fbpx
Image
Image

Generali kleinGenerali is sinds 1 januari 2013 een samenwerking aangegaan met Best Doctors. Best Doctors beschikt over een internationaal bestand van medisch specialisten die door hun collega’s zijn verkozen als de besten op hun vakgebied. Best Doctors levert uitgebreid, patiëntgericht en deskundig advies. Generali geeft haar AOV-verzekerden, hun gezinsleden en hun artsen daarmee de gelegenheid om met de informatie van Best Doctors de juiste keuzes te maken.

Wat doet Best Doctors?
De AOV-relaties én hun gezinsleden kunnen via Best Doctors een second opinion krijgen over een eerder gestelde diagnose en/of behandeling. Dit traject neemt gemiddeld zo’n 6 tot 8 weken in beslag.
Ook kan u een beroep doen op Best Doctors als er geen twijfel is over de diagnose, maar zij gerichte vragen hebben over hun aandoening en/of hun behandeling. Zij krijgen dan gemiddeld binnen 5 tot 7 dagen antwoord op hun vragen.

Hoe werkt het?
Voor een second opinion via Best Doctors moet er onderzoek gedaan zijn in het ziekenhuis. Het kan gaan om rugpijn of sportblessures, maar ook om chronische aandoeningen en levensbedreigende ziektes. Best Doctors bekijkt de resultaten opnieuw en vormt een second opinion.

Als er geen twijfel is over de gestelde diagnose, maar uw relatie concrete vragen heeft over zijn aandoening of behandeling, kan hij ook contact opnemen met Best Doctors. Een verpleegkundige brengt dan samen met hem zijn vragen in kaart en legt deze voor aan de meest geschikte specialist van Best Doctors. Voor deze dienst is het opvragen van medische dossiers niet nodig.


Deze website is  SSL beveiligd 

©2020 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo! Welkom ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals?

WhatsApp Service
Close and go back to page