fbpx
Image
Image

Tulpen Fonds

Tulpen Fonds Aflos & Crew Management introduceren betaalbaar arbeidsongeschiktheid-vangnet voor zelfstandigen in de binnenvaart

 Feedback Auteur Arnoud Wennekus

Wat een onzinbericht, er is  he-le-maal niets speciaals aan deze regeling. Tulpen Fonds is gewoon een kopie van o.a. one schenkkring De Samen Sterk Spaar AOV  is er al jaren ook voor deze groep!

Het overgrote deel van zzp’ers heeft niets geregeld als het gaat over arbeidsongeschiktheid. Voor hen is een reguliere verzekering vaak onbetaalbaar. Aflos & Crew Management slaan de handen ineen om een betaalbare en begrijpelijke oplossing aan te bieden, zodat het regelen van een vangnet voor arbeidsongeschiktheid voor zelfstandigen in de binnenvaart toegankelijk is.

Dit vangnet is georganiseerd door middel van een ‘Crowdsurance’ oplossing, een collectief van zelfstandigen die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Zelfstandig professionals kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor deze verzekering.

Bij Tulpenfonds vinden we dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. We zijn dan ook verheugd om met dit platform zelfstandigen in de binnenvaart te ondersteunen. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van je verdiepen en er tijd voor vrijmaken. Het organiseren van je financiële zekerheid is niet het leukste werk, maar wel bittere noodzaak en heel verstandig.’

Aflos Crew Management is gespecialiseerd in detachering van ervaren, zelfstandige afloskapiteins voor de binnenvaart. Leendert van Halst, CEO van ACM: "Zoals bekend hebben weinig zzp'ers een inkomen als ze door ziekte een periode niet kunnen werken. Onder afloskapiteins is dit helaas niet anders. Bovendien is het voor hen vaak gewoon geen mogelijkheid om een normale arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Ze worden al snel uitgesloten op basis van leeftijd of risico’s die het beroep met zich meebrengt. Voor ons als grootste bureau voor zzp'ers in de binnenvaart is dit zorgelijk om te zien. Een vangnet gebaseerd op ‘Crowdsurance’ biedt hen een betaalbare oplossing."

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page