fbpx
Image
Image

AOV Specialist essentieel in keuzeproces ZZP'er wel of geen AOV

"Na het afsluiten van een AOV wordt er vaak niet meer naar omgekeken, omdat men liever niet bezig is met het risico op arbeidsongeschiktheid. Een update van de AOV wordt niet snel overwogen."

Arnoud Wennekus (AOV Specialist bij AOV-zzp.nl : Tja daarom ontzorgen wij en besparen wij onze ondernemers gedurende de gehele looptijd PROactief!)

Wat zijn de ervaren drempels en hoe zijn die weg te nemen?

Kantar: "De ervaren drempels zijn legio en vereisen behoorlijk wat inspanning om weggenomen te worden. Het risicobewustzijn moeten worden verhoogd bijvoorbeeld bij de eerdergenoemde life events en momenta. De prijsperceptie is het grootste obstakel. Kennis vergroten over aftrekbaarheid, mogelijke keuzes, een goede kosten-baten analyse is noodzakelijk. Een financieel adviseur is een belangrijk persoon om een goede kosten-baten analyse te realiseren. Veronderstelde ingewikkeldheid van het product moet niet worden gebagatelliseerd, maar erkend worden en daarmee het belang van een onafhankelijk financieel adviseur. Algeheel wantrouwen ten opzichte van verzekeraars en financieel adviseurs. Dit wantrouwen en slechte imago zijn niet zomaar weg te nemen. Goede ervaringen van mensen met een AOV helpen wel bij het nuanceren van het beeld. De keuzevrijheid in het aangaan van een AOV zorgt voor individuele afwegingen. Enkele ZZP’ers spreken zich uit voor het verplicht stellen van een AOV, maar dat wordt niet breed gedragen."

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page