fbpx
Image
Image

NIEUW: Allianz Summum AOV, De Maatwerk AOV, Fundament AOV, Ongevallen Plus AOV en de Essentie AOV vervallen

NIEUW: Allianz Summum AOV vervangt vele andere varianten

De  nieuwe Allianz Summum AOV. Speciaal bedoeld voor ondernemers werkzaam in de zakelijke dienstverlening of met een medisch beroep (beroepsklasse 1).

Ook zijn de Allianz voorwaarden verbeterd en het productaanbod vereenvoudigd. Met ingang van 16 mei 2022 biedt Allianz de Allianz Summum AOV en de Allianz Absoluut AOV. De Maatwerk AOV, Fundament AOV, Ongevallen Plus AOV en de Essentie AOV niet meer aan.

Kenmerken van de Allianz Summum AOV

  • Verzekerd bedrag mogelijk tot maximaal € 250.000.
  • 90% eerste jaar en 80% na-eerste jaar van het inkomen verzekeren.
  • Bedrijfskosten meeverzekeren tot € 50.000 met de aanvullende kostendekking.

Daarnaast heeft de Allianz Summum AOV – net als de Allianz Absoluut AOV – de volgende kenmerken:

Allianz Summum AOV Sommenverzekering met een zuivere beroepsdekking.

Uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid door ziekte, ongeval en orgaandonatie. Tijdelijke uitkering bij zwangerschap en adoptie. Optierecht: ieder kalenderjaar mogelijk om het verzekerd bedrag te verhogen met maximaal 15% zonder medische waarborgen. Gratis voorlopige dekking bij arbeidsongeschiktheid door een ongeval. Ruime oversluitregeling passend bij de doelgroep. Wij zijn er voor uw klanten als er iets gebeurt.Gratis mentale ondersteuning voor uw klanten om gezond en mentaal fit te blijven.Zie ook het overzicht van de productkenmerken.

Verbeterde voorwaarden voor nieuwe klanten

Naast het vereenvoudigde productaanbod hebben we de voorwaarden van onze AOV’s verduidelijkt en nog beter gemaakt. Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op nieuw klanten waarvoor u een offerte aanvraagt vanaf 16 mei 2022. Hieronder leest u de veranderingen.   

Optierecht per kalenderjaar

Voor het optierecht hoeft u geen rekening meer te houden met één vast moment in het jaar. De verzekerde bedragen kunnen één keer per kalenderjaar met maximaal 15% worden verhoogd zonder dat er vragen over de gezondheid hoeven te worden beantwoord. Als uw klant van dit recht gebruik wil maken, dan kunt u een verhogingsverzoek bij ons indienen op het moment dat het uw klant het beste uitkomt.  

Zwangerschapsdekking verruimd

Uw klant kan bij een zwangerschap van minimaal 20 weken een uitkering krijgen. De uitgerekende datum moet minimaal één jaar na de ingangsdatum van de verzekering zijn.  

Geen opzegtermijn

De verzekering kan op ieder moment worden gestopt, ook in het eerste jaar. Er is geen opzegtermijn meer.

Dragerschap besmettelijk virus of bacterie

Is uw klant (para)medicus van beroep? Dan geldt dat ook onder arbeidsongeschiktheid wordt verstaan de situatie waarin het beroep niet mag worden uitgeoefend vanwege het dragerschap van een besmettelijk virus of bacterie.

Vergoeding voor medisch onderzoek jaarlijks mogelijk

Tijdens de looptijd van de verzekering kan uw klant zich jaarlijks gratis medisch laten onderzoeken. Het eerste onderzoek mag worden aangevraagd 3 jaar na de ingangsdatum en daarna mag dat steeds iedere 12 maanden.

Wij hebben aan de beschrijving toegevoegd dat wij niet uitkeren als de arbeidsongeschiktheid is ontstaan, verergerd of bevorderd door overmatig alcohol gebruik of door het gebruik van geneesmiddelen en/of drugs zonder voorschrift van een arts.

Verduidelijking uitsluitingen alcohol, drugs en geneesmiddelen

Wij hebben aan de beschrijving toegevoegd dat wij niet uitkeren als de arbeidsongeschiktheid is ontstaan, verergerd of bevorderd door overmatig alcohol gebruik of door het gebruik van geneesmiddelen en/of drugs zonder voorschrift van een arts.

 

Uitgebreide Review volgt 12-06-2022

Deze website is  SSL beveiligd 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page