fbpx
Image
Image

FNV Bondgenoten en Abvakabo vinden dat de pensioenrechten die mensen tot nu toe hebben opgebouwd goed beschermd moeten worden en dat mensen een zo groot mogelijke zekerheid moeten hebben over de hoogte van hun pensioen.Minister Henk Kamp (Sociale Zaken) liet vrijdag weten dat de vakbeweging wat hem betreft nog de tijd mag nemen om uit deze kwestie te komen. Het gaat maandag om de reguliere tweewekelijkse vergadering van de federatieraad en het pensioenakkoord is dan een van de vergaderpunten. Naar verwachting worden nog geen knopen doorgehakt.

Zeven cao-onderhandelaars van FNV Bondgenoten en Abvakabo hebben druk op de ketel gezet door het schrijven van een brief waarin staat dat wat hen betreft de stekker uit de onderhandelingen met het kabinet kan worden getrokken.Wat het CNV betreft is de stekker uit de onderhandelingen trekken geen verstandige optie, aldus maandag voorzitter Jaap Smit van de vakcentrale CNV.

Hij vindt dat het akkoord zoals dat vorig jaar juni is gesloten tussen werkgevers en werknemers, nog steeds een goed uitgangspunt voor de lopende onderhandelingen.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page