fbpx
Image
Image

De lancering van de TUNE! AOV!

 

De TUNE! AOV is een uniek Arbeidsongeschiktheidsproduct van TUNE! Financiële Diensten Dit AOV product voor Zelfstandig Nederland (ZZP, MKB., DGA's, en kleine ondernemers), kent een unieke formule!

De TUNE! AOV:Is de beste kwaliteit (beroeps) dekking, tegen de allerscherpste premie gegarandeerd gedurende de g e h e l e  looptijd!

Dit is het antwoord voor u als consument op de constante aanpassing van tarieven en voorwaarden van de verschillende AOV verzekeraars, maar ook op allerlei acties van internet-tussenpersonen die zich veelal door de kredietcrisis in  financieel zwaar  weer bevinden, en voor de korter termijn proberen te scoren met zgn. allerlei collectieve , of internet kortingen, kwalitatief vaak inferieure en kortdurende dekkingen aanbieden, zonder advies en zonder enige persoonlijk contact afgesloten, tegen , wat ons betreft voor iedere nuchtere rekenaar, argaanwekkende lage premies, om hun eigen hoofd boven water te houden.

Veel van deze tussenpersonen zijn inmiddels failliet gegaan of opgehouden te bestaan, hun klanten achterlatend met producten van inferieure kwaliteit. Op het moment dat er schade is, merk je pas of de kwaliteit van het advies en de adviseur toereikend is.

Prijsdaling AOV, AOV langer dan drie jaar gesloten?

De afgelopen jaren is de gemiddelde premie voor een AOV met 30% gedaald en vele producten zijn ontwikkeld.Als je langer dan drie jaar een AOV hebt gesloten, is er een grote kans dat als je deze oversluit je behoorlijk wat premie kan besparen.Nu de contractstermijnen van de verzekeraars steeds vaker drie of 1 jaar worden, is ook de mogelijkheid om makkelijker en sneller te wisselen eenvoudiger geworden.

Wij van TUNE! (www.aov-zzp.nl ) hebben vele adviezen voor ondernemers DGA's en ZZP-ers in de loop van jaren uitgewerkt. Wij vergeleken tientallen producten op voorwaarden en premies en werkten op provisie of netto premie, net wat U het best uitkwam.

Echter doordat vele maatschappijen in snel tempo hun producten aanpassen en verschillende varianten lanceren is het vergelijken van al die producten en het beste advies wel een "momentopname " geworden. Hoe goed wij ook in ons vak zijn, je kunt niet ieder moment hiermee bezig gaan.

Een AOV sluit je vaak voor langere termijn. Omdat wij een enorm goede service hebben en ook de laagste premiegarantie kennen, hebben wij nog een extra service voor u bedacht, zodat u ook voor langere tijd de laagste premie betaalt.

 

De TUNE! AOV:

Is de beste kwaliteit dekking Tegen de scherpste premie
Op basis van de door u aangeven criteria als:

Wachttijd
Verzekerd bedrag
Beroep en de verdeling in percentages van de dagelijkse werkzaamheden
Naar aard
Eindleeftijd
Contractstermijn
Indexering voor-en of na ingang
Etc..etc...


Tussen het moment van adviseren en het afsluiten kan het zijn dat u daardoor van ons een nieuw offerte aanbod krijgt indien daar voldoende aanleiding toe is!

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page