logo-groot1.png
logo-groot1.png

Dé AOV Specialist

Voor de zelfstandig professional

> Uniek aanbod: Gratis en vrijblijvend intakegesprek!   Kies hier zelf het tijdstip wat je het beste past en ik bel je terug!

-Na ruim -1000 (!) - AOV Adviezen en evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, enige duizenden ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn.Ook zijn wij Broodfonds fan en lid.

De Waardering die wij krijgen van onze Hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons Advies werk is ongekend hoog:

  • -360+ aanbevelingen
  • -Meer dan 120 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel 
  • -een gemiddelde score van -9,3- en een
  • -aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!

AOV-ZZP.nl is een moderne, transparante en professionele financiële dienstverlener een met een duidelijke doelstelling. Wij behartigen uw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij. 

 

Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. 

 Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers). 

AOV-ZZP.nl werkt op dit moment met 7 advieurs landelijk, om ZZP-ers  en ondernemers te voorzien van advies op het gebied van Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor de zelfstandig ondernemer.

Maatschappelijk betrokken: AOV-ZZP.nl  en Arnoud Wennekus steunen KiKa en zijn partner in Samen voor Nieuwegein. Ook in 2018 hebben wij weer onze belangeloze maar waardevollebijdrage geleverd aan diverse goede doelen.Ook sponsoren zij plaatselijk voetbalclub Geinoord in het bijzonder.

Missie:Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

Werkwijze

Leesbaar formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus pagina 1

Leesbaar  formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus, pagina 2

Werkwijze

Door middel van persoonlijke dienstverlening, samen met de klant de behoeftes m.b.t. het verzekeren van inkomen bij ziekte en ongeval ontdekken, en duidelijkheid scheppen in de wereld van verzekeringen, op een heldere en kostentransparante manier. 

Waarom AOV ZZP en waarom deze missie?

 Gecheckt door Advieskeuze.nl 

Advieskeuze.nl hecht veel waarde aan betrouwbare informatie. Onze gecheckt-stempel is de manier om dit te garanderen. Als het "gecheckt door Advieskeuze.nl"-logo bij het zoekresultaat staat, dan zijn alle belangrijke gegevens gecontroleerd.

Wij controleren of de gegevens van het kantoor nog actueel zijn. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier met het kantoor in contact kan komen en dat bijvoorbeeld de genoemde tarieven kloppen.

Wat is er gecontroleerd?
Alle tariefinformatie
Dienstverleningsdocument
Openingstijden
Website
KVK registratie

Bedrijfsgegevens

aov-zzp.nl is onderdeel van: 
Tune Financial Planning

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Rode gebouw waarop "Zuidstede" staat
Zadelstede 10  | De Pionier (4e verdieping nr. 5)

3431 JZ NIEUWEGEIN

030 - 6 30 88 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AFM vergunning: 12002591
KIFID Klachteninstituut: 300.000439

Deze website is  SSL beveiligd 

©2018 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services