Image
Image

Zelfstandig ondernemer en ook op zoek naar de Beste & Voordeligste AOV Verzekering zonder kleine lettertjes?

Goed verzekerd zijn tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid geeft rust in je hoofd en laat je een betere vader of moeder, partner én slimmere ondernemer zijn, laat ons jouw rust creëren!

Wij regelen de beste AOV verzekering zonder kleine lettertjes... ... en jij gaat vlammen als ondernemer en mens!

Voel je thuis bij jouw belangenbehartiger zelfstandig professional!

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben jij er ook nog niet aan toegekomen om je inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en ziekte? (Wees gerust je bent niet de enige!)

 

hoofdpijn 150 100

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in het land van  AOV's (arbeids-ongeschiktheids-verzekeringen) en alle goedkoop lijkende alternatieven? (Wees gerust je bent niet de enige!)

 

Bijv. Vangnetverzekering, UWV,  Ziektewet? Zwangerschapsdekking, Het Molenfonds, Tulpenshare,  Voorzieningenbroodfonds en nog meer van deze tijdelijke uitkeer variaties op de meest bekende AOV verzekering door professionele verzekeraars? 


Er wordt vaak over verzekeraars gezegd dat ze toch niet uitkeren en daarom niet te vertrouwen zijn... 
(En ...wees gerust; dat is bij onze relaties 100% ONZIN gebleken)

 

 
bomen bos 15 100
"Het moet wel goed geregeld, ik wil absoluut geen gedoe als ik ziek ben zometeen en ik jarenlang premies heb betaald!"

 

Ja het kan jou ook gebeuren. Een ziekte, ongeluk, burn-out, zwangerschap, arbeidsongeschiktheid of beëindiging van uw bedrijf. De gevolgen kunnen groot zijn voor je bedrijf en je prive.  Alle lasten lopen immers gewoon door. Je spaargeld gaat hard achteruit, de rekeningen stapelen zich op. En jij bent ziek en onmachtig op dat moment. Daar moet je toch niet aan denken.

Daarom is een AOV verzekering noodzakelijk voor de langere termijn.

Wij, van AOV-zzp.nl,  brengen als onafhankelijke AOV specialist en Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige brei van wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes!

Wij kennen alle AOV's Van Verzekeraars, de ouderwetse Broodfondsen en de quasi social online initiatieven met tijdelijke 24 maanden-dekking. die mee willen liften op de op zich begrijpelijke anti-verzekeraar lobby. 

 

Als je serieus bent met je AOV verzekering ben je aan het juiste adres. Wij zijn de beste! Denk je dat je elders beter ( of goedkoper) uit kan zijn? Vergeet het maar!

 

Uniek in Nederland:100% uitkeergarantie, laagste premiegarantie  en niet-goed-geld-terug-garantie

Wij regelen alles goed en wij besparen je veel tijd en geld. Bij ons heb je een 100% uitkeergarantie  (Het kwam nog niet eerder voor dat een verzekeraar bij ons met uitbetalen lastig deed, al 13 jaar lang niet!) . En ook de laagste premie garantie.

 

Wij staan altijd voor je klaar, wij staan altijd aan jouw kant. Nu, maar ook in de toekomst als je ons nodig hebt bij ziekte, in minder leuke  tijden. 

 

Maar ook als je de lotto gewonnen hebt en de verzekering wil opzeggen! Dan zijn we er ook voor je en regelen we dat snel en vakkundig. Vanzelfsprekend!

samen 2 400 141 

De Beste & Voordeligste AOV Verzekering zonder kleine lettertjes?

Door onze Persoonlijke werkwijze en ons veelgeprezen en hooggewaardeerde Vergelijk Rapport GARANDEREN wij jou de beste en de voordeligste verzekering. Vraag nu ons Vergelijk Rapport aan met onze unieke NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE en nu zelfs met -TIJDELIJK- 70 euro korting of een mooie Blue Tooth Fit Smart Armband!

Smart Armband /Horloge /Polsbandje Plus Bloeddruk Monitoring Hartslagmeter Smart Fitness Band:SMS, informatie, bel herinneringen, hartslagmeter en bloeddrukmeter, slaapmonitor, grafiek slaaptijd /kwaliteit. Bluetooth synchronisatie, en de data synchronisatie draadloos Tracker: opname dagelijkse activiteiten: stappen, afstand, tijd, calorieën; controleren en deel uw gegevens altijd

Let op: Als u de aanvraag doet ontvangt u de factuur, en is de aanvraag definitief!

