fbpx
Image
Image

Ik ben startend ondernemer moet ik ook een AOV verzekering afsluiten?

Als (startend) ondernemer moet je natuurlijk ook een AOV verzekering hebben tenslotte ben je ondernemer en ben je niet meer verplicht verzekerd via de werkgever en het UWV.

Wel is het voor de startend ondernemer vaak lastiger om een AOV af te sluiten om een aantal diverse redenen.

-Je bedrijf is nog niet opgebouwd dus de premie is lastiger op te brengen.
-Een AOV verzekering een verzekering die de inkomstenderving die je ondervindt ten gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid opvangt. Je moet dus wel al inkomen verdienen of gaan verdienen om deze verzekering te kunnen sluiten.  

Gelukkig zijn daar allerlei mogelijkheden om deze eerste periode goed verzekerd en voordelig verzekerd en onbezorgd aan te vangen.
Het is aan ons om samen met u om aannemelijk te maken hoe u en op welke manier u als ondernemer met u kwalitieen en opleiding uw inkomen gaat verdienen. Komt altijd goed!

Starters AOV, Instap AOV en Aanvangs Kortingen

Ook zijn er aanvangs- en startersregelingen die de premie in de eerste jaren veel aangenamer maken. Je kan ervoor kiezen met een hele lage premie beginnen om goed en voordelig te kunnen starten. Ben je lid van een bepaalde beroepsgroep horen wij dat graag, ook dat kan u in premie en voorwaarden soms behoorlijk schelen.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page