fbpx
Image
Image
Amersfoortse AOV wordt weer ASR AOV

Amersfoortse AOV wordt weer ASR AOV

Amersfoortse AOV wordt weer ASR AOV

De Amersfoortse gaat v verder onder de naam a.s.r., aldus een adviseursmailing. Luuk de Vos, directeur Intermediaire Distributie Inkomen & Zorg bij a.s.r.: "De Amersfoortse en a.s.r. zitten al heel lang in hetzelfde team. Alleen de naam op de polis is anders. Voor een team dat op elkaar is ingespeeld, is het best gek om niet hetzelfde shirt te dragen. 

Alleen naamswijziging, verder geen wijzigingen. Vanaf 19 april 2021. 

 Niet heel lang geleden, dit bericht staat zelfs nog steeds op de De Amersfoortse Verzekeringen website, lazen we dit... (!).

Welkom bij De Amersfoortse

Je AOV gaat van a.s.r. naar De Amersfoortse. Wij heten je van harte welkom! Je hebt van ons een brief ontvangen met daarbij je nieuwe polis van De Amersfoortse.  Vanaf de omzettingsdatum gelden er nieuwe polisvoorwaarden. De nieuwe polisvoorwaarden verschillen op een aantal punten met je huidige polisvoorwaarden


Bericht Amersfoortse / ASR d.d. 24-03-2021

Op 19 april 2021 nemen we afscheid van het merk De Amersfoortse en gaan we verder als a.s.r.

We horen al jaren bij hetzelfde team, werken in hetzelfde pand en drinken dezelfde koffie. En vanaf 19 april 2021 dragen we ook hetzelfde shirt.

Waarom deze keuze?

Sinds 1997 maakt De Amersfoortse onderdeel uit van a.s.r. en werken we als één team samen. De keuze om De Amersfoortse voortaan onder de naam a.s.r. verder te laten gaan, is daarmee een logische stap.

Het unieke karakter van De Amersfoortse als betrouwbare en behulpzame verzekeraar op het gebied van arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekeringen blijft: a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers, dezelfde verzekeringen en dezelfde dienstverlening uw betrouwbare partner.

Ook in de toekomst kunt u als ondernemer rekenen op onze hulp en begeleiding bij (het voorkomen van) arbeidsongeschiktheid. Wat verandert er voor u? Daar kunnen we kort over zijn. Behalve de naam verandert er niets. U houdt dezelfde contactpersonen en u kunt blijven rekenen op de hulp, ondersteuning en begeleiding van onze medewerkers.

Ook de voorwaarden en de premies van onze verzekeringen veranderen niet door de naamswijziging. Er komt alleen een andere naam op de polis en onze medewerkers zullen hun telefoon anders opnemen. Al zal dat in het begin nog wel even wennen zijn. 

  • Even een aantal praktische zaken op een rij Informatie over uw verzekeringen ontvangt u voortaan uit naam van a.s.r. Per eerstvolgende contractstermijn ontvangt u een a.s.r.-polis en a.s.r.-polisvoorwaarden.
  • De premie en de voorwaarden van uw verzekering veranderen niet door naamswijziging.
  • Door de naamswijziging verdwijnen ook de @amersfoortse.nl-mailadressen en de 033-telefoonnummers.
  • Het algemene nummer voor vragen over uw AOV is vanaf 19 april (030) 278 03 35.
  • Alle informatie over onze inkomens- en zorgverzekeringen vindt u voortaan op asr.nl.
  • De premie voor uw AOV wordt voortaan afschreven door a.s.r. 

Wat vragen wij van u?

Alleen als u zelf de premie voor uw AOV naar ons overmaakt, vragen wij u een kleine aanpassing te doen in de naam van de begunstigde. Verder hoeft u niets te doen. De omzetting van uw verzekeringen van De Amersfoortse naar a.s.r. gebeurt automatisch.

Wij blijven u graag van dienst

Ook als a.s.r. blijven wij u graag van dienst. Voortaan kunt u voor al uw verzekeringen terecht onder één dak. Wel zo overzichtelijk. Heeft u vragen over de naamswijziging? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw adviseur of met uw vaste contactpersonen binnen ons bedrijf. Wij helpen u graag. Ook dat verandert niet!

Met vriendelijke groet,

Ewout Hollegien directeur Inkomensverzekeringen

 

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page