0
Views op onze website www.aov-zzp.nl/Social Media/ Blogs/Magazine
0
Ondernemers gesproken over Ziekte Arbeidsongeschiktheid en Solidariteits Fonds ZZP Pro
0
Jaar de onbetwiste nummer 1 AOV Specialist voor Zelfstandig Ondernemers!

Jouw AOV Vergelijk Rapport mét 100% garantie en met -tijdelijk- 70 euro korting!

Direct Aanvragen voor € 295,-, claim op tijd je 70 euro korting!

(Vergeet niet je agenda-afspraak te maken, de link verschijnt na het verzenden!)

Image

Al meer dan 10 jaar de nummer één AOV Specialist!

Ontdek hoe wij jou volledig ontzorgen, helpen en begeleiden...vanaf het moment dat je voor ons kiest, tot je uiteindelijk stopt met ondernemen! Wij zijn er om JOUW belangen als mede-ondernemer te vertegenwoordigen NIET die van de grote verzekeraars!

Wat vinden onze zelfstandig ondernemers van AOV-ZZP.nl ? Heeft AOV-ZZP.nl de rust gebracht en alles goed geregeld?

mooiplaatsjesunset8 spiegelGoed verzekerd zijn tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid geeft rust in je hoofd en laat je een betere vader of moeder, partner én slimmere ondernemer zijn, laat ons jouw rust creëren!  Wij regelen de beste AOV verzekering zonder kleine lettertjes... ... en jij gaat vlammen als ondernemer en mens!

Niet zomaar klakkeloos bij de eerste de beste verzekeraar onderbrengen, doorzetter, gaat voor goud

Als zelfstandige, leek het me toch wel belangrijk om een AOV te hebben. Ik kwam terecht bij Arnoud van AOV ZZP en heb nu een geschikte AOV. Hij heeft me super door het hele traject geholpen en gaf niet op toen de eerste verzekeringsmaatschappij nee zei. Hij nam ook alle tijd om de details goed uit te leggen en wat de verschillen waren voor de verschillende verzekeringen. Als je op zoek bent naar ene geschikte AOV, dan kan ik Arnoud van harte aanbevelen..

Duidelijke taal, antwoorden en toelichtingen, zo verhelderend (h)eerlijk!

Duidelijke antwoorden en toelichtingen van AOV-zzp.nl  gekregen op mijn vragen waardoor ik relatief eenvoudig de diverse keuzes heb kunnen maken in mijn (belangrijkste) verzekering. Het verloop van mijn aanvraag bij de verzekeraar verliep bijzonder soepel, waarbij AOV-ZZP (Arnoud) de helicopterview hield en zich hierbij proactief opstelt heeft.

Als een sneltrein...

“Nadat ik zelf een knoop had doorgehakt over het afsluiten vaneen AOV heeft Arnoud Wennekus mij zeer adequaat geadviseerd.Het bemiddelingstraject verliep als een sneltrein. Binnen een kortedoorlooptijd was alles geregeld”.

Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt

Arnoud heeft me enorm geholpen bij het afsluiten van de juiste AOV verzekering. Het proces is volledig uitgewerkt en geeft je veel duidelijkheid in de diverse mogelijkheden om het risico van uitval te verzekeren. Je kunt heel duidelijk je eigen wensen en eisen aangeven waarna Arnoud de juiste match maakt met de aanbieders. Je krijgt een duidelijk overzicht met bovenaan de aanbieder die procentueel het meest matched. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt, je krijgt echt waarde voor je geld. Arnoud, ik wil je bedanken voor je begeleiding

Duidelijk, helder transparant waardevol

Ik ben zeer professioneel geholpen met het vinden van de juiste AOV verzekering, met telefonisch uitleg van de verschillende mogelijkheden en de impact van de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontving ik een duidelijk rapport met de mogelijkheden beschreven, wat het kiezen van de juiste oplossing eenvoudig en transparant maakt. Ik Krijg hierdoor het gevoel dat je onafhankelijk en voor jouw op maat gesneden advies krijgt voor dit onderwerp.

