fbpx
Image
Image

Het kan dus voorkomen dat je besluit om (tijdelijk) te stoppen met ondernemen. Het is op een AOV verzekering gelukkig mogelijk om deze verzekering een bepaalde tijd te laten doorlopen, zonder dat er sprake is van dekking. Denk hierbij aan een ondernemer die voor een bepaalde tijd een sabbatical neemt en even geen belang heeft bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

 

Wat ook steeds meer voorkomt tegenwoordig (2020) : Ondernemers die soms een klus in loondienst doen, en soms als zelfstandige. een meer hybride vorm dus. De meeste verzekeraars bieden tegenwoordig verzekeraars een ‘sluimerdekking’ aan. Dit houdt in dat je voor de AOV tijdens deze periode een lagere premie betaalt (circa 25%). Van deze dekking kan je maximaal een jaar gebruik maken. Je bent dan somns wel en soms niet verzekerd. Ja je leest het goed!

Sluimerdekking of sluimerregeling bij De Amersfoortse AOV

De sluimerdekking van De Amersfoortse: gedurende maximaal 1 jaar bij tijdelijk stoppen of tijdelijk in loondienst

Sluimerdekking of sluimerregeling bij De Goudse AOV 

 De sluimerdekking van De Goudse : gedurende maximaal 1 jaar als gevolg van ophouden uitoefenen op polis vermelde beroep anders dan ao.

 

Sluimerdekking sluimerregeling bij  Movir AOV: Langlopend  en Soepel & Zeker

 De sluimerdekking van Movir Langlopend : 

De verzekering kan gedurende maximaal 1 jaar worden opgeschort in geval van een sabbatical of opleiding of het beëindigen van de huidige en opstarten van een nieuwe onderneming. Als de verzekerde in de periode dat de dekking is opgeschort arbeidsongeschikt wordt, zal Movir na het verstrijken van de eigenrisicotermijn – die ingaat op de datum dat de dekking weer in kracht wordt hersteld – tot uitkering overgaan indien en voor zover de arbeidsongeschiktheid conform de voorwaarden van verzekering recht op uitkering geeft.

De sluimerdekking van Movir Soepel & Zeker:

De verzekering kan gedurende maximaal 1 jaar worden opgeschort in geval van een sabbatical of opleiding of het  beëindigen van de huidige en opstarten van een nieuwe onderneming. Als de verzekerde in de periode dat de dekking is opgeschort arbeidsongeschikt wordt, zal Movir na het verstrijken van de eigenrisicotermijn – die ingaat op de datum dat de dekking weer in kracht wordt hersteld – tot uitkering overgaan indien en voor zover de arbeidsongeschiktheid conform de voorwaarden van verzekering recht op uitkering geeft.

Sluimerdekking sluimerregeling bij  Aegon AOV

 De sluimerdekking van Aegon: gedurende maximaal 1 jaar als gevolg van ophouden uitoefenen op polis vermelde beroep anders dan ao.

Sluimerdekking sluimerregeling bij  Reaal AOV

 De sluimerdekking van Reaal

Sluimerdekking sluimerregeling bij Delta Lloyd

 De sluimerdekking van Delta Lloyd: gedurende maximaal 1 jaar als gevolg van ophouden uitoefenen op polis vermelde beroep anders dan ao.

 Sluimerdekking bij TAF

 De sluimerdekking van TAF: Er is geen sluimerdekking mogelijk bij TAF

 

 

 

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2023 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page