fbpx
Image
Image

ASR komt met Ditzo zorgpolis

asrklein

Ditzo gaat eind dit jaar ook een ziektekostenverzekering aanbieden. Het nieuwe product is volgens de internetverzekeraar van ASR op verzoek van klanten ontwikkeld. Ditzo belooft onder meer directe online acceptatie en continue telefonische bereikbaarheid.

"Onze aanpak is enthousiast ontvangen door consumenten. Op verzoek van onze klanten hebben we dan ook een nieuw product ontwikkeld: de Ditzo Zorgverzekering. Een verzekering waarin persoonlijke en oprechte aandacht centraal staat, en je géén last hebt van afspraken tussen zorgverzekeraars en zorgverleners of beperkte openingstijden."

De polis biedt vrije keuze van zorgverlener en "dat allemaal tegen één van de laagste premies van Nederland", belooft Ditzo. "Als er iets met je gebeurt wil je niet afhankelijk zijn van afspraken tussen je zorgverzekeraar en zorgverleners."
Naast de basispolis komen er drie aanvullende verzekeringen: ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. Parallel daaraan worden ook drie tandartspolissen aangeboden: TandGoed, TandBeter, TandBest. Risicodrager voor de polissen is ASR.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page