fbpx
Image
Image

"AOV premies zijn belachelijk hoog en verzekeraars keren toch toch nooit uit"... Waar of niet waar?

Herkenbaar. Deze zaken rondom gezondheidsvragen en het belang daarvan (onderdeel van de juridische overeenkomst) realiseerden wij ons al heel lang geleden. Door verhalen van ondernemers, het bestuderen van uitspraken van rechtszaken en lezen van Kifidklachten realiseerden wij het belang (voor de perceptie van) zekerheid door de zelfstandig ondernemer die een Aov verzekering sluiten.

Trots concluderen wij dat wij door het inzien van het belang hiervan en het praktisch handvaten geven daarvan in onze dagelijkse Aov verzekeringspraktijk, wij na 17 jaar kunnen zeggen dat er nog nooit een conflict over is geweest.

Nooit was er een geschil over uitkeringen hieromtrent bij onze ondernemers. Terwijl in praktisch elk gesprek deze bezorgdheid door de Zelfstandig Professional, man of vrouw, vaak ook hoog opgeleid en goed ingelicht, naar voren kwam.

Er gaan nog steeds zaken hieromtrent. Met name bij de verzekeraars Allianz Insurance Avéro Achmea ( centraal beheer) Interpolis hebben wij vele relaties wel aan een betere voordeligere Aov verzekering kunnen helpen, door non acceptatie aldaar door diverse oorzaken, niet altijd door schuld van deze verzekeraars overigens. Rechtstreeks afsluiten heeft wel grote risicos.

Kifiduitspraak : https://www.kifid.nl/wp-content/uploads/2021/05/Mondelinge-uitspraak-2021-0452-Bindend.pdf

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page