Image
Image

Tijdelijk € 70,- Korting !

Wij bewaken onze Kwaliteit en Aandacht voor onze (nieuwe) relaties door onze tijd en capaciteit steeds te matchen, zolang de aanbieding loopt hebben verwelkomen wij regelmatig graag nieuwe relaties met een korting.

Image

Al meer dan 10 jaar de nummer één AOV Specialist!

0
Views op onze website www.aov-zzp.nl/Social Media/ Blogs/Magazine
0
Ondernemers gesproken over Ziekte Arbeidsongeschiktheid en Solidariteits Fonds ZZP Pro
0
Jaar de onbetwiste nummer 1 AOV Specialist voor Zelfstandig Ondernemers!

Wij zijn er om JOUW belangen als mede-ondernemer te vertegenwoordigen NIET die van de grote verzekeraars!

Voel je van harte welkom zelfstandig professional!


Ben jij zelfstandig ondernemer en ben jij er ook, om wat voor reden dan ook, nog steeeeeeds niet aan toegekomen om je inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en ziekte?


Wees gerust je bent niet de enige hoor!bomen bos 15 100

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in het land van arbeid-songeschiktheids-verzekeringen?

Vangnetverzekering, UWV,  Ziektewet? Het Molenfonds, Tulpenshare,  Voorzieningenbroodfonds en nog meer van deze tijdelijke uitkeer variaties op de meest bekende AOV verzekering door professionele verzekeraars?

Werken deze goedkope Ha-Le-Lu-Jah oplossingen echt voor JOU?

Wij brengen als onafhankelijke AOV specialist en Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige brei van wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes!

Wij brengen als onafhankelijke AOV specialist en Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes van Verzekeraars, de ouderwetse Broodfondsen en de quasi social online initiatieven die mee willen liften op de anti-verzekeraar lobby.

samen 2 400 141


 

Ontdek hoe wij jou volledig ontzorgen, helpen en begeleiden...vanaf het moment dat je voor ons kiest, tot je uiteindelijk stopt met ondernemen!

Wake up Call!

Regel je zaakjes nu, er kan altijd zomaar iets gebeuren, iedereen kan een ongeval of ziekte krijgen!
autos ambuEen regenachtige zaterdag in januari in Nieuwegein  Weer geen voetbal, dus tijd over op zaterdag. Begint gezellig. Samen met mijn oudste zoon op pad...

Nog even langs het Officecentre in Utrecht om wat zaken op te pikken. We hebben nog een extra beeldschermpje nodig en twee losse toetsenbordjes als aanvulling op onze laptops.

We zijn vrijdag verhuisd met de zaak naar een ander kantoorpand.Even later tuffen we in de donkerblauwe bedrijfsauto vrolijk onderweg, netjes in de gordels, en keurig op snelheid.


Waaaaaaaaaaatttttt!!!!???? Wie schiet er daar verderop he-le-maal door/uit de bocht?? Ik kijk zelf weer snel naar de weg voor me, zodat ik zelf geen brokken maak... 

Neeeee!!!

Ik kijk nog een keer Neeeeee!! Hij stuitert met zijn wielen tegen de stoeprand. Nu komt ie weer terug. Alleen he-le-maal onze kant op!!

Hij stuitert tegen de hoge stoeprand van de verharde middenberm en wordt gelanceerd. Het gaat zo snel dat het een Sience Fiction beeld is dat mij bijblijft:

In een flits lijkt het alsof er iets gelanceerd wordt dat schuin vanaf linksboven komt en recht op mijn op mijn hoofd afkomt.

"Holy Fuck" schreeuw ik, terwijl de oudste zich afvraagt wat er gebeurd, besef ik dat ik over een paar seconde zal weten hoe dit plotselinge verhaal voor ons beide afloopt.Ik duik instinctief weg met mijn hoofd naar beneden en naar de rechterkant, weg van het naderend onheil.
Binnen nu en een paar seconde wordt er achteloos beslist over leven en dood. Of ik vanavond een feestje vier of dat ik misschien wel de de rest van mijn leven door een rietje adem...

