fbpx
Image
Image

Algemeen

Betekenisvol werk om andere ondernemers echt goed te kunnen helpen met AOV verzekeringen

Zo trots betekenisvol werk voor ondernemers met aandacht en kwaliteit te kunnen doen!

pasfoto ar

Laat sommige anderen dan maar zo goedkoop mogelijk snel raffelwerk doen.

Wij gaan te allen tijde voor Persoonlijk, Onafhankelijk & Zorgvuldig. En als enige al 13 jaar onze Niet-goed-geld-terug-garantie en laagste premiegarantie.

Wij helpen met liefde en aandacht.


Wij helpen vaak #ondernemers die bij maatschappijen en collega-adviseurs elders buiten de boot vallen door soms onkunde/gebrek aan ervaring en soms desinteresse. Maar we blijven het doen, ook al is het veel meer werk en veel lastiger... #starters #onafhankelijk #uwv #aov

 Lees hier meer dan 500 goudeerlijke REVIEWS!Trots betekenisvol werk te doen 550 378

 

AOV Verzekering ZZP Specialist Nederland

Aov-zzp.nl is dé onafhankelijke AOV Specialist: Aov Advies, Aov Vergelijk en het afsluiten van uw AOV verzekering voor zelfstandigen en dient uitsluitend úw belangen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering nog niet geregeld, maar u wilt wel zekerheid over uw financiële positie als u arbeidsongeschikt wordt?Ieder jaar wordt een groot aantal zelfstandigen door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt. AOV Verzekering nog niet geregeld? Weet u dan dat u geen recht heeft op een uitkering van de overheid? Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert u zich als zelfstandige tegen alle arbeidsongeschiktheidsrisico's.

Een passende verzekering zorgt voor vertrouwen in de toekomst. Uw eigen vermogen, de continuïteit van uw onderneming en persoonlijke situatie blijven gewaarborgd. Goed advies is daarbij broodnodig.

Wij helpen zelfstandig ondernemers de beste en de voordeligste AOV Verzekering te vergelijken en af te sluiten uit alle aanbieders.

Wij hebben zeer korte lijnen, zijn innovatief, eerlijk en integer, open en transparant. Wij adviseerden al AOV verzekeringen in 2008 zónder provisie voordat dit uiteindelijk werd opgelegd door de overheid. Wij vergelijken op onafhankelijke individuele wijze alle AOV Verzekeringen op de Nederlandse markt.

U krijgt te allen tijde onafhankelijk en persoonlijk individueel advies, alleen úw belang telt. Wij achten het onze taak om u de verschillen tussen alle verschillende aanbieders duidelijk te maken zodat u daarmee de juiste keuze kan maken. Zo kunt u natuurlijk ook besluiten om u uiteindelijk niet te verzekeren...

Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide kwalitatieve onafhankelijke dienstverlening aan HBO en WO

 

10% extra korting:  40% Collectieve korting via AOV ZZP's InkomensZekerheid Collectief 

 

Deze drie keiharde garanties biedt AOV ZZP  wanneer u ons inschakelt voor uw Persoonlijk AOV Adviesrapport:

 • Kwaliteitsgarantie op ons Persoonlijk AOV Advies Rapport (niet goed geld terug).
 • Wij garanderen de voordeligste premie: zo betaalt u nooit teveel.
 • Ook na afsluiten van de verzekering garanderen wij service: (als het nodig is vechten wij samen met u een robbertje met de verzekeraar, wij behartigen immers uw belangen u bent tenslotte onze klant!)
 • Kwalitatief advies, onafhankelijkheid en transparantie staan bij ons voorop. 

 

Waarom AOV ZZP als AOV Specialist totaal anders is dan andere aanbieders ...

