Image
Image

Vraag NU jouw AOV Vergelijk Rapport aan en we ontzorgen je volledig!>>> ACTIE...vraag aan met 70 euro korting!

Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub

Ben jij zelfstandig ondernemer en ben jij er ook nog niet aan toegekomen om je inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid en ziekte?  (Wees gerust je bent niet de enige!)

 
hoofdpijn 150 100

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in het land van  AOV's (arbeids-ongeschiktheids-verzekeringen) en alle goedkoop lijkende alternatieven? (Wees gerust je bent niet de enige!)

 

Bijv. Vangnetverzekering, UWV,  Ziektewet? Zwangerschapsdekking, Het Molenfonds, Tulpenshare,  Voorzieningenbroodfonds en nog meer van deze tijdelijke uitkeer variaties op de meest bekende AOV verzekering door professionele verzekeraars? 


Er wordt vaak over verzekeraars gezegd dat ze toch niet uitkeren en daarom niet te vertrouwen zijn...  
(Wees gerust; dat is bij onze relaties 100% ONZIN gebleken)

 

 
bomen bos 15 100
"Het moet wel goed geregeld, ik wil absoluut geen gedoe als ik ziek ben zometeen en ik jarenlang premies heb betaald!"

 

Ja het kan jou ook gebeuren. Een ziekte, ongeluk, burn-out, zwangerschap, arbeidsongeschiktheid of beëindiging van uw bedrijf. De gevolgen kunnen groot zijn voor je bedrijf en je prive. 

 

Alle lasten lopen immers gewoon door. Je spaargeld gaat hard achteruit, de rekeningen stapelen zich op. En jij bent ziek en onmachtig op dat moment. Daar moet je toch niet aan denken.

 

Daarom is een AOV verzekering noodzakelijk voor de langere termijn.

 

Wij, van AOV-zzp.nl,  brengen als onafhankelijke AOV specialist en Vergelijker 100% duidelijkheid in deze ondoorzichtige brei van wereld, van soms wel heel erg mooie praatjes!

 

 Wij kennen alle AOV's Van Verzekeraars, de ouderwetse Broodfondsen en de quasi social online initiatieven met tijdelijke 24 maanden-dekking. die mee willen liften op de op zich begrijpelijke anti-verzekeraar lobby. 

 

Als je serieus bent met je AOV verzekering ben je aan het juiste adres. Wij zijn de beste! Denk je dat je elders beter ( of goedkoper) uit kan zijn? Vergeet het maar!

 

Uniek in Nederland:100% uitkeergarantie, laagste premiegarantie  en niet-goed-geld-terug-garantie

Wij regelen alles goed en wij besparen je veel tijd en geld. Bij ons heb je een 100% uitkeergarantie  (Het kwam nog niet eerder voor dat een verzekeraar bij ons met uitbetalen lastig deed, al 13 jaar lang niet!) . En ook de laagste premie garantie.

 

Wij staan altijd voor je klaar, wij staan altijd aan jouw kant. Nu, maar ook in de toekomst als je ons nodig hebt bij ziekte, in minder leuke  tijden. 

 

Maar ook als je de lotto gewonnen hebt en de verzekering wil opzeggen! Dan zijn we er ook voor je en regelen we dat snel en vakkundig. Vanzelfsprekend!

samen 2 400 141 

 

Wij regelen de beste AOV verzekering zonder kleine lettertjes... ... en jij gaat vlammen als ondernemer en mens!

Wat vinden onze zelfstandig ondernemers van AOV-ZZP.nl ? Heeft AOV-ZZP.nl de rust gebracht en alles goed geregeld?

mooiplaatsjesunset8 spiegelGoed verzekerd zijn tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid geeft rust in je hoofd en laat je een betere vader of moeder, partner én slimmere ondernemer zijn, laat ons jouw rust creëren!  

Niet zomaar klakkeloos bij de eerste de beste verzekeraar onderbrengen, doorzetter, gaat voor goud

Als zelfstandige, leek het me toch wel belangrijk om een AOV te hebben. Ik kwam terecht bij Arnoud van AOV ZZP en heb nu een geschikte AOV. Hij heeft me super door het hele traject geholpen en gaf niet op toen de eerste verzekeringsmaatschappij nee zei. Hij nam ook alle tijd om de details goed uit te leggen en wat de verschillen waren voor de verschillende verzekeringen. Als je op zoek bent naar ene geschikte AOV, dan kan ik Arnoud van harte aanbevelen..

Duidelijk, helder transparant waardevol

Ik ben zeer professioneel geholpen met het vinden van de juiste AOV verzekering, met telefonisch uitleg van de verschillende mogelijkheden en de impact van de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontving ik een duidelijk rapport met de mogelijkheden beschreven, wat het kiezen van de juiste oplossing eenvoudig en transparant maakt. Ik Krijg hierdoor het gevoel dat je onafhankelijk en voor jouw op maat gesneden advies krijgt voor dit onderwerp.