Een heel kort moment later ruik ik een vreemde geur en zit midden in een rookgordijn. Ik besef dat ik nog op aarde ben. Ik beweeg al mijn ledematen en daarna kijk ik verder om me heen,of ik bloed zie en of de mijn jongen nog beweegt. Geen bloed, ook hij beweegt en praat . Gelukkig!

Laat ons je helpen en ontzorgen je kan altijd voor 100% op ons rekenen.
Ik roep “uit de auto nu!” terwijl ik zelf eerst nog de sleutel uit het slot wil halen, alsof het een normale uitstapactie is. Ik besef dat de sleutel er niet toe doet en verlaat zo snel mogelijk de auto.

De andere deur gaat lastig open maar na enig duwen tegen het portier is ook mijn zoon uit de auto.Zucht.Een paar seconde later staan er vier mensen fris en fruitig buiten naar twee verwoeste auto’s te kijken. Dit allemaal in een tiental seconden.

Alle airbags zijn uitgegaan en behalve het rookgordijn dat langzaam optrekt zie je nu ook wrakstukken en koelvloeistof op de weg liggen.

Hier en daar een bumper en een kentekenplaat. De twee auto’s staan gebroederlijk naast elkaar alsof ze samen van een avondje stappen terug zijn gekomen. Van de achterkant lijkt het nog wat.

ongeluk 1 275 124

Tja. Niets aan te doen.

Niemand heeft erom gevraagd. Niemand wordt hier blij of wijzer van. Hooguit een ongevraagde ervaring.


Ik ben blij dat ik er nog ben en ben niet boos op de jonge chauffeur.Die staat naar zijn autotje te kijken waar al zijn spaarcentjes in zitten. Van de voorkant gezien is het een grote bende.


De jonge, net gediplomeerde, chauffeur heeft na het raken van mijn linkervoorkant een draai gemaakt en heeft nog een keer onze auto linksachter geraakt. 

Daarmee staan ze beide met de neus dezelfde kant op.Vandaag zich net verzekerd en vandaag ook direct gecrasht. Dit zal wel tot wat puntenaftrek op zijn pas verworven rijbewijs leiden. En terecht.

Moraal van dit verhaal: Je kan er niets aan doen, het kan iedereen gebeuren, het hoeft niet je schuld te zijn. Regel dus gewoon direct je AOV Verzekering!

Goed verzekerd is dus van belang. Hoewel je, met of zonder goede autoverzekering of AOV verzekering, er niets aan hebt , als je uiteindelijk door stomme pech de rest van je leven door een rietje ademt.

Maar... we leven nog Godzijdank! Jippie!

"Zzp’ers papegaaien elkaar klakkeloos na over bizar hoge premies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, meestal onzin, soms waarheid"

‘Zzp’ers papegaaien elkaar na over hoge premies arbeidsongeschiktheidsverzekering’

kroncrvlogo 200 110papegaai kleiner 100 100

Een ander punt waar veel zelfstandigen elkaar over napraten volgens AOV Specialist Wennekus van AOV-zzp.nl, zijn de hoge premies.

‘Ook dat is vaak niet gebaseerd op zelf goed onderzoek (laten) doen.’ Iedereen maakt zich er gemakkelijk vanaf en roept elkaar na.

Daarmee praat je recht wat krom is, neem je verantwoordelijkheid! Als je het uitgezocht hebt, dan pas neem je een beslissing om het definitief wel of niet te verzekeren. Al dan niet in combinatie met een Broodfonds.

arnoud pasfoto rond vierkant 150 194   npo 1 200 137

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus

Jouw AOV Vergelijk Rapport mét 100% garantie en met -tijdelijk- 70 euro korting!

Wij zijn zelf lid van een Broodfonds en kennen alle opties mogelijkheden van alle online kopie-varianten, sommige opgezet als moneymaker, zonder enige kennis en ervaring en waar alle risico's risico's bij jou liggen...simpelweg te mooi om waar te zijn. Let dus op!