 

 • Wij zijn puur AOV Specialist en doen niets anders dan AOV en werkten al in 2008, ver voor het provisieverbod van 01-01-2013, zonder provisie.
 • Wij zijn de onafhankelijke belangenbehartiger van jou als ondernemer, je advocaat je adviseur in goede en slechte tijden
 • Wij zijn totaal onafhankelijk en doen zaken met alle AOV aanbieders in Nederland
 • Wij vechten altijd voor jouw belang, jouw belang is altijd ook ons belang ! Wij zijn écht en oprecht geïnteresseerd in jou als relatie en in jouw onderneming
 • Wij geven elke relatie wat hij of zij nodig heeft en dat is niet altijd wat er van ons in eerste instantie gevraagd wordt...
 • Wij doen (daarom) alleen AOV met Advies
 • Wij hebben honderden tevreden relaties die dit openbaar uitspreken op linkedin en in klanttevredenheidsonderzoeken  

AOV-ZZP.nl omarmt de 6 O's:

Oplossingsgericht, open, opgeruimd, oprecht, ondersteunend, oog hebbend voor. Onze adviseurs beschikken over empathie, discipline, passie!, assertiviteit en helicopterview.

Als onafhankelijk AOV Vergelijker vergelijken wij o.a. de AOV verzekeringen van volgende verzekeraars

  

     
     
     
     

>Uniek aanbod: Gratis en vrijblijvend intakegesprek!  >Kies hier zelf het tijdstip wat je het beste past en ik bel je terug.

 -Na ruim -3000 (!) - AOV Vergelijkingen evenzovele AOV Advies Rapporten te hebben uitgewerkt en uitgebracht, enige duizenden ondernemers uitgebreid te hebben besproken en honderden AOV's te hebben afgesloten sinds 2008 durven wij wel te zeggen dat wij de AOV specialist van Nederland zijn. 

Op het gebied van Arbeidsongeschiktheids verzekeringen voor ondernemers in Nederland zijn aan het Pionieren sinds 2006 pionier.Ook waren wj Broodfonds fan en lid, maar nu hebben wij iets veel beters namelijk de Samen Sterk Flexibele Spaar AOV.

De enorme waardering die wij krijgen van onze hoogopgeleide ondernemers over onze Service & Dienstverlening en ons werk maakt ons dankbaar en tevreden:

 • 500+ aanbevelingen
 • Meer dan 120 (!) -linkedin recommandaties (zie hieronder in dit Linkedin profiel 
 • Een gemiddelde score van -9,3- en een
 • Aanbevelingsgraad van -89% -hebben wij een uniek hoge score in de verzekeringsmarkt!

   


Wil je ons Team even bekijken voorstel?


De  AOV ZZP en Broodfonds Specialist AOV-ZZP.nl is jouw belangenbehartiger met een eigen geluid: 


---> Wij behartigen altijd jouw belangen en niet die van de verzekeringsmaatschappij!


Onlangs werd in de NPO serie Ons Goeie geld van Omroep WNL ( 2017) een prachtige documentaire uitgezonden over de oprichters van AOV-zzp.nl. 

Verder zijn er diverse artikelen in het AD verschenen en in de ondernemerskrant verschenen (zie AOV-ZZP.nl in de Pers). 

Maatschappelijk betrokken: AOV-ZZP.nl en Arnoud Wennekus steunen KiKa en zijn partner in Samen voor Nieuwegein. Ook in 2018 hebben wij weer onze belangeloze maar waardevollebijdrage geleverd aan diverse goede doelen.Ook sponsoren zij plaatselijk voetbalclub Geinoord in het bijzonder.

Missie: Zoveel mogelijk (kleine) ondernemers helpen zich betaalbaar te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, zodat ze onbezorgd kunnen ondernemen!

 

 

Leesbaar formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus pagina 1

 

Leesbaar  formaat artikel Vakpers Arnoud Wennekus, pagina 2

 


Werkwijze

Door middel van persoonlijke dienstverlening, samen met de klant de behoeftes m.b.t. het verzekeren van inkomen bij ziekte en ongeval ontdekken, en duidelijkheid scheppen in de wereld van verzekeringen, op een heldere en kostentransparante manier. 

Waarom AOV ZZP en waarom deze missie?

AOV Specialist AOV-zzp.nl Gecheckt door Advieskeuze.nl  AFM en Kifid

Advieskeuze.nl hecht veel waarde aan betrouwbare informatie. Onze gecheckt-stempel is de manier om dit te garanderen. Als het "gecheckt door Advieskeuze.nl"-logo bij het zoekresultaat staat, dan zijn alle belangrijke gegevens gecontroleerd.

Wij controleren of de gegevens van het kantoor nog actueel zijn. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier met het kantoor in contact kan komen en dat bijvoorbeeld de genoemde tarieven kloppen.

Belangrijke Websites

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page