fbpx
Image
Image

AOV schilder noodzakelijk

 Op dat momenten ontstonden langere wachttijden in de zorg door corona. Dat betekende dat ik lang moest wachten op de operatie. De onzekerheid die dat met zich meenam, vond ik het moeilijkst. Ik had een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) met een eigenrisicotermijn van 6 maanden. Ik vroeg me af wanneer die termijn zou ingaan. Er kwam in die tijd veel op ons af, ook op mijn gezin.

Gelukkig heeft mijn vrouw gelijk gebeld om te laten weten dat ik was uitgevallen. De re-integratiebegeleider die mijn vrouw sprak stelde ons gelijk gerust: de 6 maanden eigenrisicotermijn ging al in vanaf het moment dat mijn vrouw belde. Dat scheelde weer. Ook kreeg ik meteen een arbeidsdeskundige toegewezen, die me ging begeleiden. Dat was Jeanette.

‘Ik krijg genoeg tijd en ruimte om te revalideren en wordt daarin heel fijn en persoonlijk begeleid.’

Steun na de operatieUiteindelijk duurde het 2 maanden voordat ik geopereerd werd. Het herstel ging redelijk. Na de bypass voelde ik me fysiek zelfs beter dan voorheen. Maar met mijn concentratie ging het helaas minder goed. Ik was zo ontzettend moe.

Ook was ik bang dat de verzekeraar wilde dat ik snel weer aan de bak zou gaan. Maar het tegenovergestelde gebeurde: Jeanette heeft me juist vaak teruggefloten, omdat ik te snel wilde gaan. Zij gaf mij de tijd om goed te herstellen.

Advies, tips, oefeningen en mentale steunAls zelfstandige wil je in beweging kunnen blijven. Je wilt gewoon weer aan de bak. . Jeanette stippelde samen met mij een route uit naar 100% herstel. Vanwege corona deden we dat op afstand.

Zo hebben we samen heel wat uurtjes aan de telefoon gezeten en gesprekken gevoerd via WhatsApp. Ze gaf me tips en oefeningen om mijn energie en belastbaarheid weer op peil te brengen. En ze stuurde me bij. Zo heeft ze me geweldig ondersteund en vooruitgeholpen.

 De steun die ik van verzekeraar heb gekregen, heeft me verrast. Ik ben echt blij met deze club mensen. De persoonlijk aandacht, het begrip en vertrouwen… Dat verwachtte ik niet van een verzekeraar. Ondanks dat ik de premie van een aov best pittig vind, ben ik nu heel blij dat ik een aov heb.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page