fbpx
Image
Image

Movir vervangt starterskorting door aanvangskorting verhoogt en wijzigt AOV premies

“Door deze premie-aanpassing wordt een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor deze ondernemers betaalbaarder”, aldus Van Drunen.
Verzekeringen voor tandartsen uitgebreidBinnen het pakket van tandartsverzekeringen heeft Movir het aanbod verbreed. Jonge en pas afgestudeerde tandartsen met een eigen praktijk kunnen nu bij Movir een verzekering afsluiten. De voorwaarden hierbij zijn: de tandarts is jonger dan 40 jaar en hij/zij moet binnen twee jaar na afstuderen de verzekering hebben aangevraagd. Waar voorheen alleen een verzekering mogelijk was voor tandartsen die waren aangesloten waren bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), kunnen nu ook tandartsen een verzekering aanvragen die lid zijn van de Associatie Nederlandse Tandartsen

Arnoud Wennekus: Movir is duidelijk in beweging. Soepel & Zeker geeft andere issues we zien ook een daadwerkelijke andere medische acceptatievoor dit product. Van origine  is de Soepel & Zeker foelgrep natuurlijk juist niet hun doelgroep waar ze ervaring mee hebben. Aanvangskorting en de afschaffing van de medische keuring is wat Delta Lloyd al kent. Ook deze fusie dat houdt ze bezig. Er zullen zekjer meer aanpasingen gaan volgen!

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page