fbpx
Image
Image

ZZP’er en zelfstandige kleine ondernemer wil goedkope  premie AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) De economische teruggang is voor bijna de helft van de ZZP’ers , kleine ondernemers een extra argument om zich tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren. De kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn belangrijke lasten immers.

Het merendeel heeft hier maximaal 200 euro per maand voor over. Dit blijkt uit onderzoek van Nationale-Nederlanden. ZZP’ers merken tot nu toe weinig niet al te veel van  tegenvallende economische ontwikkelingen.Toch  hebben ze meer behoefte dan voorheen aan zekerheid.

Tweederde van de ZZP’ers heeft namelijk helemaal geen financiële bescherming geregeld bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is bij de zelfstandigen nog steeds een heet hangzijzer.De economische neergang is voor bijna de helft van deze onverzekerde ondernemers echter een stimulans om zich wel hiertegen te verzekeren, zo geven ze aan in het onderzoek. Kennelijk wordt de ZZP-er geconfronteerd met de neergang, en realiseert ie zich dat deze omstandigheden zich ook kunnen voordoen, als hij ziek wordt.Bron: Accountancy Nieuws

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page