fbpx
Image
Image

Aegon AOV verzekeringen worden verhoogd met maar liefst 5%

Bericht Aegon d.d.30-07-2020:Nieuwe premie en voorwaarden voor klanten met een Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering

U heeft klanten met een Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Helaas moeten we de premie van deze verzekering verhogen. Dat komt door de lage rente. Ook passen we de voorwaarden aan. 

Voor bestaande klanten stijgt de premie met vijf procent Niemand wordt blij van een premiestijging. Zeker nu, in een tijd waarin zoveel ondernemers in onzekerheid verkeren, hadden we liever beter nieuws gebracht. Toch hebben we ervoor gekozen de premie voor uw huidige klanten met vijf procent te verhogen. Een moeilijke beslissing. Maar gezien de aanhoudend lage rente de enige die we op dit moment kunnen nemen.

We passen de premie aan vanwege de extreem lage rente U vraagt zich misschien af waarom de rente zo’n belangrijke rol speelt. Dat zit zo. Wordt uw klant arbeidsongeschikt? Dan schatten we in hoe lang we moeten uitkeren. En om hoeveel geld het in totaal gaat.

Dat bedrag reserveren we. We houden daarbij rekening met de rente die we ontvangen over het gereserveerde bedrag. Doordat de rente nu zo laag staat, zijn we verplicht om extra geld te reserveren. Want alleen zo is de uitkering van uw klant ook in de toekomst gegarandeerd. Om dit te bekostigen, verhogen we de premie.

Uw klanten betalen de nieuwe premie vanaf hun eerstvolgende hoofdpremievervaldatum op of na 1 december 2020. Voor het gemak hebben we een beveiligd klantoverzicht klaargezet. Daarin ziet u per klant de hoofdpremievervaldatum. We willen u vragen om vooral de adresgegevens van uw klanten goed te controleren. Neem contact op met ons als er iets niet klopt. Let op: het overzicht bevat de stand van zaken op 7 juli 2020. Veranderingen van na deze datum zijn hier dus niet in verwerkt.

Deze website is  SSL beveiligd 

©2022 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services

Hallo ondernemer! Vraag over AOV verzekering voor zelfstandig Professionals? Wilt u teruggbeld?

WhatsApp Chat & Terugbel Service
Close and go back to page