Client AOV-zzp.nl (1 van de 321 review

Van vervelend, lastig, ondoorzichtig naar helder, en prettig ontzorgd

Met Arnoud heb ik het vervelende proces van het zoeken en afsluiten van een AOV prettig doorlopen. Efficient, afspraak is afspraak, zelf de regie en advies waar nodig. En wat even niet goed ging ... dat lag niet aan AOV-zzp.nl /

 Client van AOV-zzp.n

En...je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

In het woud van AOV-verzekeringen kun je makkelijk verdwalen. Net voordat je dat gebeurt, bel je met Arnoud. En dan komt het allemaal goed ;-) Het blijft een gedoe, je moet nog steeds heel veel zaken aanleveren, maar je weet steeds precies waar je staat en wat de volgende stap is. En... niet onbelangrijk... je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

Gecommitteerd adviseur die zich werkelijk inzet voor de belangen van zijn client

Arnoud heb ik leren kennen als een gecommitteerd adviseur die zich werkelijk inzet voor de belangen van zijn client. In mijn geval ZZP-er op zoek naar een geschikte AOV. Niet alleen zijn commitment naar de client is merkbaar, maar ook zijn gedetailleerde kennis van "AOV-land". Voor mij geruststellend als ondernemer omdat mijn eigen focus op hele andere zaken ligt. Arnoud is snel in reageren, accuraat in afhandelen en betrokken bij het wel en wee van de client. Ik heb hem alleen via de Skype ontmoet, maar dat was geen belemmering in het contact. Zakelijk als nodig, persoonlijk als nodig en in ieder geval afgestemd. Ik zie met vertrouwen de komende periode tegemoet waarin hij ook veranderingen in AOV-land (en bij verzekeringsmaatschappijen) monitort en contact met mij als cllient gaat onderhouden om maatwerk afgestemd te kunnen blijven in de geleverde diens

De collega "AOV kenner" vanuit met tientallen jaren praktijk ervaring, over AOV-zzp.nl

Al meer dan 10 jaar de nummer 1 AOV Verzekeringsspecialist! En terecht. Volledig onafhankelijk en objectief! AOV-zzp.nl en Arnoud in het bijzonder, komt altijd vanuit zijn rol van Belangenbehartiger keihard op voor het belang van zijn klanten richting de verzekeraar.  Deze rol past hem goed en er is grote behoefte aan een echte AOV specialist met kennis en ervaring om de ondernemers écht goed te kunnen  helpen, zowel bij voorlichting over Preventie als bij het vergelijken en afsluiten, als later bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

In mijn carriere bij o.a. ASR, Reaal en Movir hebben we elkaar op een prettige manier steeds ontmoet, waarbij er veel onderling respect is. Ik wens veel ondernemers een Specialist met zoveel kennis en passie toe.

Arbeidsdeskundige met tientallen jaren praktijkervaring, geeft zelfs les aan collegae AOV adviseurs, over AOV-zzp.nl

Ik heb Arnoud van AOV-zzp al jaren geleden leren kennen als een gedreven en gepassioneerde ondernemer die altijd 100% voor de belangen van de klant gaat.

Onafhankelijkheid en eerlijkheid zijn voor hem een groot goed. Hij doet wat hij beloofd en kijk eens wat zijn en geweldige unieke garantie (100% niet-goed-geld-terug-garantie en laagste premiegarantie) oplevert na 13 jaar AOV verzekeringen! 

Ik heb al diverse ondernemer doorverwezen naar AOV-zzp.nl en heb dat altijd graag gedaan want het leverde altijd tevreden en ontzorgde ondernemers op! Zij gaan altijd voor het allerbeste voor de klant en dat merk je aan alles."

Wij zijn zelf lid van een Broodfonds en kennen alle opties mogelijkheden van alle online kopie-varianten, sommige opgezet als moneymaker, zonder enige kennis en ervaring en waar alle risico's risico's bij jou liggen...simpelweg te mooi om waar te zijn. Let dus op!

"Zzp’ers papegaaien elkaar klakkeloos na over bizar hoge premies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, meestal onzin, soms waarheid"

‘Zzp’ers papegaaien elkaar na over hoge premies arbeidsongeschiktheidsverzekering’

kroncrvlogo 200 110papegaai kleiner 100 100

 

Een ander punt waar veel zelfstandigen elkaar over napraten volgens AOV Specialist Wennekus van AOV-zzp.nl, zijn de hoge premies.

‘Ook dat is vaak niet gebaseerd op zelf goed onderzoek (laten) doen.’ Iedereen maakt zich er gemakkelijk vanaf en roept elkaar na.

