uitstapactie is. Ik besef dat de sleutel er niet toe doet en verlaat zo snel mogelijk de auto.

De andere deur gaat lastig open maar na enig duwen tegen het portier is ook mijn zoon uit de auto.
Zucht. Een paar seconde later staan er vier mensen fris en fruitig buiten naar twee verwoeste auto’s te kijken. Dit allemaal in een tiental seconden.

 Alle airbags zijn uitgegaan en behalve het rookgordijn dat langzaam optrekt zie je nu ook wrakstukken en koelvloeistof op de weg liggen. Hier en daar een bumper en een kentekenplaat.

De twee auto’s staan gebroederlijk naast elkaar alsof ze samen van een

ongeluk 1 275 124

 avondje stappen terug zijn gekomen. Van de achterkant lijkt het nog wat.


Tja. Niets aan te doen. Niemand heeft erom gevraagd. Niemand wordt hier blij of wijzer van. Hooguit een ongevraagde ervaring. Ik ben blij dat ik er nog ben en ben niet boos op de jonge chauffeur. Die staat naar zijn autotje te kijken waar al zijn spaarcentjes in zitten.

Van de voorkant gezien is het een grote bende. De jonge, net gediplomeerde, chauffeur heeft na het raken van mijn linkervoorkant een draai gemaakt en heeft nog een keer onze auto linksachter geraakt. Daarmee staan ze beide met de neus dezelfde kant op.

Vandaag zich net verzekerd en vandaag ook direct gecrasht. Dit zal wel tot wat puntenaftrek op zijn pas verworven rijbewijs leiden. En terecht.

Moraal van dit verhaal: Je kan er niets aan doen, het kan iedereen gebeuren, het hoeft niet je schuld te zijn. Regel dus gewoon direct je AOV Verzekering!

Goed verzekerd is dus van belang. Hoewel je, met of zonder goede autoverzekering of AOV verzekering, er niets aan hebt , als je uiteindelijk door stomme pech de rest van je leven door een rietje ademt. Maar... we leven nog Godzijdank! Jippie!

Je eigen persoonlijke Team!

Om jouw belangen als verzekerde en ondernemer in alle omstandigheden het beste te kunnen dienen, heb jij een professioneel Team van Deskundigen tot je beschikking op wiens support en ondersteuning je altijd kan rekenen. Dit Team van Deskundigen bestaat uit:

 • AOV Specialist
 • Arbeidsdeskundige
 • Advocaat
 • Medisch specialist

Proactieve & Persoonlijke Belangenbehartiger

Wij houden jouw belangen continu in het oog:

 • Wij houden je steeds op de hoogte van belangrijke zaken
 • Elk jaar een onderhoudsgesprek
 • Je eigen Team staat altijd voor je klaar
 • Elk drie jaar een marktvergelijking, zo betaal je nooit teveel 

Uniek in Nederland en alléén bij AOV-zzp.nl

AOV ALL Inclusive

Laagste premiegarantie gedurende de gehele looptijd!

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én 
 • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel
Image

Eerlijk, Onafhankelijk, Integer en Kwaliteit in alles

AOV ZZP heeft een uitstekende reputatie als onafhankelijk AOV Specialist bij zelfstandig ondernemers. Wij garanderen in ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport kwaliteitsvoorwaarden en de scherpste premies. Ook met verzekeraars hebben wij een goede professionele relatie opgebouwd. Dat is prettig en werkt in het belang van onze aangesloten verzekerden.

arnoud-350-239.jpg

Volg Arnoud

Even voorstellen.

Arnoud Wennekus is de oprichter en medeeigenaar van aov-zzp.nl. 

Zijn Missie:Zoveel mogelijk  ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Door deze passie is Arnoud dè specialist als het gaat om AOV en is op de hoogte van alles wat er speelt in zijn branche.

AOV-zzp.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en snel groeiend bedrijf met een team van enthousiaste specialisten.

Trots!

Een 9,3 scoren uit meer dan 280 beoordelingen zegt denk ik iets over de kwaliteit die we als team graag willen leveren aan al onze klanten en daar zijn we trots op! Lees hier zomaar een paar van de honderden quotes van relaties over onze dienstverlening?

Arnoud Wennekus (Eigenaar aov-zzp.nl)

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services