fbpx
Image
Image

De zoektocht , lang leve de arbeidsongeschiktheidsverzekeringsadviseur

De zoektocht naar een geschikte en passende arbeidsongeschiktheidsverzekering op maat lijkt tegenwoordig eenvoudig en snel .Op het internet krijgt u op basis van slechts een paar gegevens binnen luttele seconden al de "verzekeringsoplossing" op uw scherm.

Niet geremd door enige kennis van zaken krijgt u een offerte waarbij zoveel mogelijk zaken gemakshalve worden weggelaten. De offerte is kort en summier, de voorwaarden, ofwel de kleine lettertjes, beslaan echter vele pagina's meer. Helaas, op deze manier wordt aan een aantal essentiele zaken en keuzes, en aan uw wensen en zekerheden voorbij gegaan.

Persoonlijk advies noodzaak
Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering is namelijk een complex en adviesgevoelig product, net als beleggingen en hypotheken.Een ervaren adviseur kunt u goed gebruiken, ook als u hoog opgeleid bent. U overziet nu eenmaal niet de ondoorzichtige verzekeringsmarkt, die wij slechts hebben leren kennen gedurende een periode van 20 jaar, in enkele weken overzien, om zo met overzicht de juiste keuze te maken. U koopt ook geen half bruin bij de bakker, maar investeert in een verzekeringsoplossing die u maandelijks enkele honderen euro's kost.

Onze missie
Wij beschouwen de zoektocht naar de juiste keuze en het vergelijk van alle aanbieders op premie en voorwaarden als onze missie.Helderheid te brengen in de vele aanbiedingen, voorwaarden en varianten. Bovendien hebben wij nog veel belangrijkere ervaringen te delen met u :
Onze kennis en ervaringen met de vele verschillende verzekeraars op gebieden als snelheid van uitkeren, kwaliteit en snelheid van behandeling van claims, mogelijkheden van beroep, etc.etc..., tesamen met het bespreken van uw specifieke wensen, resulteert in meerwaarde voor u.

Onze experts
Onze experts zijn na uw wensen en belangrijke gegevens te hebben genoteerd, per rapport gemiddeld 2 uur bezig met het advies, vergelijk van voorwaarden en premies, en het maken van het rapport. Daarna worden er nog zonodig diverse offertes opgevraagd, en is er nog de volledige begeleiding en behandeling. U begrijpt dat een dergelijk intensief advies veel meer is dan enkele gegevens achterlaten op een website. Begrijpelijk dat dit ook een investering van uw kant met zich meebrengt. Een die echter zichzelf dubbel en dwars terugverdient!

Kortom:U ziet het nut in van een deskundig en persoonlijk advies waarbij uw persoonlijke situatie,omstandigheden en wensen, een belangrijke rol spelen. U begrijpt dat ervaren adviseurs uw wensen kunnen vertalen in verzekeringsoplossingen. Dat wij daarna op basis van uw wensen de verschillende maatschappijnen die in Nederland die deze oplossingen aan kunnen bieden vergelijken op premie en voorwaarden.U begrijpt ook dat deze werkwijze u veel werk uit handen neemt en u veel ergernis en veel tijd, geld en moeite zal besparen.

Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod, belt of mailt u ons dan even?!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page