 

Daarmee praat je recht wat krom is, neem je verantwoordelijkheid! Als je het uitgezocht hebt, dan pas neem je een beslissing om het definitief wel of niet te verzekeren. Al dan niet in combinatie met een Broodfonds.

 

arnoud pasfoto rond vierkant 150 194   npo 1 200 137

 

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus

 

Vraag nu JOUW AOV Vergelijk Rapport aan!

Wij zijn er om JOUW belangen als mede-ondernemer te vertegenwoordigen NIET die van de grote verzekeraars!

Laat anderen maar over eerlijk over ons oordelen! Beoordelingen en Ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

Arnoud Wennekus

REVIEWS

Laat anderen maar over ons oordelen : Beoordelingen van deskundigen uit hetzelfde vak!

Jeanette van Veldhuijzen

Meestgestelde vragen aan AOV-zzp.nl!

Hoe kunnen jullie in hemelsnaam zulk goed werk leveren tegen zo ongelooflijk scherp tarief??

Als we eerlijk zijn, echt heel eerlijk zijn, hebben we de eerste vier vijf jaar echt kei- en keihard moeten werken om überhaupt ook maar een karige boterham te kunnen smeren.

We hebben iedere keer weer mensen zo goed mogelijk geholpen. Heel veel liefde en aandacht gegeven en ongelooflijk ons best gedaan om elke klant iedere keer zo goed mogelijk te helpen en zijn verwachtingen te overtreffen.

Deze mensen waren dan vaak zo tevreden dat ze graag en met liefde ons aanbevolen bij andere ondernemers. En ook graag en veelvuldig reviews  gaven op Social media op LinkedIn, Facebook, Google en Ratecard.

Nadat wij ons volledig gespecialiseerd hebben op arbeidsongeschiktheids verzekeringen zijn wij daarna elke dag er beter in geworden. We weten precies wat er dient te gebeuren en in welke volgorde en welke uitleg op welk moment nodig is.

Na zoveel jaren duizenden ondernemers geholpen te hebben zijn ons DNA, onze systemen en automatisering daarop aangepast.

Dat heeft ons veel tijd, geld er energie gekost maar uiteindelijk kunnen we nu nóg meer ondernemers helpen tegen een hele schappelijke prijs en nog meer waarde leveren.

Doordat wij alle ondernemers op basis van ons ALL Inclusive Service Garantie Abonnement gedurende hele looptijd ontzorgen en helpen. En heel veel premie besparen hebben we nu uiteindelijk, na 13 jaar  een fijn belegde boterham te besmeren.

Maar wij blijven investeren in verbetering van onze dienstverlening voor jullie zelfstandige collega professionals!

Uiteindelijk kunnen we door de grotere getallen ook steeds beter condities voor onze ondernemers bedingen bij verzekeraars zoals betere voorwaarden en nog scherpere premies.

Uniek in Nederland en alléén bij AOV-zzp.nl

AOV ALL Inclusive

Laagste premiegarantie gedurende de gehele looptijd!

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

  • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én 
  • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel
Lorem Ipsum has been the industry standard dummy text ever since the when an unknown printer.

Wat zijn de DRIE MEEST KRITISCHE vragen van goed geinformeerde en kritische HBO/ WO opgeleide zelfstandig professional aan AOV-zzp.nl, voordat ze besloten met ons in zee te gaan en zeer tevreden relatie van ons kantoor te worden??

Waarom zou ik niet gewoon zelf snel een aanvraag indienen bij een verzekeraar?

GoedkoopduurwerkengedoeGoedkoop is duurkoop is een oud gezegde. In het geval van het rechtstreeks afsluiten AOV verzekering is dit anno 2019 nog steeds een waarheid als een koe! Maar waarom zou ik iemand ertussen willen hebben die ik moet betalen? Dan wordt het toch duurder?

Alleen met aandacht, tijd, vakmanschap en betrokkenheid bij de klant, kan AOV-zzp.nl samen met jou de beste oplossing voor elkaar boksen!

 

  • Wij vergelijken ALLE verzekeraars in Nederland en maken significant betere deals met verzekeraars door onze professionaliteit en onze inkoopkracht.
  • Bovendien:. U kunt niet rechtstreeks afsluiten bij verzekeraars: Zij werken voor 99% alleen met onafhankelijke specialistische tussenpersonen. dat is voor hun veel makkelijker en minder werk.

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services