Client AOV-zzp.nl (1 van de 321 review

De collega "AOV kenner" vanuit met tientallen jaren praktijk ervaring, over AOV-zzp.nl

Al meer dan 10 jaar de nummer 1 AOV Verzekeringsspecialist! En terecht. Volledig onafhankelijk en objectief! AOV-zzp.nl en Arnoud in het bijzonder, komt altijd vanuit zijn rol van Belangenbehartiger keihard op voor het belang van zijn klanten richting de verzekeraar.  Deze rol past hem goed en er is grote behoefte aan een echte AOV specialist met kennis en ervaring om de ondernemers écht goed te kunnen  helpen, zowel bij voorlichting over Preventie als bij het vergelijken en afsluiten, als later bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.


In mijn carriere bij o.a. ASR, Reaal en Movir hebben we elkaar op een prettige manier steeds ontmoet, waarbij er veel onderling respect is. Ik wens veel ondernemers een Specialist met zoveel kennis en passie toe.

 
0
Views op onze website www.aov-zzp.nl/Social Media/ Blogs/Magazine
0
Ondernemers gesproken over Ziekte Arbeidsongeschiktheid en Solidariteits Fonds ZZP Pro
0
Jaar de onbetwiste nummer 1 AOV Specialist voor Zelfstandig Ondernemers!

Vraag NU jouw AOV Vergelijk Rapport aan en we ontzorgen je volledig!VRAAG NU AAN met 70 euro korting

Duidelijke taal, antwoorden en toelichtingen, zo verhelderend (h)eerlijk

Duidelijke antwoorden en toelichtingen van AOV-zzp.nl  gekregen op mijn vragen waardoor ik relatief eenvoudig de diverse keuzes heb kunnen maken in mijn (belangrijkste) verzekering. Het verloop van mijn aanvraag bij de verzekeraar verliep bijzonder soepel, waarbij AOV-ZZP (Arnoud) de helicopterview hield en zich hierbij proactief opstelt heeft.

Van vervelend, lastig, ondoorzichtig naar helder, en prettig ontzorgd

Met Arnoud heb ik het vervelende proces van het zoeken en afsluiten van een AOV prettig doorlopen. Efficient, afspraak is afspraak, zelf de regie en advies waar nodig. En wat even niet goed ging ... dat lag niet aan AOV-zzp.nl /

 Client van AOV-zzp.n

Arbeidsdeskundige met tientallen jaren praktijkervaring, geeft zelfs les aan collegae AOV adviseurs, over AOV-zzp.nl

Ik heb Arnoud van AOV-zzp al jaren geleden leren kennen als een gedreven en gepassioneerde ondernemer die altijd 100% voor de belangen van de klant gaat.

Onafhankelijkheid en eerlijkheid zijn voor hem een groot goed. Hij doet wat hij beloofd en kijk eens wat zijn en geweldige unieke garantie (100% niet-goed-geld-terug-garantie en laagste premiegarantie) oplevert na 13 jaar AOV verzekeringen! 

Ik heb al diverse ondernemer doorverwezen naar AOV-zzp.nl en heb dat altijd graag gedaan want het leverde altijd tevreden en ontzorgde ondernemers op! Zij gaan altijd voor het allerbeste voor de klant en dat merk je aan alles."

Direct Aanvragen voor € 295,-, claim op tijd je 70 euro korting!

(Vergeet niet je agenda-afspraak te maken, de link verschijnt na het verzenden!)

Als een sneltrein...

“Nadat ik zelf een knoop had doorgehakt over het afsluiten vaneen AOV heeft Arnoud Wennekus mij zeer adequaat geadviseerd.Het bemiddelingstraject verliep als een sneltrein. Binnen een kortedoorlooptijd was alles geregeld”.

En...je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

In het woud van AOV-verzekeringen kun je makkelijk verdwalen. Net voordat je dat gebeurt, bel je met Arnoud. En dan komt het allemaal goed ;-) Het blijft een gedoe, je moet nog steeds heel veel zaken aanleveren, maar je weet steeds precies waar je staat en wat de volgende stap is. En... niet onbelangrijk... je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

En...je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

In het woud van AOV-verzekeringen kun je makkelijk verdwalen. Net voordat je dat gebeurt, bel je met Arnoud. En dan komt het allemaal goed ;-) Het blijft een gedoe, je moet nog steeds heel veel zaken aanleveren, maar je weet steeds precies waar je staat en wat de volgende stap is. En... niet onbelangrijk... je weet zeker dat je de beste deal te pakken hebt

Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt

Arnoud heeft me enorm geholpen bij het afsluiten van de juiste AOV verzekering. Het proces is volledig uitgewerkt en geeft je veel duidelijkheid in de diverse mogelijkheden om het risico van uitval te verzekeren. Je kunt heel duidelijk je eigen wensen en eisen aangeven waarna Arnoud de juiste match maakt met de aanbieders. Je krijgt een duidelijk overzicht met bovenaan de aanbieder die procentueel het meest matched. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt, je krijgt echt waarde voor je geld. Arnoud, ik wil je bedanken voor je begeleiding

Image

Al meer dan 10 jaar de nummer één AOV Specialist!