Vraag nu JOUW AOV Vergelijk Rapport aan!

Direct Aanvragen, claim op tijd je korting!

(Vergeet niet je agenda-afspraak te maken, de link verschijnt na het verzenden!)

Geheel ontzorgd worden?€ 365,- 295,-

Vraag hier nu je AOV Ontzorgservice & Vergelijk Rapport aan, zonder enig risico!

Nu tijdelijk met 70 euro korting

513 Reviews 8,8  waardering

PAOV 500 550

Laat anderen maar over eerlijk over ons oordelen! Beoordelingen en Ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

Arnoud Wennekus

REVIEWS

Laat anderen maar over ons oordelen : Beoordelingen van deskundigen uit hetzelfde vak!

Jeanette van Veldhuijzen

Beoordelingen: De ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

score los 75 procent500 + reviews Ondernemers aan het woord die hun ervaringen met onze persoonlijke dienstverlening en het Vergelijk Rapport delen.

Beoordelingen Vak Experts uit de praktijk over AOV-zzp.nl

Vakmensen met tientallen jaren ervaring op  gebied van ziekte, arbeidsongeschiktheid en reintegratie.

Uniek in Nederland en alléén bij AOV-zzp.nl

AOV ALL Inclusive

Laagste premiegarantie gedurende de gehele looptijd!

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

  • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én 
  • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel
Image

Eerlijk, Onafhankelijk, Integer en Kwaliteit in alles

AOV ZZP heeft een uitstekende reputatie als onafhankelijk AOV Specialist bij zelfstandig ondernemers. Wij garanderen in ons Persoonlijk & Onafhankelijk Vergelijk Rapport kwaliteitsvoorwaarden en de scherpste premies. Ook met verzekeraars hebben wij een goede professionele relatie opgebouwd. Dat is prettig en werkt in het belang van onze aangesloten verzekerden.

arnoud-350-239.jpg

Volg Arnoud

Even voorstellen.

Arnoud Wennekus is de oprichter en medeeigenaar van aov-zzp.nl. 

Zijn Missie:Zoveel mogelijk  ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Door deze passie is Arnoud dè specialist als het gaat om AOV en is op de hoogte van alles wat er speelt in zijn branche.

AOV-zzp.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en snel groeiend bedrijf met een team van enthousiaste specialisten.

Trots!

Een 9,3 scoren uit meer dan 280 beoordelingen zegt denk ik iets over de kwaliteit die we als team graag willen leveren aan al onze klanten en daar zijn we trots op! Lees hier zomaar een paar van de honderden quotes van relaties over onze dienstverlening?

Arnoud Wennekus (Eigenaar aov-zzp.nl)

Wat zijn de DRIE MEEST KRITISCHE vragen van goed geinformeerde en kritische HBO/ WO opgeleide zelfstandig professional aan AOV-zzp.nl, voordat ze besloten met ons in zee te gaan en zeer tevreden relatie van ons kantoor te worden??

Waarom zou ik niet gewoon zelf snel een aanvraag indienen bij een verzekeraar?

GoedkoopduurwerkengedoeGoedkoop is duurkoop is een oud gezegde. In het geval van het rechtstreeks afsluiten AOV verzekering is dit anno 2019 nog steeds een waarheid als een koe! Maar waarom zou ik iemand ertussen willen hebben die ik moet betalen? Dan wordt het toch duurder?

Alleen met aandacht, tijd, vakmanschap en betrokkenheid bij de klant, kan AOV-zzp.nl samen met jou de beste oplossing voor elkaar boksen!

 

  • Wij vergelijken ALLE verzekeraars in Nederland en maken significant betere deals met verzekeraars door onze professionaliteit en onze inkoopkracht.
  • Bovendien:. U kunt niet rechtstreeks afsluiten bij verzekeraars: Zij werken voor 99% alleen met onafhankelijke specialistische tussenpersonen. dat is voor hun veel makkelijker en minder werk.

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services