fbpx
Image
Image

Dalend aantal AOV verzekeringen door onzekerheid verplichte AOV

Ziekteverzuim blijft oplopen
De markt voor ziekteverzuim groeide in 2019 met 5,2 procent. Dat is minder hard dan een jaar eerder (7,9%). Voor de gemiddelde premie is de schadelast een belangrijke factor. Het ziekteverzuim in heel Nederland bedroeg in 2019 4,3 procent. De stijgende lijn in het ziekteverzuimpercentage lijkt volgens de onderzoekers op korte termijn niet te wijzigen.

Bron: VB

 AOV regelen zelfstandig professional

Reactie Redactie AOV-ZZP.nl:

Het aantal nieuwe AOV verzekeringen stagneert mede door de onzekerheid die commissie Borstlap en de politiek creeert omtrent de wel of niet verplichte AOV en hoe die er dan uit zou komen te zien. Of dit alles ook doorgang gaat vinden is allemaal maar zeer de vraag. Immers de tegenstellingen die er politiek zijn, zijn nog steeds dezelfde. Vervolgens komen er verkiezingen aan waarbij er een machtsvaccuum kan ontstaan doordar er meerdere vele kleinere politieke partijen met ongeveer even grote aanhang komen. Zodat het lastig wordt, lastige beslissingen te maken.

Het lijkt daardoor nu al zeer lastig om beslissingen die dermate discutabel en ongewenst en ongewild zijn bij bepaalde partijen erdoor te kunnen krijgen. In Nederland Polderland worden dergelijke lastige beslissingen natuurlijk liever , goed gewogen genomen en breed gedragen gesteund. 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page