fbpx
Image
Image

Eindelijk vernieuwingen in de AOV wereld aanstaande?

Keuzevrijheid
Ook Weurdings collega-directeur Harold Herbert schoof aan bij de gesprekken. Hij vertelt dat ongeveer de helft van de zzp'ers geen AOV heeft. "Dat hoeft geen probleem te zijn omdat niet iedereen een verzekering nodig heeft. Ook zijn er vangnetregelingen voor diegenen die – bijvoorbeeld om medische redenen – lastig een verzekering kunnen krijgen. Aan de andere kant horen we ook geluiden dat de AOV duur is. En dat het aanbod niet altijd aansluit bij de behoefte. Om de breed gewenste keuzevrijheid voor zelfstandigen te kunnen handhaven, is het onze maatschappelijke taak om te zorgen voor een optimaal toegankelijk aanbod dat aansluit bij de wensen van klanten."

Het Verbond krijgt veel oplossingsrichtingen te horen en zegt daarmee aan de slag te gaan. Maar concrete ideeën borrelen nog niet meteen op tijdens de bijeenkomsten, blijkt als Weurding zijn collega Herbert vraagt wat het Verbond nu gaat doen. Herbert: "Wij zijn verantwoordelijk voor een voor klanten optimaal functionerende markt. Het is dan ook onze taak om de waardevolle input om te zetten in concrete verbetervoorstellen."

Redactie www.aov-zzp.nl

Nu de politiek geen aanstalten lijkt te maken om een verplichte verzekering sinds 2004 opnieuw in het leven te roepen, hebben de verzekeraars het signaal gekregen en opgepikt om de Aov voor zwaardere beroepen en oudere mensen toegankelijker en betaalbaarder te maken. We zijn heel benieuwd of er iets baanbrekends gaat gebeuren. Er is al jaren veel te weinig vernieuwingen in de statische ouderwetse Aov verzekeringswereld.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page