Ontdek hoe wij jou volledig ontzorgen, helpen en begeleiden...vanaf het moment dat je voor ons kiest, tot je uiteindelijk stopt met ondernemen! Wij zijn er om JOUW belangen als mede-ondernemer te vertegenwoordigen NIET die van de grote verzekeraars!

Laat anderen maar over eerlijk over ons oordelen! Beoordelingen en Ervaringen van Ondernemers over AOV-zzp.nl (500+)

500 + REVIEWS!!!

Laat anderen maar over ons oordelen : Beoordelingen van deskundigen uit hetzelfde vak!

"Zzp’ers papegaaien elkaar klakkeloos na over bizar hoge premies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, meestal onzin, soms waarheid"

‘Zzp’ers papegaaien elkaar na over hoge premies arbeidsongeschiktheidsverzekering’

kroncrvlogo 200 110papegaai kleiner 100 100

 

Een ander punt waar veel zelfstandigen elkaar over napraten volgens AOV Specialist Wennekus van AOV-zzp.nl, zijn de hoge premies.

‘Ook dat is vaak niet gebaseerd op zelf goed onderzoek (laten) doen.’ Iedereen maakt zich er gemakkelijk vanaf en roept elkaar na.

 

Daarmee praat je recht wat krom is, neem je verantwoordelijkheid! Als je het uitgezocht hebt, dan pas neem je een beslissing om het definitief wel of niet te verzekeren. Al dan niet in combinatie met een Broodfonds.

 

arnoud pasfoto rond vierkant 150 194   npo 1 200 137

 

Interview TV programma De Monitor - KRO-NCRV met AOV Specialist Arnoud Wennekus

 

 

 

Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub
Verplicht veld, invullen aub

Wat zijn de DRIE MEEST KRITISCHE vragen van goed geinformeerde en kritische HBO/ WO opgeleide zelfstandig professional aan AOV-zzp.nl, voordat ze besloten met ons in zee te gaan en zeer tevreden relatie van ons kantoor te worden??

Waarom zou ik niet gewoon zelf snel een aanvraag indienen bij een verzekeraar?

GoedkoopduurwerkengedoeGoedkoop is duurkoop is een oud gezegde. In het geval van het rechtstreeks afsluiten AOV verzekering is dit anno 2019 nog steeds een waarheid als een koe! Maar waarom zou ik iemand ertussen willen hebben die ik moet betalen? Dan wordt het toch duurder?

Alleen met aandacht, tijd, vakmanschap en betrokkenheid bij de klant, kan AOV-zzp.nl samen met jou de beste oplossing voor elkaar boksen!

 

  • Wij vergelijken ALLE verzekeraars in Nederland en maken significant betere deals met verzekeraars door onze professionaliteit en onze inkoopkracht.
  • Bovendien:. U kunt niet rechtstreeks afsluiten bij verzekeraars: Zij werken voor 99% alleen met onafhankelijke specialistische tussenpersonen. dat is voor hun veel makkelijker en minder werk.

Uniek in Nederland en alléén bij AOV-zzp.nl

AOV ALL Inclusive

Laagste premiegarantie gedurende de gehele looptijd!

Goed Geregeld bij het AOV ZZP's Inkomens Zekerheids Collectief

AOV ZZP kent een hoge tevredenheidsscore: Maar liefst 89% van onze relaties beveelt AOV ZZP graag aan. Het gemiddelde cijfers dat ons wordt toegekend is een 9,3.

Ons inmiddels Persoonlijk AOV Vergelijk Rapport kent unieke garanties, zodat je geen enkel risico loopt als je met ons in zee gaat:

  • 100% niet-goed-geld-terug-garantie én 
  • Laagste premiegarantie, zo betaal je nooit teveel
arnoud-350-239.jpg

Volg Arnoud

Even voorstellen.

Arnoud Wennekus is de oprichter en medeeigenaar van aov-zzp.nl. 

Zijn Missie:Zoveel mogelijk  ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Door deze passie is Arnoud dè specialist als het gaat om AOV en is op de hoogte van alles wat er speelt in zijn branche.

AOV-zzp.nl is inmiddels uitgegroeid tot een gezond en snel groeiend bedrijf met een team van enthousiaste specialisten.

Trots!

Een 9,3 scoren uit meer dan 280 beoordelingen zegt denk ik iets over de kwaliteit die we als team graag willen leveren aan al onze klanten en daar zijn we trots op! Lees hier zomaar een paar van de honderden quotes van relaties over onze dienstverlening?

Arnoud Wennekus (Eigenaar aov-zzp.nl)
Edit Page

Deze website is  SSL beveiligd 

©2019 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services